Telsiz ortodonti tedavisi süreci nasıl ilerliyor?
Telsiz ortodonti tedavisi süreci nasıl ilerliyor? PembeNar Tv'de Serpil Dokurel'in sorularını yanıtlayan Diş Hekimi Alper Şen, telsiz ortodonti tedavisi süreci hakkında önemli bilgiler verdi.
4.08.2019 Sağlık
Dişle ilgili problemler diğer organları etkiler mi?
Dişle ilgili problemler diğer organları etkiler mi? Dişle ilgili problemler vücuttaki diğer organları nasıl etkiliyor? 2019'un en çok tercih edilen diş estetiği trendleri neler? Diş Hekimi Alper Şen, PembeNar Tv'de Serpil Dokurel'in sorularını yanıtladı.
2.07.2019 Sağlık
Evde diş beyazlatma yöntemleri dişe zarar verir mi?
Evde diş beyazlatma yöntemleri dişe zarar verir mi? Diş ipi kullanmak diş minesine zarar verir mi? Diş beyazlatmak için kullanılan karbonat, limon ve aktif karbon gibi yöntemler dişe zarar verir mi? Diş Hekimi Alper Şen, Serpil Dokurel'in sorularını yanıtladı.
23.07.2019 Sağlık
Ramazan'da tatlı ihtiyacı ve halsizlik nasıl giderilir?
Ramazan'da tatlı ihtiyacı ve halsizlik nasıl giderilir? Ramazan'da kilo almamak için nasıl beslenmek gerekir? Ramazan'da tatlı ihtiyacı nasıl karşılanmalı? Açlık ve susuzlukla oluşan halsizlik nasıl giderilir? Uzman Diyetisyen Başak Öney, Serpil Dokurel'in sorularını yanıtladı.
21.05.2019 Diyet
Ramazan'da baş ağrısı için ne yapılmalı?
Ramazan'da baş ağrısı için ne yapılmalı? Sahurda tüketildiğinde baş ağrısını önleyecek yiyecekler var mı? Sahur yapmak şart mı? Uzman Diyetisyen Başak Öney, PembeNar TV'de Serpil Dokurel'in sorularını yanıtladı.
21.05.2019 Diyet
Sahurda yendiğinde tok tutan ve susuzluğu önleyen yiyecekler
Sahurda yendiğinde tok tutan ve susuzluğu önleyen yiyecekler Uzun süren oruç saatlerinde tokluk süresini arttırmak için sahurda neler tüketilmeli? Oruç tutarken susuzluk hissi nasıl azaltılır? Ramazan'da yaşanan baş ağrısının beslenme ile ilişkisi var mı? Uzman Diyetisyen Başak Öney, PembeNar Tv'de Serpil Dokurel'in sorularını yanıtladı.
21.05.2019 Diyet
Peri Tozu - Botoks etkili inci maskesi
Peri Tozu - Botoks etkili inci maskesi Peri Tozu'nun yeni bölümünde Güzellik Direktörü Gizem Günaydın, yüzde botoks etkisi yaratan, hücre yenileyen, yüzeydeki lekeleri açan ve akne problemlerini ortadan kaldıran ince maskesini uyguladı.
13.05.2019 Güzellik
Balın Gurmesi Ahmet Bağran Aksoy'dan vücudu zırhlayan karışım
Balın Gurmesi Ahmet Bağran Aksoy'dan vücudu zırhlayan karışım Balın Gurmesi Ahmet Bağran Aksoy, PembeNar Tv'de Serpil Dokurel'in konuğu oldu. Bal ve arı ürünleriyle hazırladığı vücudu zırhlayan karışımın tarifini verdi; hikayesini, faydalarını ve kullanımını anlattı.
8.05.2019 Alternatif Tıp
Apiterapi sonrası dikkat edilmesi gerekenler
Apiterapi sonrası dikkat edilmesi gerekenler Apiterapi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Timuçin Atayoğlu, apiterapi sonrası dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı, Türkiye'nin apiterapi potansiyeli hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
28.03.2019 Sağlık
Apiterapi hangi hastalıkların tedavisinde kullanılır?
Apiterapi hangi hastalıkların tedavisinde kullanılır? Son günlerde adını sıkça duyduğumuz apiterapi nedir, hangi hastalıkların tedavisinde kullanılır ve nasıl uygulanır? Apiterapi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Timuçin Atayoğlu'na sorduk.
28.03.2019 Sağlık
Dr. Ümit Aktaş: "Grip olmamak için sık sık grip olun"
Dr. Ümit Aktaş: "Grip olmamak için sık sık grip olun" "Grip antibiyotikle tedavi edilmez." diyen Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, antibiyotik kullanımına karşı uyardı. Antidepresanların da suistimal edildiğini söyledi. İlaçlara alternatif olacak yöntemleri anlattı. İşte Ümit Aktaş'tan PembeNar Tv'ye özel çarpıcı açıklamalar.
22.03.2019 Sağlık
Yavuz Dizdar’dan korkutan açıklama:  'Tavuk 60 gün içinde kesilmezse ölüyor'
Yavuz Dizdar’dan korkutan açıklama: 'Tavuk 60 gün içinde kesilmezse ölüyor' Çağımızın vebası olan kanser hastalığı git gide ilerliyor. Kanser, hayatımızdaki öncelikleri, fiziksel görüntümüzü etkiliyor. Peki, bunları biliyor olmamıza rağmen kansere karşı önlem alıyor muyuz, kanserden korunmak için ne gibi önlemler almamız gerekir, kanserin beslenme ile ilişkisi nedir? Bu ve daha birçok sorunun cevabını Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar açıkladı. İşte Yavuz Dizdar'dan kansere set çekecek olan önemli açıklamalar.
9.02.2019 Genel Sağlık
Anksiyete bozukluğu nasıl tedavi edilir?
Anksiyete bozukluğu nasıl tedavi edilir? Uzman Klinik Psikolog Nigar Çiçek, PembeNar Tv'den Serpil Dokurel'e anksiyete bozukluğu tedavisine dair önemli bilgiler verdi.
28.12.2018 Sağlık
Anksiyete bozukluğu nedir, belirtileri nelerdir?
Anksiyete bozukluğu nedir, belirtileri nelerdir? Uzman Klinik Psikolog Nigar Çiçek, anksiyete bozukluğuna dair bilinmeyenleri yanıtladı. İşte anksiyete bozukluğu hakkında bilmeniz gerekenler...
27.12.2018 Sağlık
Serpil&Mehmet’ten en güzel imza
Serpil&Mehmet’ten en güzel imza Milliyet Gazetesi Yazı İşleri Editörü Mehmet Erdoğan, yaşamını Pembe Nar Editörü Serpil Dokurel Erdoğan’la birleştirdi.
29.08.2018 Ege
Pop Kare: Bayram tatlılarıyla nasıl mücadele edilir? (34. Bölüm)
Pop Kare: Bayram tatlılarıyla nasıl mücadele edilir? (34. Bölüm) Bayram vakti geldi. "Nerede o eski bayramlar?" sorusuna cevap aramaksızın Mayk ve İhsan, bu kez PembeNar editörü Serpil Dokurel ile bayramda ne yemeli, ne kadar yemeli sorusuna cevap arıyor. Bir yanda bir oturuşta iki künefeyi yiyebileceğini belirten İhsan, diğer yanda şerbetli tatlılarla arası pek de iyi olmayan Mayk'ın arasında kalan Serpil orta yolu bulmaya çalışıyor. Pop Kare Bayram Özel ile karşınızda...
14.06.2018 Trend