Seıhaber

Seıhaber

Son dakika seıhaber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seıhaber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seıhaber haber sayfamızda...

Seıhaber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5 seıhaber haberi bulunmuştur.
Damarına Basmak Deyiminin Anlamı Ne Demek? Damarına Basmak İle İlgili Örnek Cümleler
Damarına Basmak Deyiminin Anlamı Ne Demek? Damarına Basmak İle İlgili Örnek Cümleler Damarına basmak deyimi bir kişinin hassas olduğu konuyu ona karşı kullanarak sinirlendirmek anlamına gelir. Yani birisinin çok hassas olduğu bir durumla alakalı olumsuz şeyler söyleyerek o kişiyi kızdırmaktır. Çünkü insanlar bazı konuları duymak bile istemezler. Çünkü herkesin bir sabrı vardır. Bundan dolayı kişinin damarına basıldığı zaman sinirlenir. İşte, tüm ayrıntıları sizler için derledik.
18.11.2022 Sözlük
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sürekli işçi kura sonuçları açıklandı mı? İŞKUR başvuru sonuç listesi belli oldu mu?
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sürekli işçi kura sonuçları açıklandı mı? İŞKUR başvuru sonuç listesi belli oldu mu? Milli Savunma Bakanlığı bin 72 sürekli işçi alacak. Başvurular İŞKUR tarafından gerçekleşti fakat sonuçlar hala açıklanmış değil... Binlerce kişi bir duyuru bekliyor. Sıkça 'MSB sürekli işçi kura sonuçları açıklandı mı?' sorusuna cevap aranıyor.
29.07.2020 Gündem
MTV hesaplama ve ödeme nasıl yapılır 2020? MTV  2.taksit ödemesi kredi kartıyla yapılabiliyor mu?
MTV hesaplama ve ödeme nasıl yapılır 2020? MTV 2.taksit ödemesi kredi kartıyla yapılabiliyor mu? MTV taksidi ile ilgili detaylar gündemde yer alıyor. Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV)'nin ikinci taksit ödemeleri bugün başladı. Vatandaşlar ise MTV hesaplama ve ödemesinin nasıl yapılacağı , kredi kartı ile gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceği sorularına cevap arıyorlar. İşte MTV hesaplama ve ödeme ile ilgili ayrıntılar...
1.07.2020 Ekonomi
Kartaca şehrinin M.Ö 9. yüzyılda kurulduğu yer hangi ülkenin sınırları içindedir? Kim Milyoner Olmak İster
Kartaca şehrinin M.Ö 9. yüzyılda kurulduğu yer hangi ülkenin sınırları içindedir? Kim Milyoner Olmak İster ATV'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, bu akşam yepyeni bir bölümle daha izleyenlerin karşısına çıkıyor. Bugün oldukça heyecanlı geçen yarışmada yine çarpıcı bir soru merak konusu oldu. Peki Kartaca şehrinin M.Ö 9. yüzyılda kurulduğu yer hangi ülkenin sınırları içindedir?
20.04.2020 Gündem
Safra kesesi taşı neden olur? Safra kesesi taşı belirtileri nelerdir? - Safra kesesi taşı tedavisi
Safra kesesi taşı neden olur? Safra kesesi taşı belirtileri nelerdir? - Safra kesesi taşı tedavisi Safra kesesi, karaciğerin hemen altında bulunan küçük bir kesedir. Safra kesesi, karaciğer tarafından üretilen safrayı depolar. Safra kesesinde çeşitli nedenlere bağlı olarak taş oluşumu meydana gelir. Safra kesesi taşı çeşitli belirtilerle kendini göstermektedir. Safra kesesi taşı belirtilerini merak ediyorsanız Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof.Dr. Kemal Dolay’ın açıklamalarını inceleyebilirsiniz. Safra kesesi taşı ile ilgili merak edilen her şeyi bu haberde bulabilirsiniz...
28.02.2020 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Seıhaber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.