Şehit Ailesi

Şehit Ailesi

Son dakika şehit ailesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şehit ailesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şehit ailesi haber sayfamızda...

Şehit Ailesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.291 şehit ailesi haberi bulunmuştur.
Kaza şehidi astsubay Nebi Çullu, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi astsubay Nebi Çullu, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı Kayseri’de, cezaevi nakil aracının şarampole devrildiği kazada yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Gündem
Şehit aileleri ve gazilere iftar
Şehit aileleri ve gazilere iftar İzmir’de, Polis Moral Eğitim Merkezi’nin organizasyonu, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla iftar programı düzenlendi.
30.03.2024 Ege
Bakan Göktaş: 49 bin 901 şehit yakını kamuda istihdam ediliyor
Bakan Göktaş: 49 bin 901 şehit yakını kamuda istihdam ediliyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Her zaman, her konuda, bütün imkanlarımızı seferber ederek sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün, şehit yakını, gazi ve gazi yakını 591 kardeşimizin atamasını gerçekleştirdik. Ben tekrar şehitlerimizin emaneti olan kardeşlerimize ve gazilerimize yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
22.03.2024 Gündem
Kahramanlar ölümsüzdür! Türkiye 9 yiğidini kalbine gömdü
Kahramanlar ölümsüzdür! Türkiye 9 yiğidini kalbine gömdü Pençe-Kilit Harekat bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Gökhan Delen, Ahmet Köroğlu, Serkan Sayin, Hakan Gün, Kemal Batur, şehit Muhammed Tunahan Evcin, şehit Müslüm Özdemir, şehit Emrullah Gülmez, şehit Murat Atar son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Mitingimizi iptal ettik, şehitlerimizin yasını tutacağız
CHP Genel Başkanı Özel: Mitingimizi iptal ettik, şehitlerimizin yasını tutacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tandoğan Meydanı'nda yarın yapılması planlanan 'Anayasa Mitingi'ne ilişkin, "Katılım göstereceğini söyleyen siyasi partilere, arkadaşlarımız ayrı ayrı ulaştı. Bu konudaki düşüncemizi aktardık. Kendilerinin uygun görüşlerini alarak mitingimizi iptal ettik. Şehitlerimizin yasını tutacağız" dedi.
13.01.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den şehit Özdemir'in ailesiyle ilgili açıklama
Bakan Özhaseki'den şehit Özdemir'in ailesiyle ilgili açıklama Şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzede ailesiyle ilgili çıkan haberler üzerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki açıklama yaptı.
13.01.2024 Gündem
Kahramanmaraş Valiliği’nden şehit ailesiyle ilgili açıklama
Kahramanmaraş Valiliği’nden şehit ailesiyle ilgili açıklama Şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzede ailesiyle ilgili çıkan haberler üzerine açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den 'bildiri' açıklaması: CHP doğru bildiğini yapacak
CHP lideri Özel'den 'bildiri' açıklaması: CHP doğru bildiğini yapacak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 12 askerin şehit olması ardından TBMM'de ortak bildiriye CHP'nin imza atmaması ve şehit cenazesinde protesto edilmesiyle ilgili konuştu.
25.12.2023 Gündem
CHP lideri Özel'den 'bildiri' tartışmalarıyla ilgili açıklama
CHP lideri Özel'den 'bildiri' tartışmalarıyla ilgili açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olmasının ardından yaşanan ortak bildiri tartışmaları hakkında konuştu.
24.12.2023 Gündem
Şehide acı veda! Tabutuna sarılarak gözyaşı döktü
Şehide acı veda! Tabutuna sarılarak gözyaşı döktü Edirne’de askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan Bakım Uzman Çavuş Ramazan Merzifonoğlu, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
27.10.2023 Gündem
İyilik taçlandı!
İyilik taçlandı! İzmir Torbalı Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin İyilik Kulübü projesi, Eğitimde Başarılı Örnekler Yarışması’ndan ödülle döndü.
21.10.2023 Ege
Kahraman şehitleri yüreğimize gömdük
Kahraman şehitleri yüreğimize gömdük Türkiye şehitlerini gözyaşları ve dualarla uğurladı. Fatih Uğur Altınbaş Ankara’da, Mustafa Sezer Zonguldak’ta, Özkan Lale Sivas’ta, Uğur Özdemir Gaziantep’te, Mahmut Üçdağ Diyarbakır’da, Ege Süleyman Görece Manisa’da, Kemal Özek de Denizli’de toprağa verildi.
12.08.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İstanbul’da şehit yakınları ve gazilerle iftarda buluştu
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İstanbul’da şehit yakınları ve gazilerle iftarda buluştu Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul’da şehit yakınları ve gazilerle buluştuğu iftar programında yaptığı konuşmasında “Allah, dinimiz, devletimiz ve milletimizin bekasına halel getirecek, istiklal ve istikbalimize kastedecek hainlere fırsat vermesin” dedi.
9.04.2023 Gündem
Ölümü göze alıp eve girdi! 'Her şeyi unuttum, 19 Mart'ı unutmadım'
Ölümü göze alıp eve girdi! 'Her şeyi unuttum, 19 Mart'ı unutmadım' Malatya’daki depremde terk ettikleri hasarlı evlerine ölümü göze alarak 2016 yılında şehit olan evlatlarından kalan hatıra eşyaları almak için giren Şengül- Ali Günaydın çiftinin sözleri göz yaşarttı.
19.03.2023 Haberler
Ölümü göze alıp eve girdi! 'Her şeyi unuttum, 19 Mart'ı unutmadım'
Ölümü göze alıp eve girdi! 'Her şeyi unuttum, 19 Mart'ı unutmadım' Malatya’daki depremde terk ettikleri hasarlı evlerine ölümü göze alarak 2016 yılında şehit olan evlatlarından kalan hatıra eşyaları almak için giren Şengül- Ali Günaydın çiftinin sözleri göz yaşarttı.
19.03.2023 Gündem
Bakan Akar: Yıl başından bu yana 306 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: Yıl başından bu yana 306 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak'ın kuzeyinde düşen ve teröristleri taşıdığı belirtilen helikoptere ilişkin, "PKK/YPG destekçileri, teröristlere helikopter vererek bir kez daha suçüstü yakalanmışlardır. Bunların beyhude çabalar olduğunu artık anlamaları lazım. Terörle mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar aralıksız devam edecektir" dedi.
17.03.2023 Gündem
Lütfü Türkkan ve Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarıyla ilgili karar
Lütfü Türkkan ve Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarıyla ilgili karar TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın, dokunulmazlıklarının kaldırılması yönünde karar aldı.
2.03.2023 Gündem
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 9. gün! İşte bölgede son durum...
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 9. gün! İşte bölgede son durum... Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde 9. güne girildi. Sahada çalışmalar devam ediyor.
15.02.2023 Gündem
İzmir'de TOKİ kuraları çekildi
İzmir'de TOKİ kuraları çekildi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 250 Bin Sosyal Konut Projesi’nin İzmir ayağında, 12 bin 400 konut için noter huzurunda kura çekildi. Başvuru sayısının 225 bin 956 olduğu kura çekiminin önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirilirken, ismi çıkan hak sahipleri duygu dolu anlar yaşadı.
6.02.2023 Ekonomi
'İlk Evim İlk İş Yerim' projesinde 64 ilin kuraları tamamlandı
'İlk Evim İlk İş Yerim' projesinde 64 ilin kuraları tamamlandı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde 76 günde 64 ilin kura çekimi tamamlandı. 7’nci etap sosyal konut kura çekilişi 23 Ocak-8 Şubat 2023 tarihleri arasında 12 ilde 36 bin 568 konut için yapılacak.
22.01.2023 Ekonomi
'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi! 58 ilde kuralar tamamlandı
'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi! 58 ilde kuralar tamamlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında 58 ilde 139 bin 218 konutun kura çekiminin tamamlandığını ve 13- 22 Ocak tarihleri arasında 7 ilde 24 bin 636 konut için kura çekimi yapılacağını duyurdu.
13.01.2023 Gündem
Ankara’da ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesinin son kura çekiminde 3 bin 645 konut sahibini buldu
Ankara’da ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesinin son kura çekiminde 3 bin 645 konut sahibini buldu Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi çerçevesinde Ankara’nın Mamak ilçesinde inşa edilecek 3 bin 645 konutun kuraları çekildi.
11.01.2023 Ekonomi
İBB'de terör incelemesi! Bakan Soylu: İmamoğlu beni arayıp yardım istedi
İBB'de terör incelemesi! Bakan Soylu: İmamoğlu beni arayıp yardım istedi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'deki terör incelemesine ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, İBB Başkanı İmamoğlu ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin içeriğine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.
28.12.2022 Haberler
İBB'de terör incelemesi! Bakan Soylu: İmamoğlu beni arayıp yardım istedi
İBB'de terör incelemesi! Bakan Soylu: İmamoğlu beni arayıp yardım istedi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'deki terör incelemesine ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, İBB Başkanı İmamoğlu ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin içeriğine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.
28.12.2022 Gündem
45 ilde 93.392 konut için kuralar tamamlandı
45 ilde 93.392 konut için kuralar tamamlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi kapsamında 45 ilde 93 bin 392 konutun kura çekiminin tamamlandığını duyurdu. Bakan Kurum, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, İlk “Sıra başkentimize geliyor, Ankara kuralarımızı 2-12 Ocak arasında 18 bin 450 yuvamız için çekeceğiz” dedi.
21.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Ailesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.