Selahattin Taşdöğen

Selahattin Taşdöğen

Son dakika Selahattin Taşdöğen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selahattin Taşdöğen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selahattin Taşdöğen haber sayfamızda...

Selahattin Taşdöğen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 143 selahattin taşdöğen haberi bulunmuştur.
Oyuncu Selahattin Taşdöğen'den tartışma yaratacak 'Filistin' açıklaması
Oyuncu Selahattin Taşdöğen'den tartışma yaratacak 'Filistin' açıklaması Usta oyuncu Selahattin Taşdöğen İsrail-Filistin arasında yaşanan savaşla ilgili tartışma yaratacak sözlere imza attı. Taşdöğen "Yaşanan katliamı kınıyorum" sözlerinin devamında çok konuşulacak bir yorum yaptı.
22.10.2023 Cadde
Arzu Yanardağ: Okudum, güldüm ve kabul ettim!
Arzu Yanardağ: Okudum, güldüm ve kabul ettim! Yönetmenliğini ve senaristliğini Fatih Yıldırım’ın yaptığı 'Hükümet Bey' filminin oyuncusu Arzu Yanardağ, rolü kabul etme süreci ve sette yaşadığı zorluklarından bahsetti.
25.09.2023 Cadde
Gün sayıyor
Gün sayıyor Kadrosunda Erkan Bektaş, Arzu Yanardağ, Ayhan Taş, Selahattin Taşdöğen ve Yavuz Çetin gibi isimlerin yer aldığı ‘Hükümet Bey’ filmi, 6 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak.
11.09.2023 Cadde
'İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım'
'İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım' Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Cadde
Aydemir Akbaş'ın sağlık durumu! 'Alışığım, ikinci kanserim bu benim'
Aydemir Akbaş'ın sağlık durumu! 'Alışığım, ikinci kanserim bu benim' Usta oyuncu Aydemir Akbaş, 25 Ocak'ta ikinci kez kansere yakalandığını duyurmuştu. Geçtiğimiz gün 'İntikam Oyunları' filminin galasına katılan Akbaş, gazetecilerle bir araya gelerek sağlık durumu ve tedavi süreci hakkında bilgi verdi.
18.04.2023 Cadde
Görkemli gala
Görkemli gala Turgay Tanülkü, Wilma Elles, Barış Küçükgüler ve Selahattin Taşdöğen’in başrolünü paylaştığı ‘İntikam Oyunları’ filminin galası, Grand Pera Emek Sahnesi’nde yapıldı.
18.04.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Sportif çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere takıldı...
3.04.2023 Cadde
Selahattin Taşdöğen'e kullanmadığı ilaçtan icra geldi
Selahattin Taşdöğen'e kullanmadığı ilaçtan icra geldi Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen trajikomik bir olayla karşı karşıya kaldı. Cep telefonuna sözde bir hukuk bürosundan gelen mesajla iki paket cinsel gücü artırıcı ilaç sipariş ettiği ancak teslim almadığı için yaklaşık 20 bin lira tazminat ödemesi gerektiği yazıyordu. Taşdöğen başına gelen olayı Kanal D Haber'e anlattı.
20.12.2022 Televizyon
Selahattin Taşdöğen'e kullanmadığı ilaçtan icra geldi
Selahattin Taşdöğen'e kullanmadığı ilaçtan icra geldi Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen trajikomik bir olayla karşı karşıya kaldı. Cep telefonuna sözde bir hukuk bürosundan gelen mesajla iki paket cinsel gücü artırıcı ilaç sipariş ettiği ancak teslim almadığı için yaklaşık 20 bin lira tazminat ödemesi gerektiği yazıyordu. Taşdöğen başına gelen olayı Kanal D Haber'e anlattı.
21.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Alışveriş turunda Kaya Çilingiroğlu, önceki gün oğlu Hüseyin Çilingiroğlu’yla Etiler’de alışverişe çıktı...
29.08.2022 Cadde
Amatör Hayat filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Amatör Hayat oyuncu kadrosu
Amatör Hayat filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Amatör Hayat oyuncu kadrosu Amatör Hayat filmi, yerli yapımlar arasında yer alıyor. Filmin başrollerinde Melis Tüzüngüç, Anıl Tetik yer alıyor. Amatör Hayat filmi spor ve komedi türünde hazırlanmıştır. Peki, Amatör Hayat oyuncu kadrosunda kimler var?
9.08.2022 Bilgi Rehberi
Sesiyle büyüledi
Sesiyle büyüledi Tuğba Melis Türk, ‘Aşka Dair’ filmindeki performansıyla büyüledi.
1.08.2022 Cadde
Aşka Dair oyuncuları kim? Aşka Dair filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu...
Aşka Dair oyuncuları kim? Aşka Dair filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu... Aşka Dair filmi, 2021 yılında vizyona giren romantik komedi türünde yapımdır. Başrollerinde ise Tuğba Melis Türk, Alper Saldıran, Serenay Aktaş gibi isimler yer alıyor. Filmde aşkta hüsrana uğrayan İpek2in hikayesi anlatılır. Peki, Aşka Dair filmi oyuncuları kim?
26.07.2022 Bilgi Rehberi
Gelin Halayı oyuncuları kimler? Gelin Halayı filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Gelin Halayı oyuncuları kimler? Gelin Halayı filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Gelin Halayı filmi bu akşam Kanal D ekranlarına izleyicilerle buluşacak. Hasan Doğan'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı yapımın senaryosunu Bekir Kerem Kurt kaleme aldı. Gelin Halayı oyuncuları ve konusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Gelin Halayı oyuncuları kimler, konusu nedir?
28.06.2022 Cadde
BERLİN KAPLANI OYUNCULARI-KONUSU: Berlin Kaplanı filmi nerede ne zaman çekildi?
BERLİN KAPLANI OYUNCULARI-KONUSU: Berlin Kaplanı filmi nerede ne zaman çekildi? Berlin Kaplanı filmi 2011 yılında vizyona girdi. komedi türündeki yapımın başrolünde ise Ata Demirer yer alıyor. Berlin'de yaşayan bir boksör olan Ayhan'ın hayatı anlatılıyor. Peki, Berlin Kaplanı filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
19.04.2022 Cadde
Tuğba Özay: Büyük travma yaşadım!
Tuğba Özay: Büyük travma yaşadım! Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında çiftliği zarar gören Tuğba Özay, zor günleri geride bıraktı. Önceki akşam 'Yedi' filminin galasında sunuculuk yapan Özay, çok konuşulan hapishane açıklamalarıyla ilgili konuştu.
14.04.2022 Cadde
Galası yapıldı
Galası yapıldı Başrolünü Reha Özcan, Selahattin Taşdöğen, Ayşenil Şamlıoğlu, Kemal Başar ve Cansu Senem’in paylaştığı ‘Yedi’ filminin galası önceki akşam Özdilek AVM’de gerçekleşti.
14.04.2022 Cadde
15 Nisan’da vizyonda
15 Nisan’da vizyonda Başrolünü Reha Özcan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hakan Bilgin, Selahattin Taşdöğen ve Kemal Başar’ın paylaştığı ‘Yedi’ filmi, 15 Nisan’da seyirciyle buluşuyor.
9.04.2022 Cadde
Kafalar Karışık oyuncuları karakterler kim? Kafalar Karışık filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Kafalar Karışık oyuncuları karakterler kim? Kafalar Karışık filmi nerede çekildi, konusu nedir? Youtuber üç arkadaş Atakan, Bilal ve Fatih'in yer aldığı yerli komedi filmi Kafalar Karışık konusu araştırılıyor. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında film severlerle buluşuyor. Peki, Kafalar Karışık filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
27.03.2022 Cadde
Tanıtımı yapıldı
Tanıtımı yapıldı Başrolünde Wilma Elles, Barış Küçükgüler, Turgay Tanülkü, Mehmet Çepiç, Emin Olcay, İpek Tenolcay, Selahattin Taşdöğen ve Turan Güneş’in yer aldığı ‘İntikam Oyunları’ filminin tanıtımı Unkapanı’nda yapıldı.
16.03.2022 Cadde
Petrol Sevdası nerede çekildi? Petrol Sevdası filmi oyuncuları kim, konusu nedir?
Petrol Sevdası nerede çekildi? Petrol Sevdası filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Yerli komedi türündeki film Petrol Sevdası, televizyon ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Film, 2020 yılında vizyona girdi. Yönetmenliğini ise Hasan Doğan üstleniyor. Petrol Sevdası filmi oyuncu kadrosu ve konusu da hayli ilgi görüyor.
12.01.2022 Cadde
Belgeselde buluştular
Belgeselde buluştular ‘Kokunun Sessiz Dili-Bahûr’ belgeseli güçlü kadrosuyla çekildi.
29.12.2021 Cadde
Çekimler tamam!
Çekimler tamam! Yapımını Juli Yapım’ın üstlendiği, yapımcılığını Hasan Doğan’ın yaptığı, senaryosunu Muatafa Mutlu’nun yazdığı ‘Amatör Hayat’ın çekimleri tamamlandı.
14.12.2021 Cadde
Vahdet Erdoğan kimdir? Vahdet Erdoğan kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi
Vahdet Erdoğan kimdir? Vahdet Erdoğan kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi Şubat 2020 yılında vizyona giren Nasipse Olur filminin ikincisi için yapımcı Vahdet Erdoğan'dan açıklama geldi. "Harika bir senaryoyla geri döneceğiz" diyen Vahdet Erdoğan'ın biyografisi merak konusu oldu. Nasipse Olur filmi hakkında araştırmalar başlarken, Vahdet Erdoğan kimdir? Vahdet Erdoğan kaç yaşında, nereli? soruları da ilgi görmeye başladı.
9.11.2021 Cadde
Balıkçı köyünde klip
Balıkçı köyünde klip Mehmet Yenigün, sanat hayatının 20’nci yılına özel çıkardığı single’ı ‘Attım Kadehi’ için Şile’deki balıkçı köyünde klip çekti.
14.10.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Selahattin Taşdöğen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.