Selmet Şükür

Selmet Şükür

Son dakika selmet Şükür haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan selmet Şükür gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan selmet Şükür haber sayfamızda...

Selmet Şükür

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37 selmet şükür haberi bulunmuştur.
FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün babasına verilen hapis cezasıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı
FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün babasına verilen hapis cezasıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı Gelen son dakika haberine göre; Sakarya'da, eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'e "Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yardım" suçundan verilen 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı.
25.03.2021 Gündem
Son dakika... Hakan Şükür'ün babasına 'FETÖ'ye yardım' suçundan hapis!
Son dakika... Hakan Şükür'ün babasına 'FETÖ'ye yardım' suçundan hapis! Gelen son dakika haberine göre; Firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'e hakkında FETÖ'ye yardım suçundan hapis cezası verildi.
19.01.2021 Gündem
Hakan Şükür'ün babasının FETÖ'den yargılandığı dava
Hakan Şükür'ün babasının FETÖ'den yargılandığı dava Sakarya'da, eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği suçlamasıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
22.10.2020 Gündem
Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu
Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu.
9.11.2019 Gündem
ABD’deki FETÖ Şebekesi: Hakan Şükür
ABD’deki FETÖ Şebekesi: Hakan Şükür Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, 2015'ten bu yana ABD'de sürdürdüğü lüks yaşamı ile dikkati çekiyor.
12.07.2019 Gündem
Hakan Şükür'ün babasına FETÖ üyeliğinden hapis istemi
Hakan Şükür'ün babasına FETÖ üyeliğinden hapis istemi Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında firari eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür hakkında hazırlanan iddianamede, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
4.01.2019 Gündem
Eski Ak Partili vekil FETÖ’den tutuklandı
Eski Ak Partili vekil FETÖ’den tutuklandı FETÖ’ye yönelik operasyonlarda gözaltı işlemleri dün de devam etti. Konya’da gözaltına alınan 10 akademisyen ile eski Ak Parti milletvekili Hasan Hami Yıldırım tutuklandı...
25.11.2016 Gündem
Son dakika: Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'e tahliye
Son dakika: Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'e tahliye SAKARYA'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür ile Adil Öksüz'ün kayınvalidesi Hatice Yıldırım, sağlık sorunları nedeniyle ev hapsi kararıyla tahliye edildi.
25.11.2016 Gündem
FETÖ'cü Hakan Şükür ortaya çıktı
FETÖ'cü Hakan Şükür ortaya çıktı Hakkında yakalama kararı olan ve ABD’ye kaçan Hakan Şükür, bir üniversitede ders vermeye başlıyor.
1.07.2020 Futbol
Kızından Hakan Şükür'e Fethullah Gülen'e iletilmesi için not
Kızından Hakan Şükür'e Fethullah Gülen'e iletilmesi için not FETHULLAHÇI Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansman sağladığı iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Hakan Şükür'ün İstanbul Bakırköy'deki dubleks evinde yapılan aramada, üzerinde TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) yazılı kılıf içerisinde metal sarı renkli kama, kızının Şükür'e terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'e iletmek istediği not olduğunu gösteren yazı bulundu...
22.10.2016 Gündem
Sakarya’da FETÖ soruşturmasında 475 kişi tutuklandı
Sakarya’da FETÖ soruşturmasında 475 kişi tutuklandı Sakarya'da, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 988 kişiden 475 kişi tutuklanırken, 421’i adli kontrol olmak üzere 513 kişi serbest bırakıldı. FETÖ’nün ’Hava Kuvvetleri imamı’ Adil Öksüz’ün yakalanması için ise çalışmalar sürüyor. FETÖ lideri Fethullah Gülen’ın sağ kolu olduğu iddia edilen ve ABD’de yaşayan örgütün ’Süper İmamı’ olarak bilinen Cevdet Türkyolu için yakalama kararı çıkarıldı.
6.09.2016 Gündem
Hakan Şükür ve babasının 7 şirkette hisseleri ortaya çıktı!
Hakan Şükür ve babasının 7 şirkette hisseleri ortaya çıktı! FETTULLAHÇI Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) finansman sağladığı iddiasıyla Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün mal varlıklarına el konulması ardından yurt genelinde tespit sürerken, Sakarya'da 7 ayrı şirkette hisselerinin olduğu belirlendi. Hakan ve Selmet Şükür'lerin mal varlığının daha önce belirtilen 200 milyon liranın da üzerinde çıkacağı iddia edildi.
1.07.2020 Futbol
FETÖ'cü futbolculardan yılın satışı!
FETÖ'cü futbolculardan yılın satışı! Teröristbaşı Fetullah Gülen’in prensleri Hakan Şükür, Uğur Tütüneker ve Arif Erdem, “Bizim Gülen’le ilgimiz yok” dedi. Ancak bu şovun gerçek değil tamamen, ‘duygusal’ olduğu ortaya çıktı...
1.07.2020 Futbol
Şükür hakkında  yakalama kararı
Şükür hakkında yakalama kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, halen Amerika’da olduğu bilinen Hakan Şükür hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
16.08.2016 Gündem
FETÖ imamı Adil Öksüz'ün cep sinyali Akyazı'da
FETÖ imamı Adil Öksüz'ün cep sinyali Akyazı'da Ankara'da darbecilerin merkez olarak kullandıkları Akıncı Üssü'nde 15 Temmuz'da gözaltına alınan ve FETÖ’nün 'hava kuvvetleri imamı' olduğu iddia edilen Adil Öksüz'ün Sakarya Akyazı'da izi sürüldü. Öksüz'ün 2 bin metre rakımlı Akyazı’daki Acella Yaylası'nda cep telefonuna ulaşıldı. Öksüz, tüm Türkiye’de ve yaylalarda da aranıyor.
16.08.2016 Gündem
Selmet Şükür’ün avukatı: Tutuklamaya itiraz edeceğiz
Selmet Şükür’ün avukatı: Tutuklamaya itiraz edeceğiz FETÖ’ye finansal destek sağladığı iddiasıyla tutuklanan eski milli futbolcu Hakan Şükür’ün babası 75 yaşındaki Selmet Şükür’ün avukatı Turan Ateş, müvekkilinin sağlık sorunları olduğunu belirterek, hafta içerisinde tutuklanmasına itiraz edeceklerini söyledi.
14.08.2016 Gündem
Hakan Şükür’ün  babası tutuklandı
Hakan Şükür’ün babası tutuklandı Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, FETÖ’ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla hakkında gözaltı kararı çıkartılan Hakan Şükür’ün babası Selmet Şükür, önceki gün Adapazarı’nda cuma namazı kıldığı sırada yakalandı.
13.08.2016 Gündem
Hakan Şükür'ün babası tutuklandı
Hakan Şükür'ün babası tutuklandı 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Sakarya’da FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik olarak başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski milli futbolcu Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür tutuklandı.
13.08.2016 Gündem
Selmet Şükür adliyeye götürüldü
Selmet Şükür adliyeye götürüldü Sakarya’da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski milli futbolcu Hakan Şükür’ün babası Sermet Şükür adliyeye çıkarıldı. Dün kelepçe takılarak gözaltına alınan Şükür'e bugün adliyeye götürülürken kelepçe takılmaması dikkat çekti.
13.08.2016 Gündem
Şükür’ün babası  gözaltına alındı
Şükür’ün babası gözaltına alındı Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Hakan Şükür ile babası Selmet Şükür’ün FETÖ’ye finansal destek sağladıklarını belirlemesi üzerine mahkeme mal varlıklarına el konulması kararı verdi.
12.08.2016 Gündem
Günün Ardından - 12.08.2016
Günün Ardından - 12.08.2016 Hazırlayan ve Sunan: Deniz Güneş         Kurgu: Kahraman Öztürk             Kamera: Fevzi Tapan                Yönetmen: Erinç Eröz                Bugün ne yaşadık? Günün önemli gelişmelerini derlediğimiz günün ardından ile karşınızdayız…   ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Elizabeth Trudeau, Fethullah Gülen'in iadesi ilgili olarak “Türkiye veya FETÖ arasında seçim yapmamıza gerek yok. İade hakkındaki yasal süreç çok net" dedi. Sözcü Trudeau, süreçle ilgili "Aylar da sürebilir, yıllar da. Belli bir zaman dilimi belirtemem" diye konuştu.    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu  mevkiidaşı İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ile Ankara'da bir araya geldi.  Basın toplantısında konuşan Bakan Zarif'i, "Elektrik, doğalgaz ve enerji konusunda işbirliğine hazırız. İran doğalgazının satışının yapılması, Türk iş adamlarının yatırım yapması gündemimizde. Türkiye'nin güvenliğini kendi güvenliğimiz olarak görüyoruz. Terörizmle ve aşırıcılıkla mücadelede bakışımız ortak" ifadelerini kullandı.   Sakarya'da, FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında eski milletvekili Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şükür'ün babası Adapazarı'nda gözaltına alınırken, mal varlıklarına da el konuldu.   Fetö soruşturmasında ifade için savcılığa çağrılan Türk Telekom grubu üst düzey yöneticilerin Erkan Akdemir ve Çoşkun Şahin görevlerinden ayrıldı. Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırı da 1 polis şehit oldu, 3 polis ise yaralandı. Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere, motorinin litresine ortalama 8 kuruş zam yaptı. Türk Kızılayı bu seneki Kurban fiyatlarını açıkladı. Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, "Vekaletini Türk Kızılayı'na verece
11.09.2019 Haberler
Hakan Şükür ve babasının mal varlığına el konuldu
Hakan Şükür ve babasının mal varlığına el konuldu FETÖ'ye finansman sağladığı belirlenen Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün mal  varlıklarına el konuldu.
12.08.2016 Gündem
Hakan Şükür ve babası için gözaltı kararı
Hakan Şükür ve babası için gözaltı kararı SAKARYA Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Amerika’da bulunan Hakan Şükür ile babası Sermet Şükür hakkında gözaltı kararı çıkardı.
12.08.2016 Gündem
‘Babamın temennisi’
‘Babamın temennisi’ Hakan Şükür, Fenerbahçeli babası Selmet Şükür’ün yaptığı, “Hakan’dan bir yıl da babasının takımında oynamasını istedim” açıklamasının temenniden ibaret olduğunu söyledi.
30.07.2008 Skorer
Şükür’ün dileği!
Şükür’ün dileği! Galatasaray’dan ayrılan Hakan Şükür’ün, babası Selmet Şükür, oğlunun kendi taraftarı olduğu Fenerbahçe’de oynamasını istediğini söyledi.
29.07.2008 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Selmet Şükür ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.