Sedat Önal

Sedat Önal

Son dakika sedat önal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sedat önal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sedat önal haber sayfamızda...

Sedat Önal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 490 sedat önal haberi bulunmuştur.
Washington’a müzakere ustası büyükelçi
Washington’a müzakere ustası büyükelçi Türkiye, ilişkilerde dönem dönem yaşanan yüksek gerilime rağmen iletişim kanallarının iki ülke tarafından da açık tutulmaya gayret gösterildiği ABD’ye, müzakerelerdeki ustalığı ile bilinen bir diplomatı gönderdi.
6.04.2024 Gündem
Bayram nedeniyle toplu taşıma araçları ücretsiz kullanım Resmi Gazete'de
Bayram nedeniyle toplu taşıma araçları ücretsiz kullanım Resmi Gazete'de Bayram tatili nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de bazı toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
5.04.2024 Gündem
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine Rıdvan Gündoğdu'nun seçilmesi Resmi Gazete'de
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine Rıdvan Gündoğdu'nun seçilmesi Resmi Gazete'de Yargıtay Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine, Yargıtay Üyesi Rıdvan Gündoğdu'nun seçilmesi hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.04.2024 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Türkiye'nin yeni ABD Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Resmi Gazete'de yayımlandı! Türkiye'nin yeni ABD Büyükelçisi Sedat Önal oldu Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliğine Sedat Önal atandı. Birleşmiş Milletler Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız atandı.
4.04.2024 Gündem
BM’deki sıfır atık etkinliğine Türkiye damgası
BM’deki sıfır atık etkinliğine Türkiye damgası New York’taki BM Genel Merkezi’nde düzenlenen “30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü” etkinliğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın sıfır atık alanında oynadığı öncü rol ve çabaları damgasını vurdu. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Türkiye ve Emine Erdoğan’a vizyonu ve liderliği için teşekkürlerini iletti.
29.03.2024 Gündem
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
Sedat Önal kimdir? Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal nereli, kaç yaşında?
Sedat Önal kimdir? Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal nereli, kaç yaşında? Türkiye'nin yeni Washington Büyükelçiliği'ne Sedat Önal atandı. Önal Birleşmiş Milletler'de Daimi Temsilcilik pozisyonunda bulunuyordu. Bu gelişmenin ardından Sedat Önal merak konusu oldu. Peki, Sedat Önal kimdir?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği ile BM Daimi Temsilciliğine atama
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği ile BM Daimi Temsilciliğine atama Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevine Büyükelçi Sedat Önal atandı. New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevine de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız getirildi.
21.02.2024 Gündem
Türkler Avrupa'daki bu yerde vizesiz yaşayıp çalışıyor! 2 şartı var
Türkler Avrupa'daki bu yerde vizesiz yaşayıp çalışıyor! 2 şartı var Avrupa ülkelerine giriş sırasında pek çok kişinin korkulu rüyası olan vize alma süreci, kuzey ışıklarını izlemek isteyenlerin kâbusu olmaktan çıktı. Norveç’in takım adalarından Svalbard, oraya gelen yerleşimcilere vizesiz yaşayıp çalışma imkânı sunuyor. Tabii önce bunun için iki şartı sağlamak gerekiyor.
4.11.2023 Yaşam
New York’ta coşkulu karşılama
New York’ta coşkulu karşılama Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için New York’a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet, Türkevi önünde vatandaşlar tarafından sevgi gösterisiyle karşılandı. Erdoğan kendisini karşılayan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
18.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de! Türkevi önünde sevgi seli
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de! Türkevi önünde sevgi seli Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Millletler'in (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti.
17.09.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de! Türkevi önünde sevgi seli
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de! Türkevi önünde sevgi seli Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Millletler'in (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti.
17.09.2023 Gündem
Emine Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres'le görüştü
Emine Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres'le görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler'deki (BM) 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü özel oturumuna katılmak için geldiği New York'ta Genel Sekreter Antonio Guterres'le bir araya geldi.
30.03.2023 Gündem
Emine Erdoğan ve Bakan Çavuşoğlu, New York'ta iftar yaptı
Emine Erdoğan ve Bakan Çavuşoğlu, New York'ta iftar yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, New York'ta gurbetçi bir aile ile iftar yaptı.
29.03.2023 Haberler
Emine Erdoğan ve Bakan Çavuşoğlu, New York'ta iftar yaptı
Emine Erdoğan ve Bakan Çavuşoğlu, New York'ta iftar yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, New York'ta gurbetçi bir aile ile iftar yaptı.
29.03.2023 Gündem
Emine Erdoğan’a BM’den özel davet! Sıfır Atık Günü oturumu için New York’ta
Emine Erdoğan’a BM’den özel davet! Sıfır Atık Günü oturumu için New York’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliğinin özel davetlisi olarak Uluslararası Sıfır Atık Günü özel oturumuna katılmak üzere ABD’nin New York kentine geldi.
28.03.2023 Gündem
Türkiye’nin yeni BM Daimi Temsilcisi Sedat Önal oldu
Türkiye’nin yeni BM Daimi Temsilcisi Sedat Önal oldu Türkiye’nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği Özel Temsilcisi Feridun Hadi Sinirlioğlu’nun görevi Cumhurbaşkanı kararıyla sona erdi. Sinirlioğlu’nun yerine Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sedat Önal atandı.
5.02.2023 Gündem
Sinirlioğlu’nun yerine Sedat Önal atandı
Sinirlioğlu’nun yerine Sedat Önal atandı Türkiye’nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği Özel Temsilcisi Feridun Hadi Sinirlioğlu’nun yerine Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sedat Önal atandı.
4.02.2023 Gündem
Türkiye'ye F-16 satışı olacak mı? Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD yönetimine net mesaj
Türkiye'ye F-16 satışı olacak mı? Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD yönetimine net mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "F-16 modernizasyonu ve yeni F-16 alınması da gündemimizin önemli maddeleriydi. ABD yönetimi güçlü duruş sergilerse F-16 konusu çözümlenir.' dedi.
19.01.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu ABD'ye gidiyor
Bakan Çavuşoğlu ABD'ye gidiyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 17-20 Ocak 2023 tarihlerinde ABD'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
17.01.2023 Gündem
Düşman lobiler başaramadı
Düşman lobiler başaramadı Türkiye ile ABD’nin diplomatik ilişkilerinde bir dizi soruna ve Türk düşmanı lobilerin yoğun çabalarına rağmen 2022’de büyük mesafe alındı. Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması’nın 4. toplantısı bu ay bakan düzeyinde yapılacak.
2.01.2023 Gündem
Türkiye'den stratejik bir hamle daha! Orta Asya'ya yük koridoru
Türkiye'den stratejik bir hamle daha! Orta Asya'ya yük koridoru Türkiye, Orta Asya’da üretilen malları Avrupa’ya ulaştıracak yük taşımacılığında “karayolu koridoru” kurmak için stratejik adım atıyor.
15.12.2022 Gündem
Rusya görüşmesinin detayları belli oldu
Rusya görüşmesinin detayları belli oldu Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Vershi başkanlığındaki heyetlerin İstanbul’da 2 gün boyunca gerçekleştirdiği görüşmelerin detayları belli oldu.
11.12.2022 Dünya
Moskova'dan Türkiye'ye kritik ziyaret! Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama
Moskova'dan Türkiye'ye kritik ziyaret! Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama Dişişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Vershi başkanlığındaki heyetlerin İstanbul'da 2 gün boyunca gerçekleştirdiği görüşmelerin detayları belli oldu.
10.12.2022 Gündem
Rusya ile istişareler başladı
Rusya ile istişareler başladı Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Vershinin başkanlığındaki heyetler dün İstanbul’da istişarelere başladı.
9.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sedat Önal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.