Seçim Haberleri

Seçim Haberleri

Son dakika seçim haberleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seçim haberleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seçim haberleri haber sayfamızda...

Seçim Haberleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.626 seçim haberleri haberi bulunmuştur.
Üniversite öğrencileri nerede, nasıl oy kullanabilecek, okuduğu şehirde oy kullanabilir mi? 🎓 Üniversite öğrencileri 31 Mart seçimleri için okudukları şehirde seçmen kütüğüne nasıl kayıt yaptırabilirler?
Üniversite öğrencileri nerede, nasıl oy kullanabilecek, okuduğu şehirde oy kullanabilir mi? 🎓 Üniversite öğrencileri 31 Mart seçimleri için okudukları şehirde seçmen kütüğüne nasıl kayıt yaptırabilirler? 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili merak edilen sorular gündemden düşmüyor. Seçime 3 gün kala üniversite öğrencileri bazı sorular için araştırmaya geçti. Peki üniversite öğrencileri okuduğu şehirde oy kullanabilecek mi? Üniversite öğrencileri 31 Mart seçimleri için okudukları şehirde seçmen kütüğüne nasıl kayıt yaptırabilirler? YSK açıkladı...
28.03.2024 Bilgi Rehberi
SEÇİM HABERLERİ...Farklı adreste oy kullanılır mı? 🏡 31 Mart seçimlerinde yazlıkta, köyde, tatilde oy kullanılır mı? (2024)
SEÇİM HABERLERİ...Farklı adreste oy kullanılır mı? 🏡 31 Mart seçimlerinde yazlıkta, köyde, tatilde oy kullanılır mı? (2024) 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili merak edilen sorular gündemden düşmüyor. Seçime 3 gün kala vatandaşlar, Adresimin dışında oy kullanabilir miyim? Yazlıkta, köyde, tatilde oy kullanabilir miyim? sorularına cevap arıyor. İşte YSK'nın konuya ilişkin açıklaması...
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor'
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor' AP özel haberinde nefes kesici onlarca fotoğrafı dünyaya servis ederken, Çin haber ajansı 'İstanbul'da yerel seçim kampanyaları ısınıyor' başlığını attı. BBC 'Türk seçimi: İstanbul'u idare etme muharebesi ülkenin geleceğinin anahtarı oluyor' derken, The Economist İstanbul'daki yarışın son ana kadar sürebileceği tahminini yaptı.
28.03.2024 Dünya
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Seçimler öncesi Pakistan'da kaos! Karakol saldırısında çok sayıda kişi öldü
Seçimler öncesi Pakistan'da kaos! Karakol saldırısında çok sayıda kişi öldü Pakistan’ın Hayber Pahtunhva eyaletinde bir karakola saldırı düzenlendi. Saldırıda 10 kişi yaşamını yitirdi.
5.02.2024 Dünya
Muhtar adayının tanıtım filmi dikkat çekti! 'Sempatim ile yönetmeye talibim'
Muhtar adayının tanıtım filmi dikkat çekti! 'Sempatim ile yönetmeye talibim' Ankara’da muhtarlık yarışına katılan Mustafa Samsun, düşük bir bütçe ile çektiği tanıtım filmi ile sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.
11.01.2024 Gündem
Slovakya’da seçimleri ‘Rusya yanlısı’ Robert Fico kazandı
Slovakya’da seçimleri ‘Rusya yanlısı’ Robert Fico kazandı Slovakya’da yarışı önde tamamlayan Fico kampanya boyunca Ukrayna'ya askeri yardımı sona erdirilmesi vadinden bulunmuştu.
1.10.2023 Dünya
Rusya, Ukrayna’da işgal ettiği bölgelerde yerel seçim düzenliyor
Rusya, Ukrayna’da işgal ettiği bölgelerde yerel seçim düzenliyor Moskova yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya’da bugün başlayan oy verme işlemi pazar günü sona erecek.
8.09.2023 Dünya
İYİ Partili vekilden çok konuşulacak yerel seçim çıkışı: İşlevsiz ortaklığa son verme zamanı
İYİ Partili vekilden çok konuşulacak yerel seçim çıkışı: İşlevsiz ortaklığa son verme zamanı İyi Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AK Parti ve MHP ile ittifak yapılması gerektiğini savunarak, CHP'ye ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.
28.07.2023 Gündem
Güney Sudan'da bir ilk! Ülke ilk kez seçime gidiyor
Güney Sudan'da bir ilk! Ülke ilk kez seçime gidiyor Güney Sudan Devlet Başkanı Salva Kiir Mayardit, ülkenin bağımsızlığını ilan etmesinden bu yana 2024 yılında tarihte ilk kez seçime gidileceğini açıkladı.
5.07.2023 Dünya
Sosyal medyadan halkı kin ve düşmanlığa karşı kışkırtan şüphelilerin 2'si yakalandı
Sosyal medyadan halkı kin ve düşmanlığa karşı kışkırtan şüphelilerin 2'si yakalandı İstanbul’da, kullandıkları sosyal medya hesapları üzerinden seçim sürecinde halka karşı nefret suçu işleyen, provokatif ve manipülasyon içerikli paylaşımlar yapıp yayan sosyal medya hesaplarına yönelik düzenlenen operasyonda A.A. ve H.D. adlı 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 5 hesap sahibinden birinin Malta’da yaşadığı ortaya çıktı.
30.05.2023 Gündem
SEÇİM HABERLERİ: Cumhurbaşkanlığı Seçimi İkinci Tur Sonuçları: Seçim Sonuçları Son Durum 28 Mayıs 2023
SEÇİM HABERLERİ: Cumhurbaşkanlığı Seçimi İkinci Tur Sonuçları: Seçim Sonuçları Son Durum 28 Mayıs 2023 İkinci tur seçim sonuçları ekranı Milliyet.com.tr'de. İlk turda Cumhurbaşkanı adaylarının salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye 28 Mayıs'ta yeni Cumhurbaşkanını belirlemek için bugün sandık başındaydı. Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ikinci turda Cumhurbaşkanlığı için yarıştılar. Sonuçların açıklanması ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan balkon konuşmasını yaptı. 2023 Cumhurbaşkanı Seçim sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun hangi ilden, yüzde kaç oy oranına sahip olduğu ve kaç milyon oy aldığı 2023 seçim sonuçları ekranında.
28.05.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sandık çağrısı
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sandık çağrısı Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylaması için oy verme işleminin sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama geldi.
28.05.2023 Gündem
Seçim Haberleri: Türkiye Geneli Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de yayınlanacak! İllere göre seçim sonuçları...
Seçim Haberleri: Türkiye Geneli Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de yayınlanacak! İllere göre seçim sonuçları... Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için heyecan dorukta. İlk seçim turunda adayların yeterli oy alamaması nedeniyle seçim 2. tura kaldı. 28 Mayıs 2023 Pazar günü oy verme işlemlerinin başlaması ile birlikte gözler Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranlarına çevrildi. 2. Tur Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve oy oranları (28 Mayıs) ile ilgili detaylı bilgiler Milliyet.com.tr’nin seçim sayfasında...
28.05.2023 Gündem
SEÇİM HABERLERİ: 2. Turda 18 yaşına girenler oy kullanacak mı? Seçimin 2. turunda 18 yaşına girecek kaç kişi var?
SEÇİM HABERLERİ: 2. Turda 18 yaşına girenler oy kullanacak mı? Seçimin 2. turunda 18 yaşına girecek kaç kişi var? Cumhurbaşkanı seçiminde 2. tur 28 Mayıs Pazar günü olacak. İlk tura 18 yaşını dolduramadığı için oy kullanamayan vatandaşlardan bazıları 2. tura 18 yaşını dolduruyor. Gündeme ise 2. Turda 18 yaşına girenler oy kullanacak mı? sorusu geliyor. Peki Seçimin 2. turunda 18 yaşına girecek kaç kişi var? İşte YSK'nın açıklaması...
18.05.2023 Bilgi Rehberi
2. Tur seçim ne zaman, seçime kaç gün kaldı? Ülkemizde ve yurt dışında 2. Tur seçim tarihi belli oldu
2. Tur seçim ne zaman, seçime kaç gün kaldı? Ülkemizde ve yurt dışında 2. Tur seçim tarihi belli oldu YSK Başkanı Ahmet Yener'den Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi ile ilgili açıklama geldi. Seçimin 2. tura kalmasına yönelik konuşan Yener tarih verdi. Vatandaşlar ise 2. tur ne zaman, 2. tur seçim ülkemizde ve yurt dışında ne zaman yapılacak? sorularını araştırmaya başladı. İşte adım adım süreç...
17.05.2023 Bilgi Rehberi
2. Tur seçim ne zaman, oy kullanma yeri aynı mı, değişecek mi? Ülkemizde ve yurt dışında 2. tur seçim hangi tarihlerde yapılacak?
2. Tur seçim ne zaman, oy kullanma yeri aynı mı, değişecek mi? Ülkemizde ve yurt dışında 2. tur seçim hangi tarihlerde yapılacak? Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi için 2. tur seçim tarihi belli oldu. Ülkemizdeki ve yurt dışındaki seçmenler 2. tur seçim ne zaman ve oy kullanma yeri aynı mı, değişecek mi? sorularını araştırmaya geçti. İşte YSK Başkanı Ahmet Yener'den 2. tur seçim tarihi...
16.05.2023 Bilgi Rehberi
İlk turda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yakın oy oranını tahmin etmişti! SONAR'dan 2. tur tahmini
İlk turda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yakın oy oranını tahmin etmişti! SONAR'dan 2. tur tahmini Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketlerinin büyük bölümü öngörülerinde yanılırken, SONAR Araştırma'nın seçim tahmini dikkat çekti.
22.05.2023 Gündem
SON DAKİKA SEÇİM SONUÇLARI: 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Milletvekili seçimi oy oranları yüzde kaç, hangi aday ve ittifak partisi önde?
SON DAKİKA SEÇİM SONUÇLARI: 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Milletvekili seçimi oy oranları yüzde kaç, hangi aday ve ittifak partisi önde? Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener son dakika açıklama yaptı. Vatandaşlar, 'seçim sonuçları ne oldu' sorusunu gündeme getirdi. İşte 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Milletvekili seçimi oy oranları...
15.05.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika: Seçimlerin 2. turunda 14 günlük süreç nasıl işleyecek?
Son dakika: Seçimlerin 2. turunda 14 günlük süreç nasıl işleyecek? Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda üç adayın da yeterli oy sayısına ulaşamamasıyla, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) açıkladığı seçim takvimine göre ikinci tur 28 Mayıs’ta yapılacak.
15.05.2023 Gündem
81 ilde oy verme işlemi tamamlandı! Gözler seçim sonuçlarında
81 ilde oy verme işlemi tamamlandı! Gözler seçim sonuçlarında Türkiye, beş yıl boyunca görev yapacak olan 13. Cumhurbaşkanını ve 28. Dönem parlamentosunu seçmek için sandıkta oy kullanımını gerçekleştirdi. Saat 08.00 itibarıyla başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi.
14.05.2023 Gündem
Sandık başında ‘toplu oy kullanımı’ kavgaları
Sandık başında ‘toplu oy kullanımı’ kavgaları Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde İYİ Parti sandık kurulu üyesi, toplu oy kullanmak isteyen gruba itiraz edince üzerine kaynar su döktükleri suçlamasıyla şikayetçi oldu. Bir başka mahallede ise toplu oy kullanmak istedikleri öne sürülenler ile bu duruma itiraz eden CHP ve HDP sandık kurulu üyeleri arasında kavga çıktı.
14.05.2023 Gündem
Muharrem İnce oyunu kullandı
Muharrem İnce oyunu kullandı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Ankara Çankaya'da oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra kaset komplosu üzerine açıklamalarda bulunan İnce, "Eski arkadaşlarım dahil kim bunları yaydıysa hepsine dava açacağım" dedi.
14.05.2023 Gündem
2023 Ayaş Seçim Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi Oy Oranları (Ankara)
2023 Ayaş Seçim Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi Oy Oranları (Ankara) 2023 Genel Seçimleri için kritik gün yaklaşıyor... Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek. Milliyet'in Ankara Ayaş Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Ayaş ilçesine ait sonuçları takip edebileceğiniz gibi, diğer tüm Ankara ilçeleri için de seçim sonuçlarını takip edebileceksiniz. Genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar için oy kullanımı saat kaça kadar devam edecek, kimler oy kullanabilecek, nerede ve nasıl oy kullanılacak gibi soruların yanıtları; 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Genel Seçimi için özel olarak hazırladığımız içeriğimizde detaylı olarak yer almaktadır.
12.05.2023 Bilgi Rehberi
2023 Tuzla Seçim Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi Oy Oranları (İstanbul)
2023 Tuzla Seçim Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi Oy Oranları (İstanbul) 2023 Genel Seçimleri için kritik gün yaklaşıyor... Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek. Milliyet'in İstanbul Tuzla Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Tuzla ilçesine ait sonuçları takip edebileceğiniz gibi, diğer tüm İstanbul ilçeleri için de seçim sonuçlarını takip edebileceksiniz. Genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar için oy kullanımı saat kaça kadar devam edecek, kimler oy kullanabilecek, nerede ve nasıl oy kullanılacak gibi soruların yanıtları; 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Genel Seçimi için özel olarak hazırladığımız içeriğimizde detaylı olarak yer almaktadır.
12.05.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Seçim Haberleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.