Sen Anlat Karadeniz 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vedat ve Nazar...
Sen Anlat Karadeniz 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vedat ve Nazar... Sen Anlat Karadeniz 20. bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. ATV'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedat ve Nazar evlendi. Vedat'ın Mercan'a karşı eline büyük koz geçmesi izleyenleri şok etti. Peki Sen Anlat Karadeniz 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
7.06.2018 Gündem
Sen Anlat Karadeniz 20. bölüm fragmanı! Vedat ve Nazar evleniyor
Sen Anlat Karadeniz 20. bölüm fragmanı! Vedat ve Nazar evleniyor Sen Anlat Karadeniz 20. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. ATV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedat ve Nazar'ın evlenmesi izleyenleri şaşırtacak. Bu durumda Mercan'ı tehdit etmenin daha kolay olacağını düşünen Vedat'ın yeni planı ortalığı karıştıracak. İşte Sen Anlat Karadeniz 20. yeni bölümden o anlar...
5.06.2018 Gündem
Sen Anlat Karadeniz 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vedat köşeye sıkıştı
Sen Anlat Karadeniz 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vedat köşeye sıkıştı Sen Anlat Karadeniz 20. bölümü için heyecan dorukta. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler olacak? ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
31.05.2018 Gündem