Sert Açıklama

Sert Açıklama

Son dakika sert açıklama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sert açıklama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sert açıklama haber sayfamızda...

Sert Açıklama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.281 sert açıklama haberi bulunmuştur.
AFAD duyurdu! Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem
AFAD duyurdu! Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ege Denizinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
13.04.2024 Gündem
İYİ Parti itiraz etmişti! YSK'dan Ordu kararı
İYİ Parti itiraz etmişti! YSK'dan Ordu kararı Yüksek Seçim Kurulu, İYİ Parti'nin Ordu'da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebiyle ilgili kararını açıkladı. YSK, İYİ Parti'nin itirazını reddetti.
12.04.2024 Gündem
Tatilin başladığı günden bu yana 10 bin 456 kaza ihbarı
Tatilin başladığı günden bu yana 10 bin 456 kaza ihbarı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan Bayramı tatilinin başladığı günden bu yana 10 bin 456 trafik kazası ihbarının yapıldığını söyledi.
12.04.2024 Gündem
Geri dönüş başladı! İşte bölge bölge trafikte son durum
Geri dönüş başladı! İşte bölge bölge trafikte son durum Ramazan Bayramı'nın son gününde geri dönüş yoluna geçen tatilciler, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu.
12.04.2024 Gündem
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan geçtiğimiz günlerde, İstanbul'da beklenildiği gibi yıkıcı bir depremin olmayacağını iddia etmişti. Prof. Dr. Özgün Ahmet Ercan da geçtiğimiz günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de uzun süre deprem olmayacağını öne sürerek "Bir kere geldik bu dünyaya, yaşamın keyfini çıkar" tavsiyesinde bulunmuştu. İddialara ilişkin CNN TÜRK canlı yayınında Prof. Dr. Şükrü Ersoy yanıtladı.
12.04.2024 Haberler
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan geçtiğimiz günlerde, İstanbul'da beklenildiği gibi yıkıcı bir depremin olmayacağını iddia etmişti. Prof. Dr. Özgün Ahmet Ercan da geçtiğimiz günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de uzun süre deprem olmayacağını öne sürerek "Bir kere geldik bu dünyaya, yaşamın keyfini çıkar" tavsiyesinde bulunmuştu. İddialara ilişkin CNN TÜRK canlı yayınında Prof. Dr. Şükrü Ersoy yanıtladı.
12.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy tepkisi dinmiyor! Feyyaz Uçar: Arda Güler'e yapamazlardı
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy tepkisi dinmiyor! Feyyaz Uçar: Arda Güler'e yapamazlardı Semih Kılıçsoy'un A Milli Futbol Takımı kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım aday kadrosuna dahil edilmesine Beşiktaş Kulübü tepkili. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'dan bugün de sert açıklama geldi.
22.03.2024 Beşiktaş
Bayern Münih'ten Sacha Boey açıklaması!
Bayern Münih'ten Sacha Boey açıklaması! Bundesliga devi Bayern Münih'te sakatlanan Sacha Boey'un bireysel antrenmanlara başladığı açıklandı.
4.03.2024 Almanya Bundesliga
Beşiktaş Kulübü'nden derbi sonrası sert açıklama!
Beşiktaş Kulübü'nden derbi sonrası sert açıklama! Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden çarpıcı bir açıklama yapıldı.
4.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Metin Öztürk'ten Beşiktaş'a cevap: Puan farkı 26 oldu diye özür mü dileyelim?
Galatasaray'da Metin Öztürk'ten Beşiktaş'a cevap: Puan farkı 26 oldu diye özür mü dileyelim? Süper Lig'de Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 1-0 yendiği mücadelenin ardından sarı-kırmızılıların yaptığı paylaşım olay oldu. Beşiktaş cephesi paylaşım nedeniyle sert açıklama yayınlarken Galatasaray cephesinden cevap geldi.
4.03.2024 Galatasaray
Panathinaikos maçı öncesi Olympiakos ayağa kalktı! 'Utanmazca şeyler yapıldı'
Panathinaikos maçı öncesi Olympiakos ayağa kalktı! 'Utanmazca şeyler yapıldı' Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos liderliğe yükselirken Olympiakos adeta ayağa kalktı. Tartışma yaratan hakem kararı ile AEK'ya mağlup olan Yunan ekibinden çok sert bir açıklama yayınlandı.
8.01.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe Beko-Olympiakos maçında Itoudis'i çılgına döndüren an! 'Şimdilik bu kadar diyorum'
Fenerbahçe Beko-Olympiakos maçında Itoudis'i çılgına döndüren an! 'Şimdilik bu kadar diyorum' Euroleague’in 6’ncı haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı Olympiacos’u 79-77 mağlup etti. Maçın son anlarında hakemlerin tartışma yaratan kararı sonrası Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis verilen karara sert tepki gösterdi. Dimitris Itoudis maçın ardından verilen karara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Saldırıya uğrayan Yusuf o anları anlattı: İlk vukuatı değil
Saldırıya uğrayan Yusuf o anları anlattı: İlk vukuatı değil Bursa'da, arkadaşıyla otururken bir bisikletli Veysel İ.’nin (33) yüzüne biber gazı sıktığı Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisi Yusuf Emir Bolat'ın (9) annesi Sonay Baş (39), "Trabzonspor Başkanı telefonla arayıp geçmiş olsun dedi ve bizi Konya maçına davet etti" dedi.
2.11.2023 Gündem
1 kamyon gül yolladı, 10 bin ilan bastırdı! 5 yıllık ilişki 5 dakika bitti
1 kamyon gül yolladı, 10 bin ilan bastırdı! 5 yıllık ilişki 5 dakika bitti Adanalı Ömer Şeref, kendisinden ayrılan kız arkadaşıyla barışmak için çöp kutuları dahil olmak üzere kentteki bir çok alana 'Söyle Adana Özge'ye, Ömer Seni Çok Sevdi Diye' yazılı ilanlar astı.
1.11.2023 Gündem
'Kurtuluş'un hikayesi! Depremi anne karnında atlattı... 'Böyle bir hastalığı ilk kez duyduk'
'Kurtuluş'un hikayesi! Depremi anne karnında atlattı... 'Böyle bir hastalığı ilk kez duyduk' Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremini anne karnında atlatan ve üç gün boyunca tepki vermeyen Kurtuluş, 5 bin doğumda bir görülen hastalıkla dünyaya geldi.
1.11.2023 Gündem
9 yaşındaki formalı çocuğa çirkin saldırı! Kulüpten sert açıklama: Olayın takipçisi olacağız
9 yaşındaki formalı çocuğa çirkin saldırı! Kulüpten sert açıklama: Olayın takipçisi olacağız Bursa'da arkadaşıyla oturan 9 yaşındaki çocuk, bisikletiyle gelen bir kişinin biber gazlı saldırısına uğradı. Küçük çocuğun Trabzonspor Futbol Okulu'nda öğrenci olmasından dolayı bordo mavili kulüpten açıklama yapıldı.
1.11.2023 Gündem
İsrail'den BM'ye İran tepkisi! Fotoğrafı paylaşıp eleştirdi
İsrail'den BM'ye İran tepkisi! Fotoğrafı paylaşıp eleştirdi İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Gilad Erdan, Ortadoğu Barış Süreci BM Özel Koordinatörü Tor Wennesland’ın İran Dışişleri Bakanı ile görüşmesi hakkında sert açıklama yaptı.
14.10.2023 Dünya
MasterChef All Star'da ödül oyununun kazananı belli oldu! 100 bin TL'yi kaptı
MasterChef All Star'da ödül oyununun kazananı belli oldu! 100 bin TL'yi kaptı Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, muhteşem bir ödül oyunu gecesi yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yerine yarışmacılar bireysel olarak tezgah başına geçerek tüm hünerlerini sergiledi. Ödül oyunun ve 100 bin TL'nin kazananı, bölümün sonunda belli oldu.
14.10.2023 Cadde
Netanyahu'dan çok sert açıklama: Bu daha başlangıç
Netanyahu'dan çok sert açıklama: Bu daha başlangıç İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Yahudilerin kutsal günü olan Şabat’ta halka seslenerek, “Hamas’a sert bir darbe vuruyoruz ama bu yalnızca başlangıç” dedi.
13.10.2023 Dünya
MasterChef All Star'da Somer Şef'i sinirlendiren olay! 'Arkadaşlarına saygısızlık'
MasterChef All Star'da Somer Şef'i sinirlendiren olay! 'Arkadaşlarına saygısızlık' Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, Somer Şef'i sinirlendiren bir olay yaşandı. Sergen, diğer yarışmacılar dokunulmazlık oyunu oynarken stüdyoda uyudu.
14.10.2023 Cadde
'All Star'dan elenen Masterchef Eda'dan sert açıklama! 'Üç kuruş' mesajı olay yarattı
'All Star'dan elenen Masterchef Eda'dan sert açıklama! 'Üç kuruş' mesajı olay yarattı 'MasterChef All Star'da veda eden son isim yaptığı büyük hata sonucu Eda Karabulut oldu. Yarışma boyunca birçok arkadaşıyla tartışma yaşayan MasterChef Eda, elendikten sonra yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Karabulut'un, All Star'da mücadele edip elenen Rıfat'a cevabı çok konuşuldu.
9.10.2023 Cadde
İşte Manchester United'ın Altay Bayındır için Fenerbahçe'ye ödeyeceği bonservis ücreti
İşte Manchester United'ın Altay Bayındır için Fenerbahçe'ye ödeyeceği bonservis ücreti Kaleci Altay Bayındır'ı renklerine bağlamak için kolları sıvayan Premier Lig devinin kasasından bonservis bedeli belli oldu. Manchester United, Inter'den transfer ettiği file bekçisi Andre Onana için bonuslarla birlikte 55 milyon euro ödemişti.
24.08.2023 Fenerbahçe
TFF'den sert açıklama: Cezai yaptırımlar devam edecek
TFF'den sert açıklama: Cezai yaptırımlar devam edecek Türkiye Futbol Federasyonu, ilk iki haftası geride kalan Trendyol Süper Lig ve hakemlerle ilgili bir açıklama yayımladı.
24.08.2023 Süper Lig
Partygate Boris Johnson'ın milletvekilliğini de bitirdi! 'Gözden düşmüş' şekilde istifa etti
Partygate Boris Johnson'ın milletvekilliğini de bitirdi! 'Gözden düşmüş' şekilde istifa etti İstifa, koronavirüs salgını sırasında başbakanlık konutu Downing Street 10 numarada verilen partilere dair hazırlanan rapor yayımlanmadan önce duyuruldu.
10.06.2023 Dünya
Fenerbahçe Beko maç sonrası isyan etmişti! TBF'den flaş hakem kararı
Fenerbahçe Beko maç sonrası isyan etmişti! TBF'den flaş hakem kararı Türkiye Basketbol Federasyonu, Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçının hakemleriyle ilgili flaş karar aldı. Sarı-lacivertli yönetim, 97-91 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona eren karşılaşma sonrası hakem yönetimine büyük tepki göstermişti.

Benzer Haber Etiketleri

Sert Açıklama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.