Selim Kosif

Selim Kosif

Son dakika Selim Kosif haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selim Kosif gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selim Kosif haber sayfamızda...

Selim Kosif

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 194 selim kosif haberi bulunmuştur.
Özel davet
Özel davet ASMED’in kurucusu ve baş hekimi Dr. Koray Erdoğan, önceki akşam dostlarını Ataşehir’deki L’Olivetto Akdenizli Restaurant’ta verdiği şık davette ağırladı.
24.03.2022 Cadde
Plaketler takdim edildi
Plaketler takdim edildi Kosifler Group’un her yıl düzenlediği geleneksel plaket töreni, geçtiğimiz gün gerçekleşti.
2.03.2022 Cadde
Son dakika haberler: Fenerbahçe'nin yeni transferi için şok sözler: Asla Fenerbahçe kalibresinde değil!
Son dakika haberler: Fenerbahçe'nin yeni transferi için şok sözler: Asla Fenerbahçe kalibresinde değil! Fenerbahçe sezon başında 18 transfer yaparak kadrosunu tamamen yeniledi. Teknik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu'nu yoğun uğraşları sonucu birçok yıldız isim Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçeli eski yönetici, Sarı Lacivertlilerin yeni transferi için şok sözler kullandı. İşte detaylar...
11.12.2020 Fenerbahçe
SEZON SONU KUTLAMALAR
SEZON SONU KUTLAMALAR Cemiyet hayatının ünlü isimleri, yaz tatili planlarını yavaş yavaş sonlandırırken, keyifli kutlamalarda bir araya geldi
5.09.2020 Cadde
Partilere yoğun ilgi
Partilere yoğun ilgi Metin Şen, Gökay Deniz, Murat Özgel’in ortaklığıyla Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda kapılarını açan Villa Azur Restaurant&Beach Club Bodrum, sezon boyunca her cumartesi düzenlenecek Saturday Vibes parti serisinin ilkini gerçekleştirdi.
14.07.2020 Cadde
‘İyi ki doğdun ilk göz ağrım’
‘İyi ki doğdun ilk göz ağrım’ Eda-Selim Kosif, kızları Melis’in 11’inci yaş gününü evlerinde yaptıkları pastayla kutladı.
11.04.2020 Cadde
Galatasaray, Kadıköy'de 20 yıl sonra kazanarak tarihe geçti
Galatasaray, Kadıköy'de 20 yıl sonra kazanarak tarihe geçti Süper Ligin 23üncü haftasındaki derbi mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçeyi 3-1 mağlup ederek 20 yıl 2 ay 1 gün sonra Kadıköy deplasmanından galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe deplasmanındaki son galibiyetini 22 Aralık 1999'da almıştı.
30.06.2020 Galatasaray
Fenerbahçeli eski yönetici Selim Kosif'ten tepki: Her şeyi 2 yılda yaşattınız helal olsun size
Fenerbahçeli eski yönetici Selim Kosif'ten tepki: Her şeyi 2 yılda yaşattınız helal olsun size Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Kosif, Galatasaray'a 3-1'lik mağlubiyetin ardından sosyal medya hesabından mevcut yönetime büyük tepki gösterdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Önemli adım
Önemli adım Jolly, ‘Mirasım Türkiye’ sloganıyla başlattığı yeni iletişim kampanyasını tanıttı.
26.12.2019 Cadde
‘Charlie’nin  Melekleri’ galayı yaptı
‘Charlie’nin Melekleri’ galayı yaptı ABD yapımı ‘Charlie’nin Melekleri’nin galası, geçtiğimiz akşam Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirildi.
30.11.2019 Cadde
Muhteşem koro
Muhteşem koro Mert Davran, geçtiğimiz cuma akşamı kapılarını açan Meftun’da sahne aldı.
18.11.2019 Cadde
20’nci yıla görkemli davet
20’nci yıla görkemli davet Cemiyet hayatının tanıdık simaları, Angel Gold Jewellery’nin 20’nci yılını kutladığı görkemli davette bir araya geldi
25.09.2019 Cadde
'FETÖ statlarda daha bitmedi'
'FETÖ statlarda daha bitmedi' Şike davası duruşmasından sonra basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe eski Başkanı Yıldırım, ‘FETÖ’nün yaptığı operasyonlarla insanlarımız şehit oldu, gazi oldu. Hepsi FETÖ’nün yapmış olduğu örgütlü bir operasyondur’ diye konuştu
28.05.2019 Gündem
Selim Kosif: Eserinizle gurur duyun
Selim Kosif: Eserinizle gurur duyun Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyelerinden Selim Kosif, sarı lacivertliler'in Akhisarspor'a 3-0 yenildiği maç sonrasında tepki gösterdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Yeni yaşa merhaba!
Yeni yaşa merhaba! Cemiyet hayatının ünlü isimleri, aile ve dostlarıyla eğlenerek, yeni yaş mutluluğunu yaşadı
6.09.2018 Cadde
Selim Kosif: "Comolli ve Cocu gönderilmeli"
Selim Kosif: "Comolli ve Cocu gönderilmeli" Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyelerinden Selim Kosif, Sarı Lacivertliler'in Göztepe'ye 1-0 yenildiği mücadelenin ardından Damien Comolli ve Phillip Cocu'yu istifaya davet etti.
30.06.2020 Fenerbahçe
İş dünyası favori takımını açıkladı
İş dünyası favori takımını açıkladı Futbolsever iş adamları, Dünya Kupası’nda son sekize kalan takımlar arasından favorilerini seçti...
3.07.2018 Cadde
Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç!
Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç! Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu, Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un yarışına sahne oldu. 21350 üyenin katıldığı ve rekor kırıldığı kongre sonunda Fenerbahçe'nin 37. başkanı Ali Koç oldu. Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük de Ali Koç'u tebrik etti. Vefa Küçük kesinleşen oy sayılarını açıkladı; geçerli oy 20736; Aziz Yıldırım 4644; Ali Koç 16092 oy aldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
İşte Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri!
İşte Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri! Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde yönetim kurulu listeleri belli oldu.
1.07.2020 Futbol
Aziz Yıldırım'ın seçim kozu Ebru Özdemir
Aziz Yıldırım'ın seçim kozu Ebru Özdemir Aziz Yıldırım, eski yönetici arkadaşı Nihat Özdemir’in kızı Ebru Özdemir’i yönetime almak için girişimlerini hızlandırdı. Yıldırım, iş dünyasının başarılı ismine önemli bir görev verecek.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye yeni otobüs
Fenerbahçe'ye yeni otobüs Sarı-lacivertli takımın yeni otobüsü, futbolcuların ve teknik heyetin katıldığı törenle kulübe teslim edildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
F.Bahçe yöneticisinden olay Quaresma tweeti!
F.Bahçe yöneticisinden olay Quaresma tweeti! Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif, resmi Twitter hesabından, Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma ile ilgili yapılan bir paylaşımı retweet edip takipçileriyle paylaştı.
30.06.2020 Beşiktaş
Mehmet Tahir Sarıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı
Mehmet Tahir Sarıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı BİR süredir tedavi gördüğü hastalığı nedeneyle hayatını kaybeden Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tahir Sarıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Dereağzı'nda bulunan Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde yapılan törende gözyaşlarını tutamayan Aziz Yıldırım, konuşma yapamadı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Serafina’da buluştular
Serafina’da buluştular Yeni yılı İstanbul’da karşılayan cemiyet hayatının tanınmış isimleri, Vadistanbul’daki Serafina Restaurant’ta eğlence dolu anlar yaşadı
1.01.2018 Cadde
Gökhan Saral'dan Kosif'e sert yanıt
Gökhan Saral'dan Kosif'e sert yanıt Trabzonspor takım kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak'ın, bir televizyon kanalına geçtiğimiz günlerde yabancı kuralıyla ilgili yaptığı açıklamalara cevap veren Fenerbahçeli yönetici Selim Kosif'e yanıt, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral'dan geldi. Saral, "Trabzonspor kaptanına laf etmek senin boyunu bir hayli aşar" ifadelerini kullandı.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Selim Kosif ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.