Sert Tepki

Sert Tepki

Son dakika sert tepki haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sert tepki gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sert tepki haber sayfamızda...

Sert Tepki

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.914 sert tepki haberi bulunmuştur.
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
Fenerbahçe'den Portekizli dinamo hamlesi! Sözleşme detayları belli oldu
Fenerbahçe'den Portekizli dinamo hamlesi! Sözleşme detayları belli oldu Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin Portekiz'de forma giyen genç orta sahayı gözüne kestirdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin sunacağı sözleşme teklifinin ayrıntıları ortaya çıktı.
12.04.2024 Fenerbahçe
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi. Haluk Bayraktar ise 'Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız' dedi. Öte yandan BAYKAR'dan da bir açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
UEFA'dan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a men cezası!
UEFA'dan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a men cezası! UEFA Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın Sparta Prag ile deplasmanda oynadığı maçta yaşananlar nedeniyle verilen cezaları açıkladı.
12.04.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de sakatlık depremi! Oosterwolde sezonu kapadı
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de sakatlık depremi! Oosterwolde sezonu kapadı UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Jayden Oosterwolde'nin sakatlığı ile sarsılmıştı. Yıldız futbolcunun son durumu belli oldu.
12.04.2024 Fenerbahçe
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum!
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum! Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.
12.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonuçlarını analiz ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonuçlarını analiz ediyoruz AK Parti mensuplarıyla bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin mesaj verdi. Erdoğan'ın gündeminde İsrail'e yönelik alınan tedbirler de vardı.
10.04.2024 Gündem
PKK’lı terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi
PKK’lı terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi Emniyet Genel Müdürlüğü; PKK/KCK silahlı terör Örgütüne üye olma suçundan ulusal seviyede aranan Mehmet KOPAL'ın Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildiğini duyurdu.
10.04.2024 Gündem
'İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına Haluk Bayraktar'dan sert tepki: Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum
'İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına Haluk Bayraktar'dan sert tepki: Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum İsrail'e jet yakıtı sattıklarına yönelik iddialara yanıt veren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi.
10.04.2024 Gündem
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
Nikaragua'nın Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' gerekçesiyle açtığı dava başladı
Nikaragua'nın Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' gerekçesiyle açtığı dava başladı Nikaragua'nın Almanya aleyhine 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' sebebiyle açtığı dava  Uluslararası Adalet Divanı’nda başladı.
8.04.2024 Dünya
'Mesleği bırakırım' demişti! 'Estetik' sorusu ünlü oyuncuyu kaçırdı
'Mesleği bırakırım' demişti! 'Estetik' sorusu ünlü oyuncuyu kaçırdı "Burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi ortaya çıkarın mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim" diyen Tuvana Türkay, Nişantaşı’nda görüntülendi. Eczaneden iki poşet dolusu vitamin alan oyuncu, estetikle ilgili yöneltilen soru üzerine gerildi.
7.04.2024 Cadde
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! 'Göreyim bakayım nasıl baba?'
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! 'Göreyim bakayım nasıl baba?' Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya açtığı davayı kazandı. Torununu hem evinden çıkaran hem de tazminata mahkum ettiren 'İmparator' lakaplı sanatçı, Kanal D Ana Haber'e çarpıcı sözler sarfetti.
5.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! 'Göreyim bakayım nasıl baba?'
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! 'Göreyim bakayım nasıl baba?' Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya açtığı davayı kazandı. Torununu hem evinden çıkaran hem de tazminata mahkum ettiren 'İmparator' lakaplı sanatçı, Kanal D Ana Haber'e yaptığı açıklamada, oğlu Ahmet Tatlı'yı hedef alan sert sözler sarf etti.
5.04.2024 Cadde
Türkiye'den Azerbaycan'sız üçlü 'Ermenistan' toplantısına sert tepki: Barışa hizmet etmez
Türkiye'den Azerbaycan'sız üçlü 'Ermenistan' toplantısına sert tepki: Barışa hizmet etmez Dışişleri Bakanlığı, yarın Brüksel'de düzenlenecek Ermenistan, ABD ve AB arasında 'üçlü toplantı' hakkında açıklamada bulundu.
4.04.2024 Gündem
Skandal saldırıya tepki
Skandal saldırıya tepki İsrail ordusunun Gazze’de uluslararası yardım kuruluşu “World Center Kitchen”’ın (WCK) 7 çalışanının ölmesine neden olan hava saldırısına tepkiler sürüyor. Saldırı nedeniyle ABD Başkanı Joe Biden da İsrail’e sert tepki gösterdi, “Gazze’de aralarında bir ABD’linin de bulunduğu World Central Kitchen’dan 7 insani yardım çalışanının ölümü karşısında öfkelendiğini ve kalbinin kırıldığını” söyledi.
4.04.2024 Dünya
Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti
Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul'da Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Fenerbahçe
Atletico Madrid, Villarreal'i 87'de yıktı!
Atletico Madrid, Villarreal'i 87'de yıktı! La Liga'nın 30'uncu haftasında Atletico Madrid, Villarreal deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.
1.04.2024 İspanya La Liga
Inter, Empoli engelini 2 golle geçti!
Inter, Empoli engelini 2 golle geçti! Serie A'nın 30'uncu haftasında Inter, Empoli'yi 2-0 mağlup etti.
1.04.2024 İtalya Serie A
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki!
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki! Galatasaray Kulübü, Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili PFDK sevklerine ilişkin bir açıklama yaptı.
1.04.2024 Galatasaray
Vincent Aboubakar çıkarması! Fransa'dan 3 takım peşinde
Vincent Aboubakar çıkarması! Fransa'dan 3 takım peşinde Beşiktaş'tan sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Vincent Aboubakar ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kamerunlu santrfora, Fransa'dan 3 takımın ilgi gösterdiği öğrenildi.
1.04.2024 Beşiktaş
Leicester City, Norwich City'i 3 golle geçti!
Leicester City, Norwich City'i 3 golle geçti! Championship'in 40'ıncı haftasında Leicester City, Norwich City'i 3-1 mağlup etti.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
Valon Behrami'den Mauro Icardi itirafı! 'Dönme fırsatı olsaydı, değerlendirirdi'
Valon Behrami'den Mauro Icardi itirafı! 'Dönme fırsatı olsaydı, değerlendirirdi' İsviçreli eski futbolcu Valon Behrami, Galatasaraylı yıldız Mauro Icardi hakkında konuştu. Icardi'nin eleştirilmekten korkmadığını vurgulayan Valon Behrami, Arjantinli santrforla ilgili transfer iddialarını yorumladı.
1.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'dan PFDK sevkleri sonrası sert tepki!
Trabzonspor'dan PFDK sevkleri sonrası sert tepki! Trabzonspor, PFDK sevklerinin belli olmasının ardından sert bir açıklama yayımladı.
1.04.2024 Trabzonspor
‘Partimin tüm adaylarına desteğim tam’
‘Partimin tüm adaylarına desteğim tam’ CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ imzasıyla İstanbul’da bazı yerlere asılan “Seni sırtından hançerleyenlere oy yok” afişlerine tepki gösterdi.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sert Tepki ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.