Semih Kaya

Semih Kaya

Son dakika semih kaya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan semih kaya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan semih kaya haber sayfamızda...

Semih Kaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.280 semih kaya haberi bulunmuştur.
Seçil Erzan'dan yeni hamle! ‘Daha iradeli ve artık kendine de inanıyor’
Seçil Erzan'dan yeni hamle! ‘Daha iradeli ve artık kendine de inanıyor’ İlk iş olarak tefeciler ile kuzenleri ve Semih Kaya hakkında hakaret ve tehdit iddiasıyla suç duyurusunda bulunan avukat Aybirdi, devletin de ciddi para kaybının söz konusu olduğunu belirterek “Biz, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın da dosyaya dahil olmasını talep ettik” dedi.
24.03.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yarın kritik gün! Arda, Emre ve Muslera'nın ilk kez ifade vermeleri bekleniyor
Seçil Erzan davasında yarın kritik gün! Arda, Emre ve Muslera'nın ilk kez ifade vermeleri bekleniyor Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık yarın 3. kez hakim karşısına çıkacak. Sporculardan Turan, Belözoğlu ve Muslera'nın yarınki duruşmaya katılarak ilk kez ifade vermeleri bekleniyor.
7.03.2024 Gündem
Amirinden Erzan’a Terim mesajı! Konuşmalar ortaya çıktı
Amirinden Erzan’a Terim mesajı! Konuşmalar ortaya çıktı Futbolcuları yüksek kar vaadiyle dolandıran Seçil Erzan’ın yargılandığı dava dosyasına giren yeni bilirkişi raporunda, Erzan’ın üst amiri Denizbank Avrupa 1. Bölge Müdürü Sermin Tekin’le yaptığı konuşmalar da yer alıyor.
1.03.2024 Gündem
'Selçuk düzgün çocuk biraz kazandıralım'
'Selçuk düzgün çocuk biraz kazandıralım' Futbolcuları yüksek kâr vaadiyle dolandıran Seçil Erzan’ın telefonundaki 117 bin 334 mesaj, fotoğraf, video, not, ses kaydı incelendi.
29.02.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın telefonundan yeni detaylar ortaya çıktı! İşte bilirkişi raporundaki konuşmalar
Seçil Erzan'ın telefonundan yeni detaylar ortaya çıktı! İşte bilirkişi raporundaki konuşmalar Türkiye gündemini günlerce meşgul eden Seçil Erzan fon vurgunuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Seçil Erzan'ın telefonundaki konuşmalar bilirkişi raporunda ortaya çıktı. İşte o detaylar...
27.02.2024 Gündem
Semih Kaya: Sevgililer Günü'nde özellikle hediye almıyorum!
Semih Kaya: Sevgililer Günü'nde özellikle hediye almıyorum! Tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan ile devam eden dava süreciyle gündemde olan eski milli futbolcu Semih Kaya ile eşi Yasemen Kaya, dün akşam Akmerkez'de görüntülendi.
15.02.2024 Cadde
'Gizli fon' davası: Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi
'Gizli fon' davası: Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
9.02.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yeni rapor!  Arda Turan: Ne yapacağım, yarın gideyim sorayım tefeciye
Seçil Erzan davasında yeni rapor! Arda Turan: Ne yapacağım, yarın gideyim sorayım tefeciye Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın ve tutuksuz sanıklardan Nazlı Can'ın cep telefonlarına ait bilirkişi raporu ortaya çıktı. Erzan'ın Arda Turan ile mesajlaşmaları da raporda yer aldı. Arda Turan'ın "Ne yapacağım Seçil, yarın gideyim sorayım tefeciye falan. Faktoring. Sinir hastası oldum bir çare söyle"  şeklinde mesaj attığı görüldü.
24.01.2024 Gündem
'Çocuk karşılığı ev' anlaşması fuhuş dramıyla bitti!
'Çocuk karşılığı ev' anlaşması fuhuş dramıyla bitti! Esenyurt'ta fuhuşa zorlanan ve karnındaki bebeği satılmak istenilen Özbekistanlı Muxlısaxon Karımova ilaç içip düşük yapınca darbedildi. Saldırganlar o anları cep telefonu ile kaydetti. Görüntülere ulaşan Karımova polise gidip şikayetçi oldu. Çocuğunu düşürüp klozete attığı tespit edilen Karımova gözaltına alınırken, diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
16.01.2024 Gündem
Mersin'de 9 kişinin öldüğü kazada hız sınırı detayı! Ayrıntılar şoke etti
Mersin'de 9 kişinin öldüğü kazada hız sınırı detayı! Ayrıntılar şoke etti Mersin'de 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs şoförünün tünel içi giriş ve çıkışlarından sonra kademeli olarak 50, 40 ve 30 kilometre hıza inmesi gerekirken bu rakamın 3 kat fazla olduğu bildirildi.
16.01.2024 Gündem
10 milyon dolarlık yazışma! Denizbank’tan Seçil Erzan ve Semih Kaya'ya karşı hamle!
10 milyon dolarlık yazışma! Denizbank’tan Seçil Erzan ve Semih Kaya'ya karşı hamle! Denizbank Seçil Erzan ve eski Futbolcu Semih Kaya hakkında suç duyurusunda bulundu. Dün görülen mahkemede tanık olarak ifade veren Semih Kaya, Seçil Erzan’ın kendisine bankanın üst düzey yöneticilerinden Mehmet Aydoğdu’nun mailini gösterdiğini söyleyerek delil olarak mahkemeye sunmuştu. İkili hakkında suç duyurusunda bulunan Denizbank mailin sahte olduğunu iddia etti.
16.01.2024 Gündem
Seçil Erzan: Bagaj açılınca para kapışılıyordu
Seçil Erzan: Bagaj açılınca para kapışılıyordu HTS kayıtları, MASAK raporu ve banka hareketlerinin incelenmesini talep eden Erzan, “Kiminin Seçil ablasıydım, kiminin arkadaşı, kiminin ortağıydım. O paraları bankacı olduğum için bana verdiler. Bagaj açıldığında para kapışılıyordu” dedi.
16.01.2024 Gündem
Semih Kaya, Seçil Erzan ile yazışmalarını mahkemeye sundu: Ablacığım Selçuk abi de giriyor mu?
Semih Kaya, Seçil Erzan ile yazışmalarını mahkemeye sundu: Ablacığım Selçuk abi de giriyor mu? Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davada üçüncü duruşmada dikkat çeken yazışmalar ortaya çıktı.
15.01.2024 Gündem
Seçil Erzan yeniden hakim karşısında! 'Söylediklerimi ispatlayamıyorum'
Seçil Erzan yeniden hakim karşısında! 'Söylediklerimi ispatlayamıyorum' Yüksek fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi isimleri dolandıran banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam ediliyor. Cuma günü 13 saat süren duruşma saatin geç olması nedeniyle bugüne ertelendi. Davanın bugün yapılan duruşmasında tanıklar dinlenecek.
15.01.2024 Haberler
Seçil Erzan yeniden hakim karşısında! 'Söylediklerimi ispatlayamıyorum'
Seçil Erzan yeniden hakim karşısında! 'Söylediklerimi ispatlayamıyorum' Yüksek fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi isimleri dolandıran banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam ediliyor. Cuma günü 13 saat süren duruşma saatin geç olması nedeniyle bugüne ertelendi. Davanın bugün yapılan duruşmasında tanıklar dinlenecek.
15.01.2024 Haberler
Son dakika: Mahkemeden Seçil Erzan kararı! Fondan en çok parayı aldığı iddia edilen isim konuştu
Son dakika: Mahkemeden Seçil Erzan kararı! Fondan en çok parayı aldığı iddia edilen isim konuştu Yüksek fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi isimleri dolandıran banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. Sorulan sorulara sinirlenen tanık Tanın Yılmaz avukata bağırınca mahkeme salonu karıştı. Öte yandan mahkeme sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. İşte duruşmada yaşananlar...
15.01.2024 Gündem
Seçil Erzan duruşmada ağlayarak savunma yaptı: Herkes yer içer hesabı Seçil öder
Seçil Erzan duruşmada ağlayarak savunma yaptı: Herkes yer içer hesabı Seçil öder Fon dolandırıcılığı davasında yargılanan Erzan, duruşmada “Hayatımda olan herkesin yaşam standardı yükseldi. Semih bu kadar faiz istemeseydi ben zaten çözecektim” dedi. Erzan “MASAK o dönem kim bana para verdiyse, kim benden para aldıysa herkesin hesaplarını incelesin” diye konuştu.
13.01.2024 Gündem
Erzan'ın, 'çantacısı' olduğu iddia edilen tutuklu sanık Ali Yörük konuştu! 'Götürdüğüm kendi paramdı'
Erzan'ın, 'çantacısı' olduğu iddia edilen tutuklu sanık Ali Yörük konuştu! 'Götürdüğüm kendi paramdı' Aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Seçil Erzan, ek iddianamelere karşı yaptığı 2. celsedeki ek savunmasında, "İkna etmek için gazetelerde özel fonlara ilişkin çıkan haberleri insanlara gönderdim. Herkese farklı bir şey söyledim. Benim o dönem iradem hiç yoktu, doğru olmayan şeyler yaptım. Parayı birinden aldım diğerine verdim. Söylediğim her şey kuruşu kuruşuna doğru" dedi. Erzan'ın, 'çantacısı' olduğu iddia edilen tutuklu sanık Ali Yörük ise, "Benim Seçil'e götürdüğüm para kendi paramdı. Ben de mağdurum. Seçil hanım yalan konusunda profesyonel" ifadelerini kullandı.
12.01.2024 Gündem
Son dakika... Fazladan 4.5 milyon dolar verdiği isim! Milyonluk fon vurgununda Seçil Erzan'dan şok itiraflar
Son dakika... Fazladan 4.5 milyon dolar verdiği isim! Milyonluk fon vurgununda Seçil Erzan'dan şok itiraflar Yüksek fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi isimleri dolandıran banka müdürü Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşma salonu tıklım tıklım dolarken, ilk bilgiler de geliyor.
12.01.2024 Gündem
Seçil Erzan hakim karşısında! İlk sözler: 40 günde 400 bin dolar
Seçil Erzan hakim karşısında! İlk sözler: 40 günde 400 bin dolar Yüksek fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi isimleri dolandıran banka müdürü Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşma salonu tıklım tıklım dolarken, ilk bilgiler de geliyor.
12.01.2024 Haberler
Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısında! 252 yıla kadar hapsi istemi
Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısında! 252 yıla kadar hapsi istemi Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı ikinci duruşma başladı.
12.01.2024 Gündem
Seçil Erzan bugün 2. kez hakim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hakim karşında Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu ve şikayetçi sayısının artmasıyla toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık bugün hakim karşısına çıkacak.
12.01.2024 Haberler
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu ve şikayetçi sayısının artmasıyla toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık bugün hakim karşısına çıkacak.
12.01.2024 Gündem
Seçil Erzan için yüzleşme günü! 10 ay sonra hepsiyle yan yana gelecek
Seçil Erzan için yüzleşme günü! 10 ay sonra hepsiyle yan yana gelecek Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu ve şikayetçi sayısının artmasıyla toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık yarın ikinci kez hakim karşısına çıkacak.
11.01.2024 Gündem
Fatih Terim, Arda Turan, Semih Kaya ile mesajlar ortaya çıktı: Seçil'im bunlar canımızı yerler
Fatih Terim, Arda Turan, Semih Kaya ile mesajlar ortaya çıktı: Seçil'im bunlar canımızı yerler Fon yalanıyla aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu 18 kişiyi 48 milyon liraya yakın dolandırdığı iddiasıyla İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Seçil Erzan’ın kırık telefonundan Fatih Terim’le mesajları ortaya çıktı.
3.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Semih Kaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.