Veterinere cinsel saldırı davasında hapis talebi
Veterinere cinsel saldırı davasında hapis talebi Ankara’da, veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırı olayı ile ilgili 3 sanığın tutuksuz yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Hayvan hastanesi sahibi sanık Prof. Dr. Hasan Bilgili'nin 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 15 yıla kadar hapsini, diğer sanıklar Serkan Korkmaz ile Dr. Hüseyin Şenyurt'un beraatlerini talep etti.
1.06.2022 Gündem
Serkan Korkmaz: 15 gün sonra gelecek Mourinho yerine bugün gelecek Benitez'i tercih ederim
Serkan Korkmaz: 15 gün sonra gelecek Mourinho yerine bugün gelecek Benitez'i tercih ederim A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, Fenerbahçe'nin teknik direktör gündemini değerlendirdi.
7.06.2021 Futbol
Serkan Korkmaz: Emre Belözoğlu'nun sportif direktör olarak devam edeceğini düşünüyorum
Serkan Korkmaz: Emre Belözoğlu'nun sportif direktör olarak devam edeceğini düşünüyorum A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan Emre Belözoğlu'nun sportif direktör olarak görevine devam edeceğini belirtti.
1.06.2021 Futbol
Serkan Korkmaz'dan Dorukhan Toköz iddiası: "Lille'e transfer olacak"
Serkan Korkmaz'dan Dorukhan Toköz iddiası: "Lille'e transfer olacak" A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilen Dorukhan Toköz'ün Lille'e gideceğini iddia etti.
20.05.2021 Futbol
Serkan Korkmaz'dan Fatih Terim'e başkanlık önerisi
Serkan Korkmaz'dan Fatih Terim'e başkanlık önerisi A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, Fatih Terim'in kariyerini başkan olarak sürdürmesi gerektiğini söyledi.
5.04.2021 Futbol
Serkan Korkmaz: Fenerbahçe'de başkana yakın tüm gazeteciler Erol Bulut'un biletini kesmiş
Serkan Korkmaz: Fenerbahçe'de başkana yakın tüm gazeteciler Erol Bulut'un biletini kesmiş A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, Fenerbahçe'nin Göztepe mağlubiyeti sonrası teknik direktör Erol Bulut'un durumunu değerlendirdi.
22.02.2021 Futbol
Serkan Korkmaz: Pelkas bölümü de en az Burak Yılmaz bölümü kadar önemli
Serkan Korkmaz: Pelkas bölümü de en az Burak Yılmaz bölümü kadar önemli A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, imza töreninde Mesut Özil'in Pelkas'a yaptığı övgülere dikkat çekti.
28.01.2021 Futbol
Serkan Korkmaz: Seri, Galatasaray'ın orta sahasını toparlayacak adam değil
Serkan Korkmaz: Seri, Galatasaray'ın orta sahasını toparlayacak adam değil A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, Galatasaray'ın transfer gündemindeki Michael Seri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
7.01.2021 Futbol
Türk futbolunda mali devrim!
Türk futbolunda mali devrim! TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile TBB Başkanı Hüseyin Aydın, futbol kulüplerini borçtan kurtaracak projeyi canlı yayında anlattı, önemli açıklamalar yaptı. Hüseyin Aydın: "Kulüplere verilen hiçbir kredinin silinmesi söz konusu değil. Diyelim ki bir kulüpte dört banka var. Dört banka sisteme katılacak, teminatlar bölüşülecek ve bunlar vadeye bağlanacak."
7.01.2019 Futbol
Türk futbolunda mali devrim!
Türk futbolunda mali devrim! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, futbol kulüplerini borçtan kurtaracak projeyi canlı yayında anlattı, önemli açıklamalar yaptı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Serkan Korkmaz: 'Fenerbahçe, Wilshere ile Topal-Josef sıkıcılığından kurtulur..."
Serkan Korkmaz: 'Fenerbahçe, Wilshere ile Topal-Josef sıkıcılığından kurtulur..." Serkan Korkmaz, Fenerbahçe'nin gündemindeki Jack Wilshere transferi hakkında değerlendirmelerde bulundu.
5.07.2018 Futbol
Serkan Korkmaz: "Derbi için alınan karar doğru"
Serkan Korkmaz: "Derbi için alınan karar doğru" A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili verilen kararı değerlendirdi..
26.04.2018 Futbol
"Gökhan Gönül kaptan çıkacak"
"Gökhan Gönül kaptan çıkacak" A Spor'daki Takım Oyunu programının sunucusu Serkan Korkmaz, Beşiktaş'ın jest yaparak Gökhan Gönül'ü F.Bahçe derbisinde kaptan yapacağını iddia etti.
1.02.2017 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 14 Ekim 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 14 Ekim 2016 İsmi bir süredir Galatasaray ile anılan Sırp stoper Neven Subotic'in, menajeri aracılığıyla sarı kımızılı kulübe teklif edildiği ortaya çıktı.Öte yandan İtalyan basını Napoli'nin Bruma'yı yakın takibe aldığını yazdı.   UEFA'nın mali kıskacında olan Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım’ın, Advocaat'tan devre arasında ve sezon sonunda yapacakları transferler hakkında bir rapor istediği öğrenildi.   Beşiktaş, Hollanda’da harikalar yaratan milli futbolcu Enes Ünal’ı yeni sezonda kiralamak için harekete geçti.   Aspor'da Serkan Korkmaz'ın konuğu olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören önemli açıklamalarda bulundu.
14.10.2016 Programlar
Erman Toroğlu'ndan Arda'ya flaş sözler!
Erman Toroğlu'ndan Arda'ya flaş sözler! FIFA eski hakemi ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, İzlanda - Türkiye maçı devre arasında A Spor'da flaş açıklamalarda bulundu.
10.10.2016 Futbol
Erman Toroğlu'ndan canlı yayında ilginç hareket "Vurduğun zaman bu gider"
Erman Toroğlu'ndan canlı yayında ilginç hareket "Vurduğun zaman bu gider" A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında yorumcu olan eski hakme Erman Toroğlu ile sunucu Serkan Korkmaz arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
29.08.2016 Futbol
Müthiş iddia! "6 maçta 0 puan alacak takımda oynamak istemiyorum"
Müthiş iddia! "6 maçta 0 puan alacak takımda oynamak istemiyorum" A Spor'da yayınlanan programda Beşiktaş'ta yaşanan Mario Gomez belirsizliğini değerlendiren Erman Toroğlu ilginç bir yorumda bulundu.
4.07.2016 Futbol