Şeref Meselesi

Şeref Meselesi

Son dakika Şeref Meselesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şeref Meselesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şeref Meselesi haber sayfamızda...

Şeref Meselesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 529 şeref meselesi haberi bulunmuştur.
Şükran Ovalı lüks evinin bahçesinden paylaştı! 'Ne güzel geldin 39'
Şükran Ovalı lüks evinin bahçesinden paylaştı! 'Ne güzel geldin 39' Futbolcu Caner Erkin'in oyuncu eşi Şükran Ovalı, 39'uncu yaşını kutladı. Ailesiyle pozlarını yayınlayan Ovalı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Son olarak 'Yargı' dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren oyuncunun lüks evi çok konuşuldu.
3.04.2024 Cadde
Şükrü Özyıldız'dan 'aşk' sorularına yanıt!
Şükrü Özyıldız'dan 'aşk' sorularına yanıt! Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan oyuncu Şükrü Özyıldız ve fenomen Sibil Çetinkaya, geçtiğimiz gün Armutlu'da bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Neşesi yerinde olan ikiliden Özyıldız, 'aşk' sorusunu cevapladı.
1.04.2024 Cadde
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi Sibil Çetinkaya ile geçen yaz aşk yaşamaya başladığı Şükrü Özyıldız, Sri Lanka, Yunanistan, İtalya ve İsviçre’den sonra geçenlerde rotayı Katar’a çevirdi. İkili, kızgın kumlarda aşk tazeledi.
13.03.2024 Cadde
Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız'dan aşk dolu paylaşım! Deniz Seki kayıtsız kalamadı
Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız'dan aşk dolu paylaşım! Deniz Seki kayıtsız kalamadı Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri doludizgin devam eden ikiliden Çetinkaya, birlikte çekilen karelerini ilk kez yayınlayarak sevgilisinin doğum gününü kutladı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan ünlü çifte, şarkıcı Deniz Seki de kayıtsız kalamadı.
19.02.2024 Cadde
Şükrü Özyıldız'dan Sibil Çetinkaya'ya: Seni hasta göreceğime, tabiat anayı tarumar ederim!
Şükrü Özyıldız'dan Sibil Çetinkaya'ya: Seni hasta göreceğime, tabiat anayı tarumar ederim! Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri doludizgin devam eden ikili, son olarak sosyal medyadan birbirlerine yazdıkları yorumlarla gündeme geldi.
18.01.2024 Cadde
Bakan Özhaseki tarih verdi! 'Konutları dağıtmaya başlıyoruz'
Bakan Özhaseki tarih verdi! 'Konutları dağıtmaya başlıyoruz' Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kültür Sanat Çalıştayı Vizyon Programı gerçekleştirildi. Bakan Özhaseki, " 300 binden fazla evimizin ihalesini yaptık. Kısa sürede bunlar bitecek. Birkaç gün sonra konutları dağıtmaya başlıyoruz. 50 bine yakın konutumuz hazırlandı. İnşaatlar başladığı tarihten bir sene içerisinde teslim edilecek diye sözümüz var. Köylerde çelik yapılara başladık onları 8 ayda teslim edeceğiz" dedi.
26.12.2023 Gündem
Ünlü çiftin gergin anları! Bir anda gaza bastı
Ünlü çiftin gergin anları! Bir anda gaza bastı Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri doludizgin devam eden ikili, önceki akşam Gayrettepe'de trafikte görüntülendi. Gazetecileri görünce gerilen çift, çareyi trafik açılınca gaza basmakta buldu.
26.12.2023 Cadde
Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipa'ya benzetiyorlar!
Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipa'ya benzetiyorlar! Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri tam gaz devam eden ikiliden Özyıldız, Yasemin Şefik'in 'Uyduruk Sonlar' adlı programına katıldı. Ünlü ismin Şefik’in sorularına verdiği esprili cevaplar seyircileri kahkahaya boğdu.
20.12.2023 Cadde
Şükrü Özyıldız-Sibil Çetinkaya aşkı tam gaz! 'Her şey yolunda'
Şükrü Özyıldız-Sibil Çetinkaya aşkı tam gaz! 'Her şey yolunda' Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri tam gaz devam eden ikili, önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken kameralara yansıdı.
18.11.2023 Cadde
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalamıştı. Şu sıralar ismi fenomen Sibil Çetinkaya ile anılan oyuncunun yeni ilişkisi belgelendi. Çetinkaya ve Özyıldız'ın romantik karesi sosyal medyada gündem oldu.
7.10.2023 Cadde
Yazar Funda Demir eski eşini öldürmüştü! Olay yerindeki çocuğunun ifadesi ortaya çıktı
Yazar Funda Demir eski eşini öldürmüştü! Olay yerindeki çocuğunun ifadesi ortaya çıktı Beşiktaş’ta yazar Funda Demir’in eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar’ı ekmek bıçağıyla boğazını keserek öldürdüğü olayla ilgili emniyet ifadeleri ortaya çıktı. Olay sırasında evde bulunan çocuklardan M.Ç. de her şeyi anlattı.
2.10.2023 Gündem
Oyuncu Merve Kayaalp gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı
Oyuncu Merve Kayaalp gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı Dizi ve sinema oyuncusu 36 yaşındaki Merve Kayaalp gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durdu.
20.09.2023 Haberler
Oyuncu Merve Kayaalp neden intihar etti? Babasından dikkat çeken açıklama
Oyuncu Merve Kayaalp neden intihar etti? Babasından dikkat çeken açıklama Dizi ve sinema oyuncusu 36 yaşındaki Merve Kayaalp gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durdu. Kayaalp'in intiharıyla ilgili babasından dikkat çeken bir açıklama geldi.
20.09.2023 Cadde
HAYATINI KAYBEDEN MERVE KAYAALP KİMDİR, kaç yaşındaydı? Oyuncu Merve Kayaalp nereli? İşte, dizileri...
HAYATINI KAYBEDEN MERVE KAYAALP KİMDİR, kaç yaşındaydı? Oyuncu Merve Kayaalp nereli? İşte, dizileri... Oyuncu Merve Kayaalp, Muğla Dalaman'daki evinde hayatını kaybetti. Gelişme ardından Genç ve başarılı oyuncu Merve Kayaalp'in hayatı ve dizilerine dair ayrıntılar merak konusu oldu. Kayaalp, Savaşçı, Sakarya Fırat, Şeref Meselesi gibi dizilerde rol aldı. Peki, Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşındaydı?
19.09.2023 Cadde
Merve Kayaalp'ten acı haber! Dizi oyuncusu 36 yaşında intihar etti
Merve Kayaalp'ten acı haber! Dizi oyuncusu 36 yaşında intihar etti Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan Merve Kayaalp (36), evde kimsenin olmadığı sırada babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi. Babasının yanına 1,5 ay önce taşınan oyuncu; 'Sakarya Fırat', 'Küçük Kıyamet', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' gibi dizilerde rol almıştı.
19.09.2023 Cadde
Merve Dizdar: Depresyona sürüklendim
Merve Dizdar: Depresyona sürüklendim Final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Dizdar, itirafıyla dikkat çekti. O dönem haftada beş gün sete giden oyuncu, tüm alışkanlıklarından vazgeçtiğini söyleyerek, “Her günü travma, her gün ağlıyordum, perdeleri bile açmıyordum" açıklamasıyla dikkat çekti.
5.01.2023 Cadde
Merve Dizdar'dan Masumlar Apartmanı açıklaması: Psikolojik destek aldık
Merve Dizdar'dan Masumlar Apartmanı açıklaması: Psikolojik destek aldık Final yapan Masumlar Apartmanı dizisinde 'Gülben' karakterine hayat veren Merve Dizdar, Ceyda Düvenci'nin sunduğu NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'e konuk oldu. Bilinmeyenleri anlatan ünlü oyuncu, Ceyda Düvenci'nin "Psikolojik destek aldın mı?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
7.09.2022 Cadde
Vezir Alemşah kimdir, nasıl öldü, tarihte var mı? Kuruluş Osman dizisinin Alemşah'ı Taner Turan kimdir, kaç yaşında, nereli?
Vezir Alemşah kimdir, nasıl öldü, tarihte var mı? Kuruluş Osman dizisinin Alemşah'ı Taner Turan kimdir, kaç yaşında, nereli? Selçuklu Veziri Alemşah nasıl öldü, tarihte kimdir? Kuruluş Osman dizisinde Alemşah karakteri ile Taner Turan ekrana geliyor. Dizide Osman Bey'i zorlayan Vezir Alemşah tarihte kimdir merak ediliyor. Alemşah'a hayat veren Taner Turan kimdir?
9.03.2022 Cadde
Yınal Bey tarihte kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Alparslan Büyük Selçuklu İbrahim Yınal'ı oynayan Uygar Özçelik kim, kaç yaşında?
Yınal Bey tarihte kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Alparslan Büyük Selçuklu İbrahim Yınal'ı oynayan Uygar Özçelik kim, kaç yaşında? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Yınal Bey öne çıkıyor. Dizide İbrahim Yınal'ı ise Uygar Özçelik canlandırıyor. Alparslan'ın amcası olarak bilinen Yınal Bey tarihte kimdir, nasıl ve ne zaman öldü? Yınal'ı oynayan Uygar Özçelik kimdir?
21.02.2022 Cadde
Yargı Savcı Derya kim? Derya'yı oynayan Şükran Ovalı kaç yaşında, nereli, eşi kimdir?
Yargı Savcı Derya kim? Derya'yı oynayan Şükran Ovalı kaç yaşında, nereli, eşi kimdir? Şükran Ovalı, Yargı dizisine Savcı Derya karakteri ile dahil oluyor. Başarılı oyuncu, dizide tüm dengeleri değiştirecek. Derya karakterine hayat veren Ovalı, İzmir'de doğdu ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim gördü. Peki, Yargı dizisinin Derya'sı Şükran Ovalı kimdir?
20.02.2022 Cadde
Alemşah nasıl öldü, kimdir? Kuruluş Osman Vezir Alemşah ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu?
Alemşah nasıl öldü, kimdir? Kuruluş Osman Vezir Alemşah ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? Vezir Alemşah, Kuruluş Osman dizisinde Osman Gazi'nin karşısında yer alıyor. Dizide Alemşah'a ise Taner Turan hayat veriyor. Fragmanın ardından Alemşah ölüyor mu, Taner Turan diziden ayrılıyor mu soruları gündeme geldi. Peki, Kuruluş Osman Alemşah nasıl öldü?
9.02.2022 Cadde
Şükrü Özyıldız kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şükrü Özyıldız evli mi, dizileri neler?
Şükrü Özyıldız kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şükrü Özyıldız evli mi, dizileri neler? Oyuncu Şükrü Özyıldız, Masumlar Apartmanı dizisine konuk oyuncu olarak dahil oldu ve izleyicinin dikkatini çekti. Özyıldız, İzmir'de doğdu ve eğitimini de İstanbul ve İzmir'de tamamlamıştır. Peki, Şükrü Özyıldız sevgilisi kim, evli mi?
25.01.2022 Cadde
Kuruluş Osman Vezir Alemşah kimdir, kim oynuyor? Alemşah nasıl öldü? İşte, Taner Turan hayatı...
Kuruluş Osman Vezir Alemşah kimdir, kim oynuyor? Alemşah nasıl öldü? İşte, Taner Turan hayatı... Taner Turan, Kuruluş Osman dizisinde Vezir Alemşah karakterine hayat veriyor. Alemşah, Osman Bey'i zorlar. İkili arasında büyük sorunlar yaşanır. Peki, Vezir Alemşah'a hayat veren Taner Turan kimdir, nereli, kaç yaşında?
19.01.2022 Cadde
Vezir Alemşah kimdir, nasıl öldü? Kuruluş Osman'da Selçuklu Veziri Alemşah'ı oynayan Taner Turan'ın hayatı...
Vezir Alemşah kimdir, nasıl öldü? Kuruluş Osman'da Selçuklu Veziri Alemşah'ı oynayan Taner Turan'ın hayatı... Taner Turan kimdir? Kuruluş Osman dizisine Selçuklu veziri Alemşah olarak dahil olan oyuncu, dengeleri değiştirecek. Osman'ın karşısında duran Alemşah tarihte kimdir? Oyunculuk üzerine eğitim alan Taner Turan aslen nereli, oynadığı diziler neler?
29.12.2021 Cadde
Masumlar Apartmanı Esat kim, kaç yaşında? Esat'ı oynayan Uğur Uzunel nereli, boyu ve kilosu kaç?
Masumlar Apartmanı Esat kim, kaç yaşında? Esat'ı oynayan Uğur Uzunel nereli, boyu ve kilosu kaç? Esat kim sorusu, salı akşamlarının konusu olmaya devam ediyor. Uğur Uzunel tarafından canlandırılan Esat karakteri Masumlar Apartmanı dizisine damga vuruyor. Dizide Han'ın hem çocukluk arkadaşı hem de ortağı olarak izleyici karşısına çıkıyor. Esat rolünü oynayan Uğur Uzunel kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Uğur Uzunel biyografisi...
9.11.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şeref Meselesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.