Seher Dilovan'ın acı günü: Buraya kadarmış!
Seher Dilovan'ın acı günü: Buraya kadarmış! İlk albümü 'Ayvacı'yı 1992 yılında çıkaran, uzun süredir ekranlarda görülmeyen Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yaklaşık bir aydır Ankara'da tedavi gören babasının hayata gözlerini yumduğunu açıkladı.
31.12.2022 Cadde
Seher Dilovan'ın İsviçre'de yeni hayatı: Doğa size burada yaşadığınızı hatırlatıyor
Seher Dilovan'ın İsviçre'de yeni hayatı: Doğa size burada yaşadığınızı hatırlatıyor Uzun süredir ekranlarda görülmeyen Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, İsviçre'de kendine yeni hayat kurmuştu. Ailesiyle birlikte Cenevre'de bahçe içinde bir villada yaşayan 51 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından zaman zaman evinden ve yaşantısından paylaşımlar yapıyor. Dilovan, Türkiye'den kilometrelerce uzaktaki yeni hayatını anlattı.
30.09.2022 Cadde
Seher Dilovan: Vücudunu teşhir edenler kendini ucuzlatıyor
Seher Dilovan: Vücudunu teşhir edenler kendini ucuzlatıyor Son dönemde birçok kadın sanatçı, iddialı sahne kostümleriyle gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda bu konuyla ilgili "Dekolte giyip bedenini teşhir edenler psikolojik bir vakadır. İnsanlar kendine çekidüzen vermeli" çıkışında bulunan Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, bugün '2. Sayfa' programına konuk oldu. Söylediklerinin arkasında duran ünlü isim, açıklamalarıyla gündem oldu.
5.01.2022 Cadde
'Sahnede aşırı dekolte giyenler sağlıklı bir ruh halinde değiller'
'Sahnede aşırı dekolte giyenler sağlıklı bir ruh halinde değiller' Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, marka ve lüks takıntısına tepki gösterirken, iddialı sahne kıyafetleri giyenleri de eleştirdi: Dekolte giyip bedenini teşhir edenler psikolojik bir vakadır. İnsanlar kendine çekidüzen vermeli! İşte Seher Dilovan'ın çok konuşulacak açıklamaları...
4.12.2021 Cadde
Seher Dilovan'ın oğlu, Eurovision'da İsviçre'yi temsil etmeye hazırlanıyor
Seher Dilovan'ın oğlu, Eurovision'da İsviçre'yi temsil etmeye hazırlanıyor Ünlü türkücü Seher Dilovan'ın oğlu Alan Dere, Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsviçre'yi temsil etmek için hazırlandığını açıkladı.
3.11.2021 Cadde
Dilovan, Cem Yılmaz'a ateş püskürdü
Dilovan, Cem Yılmaz'a ateş püskürdü Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa programı bugün O Ses Türkiye'nin sevilen sesi Erkam ile ünlü sanatçı Seher Dilovan'ı ağırladı. O Ses Türkiye'nin çok konuşulan yarışmacısı Erkam yaptığı Seda Sayan taklidiyle dikkatleri çekerken Seher Dilovan'da Cem Yılmaz ile ilgili yaptığı açıklama ile programa damgasını vurdu.
11.09.2019 Televizyon