Sergen

Sergen

Son dakika sergen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sergen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sergen haber sayfamızda...

Sergen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.965 sergen haberi bulunmuştur.
Eski sevgilisine geri döndü! Melisa Döngel-Sergen Yalçın aşkı yeniden alevlendi
Eski sevgilisine geri döndü! Melisa Döngel-Sergen Yalçın aşkı yeniden alevlendi 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde boy gösteren Melisa Döngel, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncunun, geçtiğimiz yaz Çeşme'de yakınlaştığı eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü konuşuluyor.
28.03.2024 Cadde
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var'
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var' Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Polonyalı santrforu Adam Buksa suskunluğunu bozdu. Tecrübeli forvet, Fenerbahçe ve Galatasaray'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
22.03.2024 Antalyaspor
Rashica'nın kullandığı penaltının iptal edilmesi kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Kimse anlayamadı!
Rashica'nın kullandığı penaltının iptal edilmesi kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Kimse anlayamadı! Süper Lig'in 30’uncu haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Burak Pakkan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
17.03.2024 Beşiktaş
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek, Fernando Santos'a sert çıktı! 'Olmaması gereken isimler var'
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek, Fernando Santos'a sert çıktı! 'Olmaması gereken isimler var' Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlıların performansını spor yorumcuları değerlendirdi.
17.03.2024 Beşiktaş
Bünyamin Balcı: Bizim için çok önemli bir maçtı!
Bünyamin Balcı: Bizim için çok önemli bir maçtı! Antalyaspor'un Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçtan sonra Bünyamin Balcı açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Antalyaspor
Sergen Yalçın: Daha güzel ağırlanmak isterdim!
Sergen Yalçın: Daha güzel ağırlanmak isterdim! Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
16.03.2024 Antalyaspor
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan istifa sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan istifa sorusuna cevap! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
16.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta mağlubiyet serisi 3 maça çıktı! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u galip
Beşiktaş'ta mağlubiyet serisi 3 maça çıktı! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u galip Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.
16.03.2024 Beşiktaş
Mert Günok, Beşiktaş'a penaltı kazandırdı! Milot Rashica çift vuruş yaptı
Mert Günok, Beşiktaş'a penaltı kazandırdı! Milot Rashica çift vuruş yaptı Süper Lig'in 30'uncu haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Dolmabahçe'deki maçın 90+10'uncu dakikasından sonra yaşananlar dikkat çekti.
16.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Salih Uçan, Antalyaspor maçında da yok!
Beşiktaş'ta Salih Uçan, Antalyaspor maçında da yok! Galatasaray’ın ardından Gaziantep FK’ya mağlup olan Beşiktaş yarın sahasında Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor’u yenerek moral bulmayı hedefliyor.
15.03.2024 Beşiktaş
Başakşehir, Antalyaspor engelini son dakika golüyle aştı!
Başakşehir, Antalyaspor engelini son dakika golüyle aştı! Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında RAMS Başakşehir ile Bitexen Antalyaspor karşı karşıya geldi. Başakşehir, Opoku'nun 90+1'inci dakikada attığı golle sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
9.03.2024 Basaksehir
Hadise önce paylaştı sonra sildi! 'Yüzüne ne olmuş?'
Hadise önce paylaştı sonra sildi! 'Yüzüne ne olmuş?' Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiren Hadise, son olarak Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Aynadan çektiği bir kareyi yayınlayıp, gelen kötü yorumlardan sonra silen ünlü isim, sosyal medyanın diline düştü.
8.03.2024 Cadde
Marius Sumudica'dan penaltı tepkisi! 'Penaltı pozisyonu var'
Marius Sumudica'dan penaltı tepkisi! 'Penaltı pozisyonu var' Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Antalyaspor deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldıkları maçtan sonra konuştu.
4.03.2024 Gaziantep FK
Sergen Yalçın: Kendimizi 38 puanla korumaya aldık!
Sergen Yalçın: Kendimizi 38 puanla korumaya aldık! Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
4.03.2024 Antalyaspor
Hadise'nin tarzının bedeli ortaya çıktı!
Hadise'nin tarzının bedeli ortaya çıktı! Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiren Hadise, Bakü'de bir etkinliğe katıldı. Kırmızı elbisesiyle tüm bakışları üzerinde toplayan ünlü ismin tarzının bedeli ortaya çıktı.
4.03.2024 Cadde
Galatasaray - Antalyaspor maçındaki kararları eski hakemler yorumladılar: Pozisyonu UEFA ülkelerine gönderin
Galatasaray - Antalyaspor maçındaki kararları eski hakemler yorumladılar: Pozisyonu UEFA ülkelerine gönderin Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, Antalyaspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Müsabaka sonrasında yayıncı kuruluşta eski hakemler tartışmalı pozisyonları mercek altına aldı.
27.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Vinicius kurtardı! İşte talimat maddesi
Galatasaray'da Vinicius kurtardı! İşte talimat maddesi Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Carlos Vinicius hareketi gündem oldu. Sarı-kırmızılı futbolcunun yaptığı hareketle ilgili talimat maddesi öne çıktı.
27.02.2024 Galatasaray
Ömer Üründül Galatasaraylı yıldıza hayran kaldı: Çok iyi bir atlet
Ömer Üründül Galatasaraylı yıldıza hayran kaldı: Çok iyi bir atlet Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında Galatasaray sahasında Antalyaspor 2-1 yenmeyi başardı ve şampiyonluk yarışında hata yapmadı. Yazarlar maçın ardından sarı-kırmızılı ekibi ve oynanan futbolu değerlendirdi.
27.02.2024 Galatasaray
Tugay Kerimoğlu: Ziyech, Ndombele nerede? Burası çiftliğiniz değil
Tugay Kerimoğlu: Ziyech, Ndombele nerede? Burası çiftliğiniz değil Süper Lig'de Galatasaray evinde Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında konuşan Tugay Kerimoğlu, özellikle sarı-kırmızılı 4 futbolcuyu eleştirdi.
27.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Icardi ve Fenerbahçe sözleri!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Icardi ve Fenerbahçe sözleri! Galatasaray, Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Okan Buruk; Icardi ve Fenerbahçe ile ilgili sözler sarf etti.
27.02.2024 Galatasaray
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: Fenerbahçe'nin rövanşını aldı
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: Fenerbahçe'nin rövanşını aldı Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Antalyaspor
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan VAR tepkisi! 'Yazık! Masa başında bunları yapmayın'
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan VAR tepkisi! 'Yazık! Masa başında bunları yapmayın' Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Antalyaspor cephesinde hakem kararlarına tepki geldi. Teknik Direktör Sergen Yalçın ve futbolcular maç sonu açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Antalyaspor
Galatasaray taraftarından 3 dakikalık protesto! Kerem Aktürkoğlu'ndan Icardi sevinci
Galatasaray taraftarından 3 dakikalık protesto! Kerem Aktürkoğlu'ndan Icardi sevinci Süper Lig'de Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray'da taraftarlardan Icardi'nin cezası nedeniyle protesto geldi. Öte yandan Kerem Aktürkoğlu attığı golden sonra Icardi'yi unutmadı. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 2-1 kazandı
27.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Antalya karşısında zirveyi bırakmadı: 2-1
Galatasaray, Antalya karşısında zirveyi bırakmadı: 2-1 Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında Galatasaray sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 2-1 galip ayrıldı ve zirvedeki yerini korudu.
27.02.2024 Galatasaray
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki ayrılıkları açıkladı! Fernando Santos yıldız futbolcunun üstünü çizdi
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki ayrılıkları açıkladı! Fernando Santos yıldız futbolcunun üstünü çizdi Süper Lig'in 27'nci haftasında İstanbulspor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ta gözler Galatasaray derbisi ve Türkiye Kupası'na çevrilmişken Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlılardaki son gelişmeleri değerlendirdi.
26.02.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sergen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.