Magazin Haberleri Bülteni (29 Aralık 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (29 Aralık 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları
29.12.2020 Magazin
Didem için  birlik oldular
Didem için birlik oldular Barış Kılıç’ın, SMA hastası Didem Demir’e yardım toplamak için açtığı yayında 450 bin TL toplandı.
29.12.2020 Cadde
Gözyaşları içinde yardım istemişti!  'Vücudu beton gibi. Lütfen gelin götürün'
Gözyaşları içinde yardım istemişti! 'Vücudu beton gibi. Lütfen gelin götürün' Kahramanmarış’ın Andırın ilçesinde Didem Demir’in gözyaşları içinde sosyal medyadan yardım istediği babası Hasan Demir için Sağlık Bakanlığı devreye girdi. Hasan Demir hastaneye kaldırılırken, birçok kurum tarafından da aileye yardım yapıldı.
29.04.2020 Gündem
Demet’ten abiye ve gelinlik fırtınası
Demet’ten abiye ve gelinlik fırtınası Demet Modaevi, yeni sezon abiye ve gelinliklerini Sportz Club 232’de düzenlenen defilede tanıttı. Rönesans Ajans mankenleri Gülşin Diker, Çağla Doğanbaş, Gizem Bölük, Sevcan Demir-kaya, İrem Dilvin Başeğmez, Yudum Erçağlar, Buse Kaşar-cıoğlu, Elif Işın, İdil Kalender, Gizem Özincegedik ve Didem Demir’in görev aldığı defile, ilgiyle izlendi.
15.06.2011 Ege
En başarılı 'Koç'lar
En başarılı 'Koç'lar Koç Holding, bünyesinde bulunan şirketlerin ve çalışanların aralarındaki iletişimi güçlendirmek için 'en başarılı Koç'lular yarışması başlattı
20.12.2003 The Others
Kadın kadına kıyasıya
Kadın kadına kıyasıya Stüdyo müdavimleri
22.10.2003 Kültür Sanat
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor Kadınlarda saç güzellik, sağlık ve genel özgüvenle ilişkilendirilir. Saç şekli ve görünümü, kişinin kendine olan güvenini artırabilir veya azaltabilir. Dolayısıyla, saçın dökülmesi veya incelmesi bir kadın için önemli bir endişe kaynağı olabilir.
6.04.2024 Pazar
Kalp yetmezliği hastalarına demir takviyesi
Kalp yetmezliği hastalarına demir takviyesi Kalp yetmezliği hastalarının yarısında demir eksikliği de görülüyor.
3.03.2024 Gündem
Demir, magnezyum, lif kaynağı! Sağlıklı kan dolaşımına destek oluyor
Demir, magnezyum, lif kaynağı! Sağlıklı kan dolaşımına destek oluyor Akdeniz ve Orta Doğu mutfağına özgü, yeşil yapraklı ve genellikle kırmızı saplı bir sebze olan pazı; A, C ve K vitaminlerinin yanı sıra demir, magnezyum ve lif gibi birçok vitamin ve minerali içeriyor. Yapraklarının salatalarda, çorbada veya sote edilmiş olarak tüketilebildiğini söyleyen Uzman Diyetisyen Didem Yıldız Küçük, ayrıca farklı yemeklerde, böreklerde veya garnitür olarak da kullanılabilen pazının kan sağlığına da iyi geldiğine dikkat çekiyor.
25.02.2024 Genel Sağlık
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Kömür sobasına veda ettiler
Kömür sobasına veda ettiler Mardin’in Midyat ilçesinde yer alan Çaldere Köyü’nün ilkokulunda öğrenciler, artık sobayla değil, çevre dostu ısı teknolojisiyle ısınacaklar.
4.10.2023 Eğitim
Saç dökülmesinden nasıl kurtulabilirsiniz?
Saç dökülmesinden nasıl kurtulabilirsiniz? Bazı kronik hastalıklar, vitamin eksiklikleri, yanlış kozmetik kullanımı, hormonal sebepler yüzünden saçlarınız dökülüyor olabilir. Hedefe yönelik tedavilerle saç dökülmesini adım adım azaltabilirsiniz.
19.08.2023 Pazar
Darağaç’ta sanat sokakta
Darağaç’ta sanat sokakta İzmir Alsancak’ta bulunan Darağaç, farklı disiplinlerden sanatçıların mahalleye taşınması ve mahallelilerin sanat üretimlerine dahil olmasıyla Türkiye’nin ilk ve tek mahalle ölçekli sanat alanı oldu.
11.06.2023 Kültür Sanat
TİP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: 28. dönem Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayları kimler?
TİP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: 28. dönem Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayları kimler? TİP il il milletvekili aday listesi açıklandı. 14 Mayıs seçimlerine katılacak olan il il milletvekili adayları netleşti. YSK'ya gönderilen aday listesinde yer alan isimler de merak konusu oldu. Peki, 2023 seçimlerinde TİP milletvekili adayları kimler?
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Depremin ardından Türkiye'ye gelen İngiliz ekipten ilk tespit
Depremin ardından Türkiye'ye gelen İngiliz ekipten ilk tespit 11 ilde 48 bin 448 can kaybına neden olan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından İngiltere'den Türkiye'ye gelen mühendislerin yıkımın sebeplerine dair dikkat çeken tespitleri yayınlandı.
14.03.2023 Gündem
Yıkımın tam ortasındayız
Yıkımın tam ortasındayız Maçka Sanat’ta 11 ili yıkan depremden beş gün önce açılan “Neredeyiz” sergisi, adeta labirent gibi içinde kaybolduğumuz şehrimize, evimize, ocağımıza odaklanıyor: Neredeydik nerelere geldik, nereliyiz, neredeyiz?
9.03.2023 Kültür Sanat
Güzel insanlara erken veda
Güzel insanlara erken veda Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, depremde akademisyen, öğrenci ve personel kadrosundan 195 kayıp verdi. Yaşamını yitiren Doç. Dr. Betül Balıkçıoğlu’nun bir kitabının girişinde yazdığı ‘Aramızdan erken ayrılan tüm güzel insanların anısına’ notu ise duygulandırdı.
4.03.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek
Türkiye Tek Yürek Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında, saat 02.00 itibarıyla toplam 114 milyar 717 milyon 214 bin lira nakdi yardım toplanırken, 8 milyona yakın da SMS gönderildi
16.02.2023 Gündem
‘Mezar binalar’ için soruşturma
‘Mezar binalar’ için soruşturma Milliyet’e konuşan Adalet Bakanlığı yetkisi, binlerce insana mezar olan ve açılacak soruşturmalarda delil niteliği taşıyacak binalardan numune alım işleminin başladığını açıkladı... Bakanlık 10 ilde görev yapan savcılara ilave olarak her türlü adli işlemin aksamadan yürütülmesi için bölgeye şimdiye kadar 304 ek savcı, 258 de adli tıp uzmanı ve teknikeri görevlendirdi...
11.02.2023 Gündem
Serenay Sarıkaya: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik
Serenay Sarıkaya: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik Şahmaran dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'nın, dizi sahnesinde masada otururken gözüken ayakları gündem olmuştu. Sosyal medyada Sarıkaya'nın ayaklarına yorum yağmıştı. Ünlü oyuncu, bu kez de ayna karşısında poz verdi. Sarıkaya'nın telefon kılıfının üzerinde yazan yazı dikkat çekti.
30.01.2023 Cadde
Ayakları gündem olmuştu! Serenay Sarıkaya'dan çoraplı cevap
Ayakları gündem olmuştu! Serenay Sarıkaya'dan çoraplı cevap Şimdilerde dijital bir platformda yayınlanan 'Şahmaran' dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ayakları, geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın gündemine oturmuş, ünlü ismin dizinin bir sahnesindeki görüntüsüne yüzlerce yorum yapılmıştı. Yaşananların ardından 30 yaşındaki Sarıkaya, ayaklarına yapılan eleştirilere çoraplarındaki yazıyla karşılık verdi.
25.01.2023 Cadde
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu Şahmaran dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun bir sahnede masada oturduğu pozu sosyal medyada paylaşıldı. Güzel oyuncunun ayakları hakkında acımasız yorumlar yapan kullanıcılara diğer kullanıcılar tepki gösterdi.
22.01.2023 Cadde
Ömer Selçuk Baz: En sürdürülebilir, en çevreci, en ekolojik yapı hiç yapılmamış olandır.
Ömer Selçuk Baz: En sürdürülebilir, en çevreci, en ekolojik yapı hiç yapılmamış olandır. Ona göre “coğrafya kaderdir” noktayla değil, üç noktayla bitmesi gereken bir cümle. Çünkü bu kader değiştirilebilir ama anlamadığın bir şeyi değiştirmeye çalışamazsın. Bulunduğu coğrafyanın kodlarını iyi anlayıp özümseyen, bu zamana ve yere ilişkin bir mimarlık üretimini sürdüren Mimar Ömer Selçuk Baz ile kendi varoluşunu biçimlendiren coğrafyaları, mimarlık yazınında onu cezbeden şeyleri ve güncel işlerini konuştuk.
30.10.2022 Mimarlık
Şampiyonluk sonrası Ergin Ataman itirafı: Arada bizi de çıldırtıyor
Şampiyonluk sonrası Ergin Ataman itirafı: Arada bizi de çıldırtıyor Türkiye hem basketbol hem de voleybolda Avrupa'nın zirvesine çıkarak şampiyonluğa ulaştı. Anadolu Efes ve Vakıfbank'ın başarılarının yanı sıra kadın boksunda kazanılan 5 altın madalya yüzleri güldürdü. Anadolu Efes'i şampiyonluğa ulaştıran Ergin Ataman'ın A Milli Basketbol takımında da başarılı olması beklenirken A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili sürpriz gerçeği Milliyet'in duayen yazarı Attila Gökçe açıkladı.
25.05.2022 Futbol
Survivor Mert kimdir kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı? Survivor Mert Öcal hayatı ve kariyeri...
Survivor Mert kimdir kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı? Survivor Mert Öcal hayatı ve kariyeri... Survivor 2022 All Star kadrosunda Ünlüler takımında mücadele eden Mert Öcal kimdir sorusu yarışmanın takipçileri tarafından araştırılıyor. Öcal, adada Gönüllüler takımından Sude Burcu ile aralarında yaşanan aşk ile söz ettirmişti. Peki Mert Öcal kimdir kaç yaşında?
9.03.2022 Cadde