Scotty

Scotty

Son dakika scotty haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan scotty gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan scotty haber sayfamızda...

Scotty

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 scotty haberi bulunmuştur.
'Star Trek' oyuncularının külleri uzayın derinliklerine bırakılacak
'Star Trek' oyuncularının külleri uzayın derinliklerine bırakılacak ABD’de 60’lı yıllarda Enterprise uzay gemisiyle uzayın derinliklerini keşfeden ve mürettebatın serüvenlerini konu alan ünlü bilim kurgu dizisi 'Star Trek'in oyuncusu Nichelle Nichols (89), 30 Haziran’da hayata veda etti. Nichols’ün küllerinin, geçtiğimiz yıllarda hayata veda eden diğer üç 'Star Trek’linin külleriyle uzayın derinliklerine bırakılacağı belirtildi.
28.08.2022 Cadde
20 sene, daha dün gibi
20 sene, daha dün gibi Norah Jones’un ödül canavarı ilk albümü “Come Away with Me” ile ana akım müziğe caz tarafı kuvvetli şarkılar armağan edişinin üzerinden tam 20 sene geçti.
27.02.2022 Kültür Sanat
Scotty’den yeni yatırım hazırlığı
Scotty’den yeni yatırım hazırlığı Yeni nesil taşımacılık firması Scotty istihdamını artırırken yeni yatırıma hazırlanıyor. Scotty Genel Müdürü Hayri Arslan, “Haziran ayı itibarıyla dağıtım ağına dahil ettiğimiz sözleşmeli mükellef sürücülerle istihdamı artırdık” dedi.
7.07.2021 Ekonomi
Pandemi döneminde perakendede neler değişti?
Pandemi döneminde perakendede neler değişti? Perakendede hızlı teslimat dönemi… E-ticaret pandemi döneminde büyük bir ivme kazandı. Özellikle son zamanlarda perakende de gerçekleşen hizmetler tüketicilerin hayatını ciddi anlamda kolaylaştırıyor. Markalar artık müşterilerine her zaman ve her yerde alışveriş yapabilme imkanı ve birçok kolaylık sunuyor. Öyle ki alışveriş yaptıktan sonra teslimatınız 3 saat içeresinde gerçekleştiriliyor. Perakendedeki son gelişmeleri, hizmetleri Boyner Büyük Mağazacılık Omnichannel Genel Müdürü Erdem Çalışkan ile görüştük.
14.07.2021 Yaşam
Guadagnino ve  Rogen’dan iş birliği
Guadagnino ve Rogen’dan iş birliği “I Am Love”, “Call Me by Your Name” filmlerinin yönetmeni Luca Guadagnino, Seth Rogen ve Evan Goldberg’in senaryosunu yazacağı “Scotty & the Secret History of Hollywood”u yönetecek.
3.08.2020 Kültür Sanat
Gazeteler eve geldi
Gazeteler eve geldi Türkiye genelinde tespit edilen içme suyu bayileri ve Vefa Sosyal Destek Birimleri aracılığıyla yapılan dağıtımda, kapı kapı dolaşan bayi çalışanları gazeteleri okuyucularına ulaştırdı.
19.04.2020 Gündem
Demirören Medya’dan Gazete Atağı #Evde Kal, Habersiz Kalma
Demirören Medya’dan Gazete Atağı #Evde Kal, Habersiz Kalma Demirören Medya, tüm Türkiye’nin sürdürdüğü Koronavirüs mücadelesinde gazete okumaya teşvik etmek amacıyla özel bir iş birliği hayata geçirdi. Fırsat sitesi Yakala.co’nun Scotty ile yaptığı iş birliğine ile Milliyet, Hürriyet, Fanatik ve Posta gazeteleri okuyucuların kapısına gidiyor.
24.03.2020 Gündem
Motosiklet çağırdı, yatakta çıplak uyandı... O davada Karar çıktı!
Motosiklet çağırdı, yatakta çıplak uyandı... O davada Karar çıktı! İstanbul Beşiktaş’ta 30 Nisan 2019’da, arkadaşları ile yediği iş yemeğinin ardından Kadıköy’deki evine gitmek için motosikletli servis uygulaması ‘Scotty’ üzerinden araç çağıran stajyer avukat G.G. (24), sabah gözünü motosiklet sürücüsünün evinde açtı.
30.01.2020 Gündem
Hızlı ve keyifli tur
Hızlı ve keyifli tur Bisiklet, elektrikli scooter, motosiklet... Avrupa ve Asya olmak üzere iki kıtayı birbirine bağlayan megakent İstanbul’u hem çevreci hem de eğlenceli ulaşım araçlarıyla gezebilirsiniz. Yolda geçen saatleri yarı yarıya indiren bu araçların erişimi ise çok kolay
8.12.2019 Gündem
PUBG Mobile 1. yaşını kutladı!
PUBG Mobile 1. yaşını kutladı! PUBG Mobile, 1. yaşını ünlü sanatçı Alan Walker ile kutladı ve dünyanın en büyük mobil oyun turnuvalarından birine ev sahipliği yapacağını açıkladı.
28.03.2019 Oyun
Amerika'nın Sıra Dışı Doğa Harikası: Ölüm Vadisi
Amerika'nın Sıra Dışı Doğa Harikası: Ölüm Vadisi Büyüleyici görüntüsünün yanı sıra tehlikeleriyle de bilinen Ölüm Vadisi, Amerika’nın sıra dışı doğal güzellikleri arasında yer alıyor...
18.03.2021 Dekorasyon
700 bin kişiyi ışınladı
700 bin kişiyi ışınladı ‘Işınla bizi Scotty’ diyerek işe başlayan yerli teknoloji girişimi Scotty, 700 bin kişiye ulaştı. Kullanıcı havuzunda doğuma yetişen kadın da, konserde sahneye koşan sanatçı da yer alıyor
5.10.2018 Ekonomi
Sevimli dostlara kampanya yağmuru
Sevimli dostlara kampanya yağmuru Dünya Hayvanları Koruma Günü perakende sektöründe de kutlandı. Bu güne özel pek çok marka hem indirimler hem de sosyal sorumluluk kampanyaları düzenledi.
4.10.2018 Ekonomi
Yasak ama Nilüfer itiraf etti!
Yasak ama Nilüfer itiraf etti! Sürücüye 3 bin TL, yolcuya ise 300 TL cezası var...
25.09.2018 Cadde
Etiler’de UBER uygulamasında sürücülere ve turistler ceza yağdı
Etiler’de UBER uygulamasında sürücülere ve turistler ceza yağdı Etiler’de Sivil Trafik Ekipler Amirliğine bağlı görevlilerin UBER ve Scotty araçlarına yönelik gerçekleştirdiği uygulamada sürücülere ve yolculara ceza yağdı. Uygulamada artarda durdurulan UBER araçlarındaki kendilerine ceza yazılacağını öğrenen Arap turistler şoke oldu. İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik Ekipler Amirliğine bağlı ekipler, dün saat 14.00 sıralarında UBER ve Scotty’e yönelik uygulama gerçekleştirdi. Beşiktaş Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde UBER ve Scotty avına çıkan ekipler, tespit ettikleri araçları durdurdu. Yapılan denetimde çok sayıda araç sürücüsüne, “İlgili belediyeden izin veya ruhsat almaksızın, belediye sınırları dahilinde ticari amaçlı yolcu taşımak” gerekçesiyle 3 bin 8 lira, yolcularına ise “Ruhsat almadan faaliyet gösteren araçlardan taşımacılık hizmeti almak” gerekçesiyle 334 lira para ceza kesti. Ceza kesilen Arap turistler şoke oldu Öte yandan ceza kesilen araların içerisinde Arap turistler duruma anlam veremedi. Sivil trafik polisinin olayı anlatması üzerine yolculara da araç içerisinde tutanak tutularak ceza kesildi. Uygulamaya devam eden ekipler, durdurdukları lüks bir minibüsün şoförünün Suriye uyruklu olduğunu fark etti. Sürücü ile konuşan ekipler, kendisine ticari araç sürebilmek için belge alması gerektiğini söyledi ve bu şekilde araç kullanamayacağını belirtti. Bu sebepten sürücüye para cezası kesildi.
11.09.2019 Haberler
UBER uygulamasında sürücülere ve turistlere ceza yağdı
UBER uygulamasında sürücülere ve turistlere ceza yağdı İstanbul Etiler’de Sivil Trafik Ekipler Amirliğine bağlı görevlilerin UBER ve Scotty araçlarına yönelik gerçekleştirdiği uygulamada sürücülere ve yolculara ceza yağdı. Uygulamada durdurulan UBER araçlarında seyahat eden ve kendilerine ceza yazılacağını öğrenen Arap turistler şoke oldu.
31.08.2018 Gündem
UBER ve Scooty’e ceza yağdı
UBER ve Scooty’e ceza yağdı İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik Ekipler Amirliğine bağlı ekipler, UBER ve Scotty’e yönelik denetim gerçekleştirdi.
24.08.2018 Gündem
Uber sürücülerine ceza yağdı
Uber sürücülerine ceza yağdı İstanbul Sivil Trafik Ekipler Amirliği'nce yapılan UBER ve Scotty denetimlerinde sürücülere cezai işlem uygulandı. 5 bin lira ceza yiyen bir sürücü "UBER'e karşı yoğun bir talep var. Hiç boş durmuyoruz. İşler çok güzel" dedi.Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik Ekipler Amirliği'ne bağlı ekipler, UBER ve Scotty'e yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetim kapsamında ekipler, saat 14.00 sıralarında Beşiktaş Etiler Nisbetiye Caddesi'nde denetime başladı. Ekipler, genellikle UBER taşımacılığın yapıldığı çok sayıda lüks aracı durdurdu. UBER aracı olduğu tespit edilen araçların ise belgeleri kontrol edilerek UBER aracı olup olmadıkları soruldu. UBER aracı olduklarını ifade eden sürücülere ise cezai işlem uygulandı. Belgeleri kontrol eden ekipler, "İlgili belediyeden izin ruhsatı almaksızın, belediye sınırları dahilinde ticari amaçlı yol taşımak" suçundan ilk kez yakalanan sürücülere 3 bin 6 lira ceza, birkaç kez yakalanan sürücülere ise 5 bin 10 lira ceza kesti. Öte yandan ekipler motosiklet taşımacığı olan Scotty'e yönelik de uygulama yaptı. Ekipler şüphelendikleri motosikletleri durdurarak sürücülerin cep telefonlarında Scotty uygulaması olup olmadığını kontrol etti. Yapılan uygulamalarda 5 araca yaklaşık 25 bin lira idari para cezası verildi.
11.09.2019 Yaşam
5 bin lira ceza yiyen UBER sürücüsü: İşler çok güzel
5 bin lira ceza yiyen UBER sürücüsü: İşler çok güzel İstanbul Sivil Trafik Ekipler Amirliği'nce yapılan UBER ve Scotty denetimlerinde sürücülere cezai işlem uygulandı. 5 bin lira ceza yiyen bir sürücü "UBER'e karşı yoğun bir talep var. Hiç boş durmuyoruz. İşler çok güzel" dedi.
24.08.2018 Gündem
5 bin lira ceza yiyen UBER sürücüsü: İşler çok güzel
5 bin lira ceza yiyen UBER sürücüsü: İşler çok güzel İstanbul Sivil Trafik Ekipler Amirliği'nce yapılan UBER ve Scotty denetimlerinde sürücülere cezai işlem uygulandı. 5 bin lira ceza yiyen bir sürücü "UBER'e karşı yoğun bir talep var. Hiç boş durmuyoruz. İşler çok güzel" dedi.
24.08.2018 Gündem
İstanbul’da uygulamada UBER ve Scotty’e ceza yağdı
İstanbul’da uygulamada UBER ve Scotty’e ceza yağdı Beşiktaş’ta Sivil Trafik Ekipler Amirliğine bağlı görevliler tarafından UBER ve Scotty araçlarına yönelik uygulama gerçekleştirdi. Uygulamada çok sayıda aracı durduran polis, sürücülere ve yolculara ceza yağdırdı. Ceza kesilen bir UBER sürücüsü, “Ya bizi kapatsınlar ya da izin versinler” dedi. İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik Ekipler Amirliğine bağlı ekipler, sabah saatlerinde UBER ve Scotty’e yönelik uygulama gerçekleştirdi. Beşiktaş Dolmabahçe Gazhane Caddesi üzerinde UBER ve Scotty avına çıkan ekipler, tespit ettikleri araçları durdurdu. Yapılan denetimde çok sayıda araç sürücüsüne, “İlgili belediyeden izin veya ruhsat almaksızın, belediye sınırları dahilinde ticari amaçlı yolcu taşımak” gerekçesiyle 3 bin 8 lira, yolcularına ise “Ruhsat almadan faaliyet gösteren araçlardan taşımacılık hizmeti almak” gerekçesiyle 334 lira para ceza kesti. Ceza kesilen bir UBER aracının içerisindeki yabancı yolcular ise durumu şaşkınlıkla karşıladı. “Ya bizi kapatsınlar ya da izin versinler” Ekiplerin tespit ettiği yolculu UBER aracının şoförü Yunus Toktaş, “5’inci cezamı yedim, UBER’im. Ya bizi kapatsınlar ya da izin versinler. Bizde ne yapacağımızı bilelim, evimize ekmek götürmeye çalışıyoruz. Yolcularım yabancı bir de onlara dert anlatacağız. Onlar da az biraz biliyorlar. Cezaları UBER’e bildiriyoruz, onlar dava açıyorlar. Yüzde 60’ını kazanıyor, yüzde 40’ını kazanamıyor. Kazanamadıklarını ise sistemimize yatırıp ödemesini yapıyorlar. Yolcuların ise ödemesini birkaç gün içinde yapıyorlar. 5 bin 10 lira ceza kesildi” dedi. Öte yandan denetimler sıklaştırılarak devam edeceği öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Scotty ve Hollywood’un Gizli Tarihi: Ünlülere zevk satan benzinci!
Scotty ve Hollywood’un Gizli Tarihi: Ünlülere zevk satan benzinci! Bugün 95 yaşında olan Scotty Bowers, bir zamanların en meşhur Hollywood düzenbazıydı... Aralarında Cary Grant, Katharine Hepburn, George Cukor ve Rex Harrison gibi isimlerin de olduğu en büyük Hollywood yıldızlarına 'cinsellik' satıyordu. Hem de bir benzin istasyonunda!..
27.07.2018 Sanat
Uber'den sonra Scotty'ye de ceza kesildi
Uber'den sonra Scotty'ye de ceza kesildi Uber’e benzer olan Scotty uygulamasını kullanan bir motor sürücüsü ve getirdiği yolcu Taksim’de polise yakalandı. Sürücü ve yolcu ceza yemekten kurtulamadı.
18.07.2018 Teknoloji
17 Temmuz 2018 Ekonomi Haberleri
17 Temmuz 2018 Ekonomi Haberleri 17 Temmuz 2018 Ekonomi Haberleri
11.09.2019 Haberler
Son dakika: Uber’den sonra ona da ceza!
Son dakika: Uber’den sonra ona da ceza! Uber’e benzer olan Scotty uygulamasını kullanan bir motor sürücüsü ve getirdiği yolcu Taksim’de polise yakalandı. Sürücü ve yolcu ceza yemekten kurtulamadı.
17.07.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Scotty ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.