Şehit Sayısı

Şehit Sayısı

Son dakika şehit sayısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şehit sayısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şehit sayısı haber sayfamızda...

Şehit Sayısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.852 şehit sayısı haberi bulunmuştur.
Şırnak'taki kazada şehit sayısı ikiye yükseldi
Şırnak'taki kazada şehit sayısı ikiye yükseldi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'taki kazada polis memuru İlker Duran'ın da şehit olduğunu açıkladı.
14.03.2024 Gündem
İki kardeşin aracı pompalı tüfekle tarandı! Korkunç saldırı
İki kardeşin aracı pompalı tüfekle tarandı! Korkunç saldırı Bursa'da trafikte seyir halindeyken karşılaştıkları husumetlileri Barış V. ile Azad V.’yi otomobille takip eden C.T. ile O.T. kardeşler, yolunu kestikleri hafif ticari araca pompalı tüfekle ateş açtı. Hafif ticari aracı bırakıp kaçan Barış V. ile Azad V. saldırıdan yara almadan kurtulurken, C.T. ile O.T. olay yerinden kaçtı.
14.03.2024 Gündem
Yağmur Atacan şehit haberleri sonrası isyan etti! 'Şuraya çok şey yazasım var'
Yağmur Atacan şehit haberleri sonrası isyan etti! 'Şuraya çok şey yazasım var' Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit sayısı 12'ye yükselmişti. Acı haberlerin ardından sosyal medyada hayatlarından paylaşım yapan ünlüler tepki çekerken Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan da isyan etti.
25.12.2023 Cadde
Zonguldak'a da şehit ateşi düştü! 4 ay önce evlendi ve eşi hamileydi
Zonguldak'a da şehit ateşi düştü! 4 ay önce evlendi ve eşi hamileydi Irak’ın Kuzeyi’nde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta yaralanan 4 askerin 3’ünün şehit olduğu açıklandı. Kuzey Irak’ta şehit sayısı 6’ya yükseldi. Zonguldak'a da şehit ateşi düştü. Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın 4 ay önce evlendiği ve eşinin hamile olduğu öğrenildi.
22.12.2023 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 6 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 6 askerimiz şehit oldu MSB, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Öte yandan MSB bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısının 7’ye yükseldiğini operasyonların devam ettiğini açıkladı.
23.12.2023 Gündem
MSB acı haberi duyurdu! 3 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! 3 asker şehit oldu Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısı sonucu 3 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.
27.11.2023 Gündem
Kayıp şehitler! Büyük Taarruz'un yaşandığı alanda arama
Kayıp şehitler! Büyük Taarruz'un yaşandığı alanda arama Başkomutan Tarihi Milli Parkı'nda, 2020'de hayata geçirilen askeri arşiv taramaları ve jeofizik yer radarı çalışmalarıyla 304 şehit defni tespit edildi.
25.08.2023 Gündem
Son dakika:  Pençe Kilit bölgesinde 7 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika: Pençe Kilit bölgesinde 7 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde dünden bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısının 7'ye yükseldiği bildirildi.
11.08.2023 Gündem
Hain pusuda şehit sayısı 6’ya yükseldi... Kanları yerde kalmadı
Hain pusuda şehit sayısı 6’ya yükseldi... Kanları yerde kalmadı Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıdan bir acı haber daha geldi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in de şehit olduğunu, şehit sayısının altıya çıktığını duyurdu.
11.08.2023 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 5 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 5 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 5 askerin şehit olduğunu açıkladı.
9.08.2023 Gündem
Bakan Tunç açıkladı: 19 bin kişi cezaevine geri dönecek!
Bakan Tunç açıkladı: 19 bin kişi cezaevine geri dönecek! Koronavirüs salgını döneminde açık cezaevinden çıkan hükümlülerle ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklama yaptı.
28.07.2023 Haberler
Bakan Tunç açıkladı: 19 bin kişi cezaevine geri dönecek!
Bakan Tunç açıkladı: 19 bin kişi cezaevine geri dönecek! Koronavirüs salgını döneminde açık cezaevinden çıkan hükümlülerle ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklama yaptı.
28.07.2023 Gündem
Son dakika! Şırnak'ta sıcak çatışma: 3 şehit
Son dakika! Şırnak'ta sıcak çatışma: 3 şehit Şırnak'ta Bestler Dereler bölgesinde arazi araması esnasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 güvenlik korucusu ağır yaralandı. Operasyonlarda 3 terörist etkisiz hale getirildi.
16.05.2023 Gündem
MSB acı haberi duyurdu! 2 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! 2 asker şehit oldu Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının üs bölgesine açtığı ateş sonucu piyade sözleşmeli erler Mustafa Öztürk ile İsmail Esmer şehit oldu.
7.11.2022 Gündem
Azerbaycan ordusunun şehit sayısı 77'ye yükseldi
Azerbaycan ordusunun şehit sayısı 77'ye yükseldi Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın son tahribatları sonucunda 6 Azerbaycan askerinin daha şehit düştüğünü duyurdu.
16.09.2022 Dünya
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber: 4 şehit
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber: 4 şehit Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristler ile çıkan çatışmada 4 askerin şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını duyurdu.
11.09.2022 Gündem
MSB acı haberi duyurdu:  Şehit sayısı 2'ye yükseldi
MSB acı haberi duyurdu: Şehit sayısı 2'ye yükseldi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, terör örgütü mensuplarınca üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucu yaralanan P. Uzm. Çvş. Muhammed Mustafa Koca ve P. Uzm. Çvş. Ömür Ertuğrul Sarı'nın kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.
7.07.2022 Gündem
Son dakika! Saldırı hazırlığındaki 7 PKK'lı terörist öldürüldü
Son dakika! Saldırı hazırlığındaki 7 PKK'lı terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Barış Pınarı bölgesine yönelik saldırı hazırlığında olan 7 PKK/YPG’li terörist komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.
24.05.2022 Gündem
Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı
Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı Yüksek İstişare Kurulu (YİK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
24.05.2022 Siyaset
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber! Şehit sayısı 3'e yükseldi
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber! Şehit sayısı 3'e yükseldi Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde roketatar saldırısında yaralanan bir asker şehit oldu. Bölgede şehit olan asker sayısı 3'e yükseldi.
26.04.2022 Haberler
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber! Şehit sayısı 3'e yükseldi
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber! Şehit sayısı 3'e yükseldi Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde roketatar saldırısında yaralanan bir asker şehit oldu. Bölgede şehit olan asker sayısı 3'e yükseldi.
26.04.2022 Gündem
Kilit nokta! Pençe Kilit Harekatı sürerken Irak'tan yeni hamle
Kilit nokta! Pençe Kilit Harekatı sürerken Irak'tan yeni hamle Türkiye'nin Pençe Kilit Operasyonu devam ederken Irak'tan da PKK'ya karşı yeni bir hamle başladı. Irak hükümetinin bu adımıyla PKK üzerindeki baskı artıyor.
26.04.2022 Gündem
Son dakika... Şanlıurfa’da 2 polisi şehit eden Mehmet Aslan ölü ele geçirildi
Son dakika... Şanlıurfa’da 2 polisi şehit eden Mehmet Aslan ölü ele geçirildi Şanlıurfa’da, Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u şehit eden Mehmet Aslan düzenlenen operasyonda ölü ele geçirildi .Bakan Soylu'dan operasyona ilişkin ilk açıklama gelirken, şehit cenazesindeki görüntü de dikkat çekti.
10.03.2022 Gündem
Şanlıurfa’dan acı haber: Şehit sayısı 2’ye yükseldi
Şanlıurfa’dan acı haber: Şehit sayısı 2’ye yükseldi Şanlıurfa’da öğleden sonra silah Kaçakçılığıyla ilgili takibe aldıkları otomobildeki zanlı tarafından açılan ateş sonucu yaralanan diğer komiser yardımcısı da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu
9.03.2022 Gündem
Bitlis'ten acı haber! 2 şehit, 4 yaralı...
Bitlis'ten acı haber! 2 şehit, 4 yaralı... Bitlis'in Tatvan ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Teğmen Baki Koçak, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Çatışmada şehit sayısı 2’ye çıkarken, yaralanan 4 askerin tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi. İçişleri Bakanı Soylu da 2 şehit için taziye mesajı paylaştı.
2.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Sayısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.