Murat Arslan

Murat Arslan

Merkez Parti İstanbul-1 27 .sıra Adayı.

Murat Arslan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.394 murat arslan haberi bulunmuştur.
Kazada ölen güvenlik görevlisi Kübra'nın annesinden yürek yakan sözler
Kazada ölen güvenlik görevlisi Kübra'nın annesinden yürek yakan sözler İzmir’de, iş yerinden, kardeşinin kullandığı motosikletle eve dönerken, kırmızı ışıkta geçen aracın çarpmasıyla hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Kübra Arslan'ın (27) annesi Ayfer Arslan’dan yürek yakan sözler.
16.11.2023 Gündem
Işıkta beklerken aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti! Kahreden detay
Işıkta beklerken aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti! Kahreden detay İzmir'in Urla ilçesinde ışıklı kavşakta beklerken hızla gelen hafif ticari aracın çarpması sonucu savrulan motosikletin sürücüsü Murat Arslan (18) yaralandı, arkasında bulunan ablası Kübra Arslan (27) ise hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerinden ayrılan ancak daha sonra polis merkezine teslim olan hafif ticari araç sürücüsü B.K., tutuklandı.
15.11.2023 Gündem
Türkiye'de uyuz alarmı! 6 ayda pik yaptı, tek çaresi var
Türkiye'de uyuz alarmı! 6 ayda pik yaptı, tek çaresi var Tüm dünyada yaygın olarak görülen 'sarcoptes scabiei var hominis' adı verilen bir parazitin neden olduğu uyuz, Türkiye'de neredeyse salgın boyutuna ulaştı. Hastalığın her geçen gün daha çok görülmesi ve bazı hastanelerdeki vaka artışının yüzde 30-40'lara çıkması ise endişe yaratıyor. Uyuzun temas yoluyla bulaştığını belirten uzmanlara göre ise bunu önlemenin tek çaresi var.
28.10.2023 Genel Sağlık
NATO üyeliğinde Ankara’nın tutumu ne olmalı?
NATO üyeliğinde Ankara’nın tutumu ne olmalı? İsveç için son sözü yeni yasama yılına bugün başlayacak olan TBMM söyleyecek. NATO üyeliği için TBMM’nin onayına ihtiyaç duyan İsveç’te yaşanan son provokasyon Ankara’da dikkatle takip ediliyor. Muhalefetin tepkisinden çekinen İsveç hükümetinin bu tür provokasyonların önüne geçmemesi, yaptığı yasal düzenlemeye rağmen teröristlerin iade sürecini başlatmaması rahatsızlık yaratıyor. Provokasyonu değerlendiren emekli büyükelçi Uluç Özülker, “Meselenin NATO yönünden de çok parlak bir noktada olmadığının bilindiği bir durumda, Türkiye Cumhurbaşkanı’nı hedef alacak bir şeye müsaade edebilmesi demokrasiyse, biraz fazla liberal bir demokrasi oluyor” dedi. Eski büyükelçi Hüseyin Diriöz de “Konu Meclis’te değerlendirilecektir. Şartlara göre, gereken hassasiyet gösteriliyorsa olumlu bir tepki gelecektir” dedi.
1.10.2023 Gündem
Ankara'dan uyarı: Söz değil eylem zamanı
Ankara'dan uyarı: Söz değil eylem zamanı Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği yakınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan provokatör olaylar Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Ankara İsveç hükümetinden verdiği sözleri uygulamasını özellikle talep edilen teröristlerin iadesi için harekete geçilmesini bekliyor
1.10.2023 Gündem
Kadıköy’de İBB eski daire başkanının evi yandı! Kahreden çardak gerçeği
Kadıköy’de İBB eski daire başkanının evi yandı! Kahreden çardak gerçeği Kadıköy’de çıkan yangında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) eski yöneticisi ve Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri olan Cemil Arslan’ın hayatını kaybeden eşi Hatice Arslan son yolculuğuna uğurlanırken, kahreden bir gerçek de ortaya çıktı.
22.08.2023 Gündem
Tiner kutusu bomba gibi patladı! Dışarı koşarken servis minibüsü çarptı
Tiner kutusu bomba gibi patladı! Dışarı koşarken servis minibüsü çarptı Pendik’te oto tamirhanesinde yemek yiyen grup içerisindeki bir genç, sobaya tiner kutusu atınca soba bomba gibi patladı. Etrafa saçılan alevler, sobaya tiner kutusunu atan gencin üzerine de geldi. Alev topuna dönen genç, koşarak kendisini dışarı attığı esnada yoldan geçen bir servis minibüsüne çarptı.
22.12.2022 Haberler
Tiner kutusu bomba gibi patladı! Dışarı koşarken servis minibüsü çarptı
Tiner kutusu bomba gibi patladı! Dışarı koşarken servis minibüsü çarptı Pendik’te oto tamirhanesinde yemek yiyen grup içerisindeki bir genç, sobaya tiner kutusu atınca soba bomba gibi patladı. Etrafa saçılan alevler, sobaya tiner kutusunu atan gencin üzerine de geldi. Alev topuna dönen genç, koşarak kendisini dışarı attığı esnada yoldan geçen bir servis minibüsüne çarptı.
22.12.2022 Gündem
Antalya’daki yangın afetinde zarar gören vatandaşların evleri teslim ediliyor
Antalya’daki yangın afetinde zarar gören vatandaşların evleri teslim ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Söz verdik, sözümüzü tuttuk!” ifadeleriyle resmî sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
2.11.2022 Ekonomi
'Petshopların kasaplar odasına bağlanması yanlış anlaşıldı'
'Petshopların kasaplar odasına bağlanması yanlış anlaşıldı' Türkiye'de Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, petshopların Kasaplar Odası'na bağlanmasının yanlış anlaşıldığını söyledi. Yardımcı, tüm petshopların değil odalaşamayanların kasaplar odası çatısı altında toplandığını belirtti.
23.07.2022 Gündem
"Spor salonlarında yıllık üyelik tarihe karışıyor"
"Spor salonlarında yıllık üyelik tarihe karışıyor" Pandemi sürecinde kapanmalar birçok sektörde olduğu gibi spor salonlarının da gelirlerini ciddi bir şekilde etkiledi. Bu süreçte üyeler de alamadıkları hizmet için ücret ödemek zorunda kaldı.
16.06.2022 Ekonomi
Canlı cerrahilerle holep kursu
Canlı cerrahilerle holep kursu İyi huylu prostat büyümesi tedavisinde lazer kullanılarak prostatın tıkayan iç kısmının kapalı yöntemle çıkarılması için geliştirilen holep ameliyatı, İzmir’de Tınaztepe Galen Hastanesi’nde canlı cerrahiler eşliğindeki kursla, üroloji doktorlarına anlatıldı. Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Murat Arslan, bu sistemin iyi huylu prostat büyümesine bağlı sıkıntı yaşayan prostat boyutu bağımsız bütün hastalarda, ilerleyen yıllarda altın standartta tedavi olacağını söyledi.
25.04.2022 Ege
'Bakışı sevgisi terapi gibi'
'Bakışı sevgisi terapi gibi' Milliyet'in sokak hayvanlarının sıcak bir yuvaya kavuşması için başlattığı 'Ailem Olur Musun?' projesi, barınaktan sahiplenilen can dostlarla hayatların nasıl bir anda değiştiğine ışık tutuyor. Evlendikten hemen sonra köpek sahiplenen Gülnur Özçetin 'Onun size bakışı ve oyunlar oynaması terapi gibi geliyor' diyor.
6.04.2022 Gündem
Büdü sayesinde çok şey öğrendi
Büdü sayesinde çok şey öğrendi Başak Lola, Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Sahipsiz Hayvan Bakımevi'nden yavru bir köpek sahiplendi. Büdü adını verdiği köpeği sayesinde sosyal çevresinin genişlediğini söyleyen Lola, 'Köpek sahibi olmak insana çok şey öğretiyor' diyor
5.04.2022 Gündem
Zeytinburnu’nda öldüresiye dayak kamerada
Zeytinburnu’nda öldüresiye dayak kamerada İstanbul Zeytinburnu’nda bir işyerinin önünde oturan yabancı uyruklu 2 genç, alacak-verecek meselesi yüzünden husumetli oldukları yabancı uyruklu 4 kişiden öldüresiye dayak yedi. Yaşanan saldırı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
23.02.2022 Haberler
Zeytinburnu’nda öldüresiye dayak kamerada
Zeytinburnu’nda öldüresiye dayak kamerada İstanbul Zeytinburnu’nda bir işyerinin önünde oturan yabancı uyruklu 2 genç, alacak-verecek meselesi yüzünden husumetli oldukları yabancı uyruklu 4 kişiden öldüresiye dayak yedi. Yaşanan saldırı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
23.02.2022 Gündem
Beşiktaş'ta yangın paniği! 1 kişi hayatını kaybetti
Beşiktaş'ta yangın paniği! 1 kişi hayatını kaybetti Gelen son dakika haberine göre; Beşiktaş Ortaköy'de 3 katlı bir binada yangın çıktı. Alev alev yanan binaya müdahale için itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında evde mahsur kalan 85 yaşındaki Şakir Kaba hayatını kaybetti. Kaba'nın solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdürdüğü ve yatalak olduğu belirtildi.
29.01.2022 Gündem
Veteriner Hekimler Odası Başkanı: Yasaklı ırklarda yavru ve hasta köpekler için düzenleme yok
Veteriner Hekimler Odası Başkanı: Yasaklı ırklarda yavru ve hasta köpekler için düzenleme yok Yasaklı ırk olarak adlandırılan köpeklerin yayımlanan genelge kapsamında il ve ilçe tarım müdürlüklerinde kayıt altına alınmasına ilişkin süre bugün (14 Ocak) doluyor. ‘Yasaklı ırkların’ kayıt altına alınmasına ilişkin son tarihin bitimine saatler kala İstanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan DHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Arslan açıklamasında, “Yavru, gebe ve hasta olan bazı köpekler kısırlaştırılamadığı için barınaklara gönderilmesi isteniyor. Son yayımlanan iki genelgede de 4 aylıktan küçük olan yavrular için yeni bir düzenleme getirilmiyor. Aynı şekilde gebe ve hasta olanların da teslim edilmesi isteniyor. Acilen mağdur olacak yasaklı ırkları ve sahiplerini rahatlatacak düzenleme yapılması gerekmektedir” dedi.
14.01.2022 Gündem
Kafaları karıştıran soruya cevap: Çip takılmış köpekleri sahiplenmek mümkün olmayacak
Kafaları karıştıran soruya cevap: Çip takılmış köpekleri sahiplenmek mümkün olmayacak İstanbul Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan, 14 Ocak'tan sonra barınaktaki yasaklı ırk köpeklerin sahiplenilemeyeceğini söyledi. Murat Arslan, "Kayıt altına alınıp, çip takılıp ve kısırlaştırılmış köpekleri sahiplenmek mümkün olmayacak" dedi.
13.01.2022 Gündem
Veteriner Hekimler Odası Başkanı: Yasaklı ırkların kayıt süresi uzatılmalı
Veteriner Hekimler Odası Başkanı: Yasaklı ırkların kayıt süresi uzatılmalı Yasaklı köpek ırklarının 14 Ocak’a kadar kayıt altına alınmasına ilişkin genelge hakkında açıklamalarda bulunan İstanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan, bu sürenin en az 6 ay uzatılması gerektiğine dikkat çekti. Prof. Dr. Arslan, “Kayıt işlemleriyle ilgili bir yoğunluk söz konusu. Barınakların kapasitesi belli bir sayıda ve bugün birçok belediyenin barınağı, bakım evi yok. Hayvan sahipleri kayıt altına aldırmak istemediği hayvanı sokaklara bırakıyor. Bu hayvanlar için insanların kaygıları daha da artacak. Belki bir miktar daha ısırma vakaları görebiliriz” dedi.
4.01.2022 Gündem
'Bir tıkla pitbull kapında'
'Bir tıkla pitbull kapında' Gaziantep'te 4 yaşındaki kız çocuğuna saldırarak ağır yaralayan pitbull cinsi köpeklerin sahiplenilmesi, üretilmesi ve satışı 17 yıldır yasak. Ancak internet ve sosyal medyadaki platformlarda hâlâ pitbull satılıyor. Uzmanlara göre hayvanlar değil onları saldırgan olarak yetiştirenler suçlu.
27.12.2021 Gündem
Koronavirüs hayvanları da etkiledi; karma aşıda ‘Kovid-19’ krizi
Koronavirüs hayvanları da etkiledi; karma aşıda ‘Kovid-19’ krizi Kedi ve köpek besleyenler, şu günlerde petleri 5 hastalığa karşı koruyan karma aşı bulmakta zorlanıyor. İstanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan, koronavirüsle beraber hayvanlar için üretilen karma aşı üretim kapasitesinin büyük bir kısmının Kovid-19 aşılarına ayrıldığını söyledi. Flacon denilen şişelerin tedariğinde de sıkıntı olduğunu belirten Arslan, bu durumun karma aşıdaki stok krizine neden olduğunu ifade etti.
16.10.2021 Gündem
Aliağa FK gümbür gümbür
Aliağa FK gümbür gümbür Bölgesel Amatör Lig ekibi Aliağaspor FK, yeni sezon öncesi 6’sı iç transfer olmak üzere toplam 19 futbolcuyla anlaştı.
9.08.2021 Ege
“Pet shop yasağına etkin denetim şart”
“Pet shop yasağına etkin denetim şart” Türkiye’de özellikle hayvanlara işkence ve eziyet olaylarıyla gündeme gelen Hayvanları Koruma Kanunu teklifi, geçtiğimiz hafta Meclis Komisyonu’ndan geçti...
11.07.2021 Pazar
Kurbanlık alım ve kesiminde dikkat edilmesi gerekenler
Kurbanlık alım ve kesiminde dikkat edilmesi gerekenler İstanbul Veteriner Hekimler Odası (İVHO) Başkanı Murat Arslan, Kurban Bayramı'nın amacına uygun, sağlık ve huzur içinde geçmesi için kurallara uyulması gerektiğini belirterek, "Kurban satın alırken kurbanlığın veteriner sağlık raporu mutlaka görülmelidir." dedi.
5.07.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Murat Arslan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.