Servette

Servette

Son dakika Servette haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Servette gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Servette haber sayfamızda...

Servette

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 147 servette haberi bulunmuştur.
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri UEFA Konferans Ligi son 16 turu maçları son buluyor. Turu atlayan takımlar ise çeyrek finalde hakkı elde ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin de mücadele ettiği Konferans Ligi son 16 turu maçları ardından kura çekimi yapılacak. Peki, Konferans Ligi çeyrek final kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
15.03.2024 Bilgi Rehberi
Viktoria Plzen, Konferans Ligi'nde penaltılarla çeyrek finalde!
Viktoria Plzen, Konferans Ligi'nde penaltılarla çeyrek finalde! UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Viktoria Plzen, Servette'yi seri penaltı atışlarında eledi.
14.03.2024 Konferans Ligi
Milli Takım'ın rakibi Macaristan'ın aday kadrosu belli oldu! Eski Fenerbahçeli listede
Milli Takım'ın rakibi Macaristan'ın aday kadrosu belli oldu! Eski Fenerbahçeli listede A Milli Futbol Takımı'nın 22 Mart Cuma günü özel maçta karşılaşacağı Macaristan'ın aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Marco Rossi tarafından belirlenen aday kadroda 25 futbolcu yer alıyor.
12.03.2024 Milli Takım
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk favorileri güncellendi! Fenerbahçe'nin sırası değişti
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk favorileri güncellendi! Fenerbahçe'nin sırası değişti Avrupa'da mücadele eden tek Türk takımı olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise'yı 3-0 yenerek çeyrek final kapısını sonuna kadar araladı. Sarı-lacivertlilerin galibiyeti sonrası şampiyonluk favorileri güncellendi. İşte detaylar...
8.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında şov yaptı! UEFA ülke puanı güncellendi
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında şov yaptı! UEFA ülke puanı güncellendi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu ilk maçları heyecanı dün gece sona erdi. Temsilcimiz Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında farklı bir zaferle rövanş öncesi avantajı eline geçirdi. Oynanan maçlar sonrası UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
8.03.2024 Konferans Ligi
Fiorentina, Maccabi Haifa deplasmanında galip!
Fiorentina, Maccabi Haifa deplasmanında galip! UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fiorentina, Maccabi Haifa deplasmanında 4-3 kazandı.
7.03.2024 Konferans Ligi
Servette ve Viktoria Plzen turu rövanşa bıraktı!
Servette ve Viktoria Plzen turu rövanşa bıraktı! UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Servette ile Viktoria Plzen golsüz berabere kaldı.
7.03.2024 Konferans Ligi
UEFA Konferans Ligi'nin en pahalısı belli oldu! Fenerbahçe ilk 5'te
UEFA Konferans Ligi'nin en pahalısı belli oldu! Fenerbahçe ilk 5'te UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu için geri sayıma geçildiği dönemde en değerli takımlar sıralaması netlik kazandı. Fenerbahçe, en değerli 5 takım arasına adını yazdırdı.
2.03.2024 Konferans Ligi
UEFA ülke puanında kritik tablo! Şampiyonlar Ligi kotası için gözler Fenerbahçe'de
UEFA ülke puanında kritik tablo! Şampiyonlar Ligi kotası için gözler Fenerbahçe'de Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki tek temsilcisi olarak Fenerbahçe'nin kalmasıyla birlikte UEFA Ülke Puanı sıralamasında durum daha da kritik hale geldi. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için Fenerbahçe'nin Union Saint Gilloise eşleşmesi oldukça önceli. İşte detaylar...
24.02.2024 Şampiyonlar Ligi
FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ RAKİBİ BELLİ OLDU! 🔵🟡 UEFA Konferans Ligi son 16 turu'nda Fenerbahçe hangi takımla eşleşti? İşte Fenerbahçe'nin rakibi
FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ RAKİBİ BELLİ OLDU! 🔵🟡 UEFA Konferans Ligi son 16 turu'nda Fenerbahçe hangi takımla eşleşti? İşte Fenerbahçe'nin rakibi Konferans Ligi son 16 turu kura çekimi saat 15:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Grubunu lider olarak tamamlayan ve son 16 turuna direkt olarak katılım şansı elde eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin son 16 turundaki rakibi belli oldu. Peki Konferans Ligi son 16 turu'nda temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu?
23.02.2024 Futbol
SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu!
SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu! Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda rakibi belli oldu. Sarı-lacivertliler, Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile eşleşti.
23.02.2024 Konferans Ligi
Galatasaray, Sparta Prag'a elendi! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Galatasaray, Sparta Prag'a elendi! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde Son 16 Play-Off Turu maçları heyecanı sona erdi. Temsilcimiz Galatasaray, Çekya temsilcisi Sparta Prag'a 4-1 mağlup oldu ve Avrupa kupalarına veda etti. Dev heyecana sahne olan gecenin ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
23.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Freiburg, Lens'i uzatmalarda yıktı!
Freiburg, Lens'i uzatmalarda yıktı! UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanşında Freiburg normal süresi 2-2 biten maçta Lens'i uzatmalar sonucunda 3-2 mağlup etti.
22.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Servette, UEFA Konferans Ligi'nde turladı!
Servette, UEFA Konferans Ligi'nde turladı! UEFA Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanşında Ludogorets'i 1-0 mağlup eden Servette, Konferans Ligi'nde tur atlayan taraf oldu.
22.02.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi rakibi kim oldu, maçları ne zaman oynanacak ve hangi takımla karşılaşacak? Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu!
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi rakibi kim oldu, maçları ne zaman oynanacak ve hangi takımla karşılaşacak? Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu! Fenerbahçe'nin Konferans Ligi maçı ve rakibi, sarı-lacivertli taraftarların yakından takip ettiği bir konu. Kura çekiminin ardından ülkemizin temsilcisi Fenerbahçe’nin Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu! UEFA Konferans Ligi kura çekimi 18 Aralık Pazartesi günü İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşti. Konferans Ligi'nin favorileri arasında gösterilen sarı lacivertliler, grubunu birinci tamamlayarak son 16 turuna doğrudan katılma şansını elde etti. İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri ve maçların oynanacağı tarihlere dair tüm detaylar...
20.12.2023 Bilgi Rehberi
UEFA Konferans Ligi'nde kuralar çekildi! İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
UEFA Konferans Ligi'nde kuralar çekildi! İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Play-Off turu kuraları çekildi. Fenerbahçe'nin doğrudan son 16 Turu'na kaldığı ve rakibini beklediği turnuvanın Play-Off eşleşmeleri belli oldu. İşte detaylar...
18.12.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay yerine 4 aday! Antonio Conte'den vazgeçildi
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay yerine 4 aday! Antonio Conte'den vazgeçildi Beşiktaş'ta yeni bir yapılanmaya hazırlanan kurmayların ara transfer döneminde takımın başına yabancı bir teknik direktör getirmeyi planladığı öne sürüldü. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda 4 aday üzerinde durduğu aktarıldı.
15.12.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'den dev kazanç! UEFA Konferans Ligi'ni kazanırsa kasayı dolduracak
Fenerbahçe'den dev kazanç! UEFA Konferans Ligi'ni kazanırsa kasayı dolduracak UEFA Konferans Ligi'nde grubunu lider tamamlayarak adını son 16 turuna yazdıran Fenerbahçe önemli bir gelirin de sahibi oldu. Sarı-lacivertlilerin galibiyet primleri dışında UEFA Konfernas Ligi'ni kazanması halinde elde edeceği gelir de ortaya çıktı.
15.12.2023 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki muhtemel 16 rakibi belli oldu!
Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki muhtemel 16 rakibi belli oldu! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider bitiren ve doğrudan Son 16 Turu'na yükselen Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu.
15.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'dan ters köşe transfer hamlesi! İstenen bonservis belli oldu
Galatasaray'dan ters köşe transfer hamlesi! İstenen bonservis belli oldu Süper Lig devi Galatasaray'dan şaşırtan bir hamle geldi. Sarı-kırmızılıların, İsviçre'de forma giyen tecrübeli sol beki gündemine aldığı iddia edildi. Galatasaray'ın gündemindeki yıldız için istenilen bonservis bedeli netlik kazandı.
3.12.2023 Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi'nde 4. hafta heyecanı! İşte program
UEFA Avrupa Ligi'nde 4. hafta heyecanı! İşte program UEFA Avrupa Ligi'nde 4. hafta heyecanı, yarın gruplarda oynanacak maçlarla yaşanacak.
8.11.2023 UEFA Avrupa Ligi
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
26.10.2023 Futbol
Beşiktaş'ın rakibini eski Başakşehirli yıktı!
Beşiktaş'ın rakibini eski Başakşehirli yıktı! İsviçre Süper Lig'in 10'uncu haftasında Lugano, Servette'ye 1-0 mağlup oldu.
8.10.2023 Dünyadan Futbol
Rıdvan Yılmaz, Süper Lig'e geri dönüyor! İskoç basını: Birkaç gün içinde Rangers’tan ayrılabilir
Rıdvan Yılmaz, Süper Lig'e geri dönüyor! İskoç basını: Birkaç gün içinde Rangers’tan ayrılabilir İskoç ekibi Rangers'ta istediği süreleri alamayan Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Süper Lig devi, Milli sol bek için devreye girdi. İşte detaylar...
11.09.2023 Beşiktaş
UEFA ÜLKELER SIRALAMASI 2023-2024 17 AĞUSTOS SON DURUM; Türkiye UEFA ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada, puanı kaç?
UEFA ÜLKELER SIRALAMASI 2023-2024 17 AĞUSTOS SON DURUM; Türkiye UEFA ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye'nin yükselişi sürüyor. Son olarak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray sahasında Olimpija Ljubljana'yı 1-0'lık skorla geçmeyi başardı. 10. sırada yer alan Türkiye bu galibiyetin ardından 0,25 puan daha yazdırdı. Rakiplerimiz arasında yer alanda 11. sıradaki Avusturya temsilcisi Sturm Graz, PSV Eindhoven'a mağlup oldu ve aynı puanda kaldı. Hemen önümüzde yer alan İskoçya'nın temsilcisi Rangers ise 12. sırada yer alan İsviçre temsilcisi Servette ile 1-1 beraber kaldı. İşte oluşan son tablo...
17.08.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Servette ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.