Selim Akar

Selim Akar

Son dakika Selim Akar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selim Akar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selim Akar haber sayfamızda...

Selim Akar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 376 selim akar haberi bulunmuştur.
‘Çocuk da yaparım kariyer de’
‘Çocuk da yaparım kariyer de’ Yedi aylık hamile olan Gonca Vuslateri, ilk fotoğraf çekimini gerçekleştirdi.
5.03.2024 Cadde
'Kızlar dikkatli olun! Kocama attığınız mesajları ben okuyorum!'
'Kızlar dikkatli olun! Kocama attığınız mesajları ben okuyorum!' Yılmaz Taner ile Şubat 2021'de hayatını birleştiren Gökçe Kırgız, evliliğine dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Nikâh öncesi eşinin telefonuna el koyduğunu söyleyen şarkıcı, "Yılmaz, İzmir bölgesinin Tarkan’ı" sözleriyle de dikkat çekti.
24.02.2024 Cadde
Kendi tarzıyla seslendirdi
Kendi tarzıyla seslendirdi Selen Görgüzel, Serdar Ortaç imzalı ‘Umurumda Değil’i kendi tarzında yeniden seslendirdi.
24.02.2024 Cadde
Hande Yener geçmişini anlattı! 'Halkın içinden çıkmış biriyim'
Hande Yener geçmişini anlattı! 'Halkın içinden çıkmış biriyim' Pop müziğin başarılı isimlerinden Hande Yener, Selim Akar’ın YouTube'da yayınlanan Selim Akar Sorarsa isimli programına konuk oldu. Ünlü olmadan önce yaşadıklarından ve ailesiyle çatışmalarından bahaeden Yener, samimi açıklamalarda bulundu.
21.12.2023 Cadde
Yener’den kutlama pozları!
Yener’den kutlama pozları! Hande Yener, kariyerindeki 23’üncü yılını ve ‘Afrodizyak’ albümünün başarısını marka danışmanı ve fotoğrafçı Selim Akar’a verdiği pozlarla kutladı.
2.09.2023 Cadde
Hande Yener'den Kuruçeşme Açıkhava'da 'Afrodizyak' etkisi
Hande Yener'den Kuruçeşme Açıkhava'da 'Afrodizyak' etkisi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Hande Yener, uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak unutulmaz sahne şovu ile izleyicileri büyüledi. Hakan Akkaya tarafından hazırlanan iki siyah kostümle ikonik tarzını yansıtan ünlü pop yıldızı, dünya starlarını aratmayan tarzı ile ayakta alkışlandı.
23.06.2023 Cadde
Klip tamamlanamadı
Klip tamamlanamadı Serdar Ortaç ve Mehmet Çevik’in, düet yaptığı ‘Bilsem Ki’ eseri yarın Avrupa Müzik etiketiyle dijital platformlardaki yerini alacak.
1.06.2023 Cadde
Merve Boluğur: Sektöre tekrardan giriyorum
Merve Boluğur: Sektöre tekrardan giriyorum Merve Boluğur, önceki gün Rumelihisarı'nda görüntülendi. Bir hayli keyifli olan oyuncu, sektöre döndüğünün müjdesini verdi. "Sağlam bir rol istiyorum" diyen Boluğur, oynamak istediği rolü açıkladı. Oyuncu, aşk hayatıyla ilgili soruluarı duyunca kaçtı.
1.05.2023 Cadde
Selen Görgüzel: TikTok’un kapatılmasını istiyorum!
Selen Görgüzel: TikTok’un kapatılmasını istiyorum! Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmeyi başaran Selen Görgüzel, bu kez 'TikTok' çıkışıyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, konuk olduğu programda, "TikTok’un kapatılmasını istiyorum. Ahlaki değerler açısından ivedilikle kapatılmalı" sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.
1.04.2023 Cadde
Kardeşini kaybeden Serdar Ortaç: 40 değil, 400 gün yas tutarım!
Kardeşini kaybeden Serdar Ortaç: 40 değil, 400 gün yas tutarım! Şarkıcı Serdar Ortaç'ın 2019 yılından bu yana hastanede enfeksiyon (H1N1 virüsü) tedavisi gören iki çocuk babası kardeşi Serkan Ortaç (39), 12 Mart'ta hayata veda etmişti. Meslektaşına verdiği 'Bilsem Ki' şarkısının klip çekiminde gazetecilerin sorularını yanıtlayan 53 yaşındaki popçu, "Ben de gideceğim. Hepimiz gideceğiz. Bugün gitsem mutlu giderim" dedi.
25.03.2023 Cadde
Filiz Taçbaş: Pozlarımdan çok pişmanım, yok etmek istedim
Filiz Taçbaş: Pozlarımdan çok pişmanım, yok etmek istedim 58 yaşındaki ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, Selim Akar’ın sorularını yanıtladı. "Oyuncu olmasaydım futbolcu olurdum" sözleriyle dikkat çeken Taçbaş, "Pişman olduğunuz pozlarınız var mı?" sorusuna yanıt verdi. Ünlü oyuncu, Maksim Gazinosu'nda sahneye çıkması için Fahrettin Aslan’dan teklif aldığını da söyledi.
30.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Miranda’dan tavsiyeler Miranda Kerr, kendi gençliğine öğütler verdi...
30.01.2023 Cadde
‘Çocuk anne oldum’
‘Çocuk anne oldum’ Tanyeli, Selim Akar’ın sorularını yanıtladı.
20.01.2023 Cadde
Çocuk yaşta anne oldu! 'İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum'
Çocuk yaşta anne oldu! 'İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum' Bir dönem sahnelerin vazgeçilmez dansçılarından olan Tanyeli, YouTube’da yayınlanan 'Selim Akar Sorarsa' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun süredir gözlerden uzak olan ve Türkiye'yi terk ederek Avustralya'da kendine yeni bir hayat kuran 52 yaşındaki ünlü oryantal, çocukluk dönemi ve kariyeri hakkında itiraflarıyla dikkat çekti.
19.01.2023 Cadde
Bollywood caddelerini süsleyecek
Bollywood caddelerini süsleyecek Daha önce Bollywood’un ünlü yönetmeni Apoorva Lakhia’nın çektiği ‘Mission İstanbul’ filminde rol alan Tanyeli, bu defa Bollywood’un tanıtım elçisi oldu.
13.01.2023 Cadde
‘Az fotoşop’
‘Az fotoşop’ Filiz Taçbaş, sosyal medyada paylaştığı “2023 Merhaba” pozuyla gündem oldu.
4.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Paha biçilemez davranış’ Tülin Şahin, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları (İTÜ GVO) öğrencilerinin hazırladığı Best Buddies Eşleştirme Töreni’nin onur konuğu oldu...
27.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Sevdiklerini topladı Nicole Scherzinger, Noel öncesinde ailesi ve dostlarını Los Angeles’taki malikanesinde ağırladı...
20.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Soyadımla gurur duyuyorum’ Jennifer Lopez, Vogue dergisinin aralık sayısına kapak oldu...
10.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yeni şarkı Aleyna Tilki, uzun bir aranın ardından ‘Tanırım İntiharı’ adlı parçasıyla sevenleriyle buluştu...
29.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kadınlara seslendi Paris Hilton, Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında muayene oldu...
12.10.2022 Cadde
Çocuklar için  boyayacaklar
Çocuklar için  boyayacaklar ‘Berfin Uluman ile Çocuklarımız İçin Boyuyoruz’ projesinin ilkiyle 91 çocuğa umut olan Berfin Uluman, etkinliğin ikincisi için kolları sıvadı.
27.09.2022 Cadde
Selen Görgüzel'in güzellik iksiri 'sünnet derisi'
Selen Görgüzel'in güzellik iksiri 'sünnet derisi' Yaklaşık iki ay önce Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliğini sonlandıran oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, İstanbul'a gündem yaratacak bir kişisel cilt bakımı yaptırmak için geldiğini söyledi. Sünnet çocuklarının, sünnette kesilen derilerinden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımı cilt estetiğinde kullandığını söyleyen Görgüzel, açıklamalarıyla şaşırttı.
22.07.2022 Cadde
Selen Görgüzel ve Korcan Kol fit halleriyle dikkat çekti
Selen Görgüzel ve Korcan Kol fit halleriyle dikkat çekti Yaklaşık iki ay önce Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliğini sonlandıran oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel ve meslektaşı Korcan Kol, önceki gün Çeşme'de görüntülendi. Oyuncular, fit vücutlarıyla dikkat çekti.
29.06.2022 Cadde
Kas şov!
Kas şov! Selen Görgüzel ve Korcan Kol önceki gün The Beach Of Momo Beach’te görüntülendi.
28.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Selim Akar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.