Özel araçla şehirler arası seyahat yapılabilir mi? Şehirler arası seyahat yasaklandı mı, seyahat belgesi hangi koşullarda gerekli?
Özel araçla şehirler arası seyahat yapılabilir mi? Şehirler arası seyahat yasaklandı mı, seyahat belgesi hangi koşullarda gerekli? Corona virüs tedbirleri alınmaya devam ediyor. Alınan tedbirler kapsamında otobüs ve uçakla seyahat etmeye belli bir sınırlama getirildi. Uçakla seyahat edecek olan vatandaşların seyahat izin belgesi aldıktan sonra uçak bileti alabileceği duyuruldu. Otobüsler ile seyahatler ise seyahat izin belgesine bağlandı. Peki Şehirler arası seyahat yasak mı? Özel araçla şehirler arası seyahat edilebilir mi?
31.03.2020 Gündem
Özel araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi? Şehirler arası yolculuk için izin belgesi nereden alınır?
Özel araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi? Şehirler arası yolculuk için izin belgesi nereden alınır? Şehirler arası yolculuğa sınırlama gelmesinin ardından vatandaşlar özel araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi sorusu araştırma konusu olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamasının ardından şehirler arası yolculuklara sınırlama getirildiği duyuruldu. Peki özel araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi, izin belgesine gerek var mı nereden alınır?
28.03.2020 Gündem