Sercan Badur

Sercan Badur

Son dakika Sercan Badur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sercan Badur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sercan Badur haber sayfamızda...

Sercan Badur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 144 sercan badur haberi bulunmuştur.
Taner Ölmez oğlunun çikolatasını dağıttı! 'Artık annesi de, ben de konuya hakimiz'
Taner Ölmez oğlunun çikolatasını dağıttı! 'Artık annesi de, ben de konuya hakimiz' 2022 yılında kızları Zeynep'e kavuşan Ece Çeşmioğlu-Taner Ölmez çiftinin, Hazar adını verdikleri ikinci çocukları geçtiğimiz gün dünyaya geldi. Ataşehir'de hastane bahçesinde gazetecilerle bir araya gelen Ölmez, elindeki sepetten yeni doğan oğlunun çikolatasını dağıtırken, Hazar ve eşi hakkında bilgi verdi.
17.03.2024 Cadde
Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, ikinci çocuklarına kavuştu
Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, ikinci çocuklarına kavuştu 2022'de kızları Zeynep'e kavuşan Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez çiftinin Hazar adını verdikleri ikinci çocukları dünyaya geldi. Ece Çeşmioğlu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
15.03.2024 Cadde
SANDIK KOKUSU MERT KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? Sandık Kokusu'nun Mert'i Sercan Badur kimdir, kaç yaşında?
SANDIK KOKUSU MERT KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? Sandık Kokusu'nun Mert'i Sercan Badur kimdir, kaç yaşında? Sandık Kokusu dizisi her hafta çarşamba günü ekranlara geliyor. Sandık Kokusu dizisinde Mert Melek karakterine oyuncu Sercan Badur hayat verecek. Sercan Badur'un yaşamı merak ediliyor. Peki Sandık Kokusu'nun Mert'i Sercan Badur kimdir, kaç yaşında?
14.02.2024 Bilgi Rehberi
'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Necati'si Sercan Badur ameliyat oldu!
'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Necati'si Sercan Badur ameliyat oldu! Son olarak 'Yardımcı Oyuncu' adlı yapımda yer alan, 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' disizindeki 'Necati' rolü ile hafızalara kazınan Sercan Batur, Amerika'da ameliyat masasına yattı.
5.10.2023 Cadde
Buz gibi soğuk ve sempati
Buz gibi soğuk ve sempati Finlandiya’nın Oscar temsilcisi olan ve geçen sene Cannes’dan Jüri Büyük Ödülü ile dönen "Hytti nro 6/6 Numaralı Kompartıman", trende yolları kesişen farklı dünyadan iki insanın sıcak dostluk hikâyesini anlatıyor
18.02.2022 Kültür Sanat
Memnun eden gala
Memnun eden gala ‘Soygun Oyunu: Büyük Vurgun’un galası, önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da yapıldı.
17.02.2022 Cadde
Özel çocuklar için ele ele!
Özel çocuklar için ele ele! Otizmli bireylerin eğitim, istihdam ve geleceğine katkı sağlamayı amaçlayan Pour La Bonte, onların hayatın her alanında daha fazla yer alabilmesi için özel projelere imza atmayı sürdürüyor...
17.01.2022 Ege
Annem oyuncuları kim, konusu nedir? Annem filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
Annem oyuncuları kim, konusu nedir? Annem filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Annem filmi başrollerinde Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel yer alıyor. Film 2019 yılında vizyona girdi. Dram türündeki filmde, annesinden utanan ve hayatında olmasını istemeyen gen kızın yıllar sonra yeniden annesinin yanına dönmesi ile gelişen olaylar anlatılıyor. Peki, Annem filmi oyuncuları kim?
5.01.2022 Cadde
Plajı inletti
Plajı inletti Oyuncu Hande Doğandemir, Bodrum Akyaka’da objektiflere takıldı.
26.05.2021 Cadde
Annem filmi oyuncuları | Annem filminin konusu ne?
Annem filmi oyuncuları | Annem filminin konusu ne? Annem filmi bu akşam Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkıyor. TV'de ilk kez yayınlanacak olan Annem filminin konusu nedir? Dram türündeki film herkese duygusal dakikalar yaşatacak. İşte Annem oyuncuları...
26.10.2020 Cadde
'Tövbeler Olsun' dizisinden ilk kareler geldi
'Tövbeler Olsun' dizisinden ilk kareler geldi TRT1’in yakında izleyiciyle buluşacak olan yeni dizisi 'Tövbeler Olsun', ekranlara 'merhaba' demek için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan diziden ilk kareler geldi.
8.07.2020 Cadde
Sercan Badur: Nişan yüzüğümü bile çaldılar
Sercan Badur: Nişan yüzüğümü bile çaldılar Oyuncu Sercan Badur'un Beşiktaş'taki evine hırsız girdi. Badur'un nişan yüzüğü dahil yaklaşık 35 bin liralık ziynet eşyası çalındı. Oyuncunun evini soyanlar sitenin güvenlik kameralarına takıldı. İki hırsızın yakalanması için polis harekete geçti.
31.05.2020 Cadde
Efsane dizi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' yeniden ekranda
Efsane dizi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' yeniden ekranda 'Ali Kaptan' ve ailesinin hikayesi, 25 Mayıs Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 13.15’de Kanal D’de.
22.05.2020 Cadde
Caner Şahin Hayal Köseoğlu ile birlikte! Caner Şahin kimdir, Caner Şahin dizileri...
Caner Şahin Hayal Köseoğlu ile birlikte! Caner Şahin kimdir, Caner Şahin dizileri... Mucize Doktor dizisinde rol güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, oyuncu Caner Şahin ile birlikte. Peki, Caner Şahin kimdir? Caner Şahin hangi dizilerde rol almıştı? İşte Caner Şahin ile ilgili merak edilenler...
24.12.2019 Gündem
Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları!
Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları! Sinema dünyasında bu hafta vizyona giren filmler neler? Konuları ve fragmanları burada! Bu hafta hangi filmler vizyona girecek?
21.09.2019 Teknoloji Haberleri
Yeğeni ile çocukluğuna döndü
Yeğeni ile çocukluğuna döndü Başrollerinde Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel’in yer aldığı 'Annem' filminde, Özge Gürel’in çocukluğunu yeğeni Pera Semiz canlandırdı.
4.09.2019 Cadde
Sercan Badur: yeni projem şimdilik sürpriz olsun
Sercan Badur: yeni projem şimdilik sürpriz olsun Oyuncu Sercan Badur, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
24.08.2019 Cadde
Müziğe doydular!
Müziğe doydular! Enter The Music Fest’19, önceki gün KüçükÇiftlik Park’ta 14 bin kişiyi coşturdu...
23.06.2019 Dünya
Kapalı gişe rekorunu Tuba Ünsal kırdı
Kapalı gişe rekorunu Tuba Ünsal kırdı Sabahattin Ali’nin ölümsüz eserinden To Be House of Production yapımıyla  tiyatro sahnesine taşınan ve üç sezondur kapalı gişe oynayan Kürk Mantolu Madonna, yeni sezonda da  57 kez sahnelenerek toplamda 68.400 kişiye perde açtı.
23.05.2019 Cadde
Barış Kılıç kimdir? Barış Kılıç biyografisi
Barış Kılıç kimdir? Barış Kılıç biyografisi Barış Kılıç dizi ve filmlerin beğenilen yüzlerinden birisi. Birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu Seni Seviyorum Adamım sinema filmi ile seyirci karşısına çıkmıştı. Peki Barış Kılıç kimdir? İşte Barış Kılıç'ın biyografisi...
15.03.2019 Gündem
Barış Kılıç kaç yaşında? Barış Kılıç kimdir?
Barış Kılıç kaç yaşında? Barış Kılıç kimdir? Barış Kılıç kimdir, kaç yaşındadır? Başarılı oyunculuğuyla bilinen Barış Kılıç hangi dizilerde oynadı? 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya'da doğan Barış Kılıç, 1983 yılında İstanbul‘a taşındı. İşte Barış Kılıç hakkında merak edilen bilgiler...
26.02.2019 Gündem
Sercan Badur: İngiltere’ye gidiyorum
Sercan Badur: İngiltere’ye gidiyorum Oyuncu Sercan Badur, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
27.12.2018 Cadde
'Her Şey Seninle Güzel'i oyuncu dostlarıyla izledi
'Her Şey Seninle Güzel'i oyuncu dostlarıyla izledi Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum’un başrolünü paylaştığı, Cem Karcı yönetmenliğinde vizyona giren ‘Her Şey Seninle Güzel’ filmi için Trump Cinemaximum'da özel bir gösterim yapıldı. Filmi izlemek için gelen isimler arasında Bergüzar Korel, Ecem Üstündağ, Aydan Taş, Duygu Yetiş, Tayanç Ayaydın, Pamir Pekin, Sercan Badur, Kaya Akkaya ve Zeynep Koçak gibi ünlü isimler yer aldı.
21.11.2018 Cadde
'Her Şey Seninle Güzel'i oyuncu dostlarıyla izledi
'Her Şey Seninle Güzel'i oyuncu dostlarıyla izledi Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum’un başrolünü paylaştığı, Cem Karcı yönetmenliğinde vizyona giren ‘Her Şey Seninle Güzel’ filmi için Trump Cinemaximum'da özel bir gösterim yapıldı. Filmi izlemek için gelen isimler arasında Bergüzar Korel, Ecem Üstündağ, Aydan Taş, Duygu Yetiş, Tayanç Ayaydın, Pamir Pekin, Sercan Badur, Kaya Akkaya ve Zeynep Koçak gibi ünlü isimler yer aldı.
21.11.2018 Cadde
Otizmli çocuklarla buluştular
Otizmli çocuklarla buluştular Ünlü oyuncular Sercan Badur ve Alper Saldıran, Özel Tohum Vakfı Özel Okulu’nu ziyaret etti ve Tohum Otizm Vakfı öğrencilerinin eğitim bursunu sağlamak amacıyla kurulan Pour La Bonte projesi için bileklik tasarladı.
13.10.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sercan Badur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.