Şarkılar

Şarkılar

Son dakika Şarkılar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şarkılar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şarkılar haber sayfamızda...

Şarkılar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.619 şarkılar haberi bulunmuştur.
Göbeklitepe’den Kertenkele Kraliçe’ye zamansız bir yolculuk
Göbeklitepe’den Kertenkele Kraliçe’ye zamansız bir yolculuk Müzisyen Güneş Özgeç’in ilk albümü “Kertenkele Kraliçe’nin Zamansız Masalları”, 15 Mart’ta dinleyicilerle buluştu. Albümün ismi ve ilham kaynağı ise oldukça ilgi çekici.
17.03.2024 Kültür Sanat
90’lı yıllara yolculuk
90’lı yıllara yolculuk Evrim Akın bu hafta, Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu’nun evine konuk oluyor.
17.03.2024 Cadde
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz”
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz” Eskiden kaset veya CD satışlarının yön verdiği müzik pazarının belirleyicileri artık dijital platformlar… Spotify, Muud, YouTube, Fizy, Apple Music gibi platformların kullanıcıları da çoğunlukla gençler… O nedenle gençlerle eskiden genç olanların tanıdıkları ve dinledikleri müzikler, şarkılar ile şarkıcılar farklı…
16.03.2024 Pazar
'Herkes saçlarımı soruyor! Bu benim şansım'
'Herkes saçlarımı soruyor! Bu benim şansım' 'Kime Ne Arkadaşım' isimli teklisiyle müzik dünyasına 2017 yılında giriş yapan Rabia Tunçbilek, önceki akşam Etiler'de bir mekanda gerçekleşen iftar yemeğinde basın mensuplarını ağırladı. Yeni projesinden bahseden genç şarkıcı, "İmajımı seviyorum" diyerek, dikkat çeken kıvırcık saçları hakkında konuştu.
16.03.2024 Cadde
Demet Sağıroğlu'ndan Kayahan açıklaması! '2,5 sene küs kaldık'
Demet Sağıroğlu'ndan Kayahan açıklaması! '2,5 sene küs kaldık' Müzik kariyerine Kayahan'ın vokali olarak başlayan; 1994 yılında aranjörlüğünü Uzay Heparı'nın, prodüktörlüğünü ise Şehrazat'ın yaptığı 'Kınalı Bebek' albümüyle büyük çıkış yakalayan Demet Sağıroğlu, merhum sanatçı ile uzun süre küs kalmalarına neden olan olayı anlattı.
16.03.2024 Cadde
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır On parmağında on marifet desek yeridir… Şarkıcılık, oyunculuk, sunuculuk derken Öykü Gürman’ı son olarak bir türkü yarışmasında jüri üyesi olarak izledik. Yaptığı her işte başarıyı hedefleyen ve bunun için çok çalıştığını vurgulayan sanatçı ile hem iş hem özel hayatı hakkında konuştuk. Yeni şarkısı ''Ey halimi Soranım'' ile dinleyicilerinden yine tam not alan Öykü Gürman en büyük hayalini de Milliyet’ten Beste Sırapınar’a açıkladı.
15.03.2024 Gündem
Türkücü Maral: Tektaşımı kendim aldım
Türkücü Maral: Tektaşımı kendim aldım Türkücü Maral, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Tarzıyla dikkat çeken şarkıcı, "Sevenlerimin karşısına böyle çıkınca şaşırıyorlar" dedi. Türkücü, parmağındaki tektaş yüzükle dikkat çekti.
13.03.2024 Cadde
Türkiye’nin en eski Ramazan bandosu! 160 yıllık köklü gelenek sürüyor
Türkiye’nin en eski Ramazan bandosu! 160 yıllık köklü gelenek sürüyor Amasya’da 160 yıldır her Ramazan ayında kaleye çıkarak konser veren bando, Türkiye’nin en eski Ramazan bandosu olma özelliği taşıyor.
11.03.2024 Gündem
İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünde Yılmaz Erdoğan sürprizi!
İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünde Yılmaz Erdoğan sürprizi! Üç bölümden oluşan İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünün en büyük sürprizi Yılmaz Erdoğan oldu. Erdoğan, merhum sanatçının İbrahim Erkal'ın yazdığı 'Usta' şiirini yeniden seslendirdi.
11.03.2024 Cadde
'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!'
'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!' Kıbrıs'ta müzikseverlerle buluşan Bülent Serttaş, sahne öncesi çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mutlu evliliğin sırrını paylaşan şarkıcı, ünlüler dünyasında etek giyip, oje süren isimleri hedef aldı.
11.03.2024 Cadde
Tugay: İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacağız
Tugay: İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacağız Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, hemşeri dernekleriyle buluştu. Tugay, 1 Nisan'da sonra İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacaklarını belirtip, "5 yıl boyunca çok güzel çalışmalar yapacağız. Şehrin kalkınması için tüm projelerimiz hazır" dedi.
10.03.2024 Gündem
‘Engelsiz’ müzik keyfi
‘Engelsiz’ müzik keyfi Kalben, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sahne aldığı Babylon Bomonti’de müziğin şifası için tüm engelleri kaldırdı.
10.03.2024 Cadde
DEM Parti'nin Kadınlar Günü kutlamasında 3 kişi gözaltına alındı
DEM Parti'nin Kadınlar Günü kutlamasında 3 kişi gözaltına alındı Batman'da DEM Parti'nin düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mitinginde 3 kişi gözaltına alındı.
8.03.2024 Gündem
Terzi’den bir yıldız geçti
Terzi’den bir yıldız geçti Emre Altuğ, önceki akşam Terzi İstanbul’da hayranlarıyla buluştu.
8.03.2024 Cadde
'Kim daha çok istiyorsa ve seviyorsa, kızı o alıyor!'
'Kim daha çok istiyorsa ve seviyorsa, kızı o alıyor!' Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminde başrol oynayan Taner Ölmez, zor projeleri ve zor karakterleri seçtiğini söyledi.
7.03.2024 Cadde
Wanda Nara'dan ayrılık cevabı! 'Shakira bu yüzden kolayca ayrılabildi'
Wanda Nara'dan ayrılık cevabı! 'Shakira bu yüzden kolayca ayrılabildi' Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Shakira'nın Gerard Pique'den ayrılmasını yorumlayan Wanda Nara'nın açıklamaları ses getirdi.
4.03.2024 Magazin
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı!
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı! Müslüm Gürses, ölümünün 11'inci yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı. Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Mehmet Özkar da oradaydı.
3.03.2024 Magazin
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı!
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı! Müslüm Gürses, ölümünün 11'inci yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı. Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Mehmet Özkar da oradaydı.
3.03.2024 Cadde
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçeyle sessiz kalabiliyor
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçeyle sessiz kalabiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Haberler
Emine Erdoğan: Dünya liderleri 30 bin insan katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabilir
Emine Erdoğan: Dünya liderleri 30 bin insan katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Keyifli sohbet
Keyifli sohbet Kanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı ilgiyle izlenen programı ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretler yapmaya devam ediyor.
2.03.2024 Cadde
Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani?
Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani? Pop müziğin usta isimlerinden Ayşegül Aldinç, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oyunculuk kariyeriyle de adından söz ettirmeyi başaran sanatçı; Sezen Aksu, Atilla Özdemiroğlu, Ajda Pekkan ve Erol Evgin hakkında konuştu.
29.02.2024 Cadde
Ozan Orhon'dan 'depresyon' açıklaması: Eşim beni hayata bağladı
Ozan Orhon'dan 'depresyon' açıklaması: Eşim beni hayata bağladı Ozan Orhon, yeni şarkısı 'Depresyon'u tanıttı. 3 yıl depresyon yaşayan ve eşi Selcan Demirci’nin kendisini hayata bağladığını anlatan Ozan Orhon yaşadığı zor zamanları anlattı.
22.02.2024 Cadde
Ada vapuru yandan çarklı
Ada vapuru yandan çarklı Türk Sanat Müziği’nin ölümsüz eseri; “Ada sahillerinde bekliyorum / Her zaman yollarını gözlüyorum...” Sonra Sezen Aksu’dan “Ada vapuru yandan çarklı / Bayraklar donanmış cafcaflı...”
19.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şarkılar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.