Milli sporcu Selin Şahin'den "Evde kal" çağrısı
Milli sporcu Selin Şahin'den "Evde kal" çağrısı Türkiye'nin yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında uçuşları sonlandırmasının ardından İtalya'dan ülkeye getirilen ve Samsun'da karantinaya alınan milli oyuncu Selin Şahin, "Bu süreci hep beraber el ele atlatmak zorundayız, evlerimizde kalmalıyız. Çünkü bütün sevdiklerimiz ve kendi sağlığımız için hayat eve sığar." dedi.
1.07.2020 Basketbol
Son dakika... İtalya'da milli sporcu Selin Şahin karantinada...
Son dakika... İtalya'da milli sporcu Selin Şahin karantinada... İtalya'da bulunan milli sporcumuz Selin Şahin karantinada altına alındı. Şahin karantinanın 15 - 20 gün süreceğini söyledi. "Güvendeyim bütün İtalya bu kurala uyuyor." dedi.
13.03.2020 Gündem
Hayallerinin peşinden gidiyor
Hayallerinin peşinden gidiyor İtalya'nın Reggio Calabria ekibiyle anlaşan Selin Şahin, "yurt dışına transfer olan ilk Türk kadın tekerlekli sandalye basketbol oyuncusu" unvanını elde etti. Şahin, "Ülkemde bir ilki gerçekleştirmek ve hayalimin peşinden gidiyor olmak benim için çok gurur verici" dedi.
1.07.2020 Diğer
Banu Türkoğlu'na anlamlı ziyaret
Banu Türkoğlu'na anlamlı ziyaret 'Tekerleğin İcadı' adlı belgesel film ile dikkatleri üzerine çeken tekerlekli sandalye basketbol oyuncusu Selin Şahin, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun eşi Banu Türkoğlu’nu, yeni açtıkları Shaba Health & Fithness Club’ta ziyaret etti.
21.10.2017 Cadde