Sen Çal Kapımı

Sen Çal Kapımı

Son dakika Sen Çal Kapımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sen Çal Kapımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sen Çal Kapımı haber sayfamızda...

Sen Çal Kapımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 219 sen çal kapımı haberi bulunmuştur.
Eski sevgilisine geri döndü! Melisa Döngel-Sergen Yalçın aşkı yeniden alevlendi
Eski sevgilisine geri döndü! Melisa Döngel-Sergen Yalçın aşkı yeniden alevlendi 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde boy gösteren Melisa Döngel, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncunun, geçtiğimiz yaz Çeşme'de yakınlaştığı eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü konuşuluyor.
28.03.2024 Cadde
Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor? Melisa Döngel'den açıklama
Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor? Melisa Döngel'den açıklama "Arkadaşımın sevgilisiyle olmadım ama 'asla' demem. Yapmamaya özen gösteririm. Etkilendiysek ne yapalım, geçmiş olsun" sözleriyle uzun süre magazin gündeminden düşmeyen Melisa Döngel (24), adının Galatasaray forması giyen Barış Alper Yılmaz'la (23) aşk iddialarına karışması hakkında konuştu.
15.02.2024 Cadde
Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'yı koluna taktı, soluğu doğum gününde aldı
Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'yı koluna taktı, soluğu doğum gününde aldı Şu sıralar Hakan Sabancı'yla birlikte olan Hande Erçel, oyuncu arkadaşı Begüm Akkaya'nın doğum gününe katıldı. Şu sıralar Hakan Sabancı'yla brlikte olan Hande Erçel, oyuncu arkadaşı Begüm Akkaya'nın doğum gününe katıldı.
12.02.2024 Cadde
Melisa Döngel'in 'aşk' cevabı dikkat çekti!
Melisa Döngel'in 'aşk' cevabı dikkat çekti! "Arkadaşımın sevgilisiyle olmadım ama 'asla yapmam' demem. Yapmamaya çalışırım, özen gösteririm. Etkilendiysek ne yapalım artık, geçmiş olsun" sözleriyle uzun süre gündemden düşmeyen Melisa Döngel, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.
14.02.2024 Cadde
'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Melisa Döngel'den yeni açıklama
'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Melisa Döngel'den yeni açıklama 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" sözleriyle dikkat çekmişti. Önceki gün Bebek'te görüntülenen güzel oyuncu, çok konuşulan açıklamasıyla ilgili yanlış anlaşıldığını belirtti.
17.01.2024 Cadde
'Hayatımıza hoş geldin minik kızım!'
'Hayatımıza hoş geldin minik kızım!' 2021 yılında hayatlarını birleştiren oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal, 2 Ocak'ta kucaklarına aldıkları kızları Azra ile duygu yüklü bir paylaşıma imza attılar.
15.01.2024 Cadde
İsmail Ege Şaşmaz baba oldu!
İsmail Ege Şaşmaz baba oldu! Uzun yıllardır aşk yaşayan Hande Ünal ile İsmail Ege Şaşmaz, 2021 yılında dünyaevine girmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden çift bebek sahibi oldu. Bebeğin ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
3.01.2024 Cadde
Hande Erçel ve Hakan Sabancı 2024'e romantik Bali tatiliyle giriyor!
Hande Erçel ve Hakan Sabancı 2024'e romantik Bali tatiliyle giriyor! Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğulları Hakan Sabancı, sevgilisi Hande Erçel ile birlikte Bali'ye gitti. Sabancı, Erçel'in Bali'de yürüyüş yaptığı esnada fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı.
31.12.2023 Cadde
Ekin Uzunlar: Arkadaşımın sevgilisi bana emanettir, namustur!
Ekin Uzunlar: Arkadaşımın sevgilisi bana emanettir, namustur! 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Şarkıcı Ekin Uzunlar, Döngel'in bu açıklamaları sorunca çok konuşulacak bir cevap verdi.
22.12.2023 Cadde
'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Cerem Onurluer'den Melisa Döngel'e tepki
'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Cerem Onurluer'den Melisa Döngel'e tepki 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Şarkıcı Cerem Onurluer, Döngel'e tepki gösterdi.
10.12.2023 Cadde
Hande Erçel ile Hakan Sabancı birinci yıllarını kutladı!
Hande Erçel ile Hakan Sabancı birinci yıllarını kutladı! Ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı, birlikte birinci yıllarını kutladı. Instagram sayfalarında romantik bir paylaşıma yer veren ikili, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
2.12.2023 Cadde
Hande Erçel'in düğün gibi doğum günü! 30'uncu yaş pozlarına beğeni yağdı
Hande Erçel'in düğün gibi doğum günü! 30'uncu yaş pozlarına beğeni yağdı Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Cadde
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e romantik doğum günü kutlaması
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e romantik doğum günü kutlaması Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Sabancı, romantik bir paylaşım yaparak sevgilisinin doğum gününü kutladı. Erçel de bu aşk dolu paylaşıma kayıtsız kalamadı.
25.11.2023 Cadde
Aşkları tam gaz devam ediyor! Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan romantik paylaşım
Aşkları tam gaz devam ediyor! Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan romantik paylaşım Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram hesabından sevgilisiyle romantik bir paylaşım yaptı. Sabancı da bu paylaşıma kayıtsız kalamayarak, aynı kareye kendi sosyal medya hesabında yer verdi.
31.10.2023 Cadde
Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması!
Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması! Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin, Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'de başrolü paylaşıyordu. Hande Erçel ile ilişkisi sessiz sedasız biten, her yeni projeye başladığında özel hayatıyla ilgili haberler çıkan yakışıklı oyuncu, eski rol arkadaşıyla da adının aşk dedikodularına karışması hakkında konuştu.
21.10.2023 Cadde
'Görüntülü aradılar! Karşılıklı ağladık'
'Görüntülü aradılar! Karşılıklı ağladık' Aytaç Şaşmaz ve abisi İsmail Ege Şaşmaz, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Oyuncu kardeşlerden Aytaç Şaşmaz, 80'leri andıran giyim tarzı ile dikkatleri üzerine çekti.
4.09.2023 Cadde
Melisa Döngel'den şaşırtan güzellik tüyosu: Basur kremi sürün!
Melisa Döngel'den şaşırtan güzellik tüyosu: Basur kremi sürün! Son zamanlarda yaptırdığı estetik dokunuşlarla adından sıkça söz ettiren Melisa Döngel ilginç basur kremi tavsiyesiyle sosyal medyada gündeme geldi. Döngel, takipçilerine, "5 dakikada gözlerinizin altındaki şişliği alıyor. Bu da benden size yeni bir bilgi" dedi
28.08.2023 Cadde
Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'den 'evlilik' cevabı!
Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'den 'evlilik' cevabı! Yaklaşık dokuz aydır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, önceki gün Tarabya’da kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim; evlilik sorusuna yanıt verdi.
20.08.2023 Cadde
Hande Erçel'in Mikonos pozlarına yorum yağdı!
Hande Erçel'in Mikonos pozlarına yorum yağdı! Hakan Sabancı ile ilişkisi dolu dizgin devam eden Hande Erçel, İtalya'nın ardından rotasını Yunanistan'a çevirdi. Sevgilisiyle tatilin tadını çıkaran ünlü ismin Mikonos'tan paylaştığı pozlara beğeni ve yorum yağdı.
25.07.2023 Cadde
Hande Erçel'in telaşlı hali dikkat çekti
Hande Erçel'in telaşlı hali dikkat çekti Hakan Sabancı ile ilişkisi dolu dizgin devam eden Hande Erçel, yurt dışı tatili sonrası yurda döndü. Bir apartmandan çıkarken kapıda basın mensuplarının olduğunu duyan Erçel, hızlı adımlarla kendisini bekleyen aracına yöneldi.
21.07.2023 Cadde
Melisa Döngel makyajsız haliyle büyüledi! 'Estetiğe hayır'
Melisa Döngel makyajsız haliyle büyüledi! 'Estetiğe hayır' Geçtiğimiz günlerde konuk olduğu programda, yaptırdığı estetik operasyonlarını açıklayan Melisa Döngel, son olarak ise Instagram hesabından paylaştığı tatil kareleriyle gündeme geldi. 23 yaşındaki oyuncu, sıfır makyaj haliyle yaptığı paylaşımlarına ''Estetiğe hayır'' notunu düştü.
12.07.2023 Cadde
Hakan Sabancı'nın objektifine poz verdi! Hande Erçel'den bikinili yeni pozlar
Hakan Sabancı'nın objektifine poz verdi! Hande Erçel'den bikinili yeni pozlar Hakan Sabancı ile ilişkisi dolu dizgin devam eden Hande Erçel, İtalya'nın ardından rotasını Yunanistan'a çevirdi. Sevgilisiyle tatil yapmaya devam eden Erçel, bikinili yeni karelerini takipçileriyle paylaştı.
10.07.2023 Cadde
Ya Çok Seversen Ateş Arcalı kim? Ateş rolünü oynayan Kerem Bürsin kaç yaşında, nereli, boyu kaç?
Ya Çok Seversen Ateş Arcalı kim? Ateş rolünü oynayan Kerem Bürsin kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Kerem Bürsin, Ya Çok Seversen dizisiyle sevenleri karşısına çıkıyor. Bürsin, TV ekranlarına son olarak Sen Çal Kapımı adlı dizi ile gelmişti. Genç oyuncu, Güneşi Beklerken adlı dizi ile adını duyurmuştur. Peki, Kerem Bürsin kimdir, boyu ve yaşı kaç, nereli?
6.07.2023 Bilgi Rehberi
İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal'dan bebek müjdesi!
İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal'dan bebek müjdesi! 2021 yılında Hande Ünal ile hayatını birleştiren 29 yaşındaki oyuncu İsmail Ege Şaşmaz baba olmaya hazırlanıyor. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Hande Ünal paylaştığı karnı burnunda pozlarına ''Limon kadarmış'' notunu düştü. Anne-baba olmaya hazırlanan çifte tebrik mesajları yağdı.
4.07.2023 Cadde
Melisa Döngel estetiksiz hali! 'Sevmediğim yerleri doldurdum'
Melisa Döngel estetiksiz hali! 'Sevmediğim yerleri doldurdum' Son dönemde 'Sefo’ sahne adıyla bilinen rapçi Seyfullah Sağır ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminde olan Melisa Döngel, katıldığı YouTube programında hakkında merak edilenleri yanıtladı. Eski hali çok konuşulan oyuncu, estetiklerini tek tek açıklarken, itirafıyla adından söz ettirdi.
19.06.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sen Çal Kapımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.