Sefirin Kızı dizisi 10. yeni bölüm fragmanları yayında! Sancar gerçeğin peşine düşüyor!
Sefirin Kızı dizisi 10. yeni bölüm fragmanları yayında! Sancar gerçeğin peşine düşüyor! Sefirin Kızı dizisi 10. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinde bu hafta Akın hakkında gerçekleri öğrenen Sancar, Akın'ın peşine düşer. Akın'ı öldürmesinden hayatını karartmasından korkan Nare bu duruma engel olmaya çalışır. Öte yandan Halise Efe'yi kurtarmak için girişimlere başlayan Yahya, Sancar'ı zor durumda bırakacaktır. Sefirin Kızı nefes kesen yeni bölüm ile bu akşam Star TV ekranında...
24.02.2020 Gündem
Sefirin Kızı 9. son bölüm ardından 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sancar gerçeği öğrendi mi?
Sefirin Kızı 9. son bölüm ardından 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sancar gerçeği öğrendi mi? Sefirin Kızı dizisi 9. son bölüm ile ekrana geldi. Star TV ekranında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi son bölümde Nare, Müge'ye Akın hakkındaki gerçekleri açıklamaya çalışırken bir kez daha birinin kendisine inanması ile büyük şok yaşadı. Sancar'ın günden güne Nare'ye olan düşkünlüğü artarken Konakta Halise Hanım'ın sözlerine Sancar'dan sert tepki gelir. Peki ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi son bölümde Sancar, Akın hakkındaki gerçeği öğrendi mi? Sefirin Kızı 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
17.02.2020 Gündem
Sefirin Kızı konusu ve başrol oyuncuları | Sefirin Kızı dizizi nerede çekiliyor?
Sefirin Kızı konusu ve başrol oyuncuları | Sefirin Kızı dizizi nerede çekiliyor? Sefirin Kızı dizisi tekrar bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Star TV ekranında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekse de ilk bölümde yaşanan bekaret sahnesi ile de adından oldukça söz ettirdi. Peki Sefirin Kızı dizisi nerede çekiliyor? Sefirin Kızı dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
20.12.2019 Gündem