Sergey Şoygu

Sergey Şoygu

Son dakika Sergey Şoygu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sergey Şoygu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sergey Şoygu haber sayfamızda...

Sergey Şoygu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 760 sergey şoygu haberi bulunmuştur.
Nükleer füze taşıyan uçakla seyahat! Putin yere iner inmez orduya talimat gönderdi
Nükleer füze taşıyan uçakla seyahat! Putin yere iner inmez orduya talimat gönderdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, nükleer füze taşıyabilen Tu-160M model uçakla seyahat etti. Uçaktan iner inmez açıklamalarda bulunan Rus lider, orduya hemen talimat verdi.
22.02.2024 Dünya
Gizlenen ölü sayısını ifşa edince hedef tahtasına kondu: İntihar etti!
Gizlenen ölü sayısını ifşa edince hedef tahtasına kondu: İntihar etti! Rusya'nın şahin çıkışlarıyla tanınan savaş yanlısı blog yazarı, Kremlin'in Avdiivka zaferine 'gizlenen kayıp sayısı' hakkındaki paylaşımıyla gölge düşürdü. Eleştiri oklarının doğrultulduğu adam, kendisine paylaşımını silmesi için baskı yapıldığını söyleyerek intihar etti.
22.02.2024 Dünya
ABD'nin iddialarına Putin'den yanıt! 'Uzaya nükleer silah konuşlandırılmasına karşıyız'
ABD'nin iddialarına Putin'den yanıt! 'Uzaya nükleer silah konuşlandırılmasına karşıyız' Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Uzaya nükleer silah konuşlandırılmasına daima kategorik bir şekilde karşıydık ve şimdi de karşıyız” dedi. Vladimir Zelenskiy’in Ukrayna birliklerine geri çekilme emri verdiği yönündeki açıklamasına cevap veren Putin, “Ukrayna birliklerine çekilme emri verdiğinde askerleri zaten kaçıyordu” açıklamasında bulundu.
20.02.2024 Dünya
Putin’i eleştirdi, dört yıl hapis cezası aldı!
Putin’i eleştirdi, dört yıl hapis cezası aldı! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i eleştiren eski Albay İgor Girkin, 'aşırılık çağrısında bulunduğu' gerekçesiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
25.01.2024 Dünya
Ukrayna Kırım’da Rus gemisini vurdu
Ukrayna Kırım’da Rus gemisini vurdu Tüm dünyanın gözü yoğun olarak İsrail-Hamas arasındaki savaşa çevrilmişken, Ukrayna’dan da farklı haberler gelmeye devam ediyor.
27.12.2023 Dünya
Rus ordusu kritik kasabayı ele geçirdi! Marinka'da Moskova devri
Rus ordusu kritik kasabayı ele geçirdi! Marinka'da Moskova devri Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Marinka'nın kontrolünün ele alınmasının Moskova'nın Batı'ya yönelik taarruzunu sürdürmesine olanak sağladığını söyledi.
26.12.2023 Dünya
Putin: Rusya ABD ve AB ile müzakereye hazır
Putin: Rusya ABD ve AB ile müzakereye hazır Rusya, halihazırda Ukrayna'nın uluslararası alanda tanınan topraklarının yaklaşık yüzde 17,5'ini kontrol ediyor
20.12.2023 Dünya
Kırım'a 'Jet Ski' operasyonu! Komandolar karargahı havaya uçurdu
Kırım'a 'Jet Ski' operasyonu! Komandolar karargahı havaya uçurdu Rusların Kırım'da bulunan haberleşme ağına bir operasyon düzenleyen Ukrayna deniz komandolarının operasyonu dünyada yankı uyandırdı. Operasyon esnasında yapılan taktikler ve Rusların çabalarını İngiliz basını haberleştirdi.
1.10.2023 Dünya
Wagner yeniden diriliyor! Toplantıya Putin dahil iki kişi daha katıldı
Wagner yeniden diriliyor! Toplantıya Putin dahil iki kişi daha katıldı Kritik toplantı yapıldı, liderlerinin ölümü sonrası adeta yok olan Wagner grubu Putin tarafından tekrar hayata döndürülmek üzere.
29.09.2023 Dünya
3 günlük savaş 2025’e uzadı!
3 günlük savaş 2025’e uzadı! Ukrayna’ya savaş açtığında “Kiev’i 3 günde fethedeceğine inanan” Rusya’nın, artık savaşı 2025’e kadar sonlandıramayacağını kabul ettiği ortaya çıktı. 
28.09.2023 Dünya
Karargah saldırısında Rus muhbir parmağı: Kiev'e ilettiler
Karargah saldırısında Rus muhbir parmağı: Kiev'e ilettiler Ukrayna’nın 22 Eylül’de Sivastopol’deki Rusya Karadeniz Filosu karargahına ve Rusya’nın çıkarma gemisi “Minsk”e düzenlediği saldırının, bazı Rus subaylarının Kiev’e ilettiği istihbarat sayesinde gerçekleştiği öne sürüldü.
27.09.2023 Dünya
Moskova, Ukrayna'nın öldürdük dediği Rus amiralin görüntüsünü yayınladı
Moskova, Ukrayna'nın öldürdük dediği Rus amiralin görüntüsünü yayınladı Rusya savunma bakanlığı tarafından yayınlanan video ve fotoğraflarda, Rusya'nın Karadeniz Filosu komutanı Viktor Sokolov'un Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve diğer üst düzey amiraller ve ordu komutanlarıyla bir video konferansa katıldığı görülüyor.
26.09.2023 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim'den Rus bombardıman uçaklarına yoğun ilgi
Kuzey Kore lideri Kim'den Rus bombardıman uçaklarına yoğun ilgi Rusya'daki temaslarını sürdüren Kuzey Kore lideri Kim Yong-un bombardıman uçakları ve savaş gemilerini inceledi.
16.09.2023 Haberler
Kuzey Kore lideri Kim'den Rus bombardıman uçaklarına yoğun ilgi
Kuzey Kore lideri Kim'den Rus bombardıman uçaklarına yoğun ilgi Rusya'daki temaslarını sürdüren Kuzey Kore lideri Kim Yong-un bombardıman uçakları ve savaş gemilerini inceledi.
16.09.2023 Dünya
'Kazanacak mıyız?' sorusuna 3 kelimelik yanıt! Şoygu'nun tepkisi dünya basınında
'Kazanacak mıyız?' sorusuna 3 kelimelik yanıt! Şoygu'nun tepkisi dünya basınında 19 aydır devam eden Rus işgali hakkında Savunma Bakanı Şoygu'ya bir soru soran muhabir, hiç beklemediği bir yanıt aldı. Şoygu'nun bu yanıtı dünya basınında kısa sürede yankı uyanırdı.
14.09.2023 Dünya
Masada silah anlaşması var
Masada silah anlaşması var Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek üzere ünlü treniyle bu ülkeye gitti. Rusya, Ukrayna’ya karşı savaşta azalan mühimmatını Kuzey Kore’den yenilemek istiyor.
13.09.2023 Dünya
Dünya yeşil treni izliyor! Kim yola çıktı
Dünya yeşil treni izliyor! Kim yola çıktı Kremlin ve Pyongyang'dan dakikalar içinde resmi doğrulama geldi, Ukrayna'daki savaşın kaderini değiştirebilecek bir seyahat gerçekleşiyor. Ünlü yeşil trenin nerede duracağı belli oldu.
11.09.2023 Dünya
NATO sınırında ortaya çıktı! Mesafe yalnızca 50 km
NATO sınırında ortaya çıktı! Mesafe yalnızca 50 km Rusya lideri Putin'in 1340 kilometrelik sınırı paylaştığı Finlandiya'nın dibinde giriştiği hamle, uydu görüntüleriyle kanıtlandı. Hareketliliği yorumlayan uzmanlar, Moskova'nın elleri ve kollarının bağlı olduğunu hatırlatıyor.
11.09.2023 Dünya
ABD'den Kuzey Kore'ye sert sözler: Silah verirlerse bedelini öderler
ABD'den Kuzey Kore'ye sert sözler: Silah verirlerse bedelini öderler ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Kuzey Kore'nin Ukrayna işgalinde kullanmak üzere Rusya'ya silah kaynağı vermesi durumunda ABD'nin konuyla ilgili harekete geçeceğini bildirdi.
6.09.2023 Dünya
‘Putin ile Kim görüşecek’ iddiası
‘Putin ile Kim görüşecek’ iddiası Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’un silah pazarlığı yapmak üzere Rusya’da Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşeceği iddia edildi.
6.09.2023 Dünya
'Paranoyak' Kim'den Rusya çıkarması! Zırhlı trenle özel yolculuk
'Paranoyak' Kim'den Rusya çıkarması! Zırhlı trenle özel yolculuk BBC’nin ABD’deki ortağı CBS’e konuşan bir ABD’li yetkili, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’un bu ay Rusya’ya giderek Vladimir Putin’le silah ticaretini görüşmeyi planladığını söyledi.
5.09.2023 Dünya
Bakan Fidan'dan Rusya'da kritik görüşmeler! Tahıl anlaşması ele alındı
Bakan Fidan'dan Rusya'da kritik görüşmeler! Tahıl anlaşması ele alındı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Savunma Bakanı ile görüştü. Görüşmede tahıl koridoru anlaşması ele alındı. Bakan Fidan, dün mevkidaşı Lavrov ile bir araya gelmişti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in pazartesi günü bir araya gelmesi bekleniyor. İşte detaylar...
1.09.2023 Gündem
Rusya'ya yeni öneri paketi! Lavrov ile görüşen Hakan Fidan'dan flaş açıklama
Rusya'ya yeni öneri paketi! Lavrov ile görüşen Hakan Fidan'dan flaş açıklama Rusya'da Lavrov ile görüşen Bakan Fidan, Tahıl Koridoru Anlaşması ile ilgili Türkiye'nin katkılarıyla BM tarafından yeni bir öneri paketinin hazırlandığını açıkladı. Lavrov da bu öneri paketiyle ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.
31.08.2023 Dünya
ABD: 'Kuzey Kore ve Rusya silah müzakereleri yürütüyor'
ABD: 'Kuzey Kore ve Rusya silah müzakereleri yürütüyor' ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby Ukrayna'yı işgal eden Rusya ile Kuzey Kore arasında silah konusunda müzakereler gerçekleştiğini bildirdi.
31.08.2023 Dünya
Putin, Prigojin'in cenazesine katılacak mı? Kremlin'den açıklama geldi
Putin, Prigojin'in cenazesine katılacak mı? Kremlin'den açıklama geldi Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Wagner lideri Prigojin'in cenazesine Rus lider Putin'in katılmayacağını açıkladı.
29.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sergey Şoygu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.