Seda Akgül

Seda Akgül

Son dakika Seda Akgül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Seda Akgül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Seda Akgül haber sayfamızda...

Seda Akgül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 366 seda akgül haberi bulunmuştur.
Keremcem: Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz!
Keremcem: Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz! 'O Hayat Benim', 'İki Yabancı' ve 'Elif' gibi yapımlarda rol almış olan ünlü şarkıcı Keremcem, önceki gün sevgilisi Sena Seçen ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan çiftten Seçen sevgilisini kadın hayranlarından kıskanmadığını söylerken, Keremcem araya girerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
25.01.2024 Cadde
Zayıflığıyla konuşulan Süreyya Yalçın altın kaplamalı elbise giydi! Fiyatı dudak uçuklattı
Zayıflığıyla konuşulan Süreyya Yalçın altın kaplamalı elbise giydi! Fiyatı dudak uçuklattı Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, son olarak katıldığı bir davette giydiği altın kaplamalı elbiseyle adından söz ettirdi. Ünlü ismin kıyafetinin bedeli ise dudak uçuklattı.
9.09.2023 Cadde
Seren Serengil: 43 kiloyken kendimi çok beğeniyordum ama 'Drakula' gibiymişim!
Seren Serengil: 43 kiloyken kendimi çok beğeniyordum ama 'Drakula' gibiymişim! Kilo vermek uğruna ameliyat olan ve 43 kiloya kadar düşerek sağlığını tehlikeye atan Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ünlü isim, zayıflığıyla gündeme gelen Süreyya Yalçın'a kilo almasını tavsiye ederek, kendi yaşadıklarını örnek gösterdi.
26.08.2023 Cadde
Zayıflığı yüzünden eleştirilen Süreyya Yalçın yemek yediğini ispatladı!
Zayıflığı yüzünden eleştirilen Süreyya Yalçın yemek yediğini ispatladı! Beslenme bozukluğu olduğu yönündeki söylentilere kulağını tıkayan Süreyya Yalçın, zayıflamaya devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yalçın, yemek yediğini ispatlamak için dikkat çeken bir video paylaştı.
22.08.2023 Cadde
Seda Akgül'den Süreyya Yalçın'ın eşine: Müdahale etmemek ölüme terk etmektir!
Seda Akgül'den Süreyya Yalçın'ın eşine: Müdahale etmemek ölüme terk etmektir! Amerika'nın Miami şehrinde yaşayan ve genelde yaz tatilleri için Türkiye'ye gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, verdiği kilolarla adeta bir deri bir kemik kaldı. Yalçın, “Kendimi çok sağlıklı hissediyorum, bu halimle mükemmelim” sözleri üzerine daha fazla dayanamayan Seda Akgül'den yanıt gecikmedi.
21.08.2023 Cadde
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Kendisi stilistim olur'
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Kendisi stilistim olur' Geçtiğimiz sene yaptığı "Üç büyük aşk yaşadım" açıklamasıyla çok konuşulan şarkıcı ve oyuncu Keremcem, geçtiğimiz gün Akmerkez'de kameralara yansıdı. Yanında sarışın bir kadınla alışveriş merkezini gezen ünlü isim, flaşların patlamasıyla arkadaşından uzaklaşarak, gazetecilere açıklama yaptı.
25.03.2023 Cadde
Derya Tuna: Umarım İbrahim Tatlıses Elif Ada'nın evlendiğini de görür!
Derya Tuna: Umarım İbrahim Tatlıses Elif Ada'nın evlendiğini de görür! İbrahim Tatlıses ile 18 sene aşk yaşayan ve İdo adını verdikleri bir oğlu olan Derya Tuna, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Tuna, İdo'nun evliliği ve torun özlemiyle ilgili konuşarak; "Umarım İbrahim Tatlıses Elif Ada'nın evlendiğini de görür" ifadelerini kullandı.
3.11.2022 Cadde
Keremcem arkadaşıyla özlem giderdi
Keremcem arkadaşıyla özlem giderdi Son olarak 'Gül Masalı' adlı dizide yer alan Keremcem, geçtiğimiz günlerde Etiler'de kameralara yansıdı. Ünlü isim, gazetecilerle konuşarak arkadaşıyla özlem giderdiğini belirtti.
16.10.2022 Cadde
Derya Tuna: Torun için sabırsızlanıyorum!
Derya Tuna: Torun için sabırsızlanıyorum! Derya Tuna, "Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz" şeklindeki açıklamasıyla günlerce konuşulmuştu. Ekim 2021'de oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'yi evlendiren Tuna, bir kez daha torun isteğini dile getirdi.
17.06.2022 Cadde
Keremcem: Sadece çocuk için evlenmem!
Keremcem: Sadece çocuk için evlenmem! "Hayatımda üç kez âşık oldum" diyen Keremcem, aşkın ömrünün üç yıl olduğu kuralının doğru olduğuna inandığını söyledi. İşine aşık biri olduğunu belirten 44 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, "Evliliği sürdürmek zor, bir de çocuk varsa çok daha zor" açıklamasını yaptı.
24.05.2022 Cadde
‘Çocuk için evlenmem’
‘Çocuk için evlenmem’ Keremcem, Marmara Park Alışveriş Merkezi’nde haberci Seda Akgül’ün sorularını yanıtladı.
24.05.2022 Cadde
Derya Tuna'dan tepki çeken sözlerine açıklama
Derya Tuna'dan tepki çeken sözlerine açıklama Derya Tuna, son günlerde yaptığı 'çapkınlık' açıklamasıyla adından sıkça söz ettiriyor. İbrahim Tatlıses ile 1983'te aşk yaşamaya başlayan, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayıran Tuna, İstinyePark'da objektiflere takıldı.
23.05.2022 Cadde
Safiye Soyman: Aldattığını bana hissettirmiyorsa yapsın
Safiye Soyman: Aldattığını bana hissettirmiyorsa yapsın Safiye Soyman, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Soyman’a Derya Tuna’nın “Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz” sözlerinin sorulması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
23.05.2022 Cadde
Keremcem, Seda Akgül’ün filtresinden nasibini aldı!
Keremcem, Seda Akgül’ün filtresinden nasibini aldı! Birçok ünlü isim, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda photoshop ve filtre uygulamalarına başvuruyor. Filtrenin abartılması durumunda ise ortaya çok ilginç görüntüler çıkıyor. Bunun son örneği sunucu Seda Akgül ile şarkıcı Keremcem'in fotoğrafında yaşandı. Söz konusu gönderiye gelen yorumlar dikkat çekti.
22.05.2022 Cadde
Derya Tuna'nın sözleri tepki çekmişti! Yasemin Şefkatli'den açıklama
Derya Tuna'nın sözleri tepki çekmişti! Yasemin Şefkatli'den açıklama Şarkıcı İdo Tatlıses ile Ekim 2021'de nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli'ye, kayınvalidesi Derya Tuna’nın “Kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz” sözleri hatırlatıldı. Tuna'nın olay yaratan 'çapkınlık' açıklamasını değerlendiren Şefkatli, eşi İdo'nun kardeşi Dilan Çıtak Tatlıses'in nişan törenine katılmamaları hakkında da konuştu.
20.05.2022 Cadde
Derya Tuna: Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok!
Derya Tuna: Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok! Oğlu İdo'nun babası İbrahim Tatlıses ile uzun yıllar hayat arkadaşlığı yapan Derya Tuna, önceki gün Marmara Park AVM'de düzenlenen 'Kırmızı Koltuk’ adlı sohbet etkinliğinde, Seda Akgül’ün sorularını yanıtladı. Özel hayatı ve Tatlıses'in sağlık durumuna dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Tuna, 'çapkınlık' yanıtıyla sosyal medyada tepkilerin odağında yer aldı.
19.05.2022 Cadde
‘Ev’lenebilirim’
‘Ev’lenebilirim’ İbrahim Tatlıses’in eski eşi ve oğlu İdo’nun annesi Derya Tuna, Marmara Park Alışveriş Merkezi’nde Seda Akgül’ün ‘Kırmızı Koltuk’ etkinliğine konuk oldu.
18.05.2022 Cadde
Survivor'da ortalık fena karıştı! Nisa o ismi ifşa etti... İşte elenen yarışmacı...
Survivor'da ortalık fena karıştı! Nisa o ismi ifşa etti... İşte elenen yarışmacı... Survivor'ın son bölümü yine heyecan verici anlara sahne oldu. Konseyde Nisa ile Nagihan arasında yaşanan gerilimin perde arkası ortaya çıktı. Öte yandan bir isim daha yarışmadan elenerek adaya veda etti. İşte detaylar...
6.04.2022 Cadde
Seda Akgül'ün son hali Survivor Sude'ye benzetildi!
Seda Akgül'ün son hali Survivor Sude'ye benzetildi! Ekranlarda bir süredir uzak olan 50 yaşındaki sunucu Seda Akgül, paylaştığı son fotoğraf karesiyle sosyal medyayı salladı. Daha önce altı ayda 25 kilo veren Seda Akgül, filtre ve photoshopla gençliğine döndü. "Doktorum sağ olsun" diyen Akgül'e binlerce yorum yağdı.
1.04.2022 Cadde
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv, dikkat çeken atılımlar yapıyor. Şimdiye kadar anlaştığı çarpıcı isimlerle gündeme gelen Flash Tv, rakiplerinin karşısına bir magazin programı yayına almaya hazırlanıyor.
28.10.2021 Cadde
Banu Noyan’ın ilk kitabı 'Biraz Söz Dinle' raflarda
Banu Noyan’ın ilk kitabı 'Biraz Söz Dinle' raflarda Ulusal ve uluslararası düzeyde ses getiren birçok organizasyona imza atan Banu Noyan, ilk kitabı “Biraz Söz Dinle”yi okurla buluşturdu. Noyan, iş ve hayat deneyimlerini paylaştığı eserinde ayrıca büyük beden kadınların yaşadığı olumsuz durumları da kaleme aldı.
19.09.2021 Kültür Sanat
Seda Akgül ırkçılık yaptığının farkına varır mı?
Seda Akgül ırkçılık yaptığının farkına varır mı? Ne yazık ki neredeyse dünyanın her yerinde ırkçılıkla karşı karşıya geliyoruz. Geçtiğimiz günlerde de Seda Akgül, Güney Koreli şarkıcı Jungkook’a karşı ırkçı bazı söylemlerde bulunmuş. Maalesef ve maalesef… Seda Akgül ne diyerek ırkçılık yapmış, Seda Akgül ırkçılık yaptığının farkına varır mı?
31.12.2020 Kaos
Seda Akgül'ün 'kadın mı, erkek mi olduğu anlaşılmıyor' sözleri tartışma yarattı
Seda Akgül'ün 'kadın mı, erkek mi olduğu anlaşılmıyor' sözleri tartışma yarattı Sunucu Seda Akgül'ün, canlı yayında Güney Koreli şarkıcı Jeon Jung-kook hakkında söyledikleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Jeon Jung-kook için, "Kadın mı, erkek mi olduğu anlaşılmıyor" diyen Akgül, sosyal medya kullanıcıları tarafından ırkçılıkla suçlandı.
30.12.2020 Cadde
Son dakika...Ticaret Bakanlığı duyurdu! 6 ünlü isme ceza kesildi
Son dakika...Ticaret Bakanlığı duyurdu! 6 ünlü isme ceza kesildi Gelen son dakika haberine göre; Ticaret Bakanlığı, yeni tip koronavirüs üzerinden yanıltıcı reklam yapan 6 ünlü isim (Şeyma Subaşı, Seren Serengil, Seray Sever, Seda Sayan ve Seda Akgül) ve Bilge İlaç Bitkisel Ürünler Koz. San. Ve Tic. A.Ş.'ye her biri için 104 bin 781 lira olmak üzere toplam 733 bin 476 lira para cezası verildiğini ve söz konusu tanıtımların durdurulduğunu bildirdi.
5.08.2020 Ekonomi
Ünlüler neden 'Covid-19'a iyi geliyor' diye ilaç reklamı yaptı?
Ünlüler neden 'Covid-19'a iyi geliyor' diye ilaç reklamı yaptı? Koronavirüs'ün bir aşısı veyahut kesin bir ilacı bulunmadı henüz. Ancak bazı ünlüler, Covid-19'a iyi geliyor şeklinde asılsız bir ilaç tanıtmış, ortalık karışmış, ünlülere ceza yağmış. Peki ünlüler neden 'Covid-19'a iyi geliyor' diye ilaç reklamı yaptı?
5.08.2020 Ünlüler

Benzer Haber Etiketleri

Seda Akgül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.