Frizbi nedir?
Frizbi nedir? Birçok insanın çocukken muhakkak oynadığı hatta büyüklerin dahi arada sırada eline aldığı bir şey olan frizbinin tam olarak ne anlama geldiği ve çeşitleri merak ediliyor. Peki frizbi nedir? Frizbi çeşitleri nelerdir? Gelin Molatik olalım...
6.11.2020 Diğer
Lima Zimouche'den etkileyici şov!
Lima Zimouche'den etkileyici şov! Serbest stillerde yaptığı şovlarla adından söz ettiren Lisa Zimouche, son yaptığı paylaşımda hareketleri ve müzik ile olan uyumuyla dikkat çekti.
19.01.2020 Futbol
Melody Donchet'ten mest eden şov!
Melody Donchet'ten mest eden şov! Serbest stilde topla yaptığı şovlarla dikkat çeken Melody Donchet son resitalinde yine büyülemeyi başardı.
12.01.2020 Futbol
Hedefi 90'dan tutturdu!
Hedefi 90'dan tutturdu! Serbest stilci Tom Nolan, son paylaşımında yaptıklarıyla yine dikkatlerini üzerine çekti.
18.12.2019 Futbol
Yetenekli kadından kusursuz şov!
Yetenekli kadından kusursuz şov! Serbest stilde futbol topuyla şov yapan yetenekli kadın, yaptığıyla izleyenlerin beğenisi kazanmayı bildi.
6.12.2019 Futbol
Andrew Henderson ve arkadaşına sürpriz son!
Andrew Henderson ve arkadaşına sürpriz son! Serbest stilde yaptığı şovlarla fenomen olan Andrew Henderson, bu sefer arkadaşıyla birlikte gölde sandalın üstünde yeteneklerini göstermeye çalıştı. Oldukça eğlenceli görüntülerin çıktığı videonun sonu suyun içinde bitti.
17.11.2019 Futbol
Andrew Henderson bu kez amacına ulaşamadı!
Andrew Henderson bu kez amacına ulaşamadı! Serbest stilci Andrew Henderson, yaptığı şovla bu kez istediğini alamadı. İlk atışta direği vurmayı başaran fenomen isim, ikinci hedefinde ise topu çöp kovasına sokamadı.
19.09.2019 Futbol
Lisa Zimouche yine şovunu yaptı!
Lisa Zimouche yine şovunu yaptı! Serbest stilde yaptığı futbol şovlarıyla Instagram'da fenomen olan Lisa Zimouche, son yaptığı paylaşımla takipçilerinin beğenisini kazandı.
22.08.2019 Futbol
Cambazlıklarıyla alkış aldılar!
Cambazlıklarıyla alkış aldılar! Prag'da iki futbol cambazı yaptıkları şovla insanları etkilemeyi başardı. İkili yetenekleriyle dikkat çekti.
6.07.2019 Futbol
Yaptığı cambazlıklarla hedefleri tutturdu!
Yaptığı cambazlıklarla hedefleri tutturdu! Serbest stilde futbol topuyla yaptıklarıyla dikkat çeken yetenekli cambaz, hedefleri de karavana olmadan tutturmayı başardı.
7.06.2019 Futbol
Cambazlığıyla rakibini pişman etti!
Cambazlığıyla rakibini pişman etti! Bir serbest stilci, yaptığı cambazlıklarla karşısındakileri şaşkına çevirdi...
25.05.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri