Savaşçı Dizisi

Savaşçı Dizisi

Son dakika Savaşçı dizisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Savaşçı dizisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Savaşçı dizisi haber sayfamızda...

Savaşçı Dizisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 234 savaşçı dizisi haberi bulunmuştur.
Yasak Elma Çağatay diziden ayrılıyor mu? İşte, dizinin Çağatay'ı Berk Oktay hayatı...
Yasak Elma Çağatay diziden ayrılıyor mu? İşte, dizinin Çağatay'ı Berk Oktay hayatı... Yasak Elma dizisinde Çağatay karakteri ile dizi takipçilerinin karşısına çıkan Berk Oktay'ın hayatına dair detaylar sevenlerinin gündeminde. Savaşçı dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Berk Oktay, Yasak Elma'daki Çağatay karakteri ile de adından söz ettiriyor. Art arda ayrılıklar ardından Yasak Elma Çağatay diziden ayrılacak mı? merak konusu...
6.06.2022 Cadde
Murat Serezli kimdir? 112 Acil Çağrı program sunucusu Murat Serezli kaç yaşında, eşi kim?
Murat Serezli kimdir? 112 Acil Çağrı program sunucusu Murat Serezli kaç yaşında, eşi kim? Oyuncu Metin ve Nevra Serezli çiftinin oğlu olan Murat Serezli, 112 Acil Çağrı programı ile ekrana geliyor. Oyuncu, Savaşçı dizisi ile sevenleriyle buluşuyordu. Serezli, mimarlık eğitimi aldı, oyunculuğun yanı sıra seslendirme, yönetmenlik gibi alanlarda da görev alıyor. Peki, Murat Serezli kaç yaşında, dizileri neler?
22.12.2021 Cadde
'Savaşçı' final yapıyor!
'Savaşçı' final yapıyor! FOX TV'de ekranlara gelen 'Savaşçı' dizisi ile ilgili kanal yönetiminden izleyiciyi üzen bir karar alındı. Bu yıl 5. sezonu ile izleyicisiyle buluşan dizi, final yapacak.
13.06.2021 Cadde
'Savaşçı' dizisi ile ilgili flaş iddia!
'Savaşçı' dizisi ile ilgili flaş iddia! Fox TV'de beşinci sezonuyla ekranlara gelen 'Savaşçı' dizisi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Kadrosunda Ediz Hun, Tamer Karadağlı ve Sarp Levendoğlu gibi isimlerin yer aldığı yapımın iki bölüm sonra final yapacağı öne sürüldü.
3.06.2021 Cadde
Savaşçı oyuncuları 2021 yeni sezon isimleri | Savaşçı yeni bölüm fragmanı izle, dizi nerede çekiliyor?
Savaşçı oyuncuları 2021 yeni sezon isimleri | Savaşçı yeni bölüm fragmanı izle, dizi nerede çekiliyor? FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Savaşçı bu akşam 106. bölümüyle ekrana gelecek. İzleyici tarafından yakından takip edilen Savaşçı oyuncuları 2021 yeni sezon isimleri merak konusu oldu. Peki Savaşçı yeni bölüm fragmanında neler oluyor? İşte bu akşam ekrana gelecek olan Savaşçı 106. bölümde yaşanacaklar...
22.05.2021 TV Rehberi
Savaşçı Yeva kimdir, kaç yaşında? Güneş Zavrak kimdir, hangi dizilerde rol aldı?
Savaşçı Yeva kimdir, kaç yaşında? Güneş Zavrak kimdir, hangi dizilerde rol aldı? Savaşçı dizisi 5. sezon ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda kadroya katılan isimler arasında yer alan Yeva karakterine hayat veren isim kimdir sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Savaşçı Yeva kimdir, kaç yaşında? Savaşçı dizisinde Yeva karakterine hayat veren Güneş Zavrak kimdir, hangi dizilerde rol aldı?
24.04.2021 Cadde
Savaşçı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Savaşçı dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?
Savaşçı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Savaşçı dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor? Savaşçı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 5. sezonu ile 10 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelmeye başlayan Savaşçı dizisi bu akşam 5. sezon 3. bölüm ile ekrana gelecek. Dizinin takipçileri yeni sezon ile birlikte kadroya dahil olan oyuncu ve karakterlerin yanı sıra dizinin çekimlerinin nerede yapıldığını da merak ediyor. İşte Savaşçı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu!
24.04.2021 Cadde
Savaşçı dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri | Savaşçı dizisi hangi ilde nerede çekiliyor?
Savaşçı dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri | Savaşçı dizisi hangi ilde nerede çekiliyor? Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Savaşçı 5. sezon ilk bölüm ile ekrana geliyor. Yeni sezon ilk bölümde dizinin kadrosuna katılan yeni oyuncu ve karakterler konusunda araştırmalar devam ediyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen Savaşçı dizisini izleyen seyirciler dizinin konusu ve oyuncu kadrosunun yanı sıra dizinin çekimlerinin yapıldığı il konusunda aramalarına devam ediyor. İşte Savaşçı dizisi oyuncu ve karakterleri ve dizinin çekimlerinin gerçekleştirildiği il hakkında bilgiler...
10.04.2021 Cadde
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Savaşçı 5. yeni sezon tarihi açıklandı mı? İşte, Savaşçı oyuncuları
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Savaşçı 5. yeni sezon tarihi açıklandı mı? İşte, Savaşçı oyuncuları Savaşçı dizisi bir süredir ekranlarda yer almıyor. Dizinin takipçileri ise yeniden yayımlanacağı tarihi araştırıyor. 4. sezonda ara veren Savaşçı dizisi, yeni oyuncular ile sevenleri karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Savaşçı dizisi yayın tarihi belli oldu mı, Savaşçı ne zaman, hangi gün başlıyor?
6.04.2021 Cadde
Savaşçı 5. sezon ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi oyuncuları ve konusu
Savaşçı 5. sezon ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi oyuncuları ve konusu Savaşçı 99. bölümde sezon finali yapmıştı. Sevilen dizi 100. yeni bölüm ile 5. sezondan devam edecek. Tamer Karadağlı ve Ekin Mert Daymaz gibi yeni isimlerle sezona başlaması beklenen dizinin 5. sezon fragmanları da yayımlandı. Peki, Savaşçı yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
28.02.2021 Cadde
Savaşçı ne zaman başlayacak, 5. sezon ilk bölüm hangi gün? Savaşçı dizisi oyuncuları...
Savaşçı ne zaman başlayacak, 5. sezon ilk bölüm hangi gün? Savaşçı dizisi oyuncuları... Savaşçı dizisi son olarak 99. bölüm ile ekrana gelmiş ve ardından yayın hayatına ara vermişti. Sevilen dizi FOX TV'de izleyici karşısına çıkıyordu. Savaşçı 5. sezon fragmanı da bir süre önce yayımlandı. Peki, Savaşçı 5. sezon birinci bölüm ne zaman başlıyor?
24.01.2021 Cadde
Serenay Aktaş, 'Savaşçı' dizisinde
Serenay Aktaş, 'Savaşçı' dizisinde 'Survivor' yarışması ile ünlenen oyuncu Serenay Aktaş, FOX TV'de yayınlanan 'Savaşçı' dizisinin kadrosuna katıldı.
9.01.2021 Cadde
'Savaşçı'dan ayrılan Berk Oktay, 'Yasak Elma'da
'Savaşçı'dan ayrılan Berk Oktay, 'Yasak Elma'da FOX'ta yayınlanan 'Savaşçı' dizisinde 'Yüzbaşı Kaan Bozok' karakterini canlandıran Berk Oktay, ayrılık açıklaması yaptı. Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi belli oldu.
6.11.2020 Cadde
Savaşçı 98. yeni bölüm fragmanı... 97. son bölüm izle
Savaşçı 98. yeni bölüm fragmanı... 97. son bölüm izle Savaşçı dizisi uzun bir aranın ardından yeni bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Son bölümde gerilim yine doruktaydı. Kılıç Timi Gökhan Üsteğmen'i kurtarmak için seferber oldu. Bölüm bittikten sonra ise 98. bölüm fragmanı yayınlandı.
14.09.2020 Cadde
Eski Köye Yeni Adet konusu nedir, oyuncuları kimler? Film nerede çekildi?
Eski Köye Yeni Adet konusu nedir, oyuncuları kimler? Film nerede çekildi? Bu akşam Savaşçı dizisi yerine Fox TV'de Eski Köye Yeni Adet adlı yerli film ekrana gelecek. Şimdi vatandaşlar filmin konusunu, oyuncuları ve filmin nerede çekildiğini araştırıyor. İşte detaylar...
5.04.2020 Gündem
Savaşçı bu akşam var mı? Savaşçı dizisi yeni bölüm neden yok?
Savaşçı bu akşam var mı? Savaşçı dizisi yeni bölüm neden yok? Her pazar günü ekrana gelen Savaşçı dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. Savaşçı dizisi yerine Eski Köye Yeni Adet adlı yerli film ekrana gelecek. Şimdi binlerce kişi Savaşçı bu akşam var mı? Savaşçı yeni bölüm neden yok? sorularını yöneltiyor.
5.04.2020 Gündem
Savaşçı dizisi yeni bölüm neden yok? Savaşçı 95. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Savaşçı dizisi yeni bölüm neden yok? Savaşçı 95. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı dizisinin 95. bölümü bu akşam ekranlarda olmayacak. Dizinin yerine saat 20.00'de "Çiçero" adlı yerli film ekrana gelecek. Bu gelişmeyle birlikte diziyi sıkı şekilde takip edenler "Savaşçı dizisi yeni bölüm neden yok?" sorusunu soruyor.
1.03.2020 Gündem
Çiçero filmi konusu nedir? Çiçero nerede çekildi, oyuncuları kimler?
Çiçero filmi konusu nedir? Çiçero nerede çekildi, oyuncuları kimler? Fox TV'de bu akşam Savaşçı dizisi yerine "Çiçero" adlı yerli film ekerana geliyor. Bu nedenle filmi sinemada izleyemeyenler Çiçero filmi konusu nedir? Çiçero nerede çekildi, oyuncuları kimler? sorusunu yöneltiyor.
1.03.2020 Gündem
Savaşçı 94. yeni bölüm fragmanı! Beklenmedik olaylar...
Savaşçı 94. yeni bölüm fragmanı! Beklenmedik olaylar... Savaşçı 94. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV'de ekrana gelen Savaşçı dün akşam 93. bölümüyle yayınlandı. ardından yeni bölüm fragmanını yayınlayan Savaşçı dizisi, izleyicisini meraklandırdı. Peki Savaşçı yeni bölümde neler olacak? İşte Savaşçı 94. yeni bölüm fragmanı...
17.02.2020 Gündem
Berk Oktay izin gününde soluğu İstanbul'da aldı
Berk Oktay izin gününde soluğu İstanbul'da aldı 'Savaşçı' dizisinde 'Kaan Bozok' karakterini canlandıran Berk Oktay, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan yakışıklı oyuncuya, sevenleri yoğun bir ilgi gösterdi.
23.01.2020 Cadde
Savaşçı yeni bölüm bu akşam yok mu? Savaşçı ne zaman yayınlanacak?
Savaşçı yeni bölüm bu akşam yok mu? Savaşçı ne zaman yayınlanacak? FOX TV'nin en sevilen dizileri arasında yer alan ve Pazar akşamları izleyicisinin karşısına çıkan Savaşçı'nın bu akşam yayın akışında olmadığı görüldü. Peki gözlerin çevrildiği fenomen dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili merak edilen sorunun yanıtı...
5.01.2020 Gündem
Savaşçı 87. yeni bölüm fragmanları! Kopuz Albay ve Markus karşı karşıya
Savaşçı 87. yeni bölüm fragmanları! Kopuz Albay ve Markus karşı karşıya Fox TV ekranında yayınlanan Savaşçı dizisi 87. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Savaşçı dizisi 87. yeni bölümde Kılıç Timi, Markus'un ayarladığı kalabalık bir terörist grubunun saldırısı altında kalır. Ameliyat sonrası kendine gelen Sara, Markus'un en büyük sırrını Kopuz Albay'a iletir. Yüzbaşı Haydar ve Yüzbaşı Kağan ile gizli göreve çıkan Kopuz Albay, Markus ile karşı karşıya gelecektir. Savaşçı 87. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam Fox TV'de...
22.12.2019 Gündem
Savaşçı dizisi 86. bölüm neden yarıda kesildi? Fox TV'den açıklama geldi mi?
Savaşçı dizisi 86. bölüm neden yarıda kesildi? Fox TV'den açıklama geldi mi? Pazar akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Savaşçı dizisi 86. bölüm ile dün akşam izleyicisi ile buluşurken reklama giren Savaşçı dizisi daha sonra farklı bir dizinin yayınlanmaya başlaması ile yarıda kaldı. Dizinin takipçileri sosyal medya üzerinden konuya ilişkin birtakım yorumlarda bulunsa da konuya ilişkin Fox TV'den henüz bir açıklama yapılmadı. Peki Savaşçı dizisi neden yarıda kesildi?
16.12.2019 Gündem
Ebru Şahin kimdir, kaç yaşında? Ebru Şahin biyografisi
Ebru Şahin kimdir, kaç yaşında? Ebru Şahin biyografisi Ebru Şahin 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Güzel oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Kan Parası adlı sinema filminde yaşarken daha sonra birçok TV dizisinde rol almıştır. Son olarak Hercai dizisinde rol alan Ebru Şahin güzelliği ile adından sıkça söz ettirmektedir. Peki Ebru Şahin kimdir, kaç yaşında?
6.12.2019 Gündem
Reyting sonuçlarını kim kazandı? O Ses Türkiye, Savaşçı, Güvercin hangi yapım ilk sırada yer aldı?
Reyting sonuçlarını kim kazandı? O Ses Türkiye, Savaşçı, Güvercin hangi yapım ilk sırada yer aldı? 24 Kasım reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam ekrana gelen O Ses Türkiye, Savaşçı, Güvercin ve ana haber bültenleri arasından en fazla reytingi hangi program aldı. İşte 24 Kasım reyting sonuçları...
25.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savaşçı Dizisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.