Berke Kentli: "Su alacak paramız bile yoktu"
Berke Kentli: "Su alacak paramız bile yoktu" Caner Toygar'dan şiddet gördüğünü söyleyen Berke Kentli, onunla birlikte olduğu dönemlerde yaşadığı sıkıntıları anlattı.
11.09.2019 Televizyon
Mağdur karı kocaya iğrenç teklif!
Mağdur karı kocaya iğrenç teklif! Ev sahibi tarafından cinsel istismara uğrayan Güngör Ete, kendisine susması karşılığında para teklif edildiğini söyledi.
11.09.2019 Televizyon
Hayranı iltifat etti, çok utandı
Hayranı iltifat etti, çok utandı Sunucu Serap Ezgü, önceki gün Vadistanbul AVM'de objektiflere yansıdı.
4.01.2018 Cadde
Türk televizyonları böyle dolandırıcılık görmedi!
Türk televizyonları böyle dolandırıcılık görmedi! TV8 ekranlarında yayınlanan programa katılan 26 yaşındaki Sevgi Asan anlattıklarıyla hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şaşkına uğrattı. YARIŞ ATI ALMA BAHANESİYLE DOLANDIRILDI Aynı mahallede büyüdüğü çocukluk arkadaşı tarafından dolandırıldığını iddia eden Asan, arkadaşının kendisini yarış atı alma bahanesiyle 70 bin lira dolandırdığını söyledi. SİSTEMATİK OLARAK HER AY PARA GÖNDERMİŞ Asan, "Arkadaşım bir gün beni aradı. Ve bana birat bulduğunu söyledi. Ata el konulacağını söyledi. Ondan öncesinde atın masraflarını karşılamamızı istedi. Bizden ilk etapta 12 bin lira aldılar. Sonrasında her ay düzenli olarak para gönderdim" dedi. HAYATINI KURTARDI Hikayenin ilginç olan tarafı ise dolandırıcının Sevgi Asan tarafından yıllar önce boğulmaktan sonra anda kurtarılmış olması.
11.09.2019 Televizyon
Serap Ezgü'den kızı için düğün alışverişi
Serap Ezgü'den kızı için düğün alışverişi 'Gerçeğin Peşinde' programının sunucusu Serap Ezgü, önceki gün Vadistanbul AVM’de görüntülendi.
15.12.2017 Cadde
Canlı yayında anlattıkları herkesi şoke etti!
Canlı yayında anlattıkları herkesi şoke etti! TV8 ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programında stüdyoya konuk olan Mahmut Özkan, annesini kardeşi ve eşinin öldürdüğünü iddia etti. İşte canlı yayında yaşananlar...
11.09.2019 Televizyon
Acun Ilıcalı'dan Serap Ezgü sürprizi
Acun Ilıcalı'dan Serap Ezgü sürprizi Reality programlarının vazgeçilmez ismi Serap Ezgü'nün, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yapacağı programla ekranlara döneceği iddia edildi.
30.03.2017 Cadde
Serap Ezgü (Paköz) kimdir?
Serap Ezgü (Paköz) kimdir? Yeni sezonda bomba gibi bir projeyle yeniden ekranlarda olacak sunucu Serap Ezgü villasını zor durumda olduğu için satıldı haberlerine tepki gösterdi. Peki Serap Ezgü (Paköz) kimdir? İşte o ayrıntılar...
30.06.2015 Gündem
Serap ile 'piston düştü'
Serap ile 'piston düştü' Serap ile 'piston düştü'
11.09.2019 Televizyon