Seri

Seri

Son dakika seri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seri haber sayfamızda...

Seri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.967 seri haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15'inci haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva yıldızlaştı.
28.03.2024 Voleybol
Zeynep Sönmez, Antalya'da çeyrek finale yükseldi!
Zeynep Sönmez, Antalya'da çeyrek finale yükseldi! Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Open’da milli tenisçi Zeynep Sönmez adını çeyrek finale yazdırdı.
28.03.2024 Tenis
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Haberler
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Gündem
ASELSAN 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu
ASELSAN 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu ASELSAN'ın enflasyon muhasebesi uygulanmış 2023 yılı finansal sonuçları açıklandı. Buna göre; ASELSAN'ın yıllık cirosunun geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 büyüyerek 73,6 milyar TL'ye ulaştığı ve net karlarının ise 7,4 milyar TL seviyesine ulaştığı belirtildi.
26.03.2024 Ekonomi
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti 26-31 Mart tarihleri arasında Megasaray Tenis Akademi kortlarında gerçekleşecek WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, milli sporcularımız Çağla Büyükakçay ve Zeynep Sönmez’in katılımıyla gerçekleşti.
26.03.2024 Tenis
Türk jetleri nesil atlıyor! ASELSAN, AESA Burun Radarı'nı geliştirdi
Türk jetleri nesil atlıyor! ASELSAN, AESA Burun Radarı'nı geliştirdi ASELSAN tarafından tamamen milli imkanlarla geliştirilen AESA Burun Radarı, muadillerinden üstün yetenekleriyle muharip uçaklara nesil atlatacak özellikler kazandıracak. ASELSAN AESA Burun Radarı ile F-16 ÖZGÜR Platformu 4,5 nesil uçaklar seviyesine taşınırken; KAAN ve muharip İHA’lar düşük görünürlük özellikleriyle 5’inci Nesil ve ötesinde platformlar haline gelecek.
26.03.2024 Haberler
Türk jetleri nesil atlıyor! ASELSAN, AESA Burun Radarı'nı geliştirdi
Türk jetleri nesil atlıyor! ASELSAN, AESA Burun Radarı'nı geliştirdi ASELSAN tarafından tamamen milli imkanlarla geliştirilen AESA Burun Radarı, muadillerinden üstün yetenekleriyle muharip uçaklara nesil atlatacak özellikler kazandıracak. ASELSAN AESA Burun Radarı ile F-16 ÖZGÜR Platformu 4,5 nesil uçaklar seviyesine taşınırken; KAAN ve muharip İHA’lar düşük görünürlük özellikleriyle 5’inci Nesil ve ötesinde platformlar haline gelecek.
26.03.2024 Gündem
Megasaray’da ana tablo heyecanı
Megasaray’da ana tablo heyecanı Antalya’nın ilk WTA turnuvası Megasaray Hotels Open’da ana tablo maçları bugün başlayacak. Temsilcilerimiz Zeynep Sönmez, Çağla Büyükakçay, İpek Öz ve Ada Kumru da korta çıkacak.
26.03.2024 Tenis
Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u mağlup etti!
Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u mağlup etti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 81-76 mağlup etti.
Derek Needham: Takım benim enerjimden beslendi!
Derek Needham: Takım benim enerjimden beslendi! Beşiktaş Emlakjet'in yıldızlarından Derek Needham açıklamalarda bulundu.
Çocukların kavgasında cinayet işlenmişti... 'Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım'
Çocukların kavgasında cinayet işlenmişti... 'Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım' Kayseri'de çocukların kavgası nedeniyle çıkan tartışmada Sedat Daşdemir'i (30) bıçaklayarak öldüren, kardeşi Ramazan Daşdemir'i de yaralayan Resul İbaokurgil'in (30) müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanık İbaokurgil, kardeşi S.İ.'nin kendisini aradığını ve dövüldüğünü söyleyerek, "Arabayı tekmeliyorlardı. Yanlarına gitmek zorunda kaldım. 15- 20 kişi vardı. Maktule bıçak sallamadım. Nasıl yaralandığını görmedim. Ben o sıra baygınlık geçiriyordum. Böyle olsun istemedim. Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım" dedi. Duruşma öncesi sanığa tokat atan maktulün ablası İ.L. hakkında ise mahkeme, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
22.03.2024 Gündem
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu!
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu! Edirne’de iki genç mühendis elektrikli araçlar için yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu geliştirdi.
22.03.2024 Gündem
Yılmaz Vural, Süper Lig devine patladı! 'Kimi kandırıyorsunuz kardeşim'
Yılmaz Vural, Süper Lig devine patladı! 'Kimi kandırıyorsunuz kardeşim' TFF 2. Lig ekiplerinden Menemen FK'yı çalıştıran Yılmaz Vural, suskunluğunu bozdu. Süper Lig'deki gündemi değerlendiren Yılmaz Vural, şampiyonluk yarışındaki dev kulüple ilgili sert ifadeler kullandı.
22.03.2024 Galatasaray
'Volga Manyağı': 31 kadını öldürdü, kılık değiştirip evlerine girdi!
'Volga Manyağı': 31 kadını öldürdü, kılık değiştirip evlerine girdi! Cani katil, cinayetlerin yanı sıra 34 kadına daha yönelik cinayete teşebbüs ve saldırıdan da suçlu bulundu.
22.03.2024 Dünya
Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldız Takımı!
Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldız Takımı! Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde (CBL) 78 şirket takım arasından şampiyon olan kulüp Yıldız Holding Basketbol Takımı oldu.
21.03.2024 Basketbol
Son kullanma tarihi olmayan sabunlar, 25 ülkeye ihraç ediliyor
Son kullanma tarihi olmayan sabunlar, 25 ülkeye ihraç ediliyor Gaziantep'in Nizip ilçesine özgü, 150 yıldır doğal yöntemlerle zeytinyağı ve zeytin posalarından üretilen sabun, 25 ülkeye ihraç ediliyor.
21.03.2024 Ekonomi
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan takımı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan Imoco, Türkiye'de oynanacak final adını yazdırdı. Imoco'nun rakibi Milano olacak.
20.03.2024 Voleybol
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı Bulgar medyasında çıkan haberlerde KAAN, F-35 ve S-400'lere dair geniş çaplı bir analiz yayınlandı. Söz konusu analizde KAAN'a yönelik övgü dolu sözler kullanılırken F-35 ve S-400 denkleminin de çözümüne yönelik detaylara yer verildi.
18.03.2024 Dünya
Beşiktaş'ta Ernest Muçi'den 2'nci gol sevinci!
Beşiktaş'ta Ernest Muçi'den 2'nci gol sevinci! Antalyaspor'a 2-1 kaybeden Beşiktaş'ta fileleri havalandıran Ernest Muçi, siyah-beyazlı takımda 2'nci kez rakip fileleri havalandırdı.
16.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta bu sezon en kötü seri yaşandı!
Beşiktaş'ta bu sezon en kötü seri yaşandı! Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de ilk kez 3 maç üst üste sahadan puansız ayrıldı.
16.03.2024 Beşiktaş
Karındeşen Jack dosyası! Tam 136 yıl sonra açıklandı
Karındeşen Jack dosyası! Tam 136 yıl sonra açıklandı İngiltere’de 1888 yılında işlediği cinayetler nedeniyle ‘Karındeşen Jack’ olarak bilinen seri katilin dosyası açıklandı. İşte detaylar...
16.03.2024 Dünya
Ukraynalı Mishel, dedektif gibi iz sürerek çalınan bisikletini buldu
Ukraynalı Mishel, dedektif gibi iz sürerek çalınan bisikletini buldu Antalya'da yaşayan Ukraynalı Mishel Lazerenko (22), çalınan bisikletini dedektif gibi iz sürerek buldu. Polislerle beraber baskına gittikleri sırada ise bir TIR dolusu çalıntı bisiklet ele geçirildi.
16.03.2024 Haberler
'Karındeşen Jack': Tüyler ürperten seri katilin polis dosyası 136 yıl sonra açıklandı
'Karındeşen Jack': Tüyler ürperten seri katilin polis dosyası 136 yıl sonra açıklandı İngiltere’de 1888’de işlediği cinayetlerden dolayı ‘Karındeşen Jack’ olarak nam salan seri katilin polis dosyası, 136 yıl sonra zamanın dedektiflerinden birinin torunu tarafından kamuya açıklandı.
16.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Seri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.