Selçuk Özdağ

Selçuk Özdağ

Adalet ve Kalkınma Partisi Manisa 1 .sıra Adayı.7 Ağustos 1958′de dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini Ankara İncirli İlköğretim Okulu (1968-1972) ve Ankara Gazi Lisesi’nde (1972-1975) tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümü ve Manisa Gençlik ve Spor Akademisi mezunu. 2011 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde 24. Dönem Manisa Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi (Devam ediyor), TBMM Çevre Komisyonu Üyesi (Devam ediyor), TBMM Türkiye Macaristan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Vekili (Devam ediyor), TBMM Türkiye Kostarika Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Vekili (Devam ediyor), TBMM Türkiye Özbekistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı (Devam ediyor), AK Parti Denizli İli Koordinatör Milletvekilliği, 2013 - 2014 AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkan Yardımcısı 2013 - 2014 AK Parti Genel Merkez Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Evli olup iki kız çocuğu babasıdır.

Selçuk Özdağ

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 342 selçuk özdağ haberi bulunmuştur.
CHP Lideri Özgür Özel'den 16 siyasi parti liderine bayram telefonu
CHP Lideri Özgür Özel'den 16 siyasi parti liderine bayram telefonu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve siyasi partilerin liderleriyle telefonda görüştü.
10.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı Yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
1.04.2024 Gündem
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı?
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı? 31 Mart seçimlerinde 26 milletvekili birçok il ve beldeden belediye başkan adayı olmuştu. Sandıklardan gelen veriler doğrultusunda sonuçlar belli oldu.
31.03.2024 Gündem
Özgür Özel'in sandığından CHP adayı çıktı
Özgür Özel'in sandığından CHP adayı çıktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Zeyrek 197 oy alırken, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Cengiz Ergün 42 oy aldı.
31.03.2024 Gündem
SP-Gelecek’in Manisa adayı Selçuk Özdağ
SP-Gelecek’in Manisa adayı Selçuk Özdağ Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi ile 107 seçim bölgesinde ortak aday çıkarma kararı aldıklarını söyledi.
8.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu yeni projeleri açıkladı! 'İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek'
Bakan Uraloğlu yeni projeleri açıkladı! 'İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2024 Yılı bütçesi ile ilgili konuştu. Uraloğlu, süper hızlı trenle Ankara- İstanbul arasındaki seyahatin 80 dakikada gerçekleştirilebileceğini söyledi.
18.12.2023 Gündem
Bakan Yumaklı: 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdik
Bakan Yumaklı: 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdik Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2023 yılında 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdiklerini söyledi.
18.12.2023 Gündem
Aile ve Gençlik Fonu kanun teklifi görüşmeleri sürüyor
Aile ve Gençlik Fonu kanun teklifi görüşmeleri sürüyor TBMM Genel Kurulu’nda, Aile ve Gençlik Fonu kurulmasına ilişkin kanun teklifinin görüşmeleri devam ediyor.
22.11.2023 Gündem
Kurtulmuş’tan siyasi partilere ziyaret
Kurtulmuş’tan siyasi partilere ziyaret TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, parti ziyaretleri kapsamında dün Saadet Partisi, CHP ve AK Parti Meclis gruplarını ziyaret etti.
17.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, Saadet Partisi’ne ziyaret
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, Saadet Partisi’ne ziyaret TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM'de Saadet Partisi’ni ziyaret etti. Görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.
16.11.2023 Gündem
İYİ Parti’den CHP’ye temkinli ittifak yanıtı
İYİ Parti’den CHP’ye temkinli ittifak yanıtı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu, Saadet-Gelecek Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Özgür Özel’e, CHP Genel Başkanı seçilmesi dolayısıyla tebriklerini iletti.
7.11.2023 Gündem
Akşener'e ‘Masa’dan jet tepki geldi: Yadırgadık
Akşener'e ‘Masa’dan jet tepki geldi: Yadırgadık İYİ Parti lideri Akşener’in sert eleştiriler içeren konuşması ve ‘seçime ayrı girelim’ çağrısına Millet İttifakı paydaşlarından yanıt geldi.
28.08.2023 Gündem
Meclis aç-kapa yaptı
Meclis aç-kapa yaptı Muhalefetin başvurusuyla TBMM dün olağanüstü toplandı. Ancak CHP’nin genel görüşme önerisine geçilmesi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedilince Meclis yeniden tatile girdi.
26.07.2023 Gündem
Meclis’e olağanüstü toplantı çağrısı
Meclis’e olağanüstü toplantı çağrısı CHP, son dönemde yapılan zamlar ve vergilerde yapılan artışlar ile bunların vatandaşa etkisini görüşmek üzere Meclis’in 25 Temmuz salı günü olağanüstü toplanması için TBMM Başkanlığı’na başvurdu. Başvuruya, son seçimlerde Millet İttifakı içinde yer alan Saadet Partisi’nden 3, DEVA ve DP’den birer milletvekili de imza koyarken, ittifak paydaşı İYİ Parti imza vermek yerine Genel Kurul’da destek vadetti.
19.07.2023 Gündem
TBMM'den ortak 'Srebrenitsa Soykırımı' bildirisi: Kalbimizin en derinlerinde hissediyoruz
TBMM'den ortak 'Srebrenitsa Soykırımı' bildirisi: Kalbimizin en derinlerinde hissediyoruz TBMM Genel Kurulu'nda, Srebrenitsa Soykırımı'nın 28'inci yıl dönümü nedeniyle, siyasi parti gruplarının ortak imzasıyla bildiri okundu.
11.07.2023 Gündem
Saadet Partisi ile Gelecek Partisi anlaştı: Meclisteki 6. grup olacak
Saadet Partisi ile Gelecek Partisi anlaştı: Meclisteki 6. grup olacak Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ortak grup kurma kararı aldı.
6.07.2023 Gündem
3 partinin ortak grup girişimi rafa kalktı
3 partinin ortak grup girişimi rafa kalktı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçen hafta DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir araya gelmişti. TBMM çalışmalarında, ortak grup kurulumu başta olmak üzere siyasi alandaki iş birliği modelleri hakkında istişarede bulunulan görüşme sonrası liderler, ortak bir metin ekseninde partilerinin yetkili kurullarında değerlendirme yapmak üzere masadan ayrılmıştı.
24.06.2023 Gündem
‘Meclis kapanmadan önce grup kurmayı istiyoruz’
‘Meclis kapanmadan önce grup kurmayı istiyoruz’ Meclis’e CHP listelerinden giren Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Saadet Partisi’nin Meclis’te grup kurmak için yürüttüğü görüşmeler sürüyor.
9.06.2023 Gündem
39 vekil CHP'den ayrıldı! Yemin töreninde dikkat çeken görüntü
39 vekil CHP'den ayrıldı! Yemin töreninde dikkat çeken görüntü TBMM'de milletvekillerinin yemin etmesiyle birlikte 28. Dönem resmen başladı. CHP ve YSP listelerinden seçilen vekiller kendi partilerine geçti.
2.06.2023 Gündem
İYİ Parti: Millet İttifakı bitmiştir
İYİ Parti: Millet İttifakı bitmiştir 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu olan İYİ Parti'den peş peşe açıklamalar geldi.
1.06.2023 Haberler
İYİ Parti: Millet İttifakı bitmiştir
İYİ Parti: Millet İttifakı bitmiştir 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu olan İYİ Parti'den peş peşe açıklamalar geldi.
1.06.2023 Gündem
İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir
İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından gözler Altılı Masa’nın akıbetine çevrilirken, İYİ Parti’de “herkes kendi yoluna” görüşü hakim oldu. Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında önceki gün yapılan Başkanlık Divanı’nda seçimin kaybedilmesinin nedenleri ele alındı.
1.06.2023 Gündem
Gelecek Partili vekiller kendi partilerine geçti
Gelecek Partili vekiller kendi partilerine geçti CHP listelerinden TBMM’ye giren Gelecek Partili 10 milletvekili, CHP’den istifa dilekçelerini partiye ve TBMM Başkanlığı’na sundu.
1.06.2023 Gündem
Gelecek Partililerden CHP kararı: ‘10 vekil arkadaşımızla istifa dilekçemizi verdik’
Gelecek Partililerden CHP kararı: ‘10 vekil arkadaşımızla istifa dilekçemizi verdik’ CHP listelerinden Muğla milletvekili seçilen Gelecek Parti'li Selçuk Özdağ, 10 vekilin istifa dilekçelerini TBMM'ye verdiklerini duyurdu.
31.05.2023 Gündem
Ege’de oylar yarı yarıya
Ege’de oylar yarı yarıya Ege Bölgesi’nde dört kentte Millet İttifakı, dört kentte de Cumhur İttifakı sandıktan çıktı. Parti bazında ise İzmir, Aydın ve Muğla CHP’yi seçti. Diğer beş kentte ise AK Parti birinci geldi.
16.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selçuk Özdağ ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.