Serenad Bağcan

Serenad Bağcan

Son dakika Serenad Bağcan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Serenad Bağcan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Serenad Bağcan haber sayfamızda...

Serenad Bağcan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 47 serenad bağcan haberi bulunmuştur.
‘Dünya Anne’ dijitalde
‘Dünya Anne’ dijitalde Fazıl Say’ın kadın şairlerin eserlerinden esinlenerek bestelediği şarkılardan oluşan yeni albümü “Dünya Anne”, ACM etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.
27.09.2023 Kültür Sanat
Festival şehri notalarıyla saracak!
Festival şehri notalarıyla saracak! İstanbul Müzik Festivali, 51’inci kez şehri notalarla sarmaya hazırlanıyor. 1-17 Haziran tarihleri arasında 18 farklı mekânda 25 konserin düzenleneceği festivalin açılışını AKM’de Jan Lisiecki’nin eşliğinde Tekfen Filarmoni Orkestrası gerçekleştirecek.
30.05.2023 Kültür Sanat
Bir kez daha sahnede
Bir kez daha sahnede İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say ve solist Serenad Bağcan, depremzedeler için sahne aldı.
5.03.2023 Ege
Tam anlamıyla dayanışma!
Tam anlamıyla dayanışma! Fazıl Say ile Serenad Bağcan’ın 4 Mart’ta depremzedeler yararına İzmir’de sahne alacağı konserin biletleri tükendi. Başkan Soyer, “Daha ben alamadan, yarım saat içinde bitti” dedi.
28.02.2023 Ege
Fazıl Say ve Serenad Bağcan Ankara’da konser verdi
Fazıl Say ve Serenad Bağcan Ankara’da konser verdi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çağrısıyla 1931 yılında kurulan ve yabancı dille eğitim veren ilk özel Türk okulu olan TED Ankara Koleji’nde, Cumhuriyet’in 98. yıldönümü görkemli törenlerle kutlandı.
31.10.2021 Kültür Sanat
Fazıl Say’dan Yeditepe Üniversitesi’nde muhteşem konser
Fazıl Say’dan Yeditepe Üniversitesi’nde muhteşem konser Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ve solist Serenad Bağcan, Yeditepe Üniversitesi’nin 25’inci kuruluş yıl dönümünde düzenlenen etkinlikler kapsamında sahne aldı.
9.10.2021 Kültür Sanat
24. Kuşadası Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması ödül gecesiyle sona erdi
24. Kuşadası Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması ödül gecesiyle sona erdi 24. Kuşadası Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması muhteşem bir final gecesi ile son buldu. Sunuculuğunu ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’in yaptığı Türkiye’nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin’de birinciliği Hande Kodamanoğlu bestesi Suat Suna’ya ait olan ‘Sevgilim’ isimli parça ile kazandı. Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Nükhet Duru da şarkıları ile finale damga vurdu.
14.09.2021 Kültür Sanat
24. Altın Güvercin’in büyük jürisi belli oldu
24. Altın Güvercin’in büyük jürisi belli oldu 12 Eylül akşamı kazananların açıklanacağı yarışmanın jürisi, duayenlerin de yer aldığı 12 isimden oluştu. altinguvercin.com.tr’deki dijital oylamanın sonuçları da 13’üncü jüri olarak değerlendirmeye alınacak
3.09.2021 Ege
Fazıl Say kimdir, nereli? Fazıl Say'ın eşi Ece Dağıstan kimdir, ne zaman evlendiler?
Fazıl Say kimdir, nereli? Fazıl Say'ın eşi Ece Dağıstan kimdir, ne zaman evlendiler? Ünlü piyanist Fazıl Say, meslektaşı Ece Dağıstan ile 2019 yılında İtalya'nın Milano kentinde hayatını birleştirmişti. Ünlü çiftin, "Sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik. Birbirimize hâlâ sırt çantamızla gelip gidiyoruz" açıklaması gündem oldu. Vatandaşlar ise Fazıl Say kimdir ve Fazıl Say'ın eşi Ece Dağıstan hakkında 'kimdir' aramasına geçti. İşte Fazıl Say ve Ece Dağıstan'ın biyografisi haberimizde...
25.03.2021 Cadde
Fazıl Say: Hayat kendimizle savaşla geçiyor ve o savaştan da korkmamak gerek
Fazıl Say: Hayat kendimizle savaşla geçiyor ve o savaştan da korkmamak gerek Türkiye'nin dünya çapında üne sahip besteci ve piyanisti Fazıl Say, dördüncü kitabı Suya Yazılan'ı yayımladı. Pandemi döneminde ilk röportajını Molatik'e veren Fazıl Say, İhsan Dindar'ın sorularını yanıtladı. Geçmişe dair pişmanlıklarını, ön yargılarını ve klasik bestecilere duyduğu yakınlığı anlatan Fazıl Say hem Ekim ayında hem de önümüzdeki yıl yayımlayacağı yeni albümlerinin müjdesini de verdi.
19.02.2021 Kültür Sanat
Fazıl Say'dan yeni albüm Şu Dünyanın Sırrı
Fazıl Say'dan yeni albüm Şu Dünyanın Sırrı Fazıl Say’ın, Türk edebiyatının unutulmaz şair ve yazarlarının şiirlerini bestelediği şarkı albümlerinin dördüncüsü olan yeni albümü “Şu Dünyanın Sırrı” 16 Ekim'de ACM etiketiyle tüm dijital platformlarda ve müzik mağazalarında CD & Plak formatında yerini alacak.
9.10.2020 Kültür Sanat
3. Antalya Akra Caz Festivali tarihi belli oldu
3. Antalya Akra Caz Festivali tarihi belli oldu Caz müziğin ünlü isimleri, 3. Antalya Akra Caz Festivali'nde sanatseverlerle buluşuyor. Bu yıl Antalya'da üçüncüsü gerçekleşecek olan festival, modern ve klasik cazın yanı sıra caz müziği, funk, rock, latin, soul ve elektronik tarzla harmanlayan renkli bir müzikal yelpazeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
24.06.2020 Kültür Sanat
CSO’dan yeni yıl konseri
CSO’dan yeni yıl konseri KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın yeni yıl konseri önceki akşam yapıldı.
29.12.2019 Kıbrıs
Fazıl Say büyüledi
Fazıl Say büyüledi Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Kuşadası’nda sevenleriyle buluştu...
1.09.2019 Ege
Fazıl Say, Zorlu PSM'de sahne aldı
Fazıl Say, Zorlu PSM'de sahne aldı 'Her müziğin caz festivali' sloganıyla gerçekleştirilen festivalde sahne alan Fazıl Say, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) konser verdi.
13.05.2019 Cadde
Serenad Bağcan'ı ailesi yalnız bırakmadı
Serenad Bağcan'ı ailesi yalnız bırakmadı Türk müziğinin efsane isimlerinden Selda Bağcan’ın yeğeni Serenad Bağcan, ilk solo albümü ‘Serenad’ı, Salon İKSV’de gerçekleşen özel konserde tanıttı.
8.05.2019 Cadde
Fazıl Say’ın kurduğu korolar hangileridir? 2 Nisan kopya sorusunun cevabı
Fazıl Say’ın kurduğu korolar hangileridir? 2 Nisan kopya sorusunun cevabı Türk sanat dünyasının en önemli müzisyenlerinden biri olan Fazıl Say, bu akşam bir bilgi yarışmasının sorulan sorularından birine konu oldu. İşte Fazıl Say ile ilgili o soru ve cevabı...
2.04.2019 Gündem
Demet Sağıroğlu: Aşkta coşkulu ve çoğu zaman saplantılıyız
Demet Sağıroğlu: Aşkta coşkulu ve çoğu zaman saplantılıyız Yeni şarkısı 'Sen Şimdi Aşk Diyeceksin' ile tekrar gündemde olan Demet Sağıroğlu ile Molatik olduk.
7.12.2018 Müzik
Fazıl Say kimdir?
Fazıl Say kimdir? Dünyaca ünlü müzisyen Fazıl Say, oyuncu ve sunucu Hakan Hatipoğlu ile yaşadığı tartışmayla gündeme geldi. Peki Fazıl Say kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Fazıl Say ile ilgili merak edilenler...
23.11.2018 Gündem
Deniz Çakır - Güvenç Dağüstün aşkının ilk fotoğrafları
Deniz Çakır - Güvenç Dağüstün aşkının ilk fotoğrafları Oyuncu Deniz Çakır (36), adının aşk dedikodularına karıştığı opera sanatçısı Güvenç Dağüstün (40) ile ilk kez Antalya'da birlikte görüntülendi. Sevgilisi Dağüstün'ün konserini en önden hayranlıkla izleyen Çakır, sık sık tezahürat da yaptı.
10.05.2018 Cadde
Deniz Çakır - Güvenç Dağüstün aşkının ilk fotoğrafları
Deniz Çakır - Güvenç Dağüstün aşkının ilk fotoğrafları Oyuncu Deniz Çakır (36), adının aşk dedikodularına karıştığı opera sanatçısı Güvenç Dağüstün (40) ile ilk kez Antalya'da birlikte görüntülendi. Sevgilisi Dağüstün'ün konserini en önden hayranlıkla izleyen Çakır, sık sık tezahürat da yaptı.
10.05.2018 Cadde
Sonat Bağcan “Nefesim Senle” ile geliyor
Sonat Bağcan “Nefesim Senle” ile geliyor Maaile Bağcan imzası taşıyan albüm, kulaklarınızın pasını silecek.
22.11.2017 Kültür Sanat
Fazıl Say ve Serenad Bağcan yarın sahnede
Fazıl Say ve Serenad Bağcan yarın sahnede Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say ve güçlü yorumcu Serenad Bağcan, Odeon Açık Hava Sahnesi'nde olacak.
4.10.2016 Cadde
Say ve Biret D-Marin’de
Say ve Biret D-Marin’de Bu yıl 12. kez düzenlenen Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali’nin açılış konseri İdil Biret’le gerçekleşecek. Festivalde ayrıca Fazıl Say da genç yeteneklerle sahne alacak
15.06.2016 Gündem
Sonat-Serenad-Seda Bağcan konseri
Sonat-Serenad-Seda Bağcan konseri Selda ve Serter Bağcan kardeşlerden sonra 2. kuşak Bağcan kardeşlerde müziğin sevilen yorumcuları oldular. Sonat, Serenad ve Seda Bağcan kardeşler sevenleri için ilk kez beraber sahneye çıkacaklar.
11.12.2015 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Serenad Bağcan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.