Seat Leon

Seat Leon

Son dakika Seat Leon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Seat Leon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Seat Leon haber sayfamızda...

Seat Leon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 142 seat leon haberi bulunmuştur.
Fiyatlar sabit kaldı! İşte Türkiye'de satılan en ucuz sıfır otomobiller
Fiyatlar sabit kaldı! İşte Türkiye'de satılan en ucuz sıfır otomobiller Otomobil markaları Eylül ayı ile fiyat listelerini de güncellendi. Çok sayıda marka Eylül ayında fiyatlarını sabit bıraktı. İşte marka marka otomobillerin Eylül ayı fiyatları...
17.09.2023 Ekonomi
Eczacı kalfasını ve ev arkadaşını öldürdü! Cinayetin sebebi kan dondurdu
Eczacı kalfasını ve ev arkadaşını öldürdü! Cinayetin sebebi kan dondurdu Bursa'da bir kişi, aynı daireyi paylaştığı ev arkadaşını ve köpeğini, 3 gün sonra da aynı mahalledeki eczanede çalışan kalfayı öldürüp otomobilini gasbetti. İstanbul'da yakalanan zanlının emniyetteki ifadesi ise kan dondurdu.
1.03.2023 Gündem
Nişanlı çifte ormanda infaz! Katil babası çıktı
Nişanlı çifte ormanda infaz! Katil babası çıktı Adana’da dün ormanlık alanda kafasından vurulan nişanlı çiftten hastaneye kaldırılan kadın da hayatını kaybetti. Öte yandan cinayetle ilgili gözaltına alınan isim şoke etti.
1.03.2023 Haberler
Nişanlı çifte ormanda infaz! Katil babası çıktı
Nişanlı çifte ormanda infaz! Katil babası çıktı Adana’da dün ormanlık alanda kafasından vurulan nişanlı çiftten hastaneye kaldırılan kadın da hayatını kaybetti. Öte yandan cinayetle ilgili gözaltına alınan isim şoke etti.
1.03.2023 Gündem
Korkunç olay! Bagajında ceset bulundu, cinayetler ortaya çıktı
Korkunç olay! Bagajında ceset bulundu, cinayetler ortaya çıktı Bursa'da psikolojik problemleri olduğu öğrenilen bir kişi aynı daireyi paylaştığı ev arkadaşını ve köpeğini, 3 gün sonrada aynı mahalledeki eczanenin kalfasını öldürüp otomobilini gasp etti. Şüpheli şahıs çaldığı otomobili ile İstanbul'da yakalanırken eczacı kalfasının cesedi otomobilin bagajından çıktı.
1.03.2023 Haberler
Korkunç olay! Bagajında ceset bulundu, cinayetler ortaya çıktı
Korkunç olay! Bagajında ceset bulundu, cinayetler ortaya çıktı Bursa'da psikolojik problemleri olduğu öğrenilen bir kişi aynı daireyi paylaştığı ev arkadaşını ve köpeğini, 3 gün sonrada aynı mahalledeki eczanenin kalfasını öldürüp otomobilini gasp etti. Şüpheli şahıs çaldığı otomobili ile İstanbul'da yakalanırken eczacı kalfasının cesedi otomobilin bagajından çıktı.
1.03.2023 Gündem
İstanbul'da feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti
İstanbul'da feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti Kavacık mevkii Tem Otoyolu’nda gece saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
16.08.2022 Gündem
İstanbul Havalimanı yolunda iki lüks araç kaza yaptı
İstanbul Havalimanı yolunda iki lüks araç kaza yaptı İstanbul Havalimanı yolu Kemerburgaz mevkiinde iki lüks aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanırken, kaza yapan araçlar havadan görüntülendi.
9.02.2022 Gündem
"Yılın Otomobili" seçimi için 27 aday belirlendi
"Yılın Otomobili" seçimi için 27 aday belirlendi OGD'den yapılan açıklamaya göre, otomotiv konusunda uzman gazetecilerden oluşan OGD üyelerinin 9 Nisan'da yapacağı oylama sonucu 27 aday arasından belirlenecek 7 finalist otomobil, 12 Nisan'da belirlenecek. Birinci olan otomobil için ödül töreni ise haziran ayında gerçekleştirilecek.
14.03.2021 Ekonomi
Yeni Leon diğerlerinden çok farklı
Yeni Leon diğerlerinden çok farklı SEAT’ın amiral gemisi Leon, tamamen yenilendi. Şu ana kadar üretilmiş en güvenli SEAT olan yeni Leon, adaptif hız sabitleyici, acil durum asistanı, seyahat asistanı da dahil olmak üzere en gelişmiş sürücü destek sistemlerini bir araya getiriyor. SEAT Yetkili Satıcılarında satışına başlanan yeni Leon modeli dikkat çeken tasarımı, aydınlatma, güvenlik ve tamamen yenilenen bilgi-eğlence sistemleriyle mevcut başarısını bir sonraki nesline de taşımaya hazırlanıyor. 
21.01.2021 Otomobil
Yeni SEAT Leon’a ödül
Yeni SEAT Leon’a ödül Yeni SEAT Leon, Avrupa ülkelerini temsil eden, 31 deneyimli gazeteciden oluşan AUTOBEST jürisi tarafından “Avrupa'da 2021 Yılının Satın Alınabilecek En İyi Otomobili- Best Buy Car of Europe 2021”: " ödülüne layık görüldü.
17.12.2020 Otomobil
SEAT 70. yılını kutluyor
SEAT 70. yılını kutluyor İspanyol marka SEAT 70’inci yılını kutluyor. SEAT 600 ile başlayan, dünyanın içinde bulunduğu dönemde acil durum solunum cihazları üretimine uzanan yolculukta, araba üreticisi konumundan büyük, sürdürülebilir, yenilikçi ve teknolojik bir dünya markası olma başarısı gösteren SEAT, geleceğe hazır
17.05.2020 Otomobil
Sprey sıktı, sigara yaktı, arabanın ön ve arka camları havaya uçtu
Sprey sıktı, sigara yaktı, arabanın ön ve arka camları havaya uçtu Arabaya ağır hasar veren, çevrede bazı ev ve işyerlerinin camlarını kıran patlamada adı açıklanmayan sürücünün hafif yaralarla kurtulduğu belirtiliyor.
17.12.2019 Dünya
‘Elektrikli’ deyip geçilemeyecekler
‘Elektrikli’ deyip geçilemeyecekler Gün geçtikçe geliştirilen ve tasarımlarıyla dikkat çekici hale gelen elektrikliler, bir zamanlar sadece “benzinli” otomobillerin katıldığı etkinliklerde de yer almaya başladı. Tıpkı Pebble Beach gibi...
26.08.2018 Ekonomi
Seat Leon Cupra R hakkında detaylar ortaya çıkıyor
Seat Leon Cupra R hakkında detaylar ortaya çıkıyor Leon Cupra, Seat markasının en güçlü modeli olmaya hazırlanıyor.
11.09.2017 Otomobil
Atık suyu çevre dostu yakıta dönüştürüyorlar
Atık suyu çevre dostu yakıta dönüştürüyorlar Seat, Aqulia ile birlikte biyometan üreterek, atık suları çevre dostu yakıta dönüştürmeyi hedefliyor.
25.03.2017 Otomobil
Seat Ibiza artık daha teknolojik
Seat Ibiza artık daha teknolojik SEAT’tan Cenevre Fuarı’nda dünya prömiyeri: Yeni SEAT Ibiza
15.03.2017 Otomobil
Seat’tan Cenevre Fuarı’nda dünya prömiyeri: Yeni SEAT Ibiza
Seat’tan Cenevre Fuarı’nda dünya prömiyeri: Yeni SEAT Ibiza SEAT’ın tüm dünyada 5.4 milyondan fazla adetle en çok satan modeli olan Ibiza’nın yenilenmiş hali, 2017 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılıyor. İspanyol marka fuarda ayrıca, CUPRACER Evo 17 ve 300 hp gücündeki Yeni SEAT Leon CUPRA’yı da sergiliyor.
7.03.2017 Otomobil
Yeni Seat Leon satışa sunuldu
Yeni Seat Leon satışa sunuldu Seat’ın en çok beğenilen modellerden biri olan Leon’un yenilenmiş versiyonu SEAT Yetkili Satıcılarında yerini aldı. Yenilenmiş haliyle duygu ve mantığı buluşturan model, dinamik tasarımı, geliştirilmiş teknolojisi ve işlevselliğiyle iddiasını devam ettiriyor.
13.02.2017 Otomobil
Darüşşafaka'lı oyunculara otomobil...
Darüşşafaka'lı oyunculara otomobil... Darüşşafaka Doğuş basketbolcularına otomobilleri verildi.
1.07.2020 Basketbol
SEAT'tan Mart ayına özel kampanya!
SEAT'tan Mart ayına özel kampanya! SEAT'ın en çok ilgi gören modellerinden olan kompakt ve dinamik tasarımıyla dikkat çeken Leon, Mart ayına özel kampanya ile ilgi odağı olmaya devam edeceğe benziyor.
21.03.2016 Otomobil
İşte 2015’te en çok satılan model
İşte 2015’te en çok satılan model Türkiye’de sıfır otomobiller arasında 2015 yılında 35 bin 41 adet ile Fiat Linea en çok satılan model oldu. Alfa Romeo Mito, Kia Optima ve Bentley Mulsanne ise sadece birer adet satıldı.
13.01.2016 Ekonomi
SEAT’tan Ocak ayına özel fırsatlar
SEAT’tan Ocak ayına özel fırsatlar SEAT'ın yılsonuna özel avantajlı fiyat uygulaması yeni yılda artan oranlarla devam ediyor. 2015 model yılına ait SEAT Leon modeleri 7 bin TL'ye varan indirimlerle SEAT Yetkili Satıcıları’nda satışa sunuluyor.
11.01.2016 Otomobil
Paris katliamında flaş gelişme
Paris katliamında flaş gelişme Fransa'yı kana bulayan terör eylemlerinden ikisinde kullanılan otomobil ve otomobilin içinde de 3 kalaşnikof marka tüfek ele geçirildi.
15.11.2015 Dünya
Korkutan iddia! "Saldırganlar kaçtı"
Korkutan iddia! "Saldırganlar kaçtı" Paris’te 129 kişinin öldüğü kanlı saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden bir grubun kaçmış olabileceği iddiasının ardından önemli bir gelişme yaşandı. Terör saldırılarında kullanıldığı bildirilen iki araçtan biri bulundu. Aracın içinde saldırılarda kullanıldığı düşünülen 3 adet kalaşnikof marka tüfek de ele geçirildi.
15.11.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Seat Leon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.