Sel Suları

Sel Suları

Son dakika sel suları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sel suları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sel suları haber sayfamızda...

Sel Suları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.513 sel suları haberi bulunmuştur.
Elazığ ve Hakkari'de sağanak yağış! Şimşekler geceyi gündüze çevirdi
Elazığ ve Hakkari'de sağanak yağış! Şimşekler geceyi gündüze çevirdi Elazığ’da sağanak yağışla birlikte çakan şimşekler geceyi gündüze çevirdi. Öte yandan Hakkari'de dün ve bugün etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.
9.04.2024 Gündem
Rusya: Ülkeyi sel vurdu, 10 bin ev sular altında
Rusya: Ülkeyi sel vurdu, 10 bin ev sular altında Rusya’nın Orenburg bölgesinde görülen sel felaketinde Orsk şehrindeki barajın patlamasıyla en az 10 bin ev sular altında kalırken, 230 bin nüfuslu şehirde 6 bin 100 kişi tahliye edildi.
8.04.2024 Dünya
Artvin'de 4 yıl sonra yine aynı manzara! 'Dağ koptu dereyi kapattı'
Artvin'de 4 yıl sonra yine aynı manzara! 'Dağ koptu dereyi kapattı' Artvin'de önceki gün sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmurların etkili olduğu Borçka ilçesindeki Küçükköy Mahallesi'nde 4 yıl sonra yine sel manzarası yaşandı. Selin vurduğu Küçükköy Mahallesi'nde bulunan Kaleiçi Camii de heyelandan nasibini aldı.
7.02.2024 Gündem
Artvin'de sel! Camide mahsur kalanlar kepçeyle kurtarıldı
Artvin'de sel! Camide mahsur kalanlar kepçeyle kurtarıldı Artvin’in Borçka ilçesinde meydana gelen sel nedeniyle 4 bina tahliye edildi. Sel suları nedeniyle ise 10 araç hasar gördü.
6.02.2024 Haberler
Artvin'de sel! Camide mahsur kalanlar kepçeyle kurtarıldı
Artvin'de sel! Camide mahsur kalanlar kepçeyle kurtarıldı Artvin’in Borçka ilçesinde meydana gelen sel nedeniyle 4 bina tahliye edildi. Sel suları nedeniyle ise 10 araç hasar gördü.
6.02.2024 Gündem
Bursa'da can pazarı! Kepçe sel sularına kapıldı
Bursa'da can pazarı! Kepçe sel sularına kapıldı Kar sularının aktığı Deli Çay deresinde ıslah çalışması yapan kepçe, yükselen sulara kapıldı. Derenin ortasında mahsur kalan kepçe operatörünün kurtarılma anı saniye saniye kaydedildi. 
30.11.2023 Gündem
Bir anda bastıran kış Türkiye'yi vurdu: Ölümcül hava!
Bir anda bastıran kış Türkiye'yi vurdu: Ölümcül hava! Zonguldak’ta fırtına nedeniyle batan geminin 12 mürettebatından birinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Batman’da dört, Zonguldak’ta üç, Diyarbakır’da bir kişi sel nedeniyle hayatını kaybetti. Diyarbakır’da bir kişi de yıldırım çarpması sonucu öldü.
21.11.2023 Gündem
Sarıyer'de fırtına sonrası dehşete düşüren manzara
Sarıyer'de fırtına sonrası dehşete düşüren manzara Sarıyer’de dev dalgaların vurduğu dalgakıran, deniz feneri ve mendirek yıkıldı. Balıkçı barınakları hasar aldı. Şile Ağva'da ise dün deniz ve derenin taşması sebebiyle meydana gelen selin ardında bıraktığı tahribat, suların çekilmesiyle gün yüzüne çıktı.
20.11.2023 Gündem
Bungalov evleri tatil yapan 6 kişiye mezar olmuştu! Tesisin sahibinden şoke eden savunma
Bungalov evleri tatil yapan 6 kişiye mezar olmuştu! Tesisin sahibinden şoke eden savunma Kırklareli İğneada'da meydana gelen selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesisin sahibi Bülent Bayrak'ın (53) şoke eden ifadesi, ortaya çıktı.
19.11.2023 Gündem
Sel sularına kapılan araçlar metrelerce sürüklendi
Sel sularına kapılan araçlar metrelerce sürüklendi Muğla'nın Ortaca ilçesinin dünyaca ünlü Kargıcak Koyu'nda sağanak nedeniyle yüksek kesimlerden inen su, sele neden oldu. Tatilcilere ait 3 kamyonet ve 2 karavan ise sel sularına kapılıp metrelerce sürüklendi.
13.11.2023 Haberler
3 kamyonet ve 2 karavanda can pazarı! Sel sularına kapılan 15 tatilci kurtarıldı
3 kamyonet ve 2 karavanda can pazarı! Sel sularına kapılan 15 tatilci kurtarıldı Muğla’da bulunan dünyaca ünlü Kargıcak Koyu'nda sabah saatlerinde sağanak nedeniyle yollar su altında kaldı. 3 kamyonet ve 2 karavan sel sularına kapılıp metrelerce sürüklendi. Mahsur kalan 15 tatilci ise tahliye edildi. Çanakkale’de ise uyarı sonrası sağanak etkili oldu; kent merkezinde cadde ve sokaklar su ile dolarken Kepez Deresi taştı.
13.11.2023 Gündem
Kıyıda yağmur, yüksekte kar var! Ekipler 3 kentte teyakkuz halinde
Kıyıda yağmur, yüksekte kar var! Ekipler 3 kentte teyakkuz halinde Doğu Karadeniz'de etkisini gösteren sağanak 3 kentin doğu ilçelerini olumsuz etkilerken bazı bölgelerde de kar yağışı etkili oldu. Öte yandan AFAD ve AKUT ekipleri bölgede teyakkuz halinde bekletildi.
4.10.2023 Haberler
Kıyıda yağmur, yüksekte kar var! Ekipler 3 kentte teyakkuz halinde
Kıyıda yağmur, yüksekte kar var! Ekipler 3 kentte teyakkuz halinde Doğu Karadeniz'de etkisini gösteren sağanak 3 kentin doğu ilçelerini olumsuz etkilerken bazı bölgelerde de kar yağışı etkili oldu. Öte yandan AFAD ve AKUT ekipleri bölgede teyakkuz halinde bekletildi.
4.10.2023 Gündem
Yurdun dört bir yanını sağanak vurdu
Yurdun dört bir yanını sağanak vurdu Meteorolojinin uyarılarının ardından dün bastıran sağanak yağış, yurdun birçok noktasında hayatı felç etti.
1.10.2023 Gündem
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 'Risk devam ediyor'
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 'Risk devam ediyor' Sağanak yağış İstanbul dahil birçok kentte etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji'nin peş peşe uyarılarının ardından İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu. İstanbul Valisi Gül'den yeni uyarı geldi. Peki sağanak yağış ne zamana kadar sürecek,1 Ekim Pazar günü hava nasıl olacak? İşte detaylar...
30.09.2023 Gündem
Tayland'da sel suları köprüyü yıktı
Tayland'da sel suları köprüyü yıktı Tayland'ın kuzeyinde şiddetli muson yağışları nedeniyle birçok şehirde hayat durma noktasına gelirken, Chiang Mai şehrinde sel felaketi sonucu bir otoyol köprüsü yıkıldı.
30.09.2023 Haberler
İstanbul'u yine sel vurdu! Duvar araçların üzerine çöktü, hafta sonu için yeni uyarı
İstanbul'u yine sel vurdu! Duvar araçların üzerine çöktü, hafta sonu için yeni uyarı Pendik'te kuvvetli yağışla istinat duvarı araçların üzerine çöktü. İşçi servisinde sıkışan 5 kişi ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldı. Öte yandan Meteoroloji İstanbul’da sele karşı birçok ilçeyi uyardı. Hafta sonu için İstanbul dahil tüm yurt için yeni uyarı geldi. İşte hava durumu raporu…
29.09.2023 Gündem
Libya'daki sel felaketinde cesetler tanınmaz hale geldi
Libya'daki sel felaketinde cesetler tanınmaz hale geldi Libya'nın Akdeniz kıyısındaki sahil kenti Derne'yi harabeye çeviren tsunami büyüklüğündeki sel 11 binden fazla can aldı. BBC, bölgedeki felaketi ele alarak bulunan cesetlerin tanınmaz hale geldiğini aktardı.
18.09.2023 Dünya
Libya’da sel felaketi
Libya’da sel felaketi Avrupa’dan sonra rotasını Akdeniz’e kıran ‘Daniel Fırtınası’ Libya’yı adeta denize sürükledi. Aşırı yağışlar sonrası oluşan sellerde çok sayıda kentte büyük yıkım yaşanırken, 2 bin kişi öldü kayıp sayısı ise 7 bini aştı.
12.09.2023 Dünya
Yunanistan’da sel felaketinin etkisi büyüyor! Can kaybı 10'a yükseldi
Yunanistan’da sel felaketinin etkisi büyüyor! Can kaybı 10'a yükseldi Yunanistan’da şiddetli yağışların neden olduğu selde hayatını kaybedenlerin sayısı 10’a yükseldi.
8.09.2023 Dünya
İstanbul'u vuran selde Mimar Sinan işareti! 2 uzman açıkladı: 'Bu son olmayacak'
İstanbul'u vuran selde Mimar Sinan işareti! 2 uzman açıkladı: 'Bu son olmayacak' İstanbul'da etkisini gösteren sağanak yağış, 2 gün önce sokakları göle çevirdi. Megakent’in kuzeyinde etkili olan yağışlarda çok sayıda ev ve araba hasar gördü. Uzmanlar da sel ve taşkın tehlikesinin bundan sonra giderek artacağını belirtiyor. Sele karşı önlem olarak düşünelecek Mimar Sinan detayı ise oldukça önemli ve şaşırtıcı.
7.09.2023 Gündem
Üç aylık yağmur bir günde yağdı
Üç aylık yağmur bir günde yağdı İstanbul’da birkaç saat içinde metrekareye 128 kilogram yağış düşmesi afete neden oldu. İstanbul’da 2, Kırklareli’de ise 5 kişi öldü. İstanbul’da 1754 ev ve iş yeri ile 172 araç zarar gördü. İçişleri Bakanı Yerlikaya, selzedelere hane başına 15 bin TL yardım yapılacağını bildirdi. Uzmanlar ise, benzer afetin yaşanmaması için su hasadı ve su hendeklerinin yapılmasını önerdi.
7.09.2023 Gündem
Kırklareli'nden bir acı haber daha! 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Kırklareli'nden bir acı haber daha! 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde Sisli Vadisi' de bulunan bungalov otellerin yer aldığı bölgede 1 kişinin daha cesedi bulundu. Böylece hayatını kaybedenlerin sayısı 3' e yükseldi.
6.09.2023 Haberler
Arnavutköy'de selin hasarı gün ağarınca ortaya çıktı
Arnavutköy'de selin hasarı gün ağarınca ortaya çıktı İstanbul'da dün akşam etkili olan şiddetli sağanak yağış Arnavutköy'ü de etkiledi. Hasar ise gün aydınlanınca ortaya çıktı.
6.09.2023 Haberler
Arnavutköy'de selin hasarı gün ağarınca ortaya çıktı
Arnavutköy'de selin hasarı gün ağarınca ortaya çıktı İstanbul'da dün akşam etkili olan şiddetli sağanak yağış Arnavutköy'ü de etkiledi. Hasar ise gün aydınlanınca ortaya çıktı.
6.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sel Suları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.