İstanbul Barosu Başkanlığına Mehmet Durakoğlu yeniden seçildi
İstanbul Barosu Başkanlığına Mehmet Durakoğlu yeniden seçildi Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 7 adayın yarıştığı seçimde Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu adayı Durakoğlu 8 bin 503 oyla yeniden başkan seçildi.
17.10.2021 Haberler
Hırvatistan'da genel seçim için oy kullanma işlemi başladı
Hırvatistan'da genel seçim için oy kullanma işlemi başladı Hırvatistan'da halk, genel seçimlerde oy kullanmak için sandık başına gidiyor.
5.07.2020 Dünya
Eski kimliklerle oy kullanılabilecek mi? Son dakika açıklaması...
Eski kimliklerle oy kullanılabilecek mi? Son dakika açıklaması... Erken seçim için çok az bir süre kala milyonlarca vatandaşımız eski kimliklerle oy kullanılıp kullanılamayacağını merak ediyor. Konuyla ilgili olarak Nüfus ve vatandaşlık işleri önemli bir açıklama yayınladı. Peki Eski kimliklerle oy kullanılabilecek mi?
8.05.2018 Gündem
Oy pusulaları tanıtıldı
Oy pusulaları tanıtıldı 10 Ağustosta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi oy pusulaları basına tanıtıldı. “Türkiye Cumhuriyeti Yüksek Seçim Kurulu” filigramlı zarf, farklı renkte kullanılan evet-hayır ve oy pusulasının seçmenlere vererek sahte ve mükerrer oy kullanmasını engellenenmiş olacak.
11.09.2019 Haberler
CHP'ye ikinci türbanlı adayı
CHP'ye ikinci türbanlı adayı AFYONKARAHİSAR’ın Sandıklı İlçesi Akharım Belediye Başkan adayı olarak başörtülü Sevinç Özdemir’i gösteren CHP, merkeze bağlı Değirmenayvalı Beldesi Belediye Başkan adayı olarak başörtülü Ummühan Özpunar’ı gösterdi. 6 dil bilen Özpunar, "Başörtüsü benim simgem değil, bayrağım asla değil" dedi.
22.12.2013 Siyaset