Sava

Sava

Son dakika Sava haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sava gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sava haber sayfamızda...

Sava

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 191 sava haberi bulunmuştur.
Rus pilot İspanya'da öldürüldü! Helikopterle Ukrayna’ya gitmişti
Rus pilot İspanya'da öldürüldü! Helikopterle Ukrayna’ya gitmişti İspanya basınında yer alan haberlerde, geçtiğimiz yıl kullandığı helikopterle Ukrayna’ya iltica eden Rus pilotun vurularak öldürüldüğü belirtildi.
19.02.2024 Dünya
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Slovenya Hakkında Bilgiler; Slovenya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Slovenya Hakkında Bilgiler; Slovenya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Slovenya ya da resmi ismi ile Slovenya Cumhuriyeti, Orta Avrupa'nın güney kesiminde yer alan harika bir ülkedir. İşte, Slovenya hakkında tüm detayları sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
13 milyon 900 bin dolar! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'a 'gizli fon' sorusu
13 milyon 900 bin dolar! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'a 'gizli fon' sorusu Bankacı Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı iddia edilen Arda Turan, "Toplam 13 milyon 900 bin doları elden verdim" açıklamasıyla dikkat çekti. Eski milli futbolcunun eşi Aslıhan Doğan Turan'a, günlerdir gündemden düşmeyen dolandırıcılık olayı soruldu.
24.11.2023 Cadde
Kehf Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Kehf Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Kehf suresi, Kur’an-ı Kerim’in 18.suresidir. Sure toplam 110 ayetten oluşmaktadır. Kehf suresi Mekke’de indirilmiş fakat yalnızca 28. ayetin Medine’de indirildiğine inanılır.
24.10.2023 Sureler
Mizgin İsminin Anlamı Nedir? Mizgin Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Mizgin İsminin Anlamı Nedir? Mizgin Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Mizgin isminin anlamı nedir? Mizgin ne demektir? Mizgin ismini kimler kullanır? Mizgin isminin kökeni nedir? Mizgin ismi Kuran'da geçiyor mu? Mizgin ismini kullanmak uygun mudur? Mizgin ismi hangi yöreye aittir? Mizgin hangi anlama karşılık gelir? Mizgin kullanılır mı? Mizgin ismini merak edenler ve kullanmak isteyenler için detayları derledik.
25.09.2023 Eğitim
381 Nerenin Telefon Kodu? +381 Hangi Ülkeye Ait?
381 Nerenin Telefon Kodu? +381 Hangi Ülkeye Ait? Ülkelerin birbiri ile telefonda iletişiminde kullandığı alan kodu, telefon görüşmelerinin karışmadan ve sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağlar. Ülkeden ülkeye yapılan telefon görüşmeleri için gerekli olan alan kodu, hedef ülkenin herhangi bir aksaklık yaşanmadan aranmasını sağlar. Alan kodları özgündür ve her ülkenin farklı bir alan kodu vardır. Bu kodlardan biri de 381'dir. 381 alan kodunun hangi ülkeye ait olduğunu sizin için araştırdık.
25.09.2023 Telefon Kodu
ÖZEL | Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kortta rekabet edecek!
ÖZEL | Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kortta rekabet edecek! Üç büyük kulübün tenise kendi isimleriyle dahil olması yönünde çalışmaları bulunduğunu anlatan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanlarıyla konuyu görüştüğünü ve olumlu dönüş aldığını söyledi.
24.09.2023 Tenis
Galatasaray maçı öncesi Ljubljana'yı sel vurdu! Korkutan görüntü
Galatasaray maçı öncesi Ljubljana'yı sel vurdu! Korkutan görüntü Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda oynayacağı Olimpija Ljubljana maçının hazırlıklarını sürdürürken Slovenya'da beklenmedik bir olay yaşandı. Ljubljana'da yaşanan sel felaketinin ardından maçın oynanıp oynanmayacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...
5.08.2023 Galatasaray
Adana Demirspor, Avrupa'da turladı! Cluj'u son dakikalarda devirdi
Adana Demirspor, Avrupa'da turladı! Cluj'u son dakikalarda devirdi UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Adana Demirspor ile Cluj karşı karşıya geldi. Müsabakayı Adana Demirspor, son dakikalarda bulduğu gol ile 2-1 kazandı.
3.08.2023 Konferans Ligi
Adana Demirspor tarihinde bir ilk! Luis Nani sahne aldı
Adana Demirspor tarihinde bir ilk! Luis Nani sahne aldı Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Cluj'a konuk oldu. Kritik maçta Adana temsilcisi tarihinde bir ilki yaşadı. Öte yandan yeni yıldız transfer Luis Nani, ilk resmi maçta sahne aldı.
27.07.2023 Adana Demirspor
Adana Demirspor, Cluj ile yenişemedi! Tur Adana'ya kaldı
Adana Demirspor, Cluj ile yenişemedi! Tur Adana'ya kaldı Cluj, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Adana Demirspor'u konuk etti. Mücadele 1-1'lik skorla berabere sona erdi.
27.07.2023 Adana Demirspor
Sırbistan'da Kosova ile normalleşme anlaşması protesto edildi
Sırbistan'da Kosova ile normalleşme anlaşması protesto edildi Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da muhalefet partilerinin öncülüğünde gerçekleştirilen gösteride binlerce kişi, Avrupa Birliği'nin (AB) Sırbistan ile Kosova arasındaki ilişkilerin normalleşmesine yönelik sunduğu anlaşmayı protesto etti.
18.03.2023 Dünya
Füze pususunu 'Ölüm Işını' diye sundular
Füze pususunu 'Ölüm Işını' diye sundular Düşen top mermileri nedeniyle delik deşik olmuş bir tarlada yürüyen Rus işgalciler, göz açıp kapayıncaya kadar gelen füzelerin hedefi oldu. Arka arkaya gerçekleşen saldırılarda çok sayıda askerin öldüğü görüldü.
31.01.2023 Haberler
Füze pususunu 'Ölüm Işını' diye sundular
Füze pususunu 'Ölüm Işını' diye sundular Düşen top mermileri nedeniyle delik deşik olmuş bir tarlada yürüyen Rus işgalciler, göz açıp kapayıncaya kadar gelen füzelerin hedefi oldu. Arka arkaya gerçekleşen saldırılarda çok sayıda askerin öldüğü görüldü.
31.01.2023 Dünya
Bir kimlik bir bavul yeter
Bir kimlik bir bavul yeter Sadece bavulunuz ve kimliğinizle hiç pasaport, vize derdiyle uğraşmadan, uzaklara da gitmeden farklı kültürler ve yeni şehirler keşfetmeye ne dersiniz?
18.09.2022 Pazar
‘Minyatür bize avantaj sağlar’
‘Minyatür bize avantaj sağlar’ Minyatüre çağdaş bir yorum getiren Taner Alakuş “Bu sanatın farklı disiplinel yönleri olduğu için uluslararası platformlarda bize avantaj sağlayacağı aşikâr” diyor.
15.09.2022 Kültür Sanat
Hava kirliliği ve kanser ilişkisi, hastalıkla ilgili bildiklerimizi nasıl değiştirebilir?
Hava kirliliği ve kanser ilişkisi, hastalıkla ilgili bildiklerimizi nasıl değiştirebilir? Bilim insanları, tümör oluşumu konusundaki anlayışımızı tamamen değiştirecek, hava kirliliği ile kanser arasındaki ilişkiyi çözdüklerini söylüyor. Keşif, sigara içmeyenlerin nasıl olup akciğer kanseri olduğunu araştırırken ortaya çıktı.
12.09.2022 Dünya
Eskitilmiş yaz anılarına
Eskitilmiş yaz anılarına Vokalde Sava Savaş, klavyede Barış Can Uç, gitarda Abdullah Uyumaz, bas gitarda Durukan Çoban ve davulda Alper Akdoğan’ın yer aldığı Eskitilmiş Yaz, bu perşembe akşamı IF Perfomace Hall Ankara’da sahne alıyor...
11.09.2022 Kültür Sanat
Son dakika: NATO takviye 'çok uluslu savaş grupları' kurdu
Son dakika: NATO takviye 'çok uluslu savaş grupları' kurdu Gelen son dakika haberine göre; ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO, doğu kanadını güçlendirmek için Polonya, Estonya, Letonya, Litvanya'da bulunanlara ek olarak Romanya, Macaristan, Bulgaristan ve Slovakya'da da çok uluslu savaş grupları kurdu” dedi.
7.04.2022 Dünya
Avrupa'da asırlara meydan okuyan Osmanlı eserleri
Avrupa'da asırlara meydan okuyan Osmanlı eserleri 1352 yılında Orhan Gazi'nin oğlu Süleyman Paşa'nın bugünkü Gelibolu'da bulunan Çimpe Kalesi'ni fethetmesiyle başlayan ilerleme Osmanlı ordusunun Viyana kapılarına kadar ulaşmasına değin devam etti. Sonrasında da Macaristan'dan Yunanistan'a uzanan geniş bir coğrafyada çok sayıda mimari eser kaldı. Beş asır boyunca Avrupa'nın hakimiyet kuran Osmanlı İmparatorluğu'ndan geriye kalan bazı önemli tarihi eserlere birlikte bakalım.
26.10.2021 Tatil
Şimdiki zamanın hikayesi
Şimdiki zamanın hikayesi BÜNYAMİN AYGÜN Mevsim yağmurları ÜNAL ÇAM Her mevsim ayrı güzel olan İstanbul sonbaharın gelmesi ile bir başka renge bürünüyor...
19.09.2021 Kültür Sanat
Son dakika haberleri: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Son dakika haberleri: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabil Havalimanı'nın işletilmesi hakkında, "Havaalanı meselesinde de Taliban ne diyor, “Güvenliği bize verin ama işletmeyi siz alın.” Nasıl güvenliği size veririz? Güvenliği siz aldınız, ondan sonra orada yine kan gövdeyi götürürse biz bunu dünyaya nasıl izah edeceğiz? Bu kolay bir iş değil. İşte bunlar konuşuldu, hemen ertesi gün 200’e yakın kişi öldü." dedi. Erdoğan seçim barajıyla ilgili olarak yüzde 7'yi işaret ederek "MHP de olumlu bakıyor." ifadesini kullandı.
29.08.2021 Siyaset
Türklerin en sevdiği rota Belgrad
Türklerin en sevdiği rota Belgrad Tuna ve Sava nehirlerinin kesiştiği noktada bulunan Belgrad, tarih boyunca büyük öneme sahip bir kentti. Romalıların ileri karakolu görevini üstlenen Belgrad, Sırpların başkenti, Osmanlıların ise Avrupa seferlerinin önemli durağıydı. 90lı yıllarda yaşadığı yıkımın ardından Belgrad, CNN Travel'ın nitelemesiyle Doğu Avrupa'nın en havalı başkenti olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik Belgrad, en çok da Türk turistleri ağırlıyor.
2.06.2021 Tatil
Son dakika: '26 numaralı iskeletin' gizemi çözüldü!
Son dakika: '26 numaralı iskeletin' gizemi çözüldü! Son dakika haberine göre, İtalya'daki arkeologlar, Vezüv Yanardağı'nda yaklaşık 2 bin yıl önce yaşanan patlamada ölen bir kişinin kimliği ile ilgili ilgi çekici ayrıntılar ortaya çıkardı.
12.05.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sava ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.