Sazlıbosna

Sazlıbosna

Son dakika Sazlıbosna haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sazlıbosna gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sazlıbosna haber sayfamızda...

Sazlıbosna

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 75 sazlıbosna haberi bulunmuştur.
Sazlıbosna Gölü’nün kenarını poligona çeviren 2 şüpheli yakalandı
Sazlıbosna Gölü’nün kenarını poligona çeviren 2 şüpheli yakalandı İstanbul Arnavutköy’de bulunan Sazlıbosna Gölü kenarında silahla atış yapan 2 şüpheli polis ekiplerini alarma geçirdi. Görüntülerde bulunan aracın plakasından yola çıkan ekipler 2 kişiyi yakaladı.
22.10.2023 Haberler
Sazlıbosna Gölü’nün kenarında kabus! Silahla atış yapan 2 kişi yakalandı
Sazlıbosna Gölü’nün kenarında kabus! Silahla atış yapan 2 kişi yakalandı Arnavutköy’de bulunan Sazlıbosna Gölü kenarında silahla atış yapan 2 şüpheli polis ekiplerini alarma geçirdi. Görüntülerde bulunan aracın plakasından yola çıkan ekipler 2 kişiyi yakaladı.
22.10.2023 Gündem
ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ TAŞINMAZ MAL KİRALAMA İLANI
ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ TAŞINMAZ MAL KİRALAMA İLANI ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ TAŞINMAZ MAL KİRALAMA İLANI Madde 1: Aşağıda özellikleri belirtilen Arnavutköy Belediyesine ait taşınmazlar ihale ile kiralanacaktır...
22.08.2023 Resmi İlanlar
İstanbul barajlarında son durum: Doluluk oranı yüzde 18'e geriledi
İstanbul barajlarında son durum: Doluluk oranı yüzde 18'e geriledi İstanbul’un su ihtiyacını karşılayan barajların doluluk oranları artan sıcaklık ve yaşanan kuraklıkla ciddi oranda azaldı. Sazlıbosna Barajı’nda doluluk oranı %18,66’ya geriledi.
10.08.2023 Gündem
İstanbul’da piknikçilerden geriye çöp yığını kaldı!
İstanbul’da piknikçilerden geriye çöp yığını kaldı! 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde İstanbul’da kalan vatandaşlar da mesire alanları, göl ve deniz kıyılarına giderek zaman geçirdi. Tatilin son bulmasının ardından Arnavutköy’de Sazlıbosna Gölü ve kıyısında piknikçilerin ardından çöp yığını kaldı.
4.07.2023 Haberler
İstanbul’da piknikçilerden geriye çöp yığını kaldı!
İstanbul’da piknikçilerden geriye çöp yığını kaldı! 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde İstanbul’da kalan vatandaşlar da mesire alanları, göl ve deniz kıyılarına giderek zaman geçirdi. Tatilin son bulmasının ardından Arnavutköy’de Sazlıbosna Gölü ve kıyısında piknikçilerin ardından çöp yığını kaldı.
4.07.2023 Gündem
Sazlıbosna Barajı'nda tedirgin eden görüntü
Sazlıbosna Barajı'nda tedirgin eden görüntü İstanbul'un su kaynaklarından Sazlıbosna Barajı'nın üzerini kaplayan yeşil ve mavi tabaka tedirgin etti. Göle balık tutmaya gidenler renk değişikliğinin yanı sıra kokudan da şikayet etti.
30.06.2023 Haberler
İstanbul'da tedirgin eden görüntü: Buradan çıkan balığı herkes yiyor
İstanbul'da tedirgin eden görüntü: Buradan çıkan balığı herkes yiyor İstanbul'un su kaynaklarından Sazlıbosna Barajı'nın üzerini kaplayan yeşil ve mavi tabaka tedirgin etti. Göle balık tutmaya gidenler renk değişikliğinin yanı sıra kokudan da şikayet etti.
30.06.2023 Gündem
Arnavutköy'de kimyasal atık baraja karıştı; bakanlık inceleme yaptı
Arnavutköy'de kimyasal atık baraja karıştı; bakanlık inceleme yaptı Arnavutköy'de yol kenarına dökülen ve kimyasal olduğu belirtilen atık, İstanbul'un su kaynaklarından Sazlıbosna Barajı'na karıştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı ekipler, çevreye duman ve koku yayan atıktan numune alarak inceleme yaptı. Kimyasal maddenin döküldüğü alan havadan görüntülendi. 
5.04.2023 Gündem
5 ay önce kaybolan Sedat Özcan'ın kemikleri bulundu
5 ay önce kaybolan Sedat Özcan'ın kemikleri bulundu Aylar önce ortadan kaybolan Sedat Özcan'ın cesedine Arnavutköy'de ulaşıldı. Özcan'ın katil zanlısın ise kuzeni Kubilay G. olduğu belirlendi. Kubilay G. ile birlikte 2'si kadın toplam 4 kişi gözaltına alındı.
22.02.2023 Haberler
5 ay önce kaybolan Sedat Özcan'ın kemikleri bulundu! Kuzeni gözaltında
5 ay önce kaybolan Sedat Özcan'ın kemikleri bulundu! Kuzeni gözaltında Aylar önce ortadan kaybolan Sedat Özcan'ın cesedine Arnavutköy'de ulaşıldı. Özcan'ın katil zanlısın ise kuzeni Kubilay G. olduğu belirlendi. Kubilay G. ile birlikte 2'si kadın toplam 4 kişi gözaltına alındı.
22.02.2023 Gündem
Sazlıbosna gölü gaspçıları yakalandı
Sazlıbosna gölü gaspçıları yakalandı İstanbul Arnavutköy'de göl kenarında kız arkadaşıyla oturan bir kişi, yanına gelen ve polis olduklarını söyleyen 3 kişi tarafından gasp edildi. Parası ve cüzdanını alan gaspçılar, polisiz yalanıyla çiftin aracını da gasbederek uzaklaştı.
17.09.2022 Haberler
Sazlıbosna gölü gaspçıları yakalandı
Sazlıbosna gölü gaspçıları yakalandı Arnavutköy'de göl kenarında kız arkadaşıyla oturan bir kişi, yanına gelen ve polis olduklarını söyleyen 3 kişi tarafından gasp edildi. Parası ve cüzdanını alan gaspçılar, polisiz yalanıyla çiftin aracını da gasbederek uzaklaştı.
17.09.2022 Gündem
Akşener'in Arnavutköy ziyareti sırasında gerginlik
Akşener'in Arnavutköy ziyareti sırasında gerginlik İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Arnavutköy'de esnafı ziyaret etti. Burada tepki gösteren bir kişi ile partililer arasında gerginlik yaşandı.
25.08.2022 Siyaset
Su kaynaklarında siyanobakteri tehlikesi! 'Hızlı bir şekilde çoğalıyorlar'
Su kaynaklarında siyanobakteri tehlikesi! 'Hızlı bir şekilde çoğalıyorlar' Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, su kaynaklarında artan siyanobakterilere karşı uyarıda bulundu.
24.08.2022 Haberler
Su kaynaklarında siyanobakteri tehlikesi! 'Hızlı bir şekilde çoğalıyorlar'
Su kaynaklarında siyanobakteri tehlikesi! 'Hızlı bir şekilde çoğalıyorlar' Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, su kaynaklarında artan siyanobakterilere karşı uyarıda bulundu.
24.08.2022 Gündem
Tarlaya uçan otomobili el birliğiyle kurtardılar
Tarlaya uçan otomobili el birliğiyle kurtardılar İstanbul Arnavutköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil tarlaya uçtu. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, arkadaki minibüsten inen yolcular otomobili el birliğiyle yola çıkardı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
15.07.2022 Haberler
Sazlıbosna Barajı'nda endişelendiren görüntü
Sazlıbosna Barajı'nda endişelendiren görüntü İstanbul'un su kaynaklarından biri olan Sazlıbosna Barajı'nın üzerini kaplayan yeşil ve mavi tabaka endişe yarattı.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığının İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü ekipleri barajdan numune alarak inceleme başlattı. 
14.07.2022 Gündem
Düğün konvoyunda yolu kapatıp oyun oynadılar
Düğün konvoyunda yolu kapatıp oyun oynadılar Arnavutköy’de düğün konvoyu sıkça kazaların yaşandığı Sazlıbosna-Hadımköy yolunda trafiği kapatarak oyun oynadı. Diğer araçların zorlukla ilerleyebildiği yol ve konvoydakilerin oyunu cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
27.06.2022 Haberler
Bakan Karaismailoğlu, Sazlıdere Köprüsü'nde incelemelerde bulundu
Bakan Karaismailoğlu, Sazlıdere Köprüsü'nde incelemelerde bulundu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun ve Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nün yapım çalışmalarının her gün hız kazanarak devam ettiğini belirterek, "Kanal İstanbul'un gerekli yapılarını bir bir hayata geçirirken sektör paydaşlarımızın görüşlerini de alarak Kanal İstanbul'un işletme planlarını hazırlıyoruz." dedi.
15.11.2021 Ekonomi
Kanal İstanbul'daki 6 köprüden ücret alınmayacak
Kanal İstanbul'daki 6 köprüden ücret alınmayacak Kanal İstanbul projesinde ilk adım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sazlıdere Köprüsü'nün temelini atmasıyla birlikte Kanal İstanbul projesi fiilen başlamış oldu. Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, inşa edilecek 6 köprüden ücret alınmayacağını açıkladı.
26.06.2021 Haberler
Son dakika: Kanal İstanbul'daki 6 köprüden ücret alınmayacak
Son dakika: Kanal İstanbul'daki 6 köprüden ücret alınmayacak Kanal İstanbul projesinde ilk adım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sazlıdere Köprüsü'nün temelini atmasıyla birlikte Kanal İstanbul projesi fiilen başlamış oldu. Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, inşa edilecek 6 köprüden ücret alınmayacağını açıkladı.
26.06.2021 Ekonomi
Sazlıdere'de sular çekildi, barajda koyunlar otlamaya başladı
Sazlıdere'de sular çekildi, barajda koyunlar otlamaya başladı İstanbul'da  barajlardaki su seviyelerinin giderek kritik seviyelere düşmesiyle birlikte kalıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Yüzde 5,33 seviyesine düşen Sazlıdere Barajı'nda kurumuş ağaç gövdeleri, köprü kalıntıları görülüyor. Koyunların otladığı barajın son hali  havadan da fotoğraflandı.
7.01.2021 Gündem
Arnavutköy'de düşen yıldırım kamerada
Arnavutköy'de düşen yıldırım kamerada İstanbul Arnavutköy'de sabah saatlerinde düşen yıldırım kameralara yansıdı.
29.10.2020 Haberler
Arnavutköy'de düşen yıldırım kamerada
Arnavutköy'de düşen yıldırım kamerada İstanbul Arnavutköy'de sabah saatlerinde düşen yıldırım kameralara yansıdı.
29.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sazlıbosna ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.