Seanslar

Seanslar

Son dakika seanslar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seanslar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seanslar haber sayfamızda...

Seanslar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 507 seanslar haberi bulunmuştur.
FETÖ’cü psikiyatrist hayatını perişan etti! Mağdur çocuk konuştu: Babamı şikayet edip kutlama yaptılar
FETÖ’cü psikiyatrist hayatını perişan etti! Mağdur çocuk konuştu: Babamı şikayet edip kutlama yaptılar İstanbul’da bir klinikte, hayvanlarda kullanılan ilaçları çocuklara verip hipnoz ederek ailelere ‘cinsel istismar’ tuzağı kurmakla suçlanan doktor Süleyman Salih Zoroğlu'nun yaptıklarına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
2.03.2024 Gündem
Lazer Epilasyon Fiyatları 2024: Kadın-Erkek Tüm Vücut Buz Lazer Bölgeleri ve Fiyatları
Lazer Epilasyon Fiyatları 2024: Kadın-Erkek Tüm Vücut Buz Lazer Bölgeleri ve Fiyatları İstenmeyen tüylere kökten çözüm sağlayan lazer epilasyon fiyatları kullanılan makine, kıl, kilo yapısına, işlemin yapıldığı bölge, teknik ve kliniklere göre değişiklik gösterebilir. Kadın ve erkeklerde lazer epilasyon fiyatları farklıdır. Kişiler buz veya iğneli lazer epilasyon yaptırabilir. Seansları genellikle 2 ayda bir olacak şekilde 4 ile 6 paket arasında tamamlanır. Tüm vücutta istenmeyen tüylere kalıcı çözüm sağlayan lazer epilasyon tekniği kişinin kıl tipi, rengi ve cildine uygun olarak seçilir. Kadın-erkek tüm vücut buz lazer bölgeleri nelerdir? diyorsanız Lazer Epilasyon Fiyatları 2024 içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.01.2024 Güzellik
Son sürat dijital dönüşüm
Son sürat dijital dönüşüm "Fiziksel mağazaları da olan dijital bir platforma dönüşüyoruz. Bu hedef doğrultusunda bu yılın ilk 9 ayında mağaza ve dijital kanallarımıza toplam 294 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdik."
7.12.2023 Milliyet Executive
'Kabus doktor' hakkında soruşturma tamamlandı! Çocuklar üzerinde tüyler ürpertici tedavi
'Kabus doktor' hakkında soruşturma tamamlandı! Çocuklar üzerinde tüyler ürpertici tedavi Çocuk hastalara ketamin enjekte ederek "Çoklu Kişilik Bozukluğu" teşhisi koyan, babaları tarafından cinsel istismara maruz kaldıklarına inandırdığı öne sürülen Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkında soruşturma tamamlandı.
29.11.2023 Gündem
Suç ve Ceza’ya az kaldı
Suç ve Ceza’ya az kaldı 13.Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali 17-23 Kasım 2023 tarihlerinde, Atlas 1948 Sineması, Kadıköy Sineması ve İBB Beyoğlu Sineması’nda gerçekleşecek. “İfade özgürlüğü” temasıyla gerçekleştirilecek akademik program ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yapılacak. Tam biletler; gündüz (11.30 - 13.30) seanslarında 40 TL, akşam (16.30 - 19.00 - 21.30) seanslarında 60 TL olarak belirlendi.
14.11.2023 Kültür Sanat
Güzel güzel büyüme
Güzel güzel büyüme "Estée Lauder'in stratejik olarak önem verdiği Türkiye'de tüm kategori, marka ve satış kanallarımızda çok ciddi büyümelere imza attık. Öncelik verdiğimiz konuların başında ise sürdürülebilirlik geliyor."
10.11.2023 Milliyet Executive
Mide botoksu 3’ten fazla yapılamaz
Mide botoksu 3’ten fazla yapılamaz Zayıflama yöntemlerinden biri olan mide botoksunu en fazla 3 kez yaptırabiliyorsunuz. Bu işlem sonrası yaşam tarzında yapacağınız değişikliklerle kilonuzun yüzde 10’undan kurtulabilirsiniz.
7.11.2023 Gündem
4 kadından 1’i idrar kaçırıyor! Üreme çağındaki genç kadınların kapısını çalıyor
4 kadından 1’i idrar kaçırıyor! Üreme çağındaki genç kadınların kapısını çalıyor Özellikle 30 yaşından sonra her 4 kadından 1’inin idrar kaçırma problemi yaşadığını söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Rehat Faikoğlu, sosyal hayattan uzaklaşmanın en yaygın sebeplerinden biri olan idrar kaçırmanın çoğu zaman cerrahi yönteme gerek kalmadan, ilaçlar ve egzersizlerle tedavi edilebildiğine dikkat çekti.
16.10.2023 Genel Sağlık
Kendisi mühendislik, ailesi tıp istedi! Panik atak geçirince büyük hata anlaşıldı
Kendisi mühendislik, ailesi tıp istedi! Panik atak geçirince büyük hata anlaşıldı Akademik sınavlar çocuklarda ve gençlerde büyük strese sebep oluyor. Tıpkı tercih döneminde ailesiyle sorun yaşayan ve yoğun kaygılarla destek almak zorunda kalan H.Ç. gibi. Genç çocuk bu dönemde mühendislik okumak isterken, anne-babası tıp tercih etmesi için baskı yaptı. İşte ne olduysa da bundan sonra oldu. Panik atak nöbetleri içerisinde kalan gencin yaşadıkları ve ailesinin yaptığı büyük hata ise sonra anlaşıldı.
3.08.2023 Gündem
Şehir içinde tatil havası
Şehir içinde tatil havası İstanbul’da yaz aylarında yapılabilecek belki de en iyi şey, denizle daha çok haşır neşir olmak için vesileler yaratmak. Bunun bir yolu da son yıllarda gitgide popüler hale gelen su sporlarına merak salmaktan geçiyor. Şehrin denize kıyısı olan pek çok semtinde artık kürek ve kano dersi almak mümkün. Anadolu yakası ise Alaçatı’yla özdeşleşen rüzgar sörfünden wingfoil gibi en yeni akımlara, su sporlarında geniş bir yelpaze sunuyor. Biraz daha kuzeye gitmeyi göze alanlar için Kilyos’ta bir dalga sörfü merkezi dahi var. Şehir içinde yaz havası yaşatan su sporlarının peşine düşüyoruz.
29.07.2023 Pazar
Sinan Özen: Çocuğumun mezar yerini hazırlamıştım!
Sinan Özen: Çocuğumun mezar yerini hazırlamıştım! Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı yedi kez ameliyat masasına yatmış ve uzun bir tedavi süreci sonrası sağlığına kavuşmuştu. Kızı Neva'nın sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Sinan Özen, yaşadıklarını canlı yayında anlattı.
5.06.2023 Cadde
Alp Ustaoğlu yazdı: Yeni nesil Roland Garros
Alp Ustaoğlu yazdı: Yeni nesil Roland Garros Dünyanın bir numaralı toprak kort turnuvası, Paris’te yeni yaşam alanları, yeni kortlarıyla tenisseverlere dolu dolu günler geçirtiyor. Nadal ve Federer’siz ilk Roland Garros olması hasebiyle, işin sportif tarafında da başkalıklar vaat ediyor
4.06.2023 Tenis
Teo’dan kanser hastalarına terapi desteği
Teo’dan kanser hastalarına terapi desteği Dünyada da örnekleri bulunan, kanser hastalarına yönelik “terapi köpeği desteği”, İstanbul’da iki hastanede pilot olarak uygulanmaya başladı. Projede başarı elde edilirse Türkiye’nin dört bir yanında pek çok köpek, terapi köpeği olarak eğitilecek.
6.11.2022 Pazar
Suç ve Ceza’da ‘eşitlik’
Suç ve Ceza’da ‘eşitlik’ 12. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali 18-24 Kasım tarihleri arasında Atlas 1948 Sineması, Kadıköy Sineması ve AKM Yeşilçam Sineması’nda gerçekleşecek. Gösterimler için tam bilet; gündüz (11.30-13.30) seanslarında 10 TL, akşam (16.30-19.00-21.30) seanslarında 15 TL olarak belirlendi. Festival boyunca öğrenciler tüm seanslar için 7 TL’ye bilet alabilecek.
2.11.2022 Kültür Sanat
İğneli Epilasyon Nedir, Nasıl Yapılır? İğleni Epilasyon Kalıcı Mı?
İğneli Epilasyon Nedir, Nasıl Yapılır? İğleni Epilasyon Kalıcı Mı? İğneli epilasyon, vücutta oluşan kılları kalıcı olarak yok etmek için kullanılan bir epilasyon, tüy alma tekniğidir. İğneli epilasyon, iğneli epilasyon cihazı ile kıl köklerini elektrik akımıyla yakarak yapılmaktadır. İğneli epilasyon %99 olarak kalıcıdır, ancak tüy yapısına göre değişiklik gösterebilir. İğneli epilasyon nedir, nasıl yapılır? İğneli epilasyon kalıcı mı ayrıntıları ile derledik.
8.09.2022 Cilt Bakımı
Tüyler ürperten psikiyatri seansı! Sabaha karşı çalan telefonla hayatı alt üst oldu...
Tüyler ürperten psikiyatri seansı! Sabaha karşı çalan telefonla hayatı alt üst oldu... Zorunlu olarak görüştüğü doktora insanları öldürmeyi düşündüğünü söyledi. Üç ay boyunca devam eden seanslar bir işe yaramadı. 12 kişinin hayatını kaybettiği ve 58 kişinin yaralandığı katliam gecesinin ardından doktoru, tüyler ürperten seanslarını anlattı.
28.08.2022 Dünya
Hekime gitmeye çekiniliyor oysa tedavi mümkün! Cinsel terapi nedir, ne işe yarar?
Hekime gitmeye çekiniliyor oysa tedavi mümkün! Cinsel terapi nedir, ne işe yarar? Psikolojik ve fiziksel sorunlar, gelenekler, ilaçlar, yetiştirilme tarzı, çiftler arası sorunlar… Toplumumuzda tedavi için hekime gitmeye çekinilen, hatta pek çok kişinin kendisine bile itiraf etmeyerek çıkmaza girebildiği cinsel sorunlar boşanmalara da yol açabiliyor. Bu sorunun cinsel terapilerle aşılabileceğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Selcen Bahadır ülkemizde yaşanan cinsel sorunlar ve tedavilerine ilişkin açıklamalar yaptı.
30.07.2022 Kadın Sağlığı
Elektroterapi hangi hastalıkların tedavisinde kullanılıyor?
Elektroterapi hangi hastalıkların tedavisinde kullanılıyor? Tıbbi bir tedavi yöntemi olarak kullanılan elektroterapi, dokularda fizyolojik değişiklikler meydana getirerek etki gösteriyor. Elektroterapi seansları süresinin hekim tarafından hasta şikayetlerine göre 30-45 dakika arasında belirlendiğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Osman Çoban, elektroterapinin doğru kullanıldığında ağrıları azalttığını, kas yaralanmalarında iyileşme sağladığını ve yaralı bölgede kan dolaşımını artırdığını ifade ediyor.
25.06.2022 Genel Sağlık
Glutatyon serumu tedavisi nasıl yapılır?
Glutatyon serumu tedavisi nasıl yapılır? Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi hakkındaki farkındalık arttıkça anti oksidan alımının önemi daha net anlaşılıyor. Son dönemde çok yoğun ilgi gören glutatyon serumu tedavisi ile vücuttaki serbest radikallerle reaktif oksijenlerin toksik etkilerinin minimize edilebileceğini ifade eden Medikal Estetik Hekimi Dr. Aida Keklik: “Doku onarımında, protein yapımında ve bağışıklık sisteminin işlevinin iyileştirilmesinde görev yapan glutatyon, çok güçlü bir antioksidandır. Serum tedavisi ile glutatyonun hızlıca aktif şekilde kullanılmaya başlanması ve çoklu faydalarının görülmesi mümkün olabilir.” diyerek glutatyon tedavisi hakkında önemli bilgiler aktardı.
23.06.2022 Genel Sağlık
Diz kapağı çevresinin gençleştirilmesinde kullanılan yöntemler
Diz kapağı çevresinin gençleştirilmesinde kullanılan yöntemler Diz kapakları vücudun en fonksiyonel bölgelerinden biri. Bu alanda kullanıma bağlı olarak elastikiyet kaybı, kilo ve hafif sarkmalar, dalgalanmalar, yağlanmalar, kolajen dokuda azalma ile deride incelme, hyalüronik asit miktarında azalma ile daha kuru, buruşuk ve sağlıksız bir görüntü karşımıza çıkabiliyor. Peki diz kapağı çevresini ameliyat olmadan güzel bir görüntüye kavuşturmak mümkün mü? Medikal Estetik Doktoru Yasemin Savaş anlattı.
7.04.2022 Estetik
Well Being Ne Demek, Türkçesi Nedir? Well Being Uzmanı Kime Denir?
Well Being Ne Demek, Türkçesi Nedir? Well Being Uzmanı Kime Denir? Well being sıklıkla kullanılan kelimeler arasındadır. Özellikle kullanım alanı bakımından önemli taşıyan kelimeler arasında yer almaktadır. Bu bakımdan Well being ne demek, Türkçesi nedir? Well being uzmanı kime denir öğrenebilir ve buna göre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Well being ne demek, Türkçesi nedir? Well being uzmanı kime denir tüm detayları ile derledik.
26.03.2022 Eğitim
Saç dökülmesini durdurmak için en sık kullanılan yöntemler
Saç dökülmesini durdurmak için en sık kullanılan yöntemler Sağlıklı saç derisinde ortalama 100 bin adet saç yer alıyor ve tararken ya da yıkamaya bağlı olarak günde 100–150 adet saç teli dökülmesi olağan kabul ediliyor. Ancak günde 300-500 adet saç teli dökülüyorsa ve bu durum kronikleşmişse, altta yatabilecek etkenlerin mutlaka araştırılması ve tedavi edilmesi gerekiyor. Saç dökülmesinde en sık uygulanan 4 yöntemi Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Emel Öztürk Durmaz açıkladı.
11.03.2022 Saç Bakımı
‘Zühre’ tüm kadınlara sesleniyor
‘Zühre’ tüm kadınlara sesleniyor İstanbul Sinema Müzesi ve Atlas 1948, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla mart ayı boyunca “Zühre” projesi kapsamında kadın sanatçılar odağında; filmler, söyleşiler, atölyeler ve performanslara ev sahipliği yapacak.
5.03.2022 Kültür Sanat
Ailelerden yoğun ilgi...
Ailelerden yoğun ilgi... Yapımcılığını Sadi Canpolat, Sadri Alışık, Serhat Usak ve Serdar Atacan’ın yaptığı, senaryo ve yönetmenliğini Enes Ateş’in üstlendiği ‘Afacanlar: İş Başa Düştü’, üç günde 60 bin kişi tarafından izlendi...
10.02.2022 Cadde
Oksijenle ayakta kaldı
Oksijenle ayakta kaldı Bayraklı’da yaşayan Murat Çığ, gittiği kaplıcada ayaklarını sıcak su borularının arasına koyduktan sonra uyuyakaldı.
2.02.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Seanslar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.