Selman Bin Abdulaziz

Selman Bin Abdulaziz

Son dakika Selman bin Abdulaziz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selman bin Abdulaziz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selman bin Abdulaziz haber sayfamızda...

Selman Bin Abdulaziz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 661 selman bin abdulaziz haberi bulunmuştur.
Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü! İşte masadaki konular...
Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü! İşte masadaki konular... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Suudi Arabistan ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındı.
8.04.2024 Gündem
Dünyanın izlediği zirvede Erdoğan'dan Gazze çağrısı
Dünyanın izlediği zirvede Erdoğan'dan Gazze çağrısı İslam İşbirliği Teşkilatı 8. Olağanüstü İslam Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan katılımcılara hitap etti. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir barbarlıkla karşı karşıya olunduğunu vurgulayan Erdoğan, 'Batı'nın şımarık çocuğu gibi davranan İsrail devleti verdiği zararı tazmin etmek zorunda.' ifadelerini kullandı.
11.11.2023 Gündem
‘Savaşın da bir ahlakı vardır’
‘Savaşın da bir ahlakı vardır’ Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail-Hamas çatışmasında sivillere yönelik saldırılara tepki göstererek, “Savaşın da bir ahlâkı olduğuna tarafların buna riayet etmesi gerektiğine inanıyoruz... Ancak bu ilke çok ağır bir şekilde ihlâl edilmekte” dedi.
12.10.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan Hamas'ın elindeki rehine siviller için devreye girdi
Son dakika: Erdoğan Hamas'ın elindeki rehine siviller için devreye girdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin-İsrail diplomasisini sürdürüyor. Türkiye'nin Hamas'ın elindeki sivil rehineler için müzakereler yürüttüğü öğrenildi.
11.10.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan 'barış' diplomasisi! Peş peşe kritik görüşmeler
Son dakika: Erdoğan'dan 'barış' diplomasisi! Peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ve Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile görüştü.
11.10.2023 Gündem
Suudi Arabistan’da tepeden inme reformlar
Suudi Arabistan’da tepeden inme reformlar Spor, müzik, altyapı ve daha bir çok alanda astronomik rakamların konuşulduğu yatırımlar yapan Suudi Arabistan, bir kabuk değiştirme sürecinin içine girdi. Spor dışındaki yatırımların en dudak uçuklatıcı olanı ise 500 milyar dolarlık akıllı şehir NEOM projesi...
13.08.2023 Dünya
Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti ve Veliaht Prens Selman ile görüşmesi sonrası ortak açıklama
Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti ve Veliaht Prens Selman ile görüşmesi sonrası ortak açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti ve Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile görüşmesinde, ticaret ve yatırım alanlarında işbirliği ivmesinin artırılması, altyapı, inşaat, mühendislik, savunma ve enerji alanındaki işbirliklerinin ele alındığı, iki tarafın, Yemen, Sudan, İran, Mısır ve Filistin konularında görüş alışverişinde bulunduğu bildirildi.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 3 gün sürecek Körfez turuna çıkıyor. Erdoğan; sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek mevkidaşlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı, 20 Temmuz'da da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek.
16.07.2023 Haberler
Erdoğan ve Bahçeli’den sürpriz görüşme
Erdoğan ve Bahçeli’den sürpriz görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kabine toplantısının ardından Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştü.
1.06.2023 Gündem
İlk Suudi kadın astronot Uluslararası Uzay İstasyonu’nda
İlk Suudi kadın astronot Uluslararası Uzay İstasyonu’nda Suudi Arabistan kökenli ilk kadın astronot Rayyanah Barnawi, SpaceX tarafından fırlatılan roket ile Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) ulaştı.
22.05.2023 Haberler
Suudi Arabistan'dan tarihi karar! Fotoğraflar paylaşıldı: Bir ilk gerçekleşti
Suudi Arabistan'dan tarihi karar! Fotoğraflar paylaşıldı: Bir ilk gerçekleşti Suudi Arabistan kökenli ilk kadın astronot Rayyanah Barnawi, SpaceX tarafından fırlatılan roket ile Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) ulaştı.
22.05.2023 Dünya
Esad, 12 yıl sonra ilk kez Arap Birliği Zirvesi’nde
Esad, 12 yıl sonra ilk kez Arap Birliği Zirvesi’nde Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde düzenlenen Arap Birliği Zirvesi’ne 12 yıl sonra ilk kez katılıyor.
19.05.2023 Dünya
Suudi Arabistan’dan geleceğe heykel mirası
Suudi Arabistan’dan geleceğe heykel mirası Türkiye’den Nilhan Sesalan’ın katılmaya hak kazandığı dördüncü Riyad Heykel Sempozyumu, 20 ülkeden 30 yapıtı daha kente kazandırdı. Sesalan, Suudi organizatör ve sanatçılardan “Dünya değişti, heykel önemli bir bilgi kaynağı ve biz bu bilgiden mahrum olmak istemiyoruz” yorumu aldıklarını vurguladı.
30.04.2023 Kültür Sanat
5 milyar dolarlık mevduat imzası
5 milyar dolarlık mevduat imzası Merkez Bankası’na Suudi Arabistan Kalkınma Fonu aracılığıyla 5 milyar dolarlık mevduat yatırılıyor.
7.03.2023 Ekonomi
S. Arabistan'dan TCMB'ye 5 milyar dolar
S. Arabistan'dan TCMB'ye 5 milyar dolar Suudi Arabistan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile 5 milyar dolarlık mevduat anlaşması yaptı.
6.03.2023 Uzmanpara
Suudi Arabistan'dan TCMB'ye 5 milyar dolar! Bakan Nebati'den açıklama
Suudi Arabistan'dan TCMB'ye 5 milyar dolar! Bakan Nebati'den açıklama Suudi Arabistan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile 5 milyar dolarlık mevduat anlaşması yaptı. Söz konusu anlaşma ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Suudi Arabistan yönetiminin Türk ekonomisine olan güveninin ve ortak çabalarımızın olumlu bir neticesi olmuştur" dedi.
6.03.2023 Ekonomi
Cristiano Ronaldo'ya bir servet daha! Yeni görevi belli oldu
Cristiano Ronaldo'ya bir servet daha! Yeni görevi belli oldu Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transferi büyük bir gündem olan Cristiano Ronaldo, yıllık kazancı çok konuşulmuştu. Suudi Arabistan'da Portekizli yıldız isme bir görev daha verildi.
11.01.2023 Dünya Kupası
Messi ve Suudi Arabistan arasında tartışma yaratan dev anlaşma!
Messi ve Suudi Arabistan arasında tartışma yaratan dev anlaşma! 2022 Katar Dünya Kupası'nın en büyük sürprizi Arjantin-Suudi Arabistan maçında yaşandı. Arjantin, Messi'nin golüyle 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Suudi Arabistan'a 2-1 mağlup oldu. Messi ve Suudi Arabistan yetkilileri arasındaki anlaşma ise maçın önüne geçti. Tartışma yaratan anlaşma Avrupa basınında geniş yankı buldu.
23.11.2022 Dünya Kupası
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede iki ülke ilişkileri ve bölgesel konular da ele alındı.
13.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefonda görüştü.
11.07.2022 Siyaset
Erdoğan'dan peş peşe kritik temaslar: Harekete geçme zamanı geldi
Erdoğan'dan peş peşe kritik temaslar: Harekete geçme zamanı geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, görüşmede BM'nin güvenli koridor planı için harekete geçme zamanının geldiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenskiy ile bir görüşme gerçekleştirdi.
11.07.2022 Siyaset
Biden Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman’la görüşecek
Biden Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman’la görüşecek Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ABD Başkanı Joe Biden’ın Suudi Arabistan ziyareti sırasında Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud ile yapacağı görüşmede, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın da olacağını açıkladı.
7.07.2022 Dünya
Erdoğan-Selman görüşmesi Suudi Arabistan basınında geniş yer buldu
Erdoğan-Selman görüşmesi Suudi Arabistan basınında geniş yer buldu Suudi Arabistan Veliahtı ve Başbakan Yardımcısı Prens Muhammed bin Selman bin Abdülaziz Al Saud’un Türkiye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmesi Suudi Arabistan basınında geniş yer buldu.
22.06.2022 Dünya
Suudi Arabistan ile yeni dönem! Erdoğan-Selman görüşmesinde önemli kararlar alındı
Suudi Arabistan ile yeni dönem! Erdoğan-Selman görüşmesinde önemli kararlar alındı Yaklaşık 2 aylık aradan sonra Riyad yönetiminden Türkiye'ye iade-i ziyaret gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya gelen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı Beştepe'de resmi törenle karşıladı. İki lider daha sonra birebir ve heyetlerarası görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerde, siyasi, ekonomik, askeri, güvenlik dahil, ikili ilişkilerde yeni iş birliği döneminin başlamasına yönelik kararlılık vurgulandı. Yayımlanan bildirine "Ticaretin kolaylaştırılması, yatırım fırsatlarının araştırılması, somut ortaklıklara dönüştürülmesi için iletişimin artırılması ele alındı." ifadeleri yer aldı.
22.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Selman’ı ağırlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Selman’ı ağırlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ı ağırlayacak. Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerinin normalleşmesinin ardından Veliaht Prens Selman bugün Ankara’ya gelecek.
22.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Selman Bin Abdulaziz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.