Sekreter

Sekreter

Son dakika sekreter haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sekreter gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sekreter haber sayfamızda...

Sekreter

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.817 sekreter haberi bulunmuştur.
Bahçeli yeni A takımını belirledi
Bahçeli yeni A takımını belirledi MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin 17 Mart’ta gerçekleştirilen Olağan Büyük Kurultayı’nda seçilen yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ile dün ilk toplantısını yaptı.
16.04.2024 Gündem
MHP'nin yeni A Takımı belli oldu! İşte isim isim liste...
MHP'nin yeni A Takımı belli oldu! İşte isim isim liste... Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
MHP'de yeni MYK pazartesi günü toplanacak
MHP'de yeni MYK pazartesi günü toplanacak Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ilk toplantısını pazartesi günü yapacak.
12.04.2024 Gündem
CHP Hatay’da seçimin iptalini istedi
CHP Hatay’da seçimin iptalini istedi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün MYK ve PM üyeleri, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları ile birlikte Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) geldi. Parti heyeti YSK Başkanı Ahmet Yeni ile görüştü.
8.04.2024 Gündem
Süper Lig kulüplerinden TFF'ye karşı imza 135 imza!
Süper Lig kulüplerinden TFF'ye karşı imza 135 imza! TFF Başkanı Büyükekşi ve yönetiminin gitmesi için imza toplamaya başlayan Süper Lig kulüpleri, olağanüstü genel kurula ağırlık verdi. Seçim için gerekli olan 135 imzayı kısa sürede tamamlayan kulüpler, henüz aday bulmazken, “Gitsin yeter” düşüncesiyle hareket ediyor.
7.04.2024 Süper Lig
İzmir'de AK Parti teşkilatından Vefa İftarı! 'Kendi üzerimize olan mesajı aldık'
İzmir'de AK Parti teşkilatından Vefa İftarı! 'Kendi üzerimize olan mesajı aldık' AK Parti İzmir İl Başkanlığı, yerel seçimler sonrası il başkanlığı binası önünde 'Vefa İftarı' düzenledi.
6.04.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel, PES Liderler Zirvesi'ne katıldı
CHP lideri Özgür Özel, PES Liderler Zirvesi'ne katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerinin ardından ilk yurt dışı seyahatini Romanya'nın başkenti Bükreş'e gerçekleştirdi. Avrupa Sosyalist Partisi'nin (PES) Liderler Zirvesi'ne katılan Özel, ikili görüşmeler gerçekleştirdi.
6.04.2024 Gündem
Muğla'da kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı
Muğla'da kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı Muğla'nın Menteşe ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilde, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli personeller Cuma Arat (24) ile Havva Kaplan (29), yaşamını yitirdi, kamyonetteki 3 kişi yaralandı.
5.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda ve ikili görüşmelerinde Belçika ve Avrupa'nın diğer şehirlerinde gerçekleştirilen terör örgütü PKK provokasyonlarının ele alındığını belirtti. "(Avrupa'da) PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum" dedi.
5.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda Başbakanı ile NATO görüşmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda Başbakanı ile NATO görüşmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığı'ndan görüşmelere ilişkin açıklama yapıldı.
31.03.2024 Gündem
BM’deki sıfır atık etkinliğine Türkiye damgası
BM’deki sıfır atık etkinliğine Türkiye damgası New York’taki BM Genel Merkezi’nde düzenlenen “30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü” etkinliğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın sıfır atık alanında oynadığı öncü rol ve çabaları damgasını vurdu. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Türkiye ve Emine Erdoğan’a vizyonu ve liderliği için teşekkürlerini iletti.
29.03.2024 Gündem
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: İZBAN yer altına alınacak
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: İZBAN yer altına alınacak Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Bırakın başka konularla kendinizi meşgul etmeyi, sırf belediye başkanlığını kazanmak için insanların kafasını başka yerlerle konsantre etmeyin alın projeler orada bunu konuşalım. Tabii ki konuşmak kolay, yapmak zordur. Ancak yapmak zorundayız, başlamak zorundayız" dedi.
26.03.2024 Gündem
Macaristan'dan TFF heyetine iftar daveti!
Macaristan'dan TFF heyetine iftar daveti! A Milli Takımımızın, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında oynayacağı maç öncesi Macaristan Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu heyetine iftar daveti verdi.
22.03.2024 Milli Takım
Türk milletini yalnız bırakamazsın
Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu seçim benim son seçimim” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” diye seslendi.
18.03.2024 Gündem
CHP İzmir adayından 'Sağlık çalışanlarının yanında olacağım' mesajı
CHP İzmir adayından 'Sağlık çalışanlarının yanında olacağım' mesajı İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'ni ziyaret eden CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, "Sağlık çalışanlarının her türlü hak arayışı mücadelesinde yanlarında olacağım" dedi.
14.03.2024 Gündem
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 88 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 272’ye yükseldi.
13.03.2024 Dünya
İYİ Parti’de Yavaş krizi
İYİ Parti’de Yavaş krizi İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım’ın, ABB Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik suçlamalarına partisi içinden tepki geldi.
13.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den 'Kent Lokantası' açıklaması
CHP lideri Özel'den 'Kent Lokantası' açıklaması Cumhuriyet Halp Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ile Küçükçekmece Ayamama-Kaynarca Yağmur Suyu Tüneli ile Gürpınar Yağmur Suyu Tüneli Kazı Başlama Töreni'ne katıldı.
11.03.2024 Gündem
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
CHP lideri Özel açıkladı: Başkanlar için 3 ayda bir memnuniyet anketi
CHP lideri Özel açıkladı: Başkanlar için 3 ayda bir memnuniyet anketi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kütahya’ya geldi.
7.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçeyle sessiz kalabiliyor
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçeyle sessiz kalabiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Haberler
Emine Erdoğan: Dünya liderleri 30 bin insan katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabilir
Emine Erdoğan: Dünya liderleri 30 bin insan katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: İsrail'in savaş suçları arasında soykırım var
Bakan Fidan: İsrail'in savaş suçları arasında soykırım var Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in suçları arasında savaş suçları ve soykırım olduğunu belirterek, "Uluslararası topluluğun ateşkes çağrısına rağmen, iki devletli çözüme yönelik çağrılara rağmen herhangi bir etkisi olmadı İsrail üzerinde. Eğer başka bir ülke böyle bir suç işlemiş olsaydı kesinlikle her türlü yaptırımla karşılaşırdı" dedi.
1.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sekreter ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.