Savunma Sanayinin kilit isimleri CNN TÜRK'te
Savunma Sanayinin kilit isimleri CNN TÜRK'te Savunma Sanayinin kilit isimleri CNN TÜRK ekranlarında! Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir önemli açıklamalarda bulunundu.
27.05.2023 Haberler
MMU ve ANKA-3 ne zaman uçacak? Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir açıkladı!
MMU ve ANKA-3 ne zaman uçacak? Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir açıkladı! Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. İsmail Demir, MMU'dan TB3'e, Gökbey'den ZAHA'ya kadar birçok projede son durumu anlattı.
25.03.2023 Haberler
Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir: Ambargoları bir bir aşıyoruz!
Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir: Ambargoları bir bir aşıyoruz! Yurt dışından temin edilirken ambargoya konu olan Helikopter Yakalama ve Transfer Sistemi, ilk kez yerli imkanlarla geliştirildi. Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
30.01.2023 Haberler
Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, F1 aracından gözdağı verdi
Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, F1 aracından gözdağı verdi Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Formula Student aracı ile tur attıktan sonra, “Şu anda gördüğümüz her ambargo, her engelleme, her yavaşlatma bize ve gençlerimize şunu tekrar hatırlatıyor; biz her konuda kendimize yetmeliyiz” dedi.
31.08.2022 Haberler
HİSAR-A+'nın envantere giriş öncesi son kabul testi yapıldı
HİSAR-A+'nın envantere giriş öncesi son kabul testi yapıldı ASELSAN ve ROKETSAN tarafından geliştirilen ilk milli ve yerli hava savunma füze sistemi HİSAR-A+'nın envantere giriş öncesi son kabul testi yapıldı. İşte Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından kullanılan yerli teknoloji ürünü olan silahlar...
16.12.2020 Haberler
HGK-83 mühimmatı seri üretime hazır
HGK-83 mühimmatı seri üretime hazır Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ABD yapımı MK-83 (Mark-83) bombasını havadan karaya akıllı ve hassas vuruş kabiliyetine sahip mühimmata çevirmek için TÜBİTAK Sage'nin geliştirdiği HGK-83 mühimmatının kalifikasyon testlerinin tamamlandığını, seri üretime hazır hale getirildiğini açıkladı.
22.01.2020 Haberler
EGM'ye 6 adet 'Bayraktar TB2' teslim edildi
EGM'ye 6 adet 'Bayraktar TB2' teslim edildi Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, 6 adet Bayraktar TB2 insansız hava aracını (İHA) Emniyet Genel Müdürlüğüne teslim ettiklerini bildirdi.
5.12.2019 Haberler