Seçim 2019

Seçim 2019

Son dakika seçim 2019 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seçim 2019 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seçim 2019 haber sayfamızda...

Seçim 2019

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.885 seçim 2019 haberi bulunmuştur.
Lübnan seçimlerinde ilk sonuçlara göre Hizbullah ve müttefikleri oy kaybetti
Lübnan seçimlerinde ilk sonuçlara göre Hizbullah ve müttefikleri oy kaybetti Lübnan'da Pazar günü yapılan seçimlerde ilk sonuçlara göre, İran destekli en güçlü Şii partisi Hizbullah oy kaybetti.
17.05.2022 Dünya
Son dakika... Bakan Albayrak'tan doğal gaza indirim müjdesi
Son dakika... Bakan Albayrak'tan doğal gaza indirim müjdesi Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Berat Albayrak, "2020 ekonomi açısından ince ayar yılı olacak. Disiplinli reel büyüme stratejisine geçtik" dedi. Güçlü bir şekilde faiz ve enflasyonda tek haneye girildiğini belirten Bakan Albayrak, "Kamu bankaları 2019’da piyasayı regüle etti. Sorumluluk aldı ve kar da etti. Özel bankalar iyi bir sınav vermedi. Özel bankalar faizde yavaş yavaş tek haneye indi ama daha katılımcı olmalı. İl gezilerinde en çok şikayet özel bankalardan geliyor. Bazı uygulamalar ticari ahlaka uymuyor, vicdansızlıktır. "ifadelerini kullandı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 2019 yılı değerlendirmesi yaptığı açıklamasında doğal gaz fiyatlarında indirim sinyali verdi. Bakan Albayrak, "Doğal gaz fiyatlarında maliyetteki düşüşlerin yansımalarını göreceğiz. 2020 tek haneli enflasyona girdiğimiz bir yıl olacak" dedi.
20.01.2020 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: Halkımızın iradesine güveniyoruz
Kılıçdaroğlu: Halkımızın iradesine güveniyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyeti şimdi  demokrasiyle taçlandırıyoruz ve bunu büyüteceğiz, güçlendireceğiz. Demokrasi  kararlılığımızı bütün dünyaya bildireceğiz ve bildirdik de." dedi.
23.06.2019 Siyaset
Bahçeli: Erken seçim bahsi açmak en büyük kötülüktür
Bahçeli: Erken seçim bahsi açmak en büyük kötülüktür MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye artık esas gündemine dönmeli ve seçim süreci kapanmalıdır. Bu kapsamda yeni bir erken seçim bahsi açmak ülkemize yapılacak en büyük kötülükler arasındadır" dedi.
23.06.2019 Siyaset
Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama
Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama Ekrem İmamoğlu 23 Haziran seçimi sonrası açıklama yaptı. CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu; "Bu seçimin neticeleri hayırlı olsun. Bugün hali hazırda elimizdeki seçim verileri süreci netleşmeye dönük oluştursa da biliyoruz ki net sonuçlar tutanaklarla olur. Sandık görevlisi arkadaşlarıma, yol arkadaşlarıma ilçe seçim kurulundaki üye arkadaşlarıma sonuç netleşinceye kadar görevlerinin başında kalmalarını önemle rica ediyorum."
11.09.2019 Haberler
Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama
Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarına ilişkin, "İstanbulumuza bugünkü seçimin neticeleri hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun" dedi.
23.06.2019 Siyaset
Binali Yıldırım'dan ilk açıklama
Binali Yıldırım'dan ilk açıklama AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim sonuçlarını takip etmek için geldiği AK Parti İl başkanlığında açıklamalarda bulundu. Binali Yıldırım, bu arada yaptığı konuşmada, "Şu an itibarıyla rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. Yıldırım, şöyle devam etti: "İstanbulluların yararına yapacağı her türlü işte de kendisine (Ekrem İmamoğlu) yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Bu sonuçların İstanbulumuza, İstanbul'un geleceğine hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum."
11.09.2019 Haberler
Binali Yıldırım'dan ilk açıklama
Binali Yıldırım'dan ilk açıklama AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin, "Şu an  itibariyle seçimleri rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir. Kendisini tebrik  ediyorum. Başarılar diliyorum." dedi.
23.06.2019 Siyaset
Anadolu Ajansı'ndan seçim sonuçlarına ilişkin açıklama
Anadolu Ajansı'ndan seçim sonuçlarına ilişkin açıklama Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yenilenen İstanbul Büyükşehir  Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin yayın yasağının saat 19.15 itibarıyla  kaldırılmasına hükmetti.
23.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vahdettin Köşkü'nde
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vahdettin Köşkü'nde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oy verme işleminin tamamlanmasının ardından eşi Emine Erdoğan ile gelişmeleri takip etmek üzere Vahdettin Köşkü'ne geçti. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yenilenen  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimininde oy verme işleminin tamamlanmasının ardından Vahdettin Köşkü'ne geçti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanlığı seçimi için Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulunda oy kullandıktan  sonra Kısıklı'daki konutuna geçti. Erdoğan, 17.00 itibarıyla oy verme işleminin sona ermesiyle  Kısıklı'daki konutundan çıktı. Çengelköy'deki Vahdettin Köşkü'ne geçen Erdoğan'ın  gelişmeleri buradan takip edeceği bildirildi. Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan'da eşlik ediyor.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vahdettin Köşkü'nde
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vahdettin Köşkü'nde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oy verme işleminin tamamlanmasının ardından eşi Emine Erdoğan ile gelişmeleri takip etmek üzere Vahdettin Köşkü'ne geçti.
23.06.2019 Siyaset
Oy kullanmaya yetişemeyen kadın baygınlık geçirdi
Oy kullanmaya yetişemeyen kadın baygınlık geçirdi Avcılar'da oy kullanım işlemi sona erdikten sonra gelen bir kadın, vatandaşlık görevini yerine getiremeyince üzüntüden bayıldı. Kadının yardımına sandık görevlileri koştu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi oy kullanma işlemi sona erdikten sonra Avcılar'da bulunan İstanbul Büyükşehir Şehit Şerife Bacı Çok Programlı Anadolu Lisesine gelen bir kadın, saat 17.00’yi geçtiği için oy kullanamadı. Oy kullanmaya geldiği okulun merdivenlerine oturan kadın bir süre gözyaşı döktü. Oy kullanamadığı için üzülen kadın, bir süre sonra baygınlık geçirdi. Bayılan kadının yardımına sandık görevlileri koştu. Kadın, görevlilerin yardımıyla bir süre sonra kendine geldi.
11.09.2019 Haberler
İstanbul'da oy verme işlemi sona erdi, oylar sayılıyor
İstanbul'da oy verme işlemi sona erdi, oylar sayılıyor stanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenileme Seçimi için oy verme işlemi 17.00 itibariyle sona erdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenileme Seçimi için İstanbul genelinde 08.00 itibari ile başlayan oy verme işlemi 17.00 itibariyle sona erdi. Oy verme işleminin bitmesiyle sandıklar açılmaya başlanıyor.
11.09.2019 Haberler
Oy kullanmaya yetişemeyen kadın baygınlık geçirdi
Oy kullanmaya yetişemeyen kadın baygınlık geçirdi Avcılar'da oy kullanım işlemi sona erdikten sonra gelen bir kadın, vatandaşlık görevini yerine getiremeyince üzüntüden bayıldı. Kadının yardımına sandık görevlileri koştu.
23.06.2019 Gündem
Son dakika: İstanbul tercihini yaptı... İşte sonuçlar
Son dakika: İstanbul tercihini yaptı... İşte sonuçlar İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre CHP adayı Ekrem İmamoğlu kazandı.Ekrem İmamoğlu 4 milyon 698 bin 782, Binali Yıldırım ise 3 milyon 921 bin 201 seçmenin oyunu aldı. İmamoğlu'nun oy oranı yüzde 54,03, Yıldırım'ın oy oranı yüzde 45,09 olarak gerçekleşti.
24.06.2019 Siyaset
Son dakika: İstanbul tercihini yaptı... İşte sonuçlar
Son dakika: İstanbul tercihini yaptı... İşte sonuçlar İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre CHP adayı Ekrem İmamoğlu kazandı.Ekrem İmamoğlu 4 milyon 698 bin 782, Binali Yıldırım ise 3 milyon 921 bin 201 seçmenin oyunu aldı. İmamoğlu'nun oy oranı yüzde 54,03, Yıldırım'ın oy oranı yüzde 45,09 olarak gerçekleşti.
24.06.2019 Siyaset
Sandık başında toplam 140 kişiye işlem yapıldı
Sandık başında toplam 140 kişiye işlem yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde seçim kanuna muhalefet eden 140 kişi hakkında işlem başlatıldı.
23.06.2019 Gündem
Binali Yıldırım'dan 'sandıkları terk etmeme' çağrısı
Binali Yıldırım'dan 'sandıkları terk etmeme' çağrısı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada seçimde görev alan müşahitlere güveninin tam olduğunu belirterek son ana kadar sandıkları terk etmeme çağrısında bulundu.
23.06.2019 Siyaset
YSK mühür kararını açıkladı
YSK mühür kararını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yenilenen İstanbul Büyükşehir  Belediye Başkanlığı seçimlerinde, AK Parti ve CHP'nin başvurusu üzerine, yanlış  mühür basılan, mühürsüz olan veya birden fazla mühür basılan zarfların kullanıldığı oyların geçerli sayılmasına karar verdi.
23.06.2019 Siyaset
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener oyunu kullandı
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener oyunu kullandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, oyunu Üsküdar'da kullandı.
23.06.2019 Siyaset
AK Parti ve CHP'den YSK'ya mühür başvurusu
AK Parti ve CHP'den YSK'ya mühür başvurusu AK Parti ve CHP'nin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) temsilcileri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, bazı zarflara yanlış mühür basıldığı, bazılarının mühürsüz olduğunu belirterek, bu oyların geçerli sayılması için YSK'ya başvurdu. YSK, zarflardaki hatalı mühür başvurularını görüşmek üzere saat 14.00'te toplanacak.
23.06.2019 Siyaset
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu Mehmet Selim İmamoğlu ile oyunu kullanmak için Beylikdüzü'ndeki Haldun Taner İlkokulu'na geldi.
23.06.2019 Siyaset
Sağlık Bakanı Koca: Bin 550 hasta sandıklara taşınacak
Sağlık Bakanı Koca: Bin 550 hasta sandıklara taşınacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, oyunu Üsküdar'da kullandı. Koca yaptığı açıklamada "İstanbul'da bugün için toplam bin 550 hastamızın sandıklara taşınması planlandı" dedi.
23.06.2019 Gündem
Oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama!
Oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için oylarını Üsküdar'da kullandı. Oyunu kullanan Erdoğan yaptığı ilk açıklamada "İstanbul'umuza, İstanbul'umuzun geleceğine tecrübesiyle dinamizmiyle ve Ankara-İstanbul bütünleşmesiyle bir sürecin getirilmesini çok çok faydalı buluyorum." dedi.
23.06.2019 Siyaset
Oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama!
Oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için oylarını Üsküdar'da kullandı. Oyunu kullanan Erdoğan yaptığı ilk açıklamada "İstanbul'umuza, İstanbul'umuzun geleceğine tecrübesiyle dinamizmiyle ve Ankara-İstanbul bütünleşmesiyle bir sürecin getirilmesini çok çok faydalı buluyorum." dedi.
23.06.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Seçim 2019 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.