Seçki

Seçki

Son dakika seçki haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seçki gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seçki haber sayfamızda...

Seçki

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.528 seçki haberi bulunmuştur.
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk Deniz ressamlığının öncülerinden Diyarbakırlı Tahsin Bey’in Galeri Selvin’in aile koleksiyonunda kalan ve çoğu poşad niteliğinde 30 eserinden oluşan sergi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
16.04.2024 Kültür Sanat
Nerede medeniyet bu savaş durmadıkça!
Nerede medeniyet bu savaş durmadıkça! Sanat tarihine özel bir imza bırakmış Nasip İyem’in eserlerinden oluşan seçki 20 yıl aradan sonra ilk kez bir arada… İyem’in kadınları hayatı sorgulamaya devam ediyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi İstanbul’da baharın habercisi olan İstanbul Film Festivali’nin programı açıklandı. 17-28 Nisan tarihleri arasında 43’üncü kez düzenlenecek festivale usta yönetmen Wim Wenders konuk olacak.
27.03.2024 Kültür Sanat
Ayrımcılığa karşı sinema
Ayrımcılığa karşı sinema Ayrımcılık konusunda duyarlılık yaratmayı hedefleyen Positively Different Kısa Film Festivali bu sene Atina ve Berlin’in yanı sıra İstanbul’da gerçekleşecek. 
9.03.2024 Kültür Sanat
Savunma sanayisi gövde gösterisinde! Füzeler dikkat çekti
Savunma sanayisi gövde gösterisinde! Füzeler dikkat çekti Türk savunma sanayisinin insansız kara ve hava araçları, zırhlı araç platformları, silah sistemleri, elektronik sistemleri Doha’da başlayan DIMDEX 2024 Fuarı’nda görücüye çıktı.
5.03.2024 Ekonomi
Dünyanın sonsuz sokaklarında
Dünyanın sonsuz sokaklarında Pera Film, “Tam Yerinden: İstanbul’a Panoramik Bakışın Tarihi” sergisi paralelinde düzenlediği “Sonsuz Sokaklar” programında, şehirleri nefes alıp veren canlı mekânlar olarak resmeden beş filmi gösteriyor.
28.02.2024 Kültür Sanat
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi Tasarımı günümüzün ihtiyaçlarına göre yeniden yorumlayan Roca, In-Wash® In-Tank® akıllı klozet ile son teknolojiyi banyolara taşıyor.
26.02.2024 Mimarlık
Günnur Özsoy & Nevzat Sayın: 'Ada'
Günnur Özsoy & Nevzat Sayın: 'Ada' Galeri Siyah Beyaz, 40. yılı olan 2023-2024 sezonunda, birlikte üretme pratiğinin bir karşılığı olarak sanatçı eşleşmelerine ev sahipliği yapıyor.
26.02.2024 Mimarlık
Genç sanatçıların eserleri BASELECTED seçkisinde
Genç sanatçıların eserleri BASELECTED seçkisinde Farklı disiplinlerden 7 genç ve yetenekli sanatçının işleri BASELECTED seçkisiyle sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.
22.02.2024 Vitrin
Alanyaspor maçı sonrası Fenerbahçe'ye sert tepki! '2 puan ikram etmesi skandal'
Alanyaspor maçı sonrası Fenerbahçe'ye sert tepki! '2 puan ikram etmesi skandal' Fenerbahçe, Süper Lig'in 25'inci haftasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Mücadelenin ardından Milliyet Gazetesi yazarları, karşılaşmayı ve Fenerbahçe'yi değerlendirdi. İşte detaylar...
12.02.2024 Fenerbahçe
Türkiye İş Bankası Ankara Sanat Galerisi
Türkiye İş Bankası Ankara Sanat Galerisi 2018’de hayata veda eden Oktay Anılanmert’in anısına Türkiye İş Bankası Ankara Sanat Galerisi’nde açılan retrospektif sergi, sanatçının çok yönlü üretimini gözler önüne seriyor. Pandomimle de ilgilenen sanatçının resimleri sessiz ancak etkili bir eylem içinde.
5.02.2024 Advertorial
Spor yazarlarından Antalyaspor-Fenerbahçe maçı değerlendirmesi: İsmail Kartal'dan hiç görmemiştik!
Spor yazarlarından Antalyaspor-Fenerbahçe maçı değerlendirmesi: İsmail Kartal'dan hiç görmemiştik! Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek kritik deplasmandan 3 puanla döndü. Spor yazarları Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
4.02.2024 Antalyaspor
‘Farz Et Ki’ koleksiyonerin dünyasındasın
‘Farz Et Ki’ koleksiyonerin dünyasındasın Ömer Koç’un koleksiyonundan hazırlanan “Farz Et Ki Sen Yoksun” adlı sergide 1500’lerden günümüze uzanan 600’ün üzerinde sanat yapıtı, işlevsel nesne, nadide eser, mobilya ve kitap yer alıyor. Sergi, seçkisiyle klasik ve çağdaş sanatın kapsülünde benzersiz bir yolculuk vadediyor
28.01.2024 Kültür Sanat
Milliyet Mimarlık’tan Şehirlerin Dokusunu Değiştiren Projeler
Milliyet Mimarlık’tan Şehirlerin Dokusunu Değiştiren Projeler Milliyet Gazetesi ve YAPI Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık, 28 Ocak Pazar günü yayınlanan yeni sayısında dünya mimarlığının en nitelikli yapılarından Türkiye mimarlık ortamından çağdaş tasarımlara kadar pek çok konu başlığını okurlarıyla buluşturuyor.
25.01.2024 Mimarlık
Dinamik Göz’ün görme biçimleri
Dinamik Göz’ün görme biçimleri Tate Modern’in koleksiyonundan oluşan “Dinamik Göz: Optik ve Kinetik Sanatın Ötesinde” Artİstanbul Feshane’de. Sergi, optik ve kinetik sanata İstanbul çizgisinden bakıyor.
24.01.2024 Kültür Sanat
Yılın ilk sürprizi ‘Köroğlu Balesi’
Yılın ilk sürprizi ‘Köroğlu Balesi’ İstanbul’un program çeşitliliği ve erişilebilirliği ile önemli konser salonlarından Cemal Reşit Rey’de yeni sezon dün akşam CRR Orkestrası’nın “Doğaya Övgü” konseriyle başladı.
21.01.2024 Kültür Sanat
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında özen gösteriyor. S harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Özel seçki
Özel seçki D-Smart GO’da, birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.
3.01.2024 Cadde
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı Yıldız Entegre, Cumhuriyet’in 100. yılında, mimari alanda önemli izler bırakacak “Cumhuriyetin Mimarları” adlı eseri sektöre ve Türkiye’ye kazandırdı.
1.01.2024 Mimarlık
Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi açıldı
Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi açıldı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi', Taksim Meydanı'nda açıldı.
29.12.2023 Gündem
Milliyet Mimarlık ile çağdaş yapılar
Milliyet Mimarlık ile çağdaş yapılar Milliyet Gazetesi ve YAPI Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık, 31 Aralık tarihinde yayınlanan yılın son sayısında özgün tasarımlarıyla dikkat çeken çağdaş yapılardan mimarlık alanındaki güncel gelişmelere uzanan bir seçki sunuyor.
28.12.2023 Mimarlık
Bedri Rahmi zamanı
Bedri Rahmi zamanı Bedri Rahmi Eyüboğlu, Dolapdere ve Pera’da düzenlenen iki sergiyle anılıyor. Daha önce gün yüzüne çıkmamış eserlerin de yer aldığı sergiler, sanatçının farklı dönemlerini görme imkânı tanıyor.
26.12.2023 Kültür Sanat
Hayat katmanlardan ibaret
Hayat katmanlardan ibaret 60 yıllık sanat hayatında Cumhuriyetin 60 yıllık gelişimine de tanıklık etmiş ressam Gülseren Südor’ün eserlerinden oluşan “Gülseren Südor: Zamanlar ve Katmanlar Arasında” retrospektif sergisi Metrohan’da ziyarete açıldı.
25.12.2023 Kültür Sanat
Bu topraklarla yoğrulmuş 40 yıl
Bu topraklarla yoğrulmuş 40 yıl Handan Börüteçene ile sanat hayatının 40 yılından seçki sunan “Üç İç Denizin Ülkesi”ni konuştuk: “Bu topraklar doğduğum günden şu âna kadar bana kim olduğumu anlatıyor. Bu benim kültürel kimliğim, her birinden bir parçamla varım ben…”
10.12.2023 Kültür Sanat
Milliyet Executive’den girişimcilere hızlı yol haritası
Milliyet Executive’den girişimcilere hızlı yol haritası Milliyet Executive, 6 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak sayısında yeni girişimcilere hızlı büyüme tavsiyelerinden, dünya devi olma yolunda ilerleyen markaların ilham uyandıran hikayelerine uzanan bir seçki sunuyor.
6.12.2023 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Seçki ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.