Son dakika... Venezuela Dışişleri'nden seçim açıklaması!
Son dakika... Venezuela Dışişleri'nden seçim açıklaması! Venezuela'nın Kuzey Amerika'dan Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Carlos Ron, 6 Aralık'ta düzenlenen Ulusal Meclis seçimlerinin ülkesi için çok önemli olduğunu belirterek, "Çünkü bence gerçekten ülkeye saldıran değil de halkı için çalışan, gerçekten orada asıl işi olan yasamayı yapmaya çalışan meclisimizi bir Ulusal Meclis olarak yeniden oluşturma şansı bizim için çok önemli." dedi.
14.12.2020 Dünya
Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması
Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı adayı çetelesi tutan, toplumsal ve siyasi kısır tartışmaları kamçılayan kötü niyetliler şu gerçeği yeri gelmişken özellikle hatırlarında tutsunlar ki Cumhur İttifakı'nın 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.
7.09.2020 Televizyon
Kılıçdaroğlu'ndan seçimle ilgili ilk açıklama
Kılıçdaroğlu'ndan seçimle ilgili ilk açıklama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Halk demokrasiden yana tavrını koydu, bu bizim için çok önemli bir ışık. Ekonomik krizin aşılması konusunda bize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız.' açıklamasında bulundu.
31.03.2019 Siyaset
Başbakan'dan seçim açıklaması
Başbakan'dan seçim açıklaması Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017’de seçim falan yok. 2018’de de yok. 2019’a kadar hiçbir şey yok” dedi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Ekonomi Bakanlığının koordinasyonuyla gerçekleştirilen İhracat Zirvesi 2016 Grand Tarabya Otel’de düzenlendi. Zirveye Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Valisi Vasip Şahin, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve sektör temsilcileri katıldı. Zirvenin kapanış konuşmasını yapan Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’de 14 yılda büyük değişimlerin olduğunu söyleyerek, “Bunu hep beraber yaşadık. Devletle özel sektör, üniversiteler arasındaki mesafe daha da yaklaştı. Bir yanda sektör temsilcileri, diğer tarafta hükümet temsilcileri bir araya gelerek sorunlarımızı bütün detaylarıyla konuşma fırsatları bulduk. Daha müreffeh daha kalkınmış bir Türkiye için hepimizin düşüncesi hedefleri ayın. İstiyoruz ki işadamlarımız daha fazla yatırım yapsın üretsin ihraç etsin. Bunu başarırsak daha fazla insanımıza iş aş temin etme imkanımız olur. Refahımızı daha fazla arttırabiliriz cari açığımızı azaltabiliriz. Döviz rezervlerini daha çok arttırırız. Türkiye’nin gücüne güç katarız. Açıkça her fırsatta ifade ediyorum ihracatçılar, işadamlarımız, yatırımcılarımız ekonomini bel kemiğini oluşturuyor. Ekonomimizin çarkını sizler döndürüyorsunuz. Türkiye ismini Türkiye bayrağını dünyanın dört bir yanına taşıyorsunuz. Sizlerin ödediği vergiler dev yatırımların kısa sürede hayata geçmesine vesile oluyor. Sizler sayesinde Türk ürünleri dünyanın dört bir yanına yayılıyor. İftihar ediyoruz” şeklinde konuştu. “EKONOMİK GELİŞMENİN OLMAZSA OLMAZI GÜVEN VE İSTİKRARDIR" İşadamlarına daima milletten yana oldukları için teşekkür eden Başbakan Yıldırım, “Daima milletten yana oldunuz. Demokrasiden, hukuktan adaletten yana oldunuz. Bunun farkındayız. İster siyasette ister ticarette mil
11.09.2019 Haberler
Binali Yıldırım'dan 1 Kasım açıklaması
Binali Yıldırım'dan 1 Kasım açıklaması Ulaştırma, Denizcilik, Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “Seçimler, Cumhurbaşkanını hedef tahtasına oturtmaya çalışanlara esaslı bir Osmanlı tokadı vurmuştur. Devlete, millete kumpas kuranlar bir kez daha dersini almıştır. Paraleli, de almıştır, çaprazı da almıştır, yamuğu da. Yüze vuru ifadesi, AK Parti tekrar, tek başına iktidar bir tanesi” dedi.
11.09.2019 Haberler