Serdar Gökhan

Serdar Gökhan

Son dakika Serdar Gökhan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Serdar Gökhan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Serdar Gökhan haber sayfamızda...

Serdar Gökhan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.448 serdar gökhan haberi bulunmuştur.
‘Gamzeli güzel’e veda
‘Gamzeli güzel’e veda Kolon kanserine yenik düşen Bahar Öztan (61) için dün Üsküdar Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
23.03.2024 Cadde
'Gamzeli güzel' Bahar Öztan'a veda! 'Çabaladı ama olmadı maalesef'
'Gamzeli güzel' Bahar Öztan'a veda! 'Çabaladı ama olmadı maalesef' Dördüncü kez yakalandığı kanserle mücadelesine yenik düşerek, dün hayatını kaybeden Yeşilçam’ın ‘gamzeli güzel' lakaplı oyuncusu Bahar Öztan (61), Üsküdar Şakirin Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
23.03.2024 Cadde
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ son yolculuğuna uğurlandı
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ son yolculuğuna uğurlandı Asıl adı Lütfiye Dumrul olan, 'Ağır Roman', 'Kapıcılar Kralı' ve 'Serseri Kabadayı' gibi yapımlarda yer almış usta oyuncu Seva Ferdağ, 17 Şubat'ta uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Ferdağ, dün Zincirlikuyu Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrası Kuruçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.
19.02.2024 Cadde
Ahmet Kural: Asıl efsane Serdar ağabey!
Ahmet Kural: Asıl efsane Serdar ağabey! Ahmet Kural'ın başrol olduğu, usta oyuncu Serdar Gökhan'ın da kadroda yer aldığı, senaryo ve yönetmen koltuğunda ise Selçuk Aydemir'in oturduğu komedi filmi 'Efsane'nin galası, dün akşam Zorlu PSM’de gerçekleşti.
2.02.2024 Cadde
'Hayatımda fotoğraf çekildiğim tek ünlü Serdar Gökhan'
'Hayatımda fotoğraf çekildiğim tek ünlü Serdar Gökhan' Senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı 'Efsane'nin basın toplantısı önceki gün Balmumcu’da gerçekleşti. Filmde hamamcı karakterine hayat veren Sadi Celil Cengiz, yıllar önce Serdar Gökhan’la anısını anlattı.
12.01.2024 Cadde
'Cumhuriyete Doğru' oyunu İstanbul’da sergilendi
'Cumhuriyete Doğru' oyunu İstanbul’da sergilendi Cumhuriyet'in100. Yılı etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyunu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla İstanbul’da izleyicilerle buluştu. Bakan Tekin, “Yaklaşık 3 yıldır hayalimizde olan, uygulamaya çalıştığımız bir projeydi. Volkan ve Bora dostlarım hayata geçirmemize vesile oldular. Sahnede bize performanslarıyla destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.
19.12.2023 Gündem
Yılmaz Atadeniz son yolculuğuna uğurlandı! 'Sözün bittiği yermiş'
Yılmaz Atadeniz son yolculuğuna uğurlandı! 'Sözün bittiği yermiş' Yeşilçam'ın senarist ve yönetmenlerinden Yılmaz Atadeniz, akciğer rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık bir haftadır tedavi gördüğü hastanede dün hayatını hayatını kaybetti. 91 yaşında vefat eden Atadeniz için Bebek Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
15.12.2023 Cadde
Safa Önal’a vefa
Safa Önal’a vefa Yazdığı 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı’na giren usta kalem Safa Önal, dün Teşvikiye Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı.
2.08.2023 Cadde
Senarist Safa Önal son yolculuğuna uğurlandı
Senarist Safa Önal son yolculuğuna uğurlandı 92 yaşında hayatını kaybeden senarist Safa Önal Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde taziyeleri oğlu Umut Önal kabul etti. Safa Önal'ın cenazesi Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
1.08.2023 Haberler
Senarist Safa Önal'ı sinemanın devleri uğurladı! 'Onunla birlikte anılarım da gitti'
Senarist Safa Önal'ı sinemanın devleri uğurladı! 'Onunla birlikte anılarım da gitti' Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren, Türk Sineması'nın önemli filmlerinde imzası bulunan senarist ve yönetmen Safa Önal (92) için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Duayen senaristin cenaze töreninde, sevenleri ile kariyerlerinde önemli katkısı bulunan sinemanın dev isimlerinden Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit gibi Yeşilçam'ın ünlü isimleri yer aldı.
2.08.2023 Cadde
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e özel plaka cip hediyesi!
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e özel plaka cip hediyesi! Cinsel tacizle suçlanan ABD'li aktör Kevin Spacey ile buluşup, sosyal medyada fotoğraf paylaşması tepki çeken Burak Özçivit, hamile eşi Fahriye Evcen'le görüntülendi. 2017 yılında nikâh masasına oturan, Nisan 2019'da Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ikiliden Özçivit'in, doğum hediyesi olarak eşine aldığı dudak uçuklatan hediye dikkat çekti.
14.12.2022 Cadde
Nurgül Yeşilçay: Aşık olunca çok gülerim
Nurgül Yeşilçay: Aşık olunca çok gülerim Nurgül Yeşilçay, Alem dergisine röportaj verdi. 46 yaşındaki oyuncu, gençliğine dönmek istemediğini, artık daha özgüvenli ve kendiyle barışık olduğunu söyledi. Yeşilçay, beş yıldır beraber olduğu yapımcı Necati Kocabay'la ilgili de konuştu.
4.11.2022 Cadde
Ekmekçioğlu’nun gurur gecesi
Ekmekçioğlu’nun gurur gecesi A Yangın Güvenlik Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Ekmekçioğlu hem doğum gününü hem de evlilik yıldönümünü dostlarıyla kutladı
18.10.2022 Ege
Nurgül Yeşilçay: Serdar Gökhan bizim baş tacımız
Nurgül Yeşilçay: Serdar Gökhan bizim baş tacımız Özbekistan'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Taşkent Film Festivali’ne katılan usta oyuncu Serdar Gökhan, kendisiyle aynı sahneye çıkmadığını öne sürdüğü meslektaşları Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit'e ateş püskürmüştü. Çok konuşulan iddialara Yeşilçay'dan cevap geldi.
23.09.2022 Cadde
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e: Önce oyunculuk öğrensin!
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e: Önce oyunculuk öğrensin! Geçtiğimiz hafta Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te gerçekleşen film festivalinde Türk sineması için özel bir gece düzenlendi. Burak Özçivit ve Nurgül Yeşilçay'ın, törene katılan diğer Türk oyuncularla sahneye çıkmak istemediği iddia edildi. Serdar Gökhan'ın da bu konuda kulisten gelen seslere şahit olduğu öne sürüldü. "Burak Özçivit'i kıskandı" şeklindeki haberler, usta oyuncuyu çileden çıkardı.
22.09.2022 Cadde
1955 model klasik otomobile ahırda restore
1955 model klasik otomobile ahırda restore Ankara'da besici Abdullah Özyetiş (62), hurda şeklinde aldığı 1955 model klasik otomobili, büyükbaş hayvanlarını beslediği ahırda 6 senede restore ederek trafiğe çıkardı.
13.07.2022 Haberler
1955 model klasik otomobile ahırda restore
1955 model klasik otomobile ahırda restore Ankara'da besici Abdullah Özyetiş (62), hurda şeklinde aldığı 1955 model klasik otomobili, büyükbaş hayvanlarını beslediği ahırda 6 senede restore ederek trafiğe çıkardı.
13.07.2022 Ekonomi
Yeri dolmayacak bir oyuncu
Yeri dolmayacak bir oyuncu Cüneyt Arkın’ın rol arkadaşları ve meslektaşları vefatının ardından duydukları üzüntüyü paylaştılar. 
29.06.2022 Gündem
Cüneyt Arkın’ın ölüm haberini alan sanatçı dostları acılarını paylaştı
Cüneyt Arkın’ın ölüm haberini alan sanatçı dostları acılarını paylaştı Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanan Cüneyt Arkın’ın sanatçı dostları acılarını paylaştı.
28.06.2022 Televizyon
Usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi! Ünlülerden veda mesajları
Usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi! Ünlülerden veda mesajları Yeşilçam'ın usta oyuncularından Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybetmesi Türkiye'yi yasa boğdu. Sanat ve magazin dünyasının ünlü isimleri usta sanatçıya veda mesajları yayınladı. Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programının canlı yayınına bağlanan Emel Sayın ise gözyaşları içerisinde; "Dün bir resmini gördüm ‘Canım Cüneyt’ciğim, hepimiz yaşlandık’ dedim kendi kendime. Bugün böyle bir haber alınca çok sarsıldım" ifadelerini kullandı.
29.06.2022 Cadde
Son dakika...Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika...Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Gelen son dakika haberine göre; Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın efsane ismi Arkın'ın ölüm haberi sonrası sevenleri taziyelerini iletirken hastaneden ölüm nedeniyle ilgili açıklama yapıldı. Öte yandan usta ismin cenaze programı da belli oldu.
28.06.2022 Gündem
Serdar Gökhan: Hayatınız yalan!
Serdar Gökhan: Hayatınız yalan! Ünlü oyuncu Serdar Gökhan, önceki akşam eşi Şükran Gökhan ile Etiler'de bir AVM'de görüntülendi. Gazetecilerin yanından geçerken gergin tavırlar gösteren Gökhan, "Hayatınız yalan!' ifadelerini kullandı.
21.02.2022 Cadde
KAAN uygulamasıyla daha etkili güvenlik
KAAN uygulamasıyla daha etkili güvenlik Özel Güvenlik Hizmetleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Gökhan Arıkan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı’nın geliştirdiği “Genel Kolluk Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi” kapsamında hayata geçirilen KAAN Mobil Uygulaması için teşekkür etti.
30.11.2021 Ege
Açılışa katıldılar
Açılışa katıldılar Hülya Koçyiğit, Serdar Gökhan ve Derviş Zaim, Sancaktepe Belediyesi 2021-2022 kültür sanat sezonu açılışına katıldı.
27.09.2021 Cadde
‘Biz mütevazı olduk’
‘Biz mütevazı olduk’ Oyuncu Serdar Gökhan, ‘Arafta Sorular’ programına konuk oldu.
21.09.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Gökhan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.