Selvi Kılıçdaroğlu

Selvi Kılıçdaroğlu

Son dakika Selvi Kılıçdaroğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selvi Kılıçdaroğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selvi Kılıçdaroğlu haber sayfamızda...

Selvi Kılıçdaroğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 502 selvi kılıçdaroğlu haberi bulunmuştur.
Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu kullandı
Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu kullandı CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu Çankaya’da Arjantin İlkokulu’nda oyunu kullandı.
31.03.2024 Gündem
Özgür Özel ve eşinden Kılıçdaroğlu çiftine ziyaret
Özgür Özel ve eşinden Kılıçdaroğlu çiftine ziyaret CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eşi Didem Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ve Selvi Kılıçdaroğlu’nu evlerinde ziyaret etti.
8.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki CHP’nin 8. Genel Başkanı, Özgür Özel oldu. İsmet İnönü tarafından siyasete sokulan Bülent Ecevit gibi, ekibinde önemli görevler üstlendiği  Kılıçdaroğlu’na bayrak açan Özel, Ecevit’in ölüm yıl dönümünde koltuğa oturmayı başardı. Kurultayın ilk gününde Özgür Özel'in konuşmasına Selvi Kılıçdaroğlu'nun tepki gösterdiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
6.11.2023 Gündem
CHP'de kurultay günü! Kılıçdaroğlu'ndan sert mesajlar: Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim
CHP'de kurultay günü! Kılıçdaroğlu'ndan sert mesajlar: Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 38'inci Olağan Kurultay'da yaptığı konuşmada dikkat çeken mesajlar verdi.
4.11.2023 Gündem
CHP’den 100. Yıl resepsiyonu
CHP’den 100. Yıl resepsiyonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Genel Merkezi tarafından JW Marriott Otel’de düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Resepsiyonu”na katıldı.
28.10.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, Tanrıkulu’na sahip çıktı
Kılıçdaroğlu, Tanrıkulu’na sahip çıktı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, Milletvekilimiz Sezgin Tanrıkulu için ‘Gereken dersi devlet olarak da yargı olarak da verme mükellefiyetimiz var’ demişsin. ‘Devlet olarak’ derken, kastın nedir? Tehdit mi ediyorsun?” diye sordu.
16.09.2023 Gündem
Herkesi kapsayan tek aday çıkmalı
Herkesi kapsayan tek aday çıkmalı Kılıçdaroğlu’nun yerel seçime giderken İstanbul’da kesinlikle bir “küskünlük” istemediğini her fırsatta vurguladığı, herkesi kapsayacak ve birleştirecek tek adayla il kongresinin yapılmasını arzuladığı dile getiriliyor.
9.09.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun dayısı son yolculuğuna uğurlandı
Kılıçdaroğlu'nun dayısı son yolculuğuna uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden dayısı Hüseyin Gündüz'ün (78) cenazesine katıldı.
30.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu ‘yola devam’ diyecek
Kılıçdaroğlu ‘yola devam’ diyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30’da partisinin TBMM Grubu’nda konuşacak. Kılıçdaroğlu’nun konuşması için iyi bir hazırlık yaptığı ve kapsamlı bir açıklama yapacağı belirtiliyor.
20.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun İstanbul planı! Son kulis bilgilerini Abdulkadir Selvi paylaştı
Kılıçdaroğlu'nun İstanbul planı! Son kulis bilgilerini Abdulkadir Selvi paylaştı Gazeteci Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs seçiminin ardından oluşturduğu yol haritasına dair kulis bilgileri CNN Türk'teki Akıl Çemberi programında paylaştı.
17.06.2023 Haberler
Kılıçdaroğlu'nun İstanbul planı! Son kulis bilgilerini Abdulkadir Selvi paylaştı
Kılıçdaroğlu'nun İstanbul planı! Son kulis bilgilerini Abdulkadir Selvi paylaştı Gazeteci Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs seçiminin ardından oluşturduğu yol haritasına dair kulis bilgileri CNN Türk'teki Akıl Çemberi programında paylaştı.
17.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu Arjantin İlköğretim Okulu'nda kullandı
Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu Arjantin İlköğretim Okulu'nda kullandı Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Arjantin İlkokulunda oyunu kullandı.
28.05.2023 Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı
Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da oyunu kullandı. Kılıçdaroğlu, "Bütün vatandaşlarımı sandığa davet ediyorum. Oylarını kullansınlar, oylarını kullandıktan sonra da sandıklara sahip çıksınlar" dedi.
28.05.2023 Gündem
Sandık başında ilk mesajlar
Sandık başında ilk mesajlar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener ve Davutoğlu oyunu İstanbul’da kullanırken Kılıçdaroğlu, Oğan, İnce, Bahçeli, Babacan, Karamollaoğlu, Erbakan ve Sancar ise Ankara’da sandık başına gitti. Liderler oy kullandıktan sonra ilk mesajlarını da verdi...
15.05.2023 Gündem
Son dakika... Meclis'te çoğunluk Cumhur İttifakı'nda
Son dakika... Meclis'te çoğunluk Cumhur İttifakı'nda Türkiye bugün seçime gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre TBMM'de çoğunluk Cumhur İttifakı'nın oldu.
15.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu oyunu Ankara'da kullandı
Kılıçdaroğlu oyunu Ankara'da kullandı  CHP Genel Başkanı, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oyunu, Ankara'da kullandı.
14.05.2023 Gündem
‘Kimse şah değil hepimiz halkız’
‘Kimse şah değil hepimiz halkız’ 14 Mayıs akşamı için vatandaşlara çağrı yapan Kılıçdaroğlu, “Tüm sandıklarda görevlimiz olacak. Sandıklara sahip çıkacağız. Sizler de vatandaş olarak okulların önünde bekleyeceksiniz. Biz de sabaha kadar bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Selvi Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi Hüseyin Özdağ, son yolculuğuna uğurlandı
Selvi Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi Hüseyin Özdağ, son yolculuğuna uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun hayatını kaybeden ağabeyi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ'ın (74) cenazesi, Eskişehir'deki cemevinde kılınan namazın ardından toprağa verildi.
10.05.2023 Gündem
Selvi Kılıçdaroğlu’nun acı günü
Selvi Kılıçdaroğlu’nun acı günü CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun Eskişehir’de yaşayan ağabeyi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ (74) hayatını kaybetti.
9.05.2023 Gündem
‘Her hakkı teslim edeceğiz’
‘Her hakkı teslim edeceğiz’ Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe’de yaptığı konuşmada “Her hakkı teslim edeceğim. Her hukuku uygulayacağız. 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım” dedi. Kılıçdaroğlu, EYT’den yararlanamayan staj mağdurlarına da sorunlarını çözme sözü verdi.
7.05.2023 Gündem
Millet İttifakı'ndan Maltepe'de İstanbul mitingi
Millet İttifakı'ndan Maltepe'de İstanbul mitingi Millet İttifakı'nın Maltepe'de düzenlediği İstanbul mitinginde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkeyi cennet gibi yapacağız ve birlikte huzur içinde yaşayacağız. Hiçbir ayrım yapmadan, hiç kimsenin kimliğini, inancını yaşam tarzını sorgulamadan 85 milyon insanın Cumhurbaşkanı olacağım. Benim saray merakım yok, 6 liderin de öyle bir saray merakı yok. Ben sizler gibi yaşıyorum, sizler gibi mütevazi bir hayatım var" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bunlarınki seçimden seçime milliyetçilik
Bunlarınki seçimden seçime milliyetçilik Geçmişte terör saldırısına uğradığını hatırlatan Kılıçdaroğlu “Kim terör örgütlerinin yanında durursa, kim onlarla beraber olursa, kim onların ayağına hakimi, savcıyı gönderirse Allah belasını versin. Ya bunlarınki mevsimlik milliyetçilik” dedi.
5.05.2023 Gündem
Selvi Kılıçdaroğlu, Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti
Selvi Kılıçdaroğlu, Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, geldiği Konya'da Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti.
4.05.2023 Gündem
Bu kez Babacan ile mutfağa girdi
Bu kez Babacan ile mutfağa girdi CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini evinde ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile birlikte mutfağında video paylaştı.
3.05.2023 Gündem
‘Bu ülkeye baharı huzuru getireceğim’
‘Bu ülkeye baharı huzuru getireceğim’ Büyük İzmir Mitingi’nde konuşan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, “Size Bay Kemal’in sözünü veriyorum, ne olursa olsun bütün engelleri yıkacağım. Bu ülkeye baharları, huzuru, kardeşliği getireceğim” dedi.
1.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selvi Kılıçdaroğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.